Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde (bijkeuken):

Uitbouw achterzijde (bijkeuken)

Wij willen graag kijken wat de mogelijkheden zijn voor een uitbouw. We hebben reeds een stenen muur van 2,05 meter, maar deze is niet op hoogte (1,80 m). Idee is in eerste instantie een soort bijkeuken van ongeveer 2,5 meter breed te realiseren, maar mogelijk ook over volledige gevel. Dus de aanbouw zou dan 2,5 bij 2,05 meter worden. Ik weet niet of de muur eerst doorgebroken wordt, idee is om een soort tussenruimte te maken, dus de huidige muur kan blijven staan. Geen idee of hier iets als vergunningen voor nodig is, erfgrens et cetera. Momenteel zitten er kunststof kozijnen/deur in. Ik weet niet welke fundering er nodig is en of deze ook nodig is. Ik denk dat ik de oplevering compleet wil, dus met water en stroom. Graag advies.
Onze klant uit Rijnsaterwoude (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde (bijkeuken) uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant vd woning. De afmetingen zijn 2,5 × 5 meter. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering etc. Materiaal is in overleg. Ik heb geen vergunning nodig. ik ontvang graag een prijsindicatie.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van 2.5 diep en ongeveer 5.70/5.80 breed. Echter willen we het wel opsplitsen dat 1/3 ongeveer een bijkeuken wordt en het andere gedeelte bij de woonkamer. Graag met tuindeuren en daarnaast ramen waar nog een vensterbank met radiator onder kan. Of ramen tot de grond. Ligt eraan of we vloerverwarming nemen. Daarnaast moet het afgewerkt worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 5.80 breed bij 310. Met schuifdeuren en een lichtstraat. Het moet compleet opgeleverd worden, zonder elektra, wel stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb geen vergunning nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Een uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 5 bij 2 meter groot worden en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zouden we graag willen dat er een lichtstraat in het dak zit en de uitbouw woon-klaar wordt opgeleverd. Er zijn al heipalen aanwezig op de locatie waar de uitbouw moet komen.

Uitbouw achterzijde huis

Uitbouw van 2,5 diep bij 5 meter breed. De veranda moet niet worden afgebroken, maar worden verschoven en weer aan de uitbouw worden bevestigd Mijn voorkeur gaat uit naar een metselskelet, wat wij weten is dat er ook nog geen fundering aanwezig is. Het is de bedoeling dat de vloerverwarming ook wordt doorgetrokken en dat het geheel compleet wordt opgeleverd.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen uitbouw realiseren 2 x 6 meter achter aan ons huis. Het moet casco opgeleverd worden (dus zonder elektra en stucwerk) met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Voorkeur gaat uit naar steen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen onze kamer 2,5 meter uitbouwen, de woning zelf is 5,2 meter breed. Gelieve op te nemen een schuifpui met links en rechts een raam tot op de grond, in de midden tweemaal schuif naar links en rechts in aluminium serie P 400 4 delige schuifdeur kader 70 Gino kleur P910 wit ( deze hebben wij gezien en loopt heel ligt wat voor mijn vrouw heel belangrijk is ) gelieve op te nemen een lichtstraal direct tegen de muur van de bestaande gevel wij zelf kunnen tamelijk veel zelf doen ( stukwerk- elektra- verwarming - gedeeltelijk loodgieterswerk ) wel opnemen de vloer afsmeren zodat er pvc over kan.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde rijtjes woning van circa 5 bij 3 meter. Graag met meerdere schuifdeuren zodat tuin en woonkamer in elkaar kunnen overlopen. Het moet casco opgeleverd worden, met alleen elektra. Stucwerk doen we zelf. Er moet ook een fundering in komen en het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. Graag een offerte.

Uitbouw aan achterzijde van de woning realiseren

Ik wil een uitbouw richting de tuin, met een plat plafond. Het gaat om 2,5 meter uitbreiding richting de tuin. Het huis is 5 meter breed. Hiervoor is geen vergunning nodig. Over een fundering laat ik mij adviseren. Ik wil de woonkamer hiermee uitbreiden en de keuken laten verplaatsten. Ik ben nieuwsgierig naar de prijzen van zowel een casco als complete oplevering. De constructie voor deze uitbouw moet gemetseld worden.

Uitbouw achterzijde woning om keuken te vergroten

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter bij 6 meter realiseren om de keuken te vergroten. Hiervoor is geen vergunning nodig. Ik laat mij adviseren over een prefab methode of metselwerk op locatie. Er is nog geen fundering, dus ook dat moet geregeld worden. Daarnaast willen we vloerverwarming en een lichtstraat.