Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rijnsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rijnsburg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rijnsburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rijnsburg of directe omgeving.

94 klanten uit Rijnsburg bevelen een bij Casius in Rijnsburg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rijnsburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren, grote complete aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Rijnsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rijnsburg:

Aanbouw serre achterzijde hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een serre kan realiseren aan de achterzijde van onze hoekwoning. Het betreft een serre van 6 bij 2,5 meter. De serre moet woon-klaar worden opgeleverd. Wat betreft heien en het soort kozijnen bespreek ik graag met de aannemer.

Bouwbegeleiding

Wij hebben een kavel gekocht. De grond is bouwklaar en er kan gelijk gestart worden. Er zal een vrijstaande woning van 200 m2 met 3 woonlagen gebouwd moeten worden. Deze mag sleutelklaar opgeleverd worden. Wij hebben al een goed beeld wat wij graag willen en hiervoor tekeningen zelf gemaakt.

Zolder verbouwen naar 2 kamers

Wil graag de zolder verbouwen naar 2 slaapkamers. Er hoeft niet geïsoleerd te worden. Er moeten twee wanden en twee deuren geplaatst worden. De zijkanten moeten ook afgetimmerd worden. De zolder is ongeveer 36 m2. De kamers moeten ongeveer 3 bij 3 meter worden. Het plafond is ongeveer 3 meter hoog.

Casco uitbouw bouwen

Wij zoeken een partij die een casco uitbouw aan de achterkant van onze woning kan realiseren. De uitbouw moet 3 meter diep en 6 meter breed worden. We willen graag 2 openslaande deuren in de uitbouw terugzien. De woning is goed bereikbaar.

Dakopbouw op plat dak

Opbouw dak op platte dak

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw van 2 bij 4.90 meter laten plaatsen. Dit zal een verlengde worden van de woonkamer. Er zal elektra en verwarming doorgetrokken moeten worden, verdere afwerking verzorg ik zelf. In de nieuwe achterpui wil ik graag openslaande deuren en een raamkozijn. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Betonvloer storten, isoleren en egaliseren

Wij willen in de schuur de vloer egaliseren en een geïsoleerde betonvloer laten storten. Op dit moment is er al een ondervloer van beton maar deze willen we circa 6 cm ophogen. Daartussen moet dus ergens isolatiemateriaal komen. Het gaat in totaal om circa 30 m2. Uitvoering bij voorkeur begin februari.

Draagmuur slopen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om een draagmuur van 3,4 meter te slopen en deze op te vangen met een HEA welke in de bouwmuren wordt geplaatst. De totale overspanning van de HEA is 5,80 meter. Ook zou ik graag willen weten wat voor HEA hiervoor gebruikt zal gaan worden omdat als hij te hoog is mijn plafond te laag komt te zitten.

Overkapping laten plaatsen

We willen gaan een overkapping laten plaatsen tussen 2 muren. Ik had zelf in gedachten dat dit zonder staanders zou kunnen. Maar een zwevend dak  Dit zouden wij dan willen met opaal polycarbonaat platen en de onderbouw het liefst van hout. Maar we zijn ook benieuwd wat anders mogelijk is. De breedte is 3. 37 en de lengte 3meter. Ik voeg een foto toe van hoe het er nu uit ziet ( foto met zonnescherm is onze tuin) En wat we ongeveer willen. Ik ben benieuwd of dit mogelijk is en wat de eventuele kosten hiervan zijn.

Schoorsteen op dak verwijderen en dichtmaken

Graag zou ik offertes ontvangen voor het verwijderen van onze schoorsteen op het dak. De schoorsteen is ongeveer 50 cm hoog. Het rookkanaal mag blijven en het dak dient dicht gemaakt te worden. Het puin dient door de vakman te worden afgevoerd.

Dakopbouw of nokverhoging laten maken

Wij hebben de wens voor een dakopbouw/nokverhoging met 2 dakkapellen. Graag zouden wij bij jullie een offerte hiervoor opvragen. * Optrekken etage achterzijde; * Nokverhoging 1.30 meter; * Plaatsing dakkapel achterzijde ongeveer 5 meter breed; * Plaatsing dakkapel voorzijde ongeveer 3 meter breed; * Hoekwoning (Bloemenlust 2) zijgevel geheel gemetseld. De opdracht voor officiële tekeningen en aanvraag vergunning bij de Gemeente is reeds gegeven. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent om een offerte aan te bieden. Bij de woning op nummer 2 gaat om een casco oplevering en bij de woning op nummer 4 volledig afgewerkt.

Verwijderen van stucwerk uit kerk

Het verwijderen van 100 m2 stucwerk in een kerk waar we willen gaan wonen. Er zit granol, achter het granol zit een muur die we graag terug willen laten komen. Het is een kerk uit 1953. De kerk is ongeveer 12 meter hoog op het hoogste punt.

Golfplaten verwijderen

Het betreft het verwijderen van ongeveer 60 m2 asbest golfplaten. Wij hebben hiervoor al een inventarisatierapport aangevraagd en deze is aanwezig. De platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd.

Verlaagd plafond in de nieuwbouwwoning maken

Ik wil graag een verlaagd plafond in mijn nieuwbouwwoning. Huiskamer breedte is 5.70 meter en de lengte is 11.70 meter (binnenmuur er nog af). Graag verlagen zodat er inbouwspotjes in kunnen. Ben benieuwd naar schatting van kosten en welke afwerking er geboden kan worden.

Serre plaatsen

Ik wil graag een serre van hout met glas aan mijn huis laten plaatsen van 2.5 meter diep en 3 meter breed.

Houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij zijn bezig met de aankoop van een oude tussenwoning uit bouwjaar 1938. Wij willen daar op de benedenverdieping de houten vloer laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer. Het is voor ons mogelijk om de woning met een aannemer te bezoeken om de situatie te beoordelen. Graag ontvangen wij een offerte voor de werkzaamheden.

Kunststof dak van serre repareren

Binnen de dakplaten blijft water hangen, er zitten kleine gaten in het dak waardoor het water tussen die platen is gekomen. Het gaat om een kunststof dak, waarbij 3 van de 12 panelen schade heeft. Een paneel is ongeveer 1 meter lang en ongeveer 70 cm breed. Wij zouden willen weten of dit gerepareerd kan worden, het vocht kan worden verwijderd en de gaten kunnen worden gedicht of dat het nodig is de panelen in zijn geheel te vernieuwen. Zie ook de foto's.

Kamer in garage maken

Kamer in inpandige garage maken, verlaagd plafond plaatsten + elektra en lichtpunten. Muur (4 x 3 meter) zonder deur plaatsen volstaat. Afmeting kamer wordt 3,5 x 4 meter.

Woonkamer opknappen

Onze woonkamer 6.70 meter lang bij 3.50 meter breed en 2.50 meter hoog voorzien van schroten plafond. Willen we opnieuw laten behangen en plafond voorzien van gipsplaten plafond en afwerken. De muren eventueel glad stuken. Opbouwstopkontakten in de muur verwerken.

Onderhoud twee dakkapellen

Schilderen van 2 dakkapellen en vervanging zijschot van 1 dakkapel. Dakkapellen van ongeveer 2,5 meter breed.

Interne verbouwing

Het vervangen van een wenteltrap door een vaste trap. Verplaatsen van de wc Het vergroten van de babykamer op de 1e verdieping.

Aanbouw tuinkamer

Tuinkamer aanbouw, oppervlakte ca. 37 m2, met platdak en schuifpuien. De nieuw te bouwen aanbouw zal L-vormig zijn; gedeeltelijk achter de bestaande woning en gedeeltelijk langs de woning. De bouw hoogte is ongeveer 2.90 m. Materialen: Steen, hardhouten kozijnen, glas HR++, houten dak constructie, isolatie muur,vloer en dak circa RC=4 Vloer beton voorzien van vloer verwarming. Electra; lichtpunten, stopcontacten en bediening zonneschermen. Mogelijke aanpassing/vervanging kozijn van de woning op eerste verdieping. Verwijdering bestaande serre (20m2) Geheide fundering, lengte heipalen te bepalen door aannemer Constructie berekeningen en detail tekeningen voor verantwoordelijkheid van aannemer Bouwvergunning en tekening van de architect aanwezig.

Het plaatsen van openslaande deuren in de woonkamer en het bouwen van een vide op de 1e verdieping

Het plaatsen van openslaande deuren in de woonkamer. En het bouwen van een vide op de 1e verdieping!!

Opknappen appartement

Een klein appartement in Oegstgeest renoveren. Terugbrengen van een grote kamer naar de orginele staat van twee kamers dmv schuifwand o.i.d. Stucen van alle wanden, schilderwerk, wat kleinschalig loodgieterswerk en electriciteitswerk. Betreft een appartement van 60 m2.

Verbouwing in huis

kamers maken op zolder, trap dicht maken met kast, dakraam of dakkapel en badkamer en verder goed advies over de ruimte in huis.