Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde (bijkeuken):

Uitbouw achterzijde (bijkeuken)

Wij willen graag kijken wat de mogelijkheden zijn voor een uitbouw. We hebben reeds een stenen muur van 2,05 meter, maar deze is niet op hoogte (1,80 m). Idee is in eerste instantie een soort bijkeuken van ongeveer 2,5 meter breed te realiseren, maar mogelijk ook over volledige gevel. Dus de aanbouw zou dan 2,5 bij 2,05 meter worden. Ik weet niet of de muur eerst doorgebroken wordt, idee is om een soort tussenruimte te maken, dus de huidige muur kan blijven staan. Geen idee of hier iets als vergunningen voor nodig is, erfgrens et cetera. Momenteel zitten er kunststof kozijnen/deur in. Ik weet niet welke fundering er nodig is en of deze ook nodig is. Ik denk dat ik de oplevering compleet wil, dus met water en stroom. Graag advies.
Onze klant uit Rijnsaterwoude (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde (bijkeuken) uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw zodat de woonkamer groter wordt. Gaat om een ruimte van circa 4 meter breed x circa 2,50 meter diep.

Uitbouw achterzijde woning en overige werkzaamheden

Per november 2020 krijgen wij de sleutel van onze aangekochte woning uit de jaren 30 in Haarlem, waar wij de achterkant zouden willen uitbouwen (5 meter breed, 3 meter diep). Daarnaast andere verbouwingen als vloer, muren, badkamer en voorbereiding leidingwerk/elektra voor een nieuw te plaatsen keuken. Eventueel de nieuwe keuken verplaatsen naar de voorkamer en de ruimte van de oude keuken (achterzijde) bij de woonkamer trekken. Graag horen wij de mogelijkheden van een Aannemer die ervaring heeft met dit soort totaal-verbouwingen.

Uitbouw achterzijde

Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van circa 5,30 meter breed, 2,50 meter diep en 2,80 meter hoog. (zie tekening). Hoeft niet perse met glazen dak, een lichtstraat mag ook. De bestaande vloerverwarming dient in de aanbouw te worden doorgetrokken. Graag ook installeren 2 dubbele wandcontactdozen en 1 lichtpunt (zowel buiten als binnen) De reeds aanwezige buitenkraan dient verlegd te worden. Binnenmuren en plafond dienen gestuct te worden. Voor de vloer regel ik zelf de plavuizen welke erin gelegd moeten worden. Type buitendeuren is bespreekbaar, schuif- of openslaand.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van het huis van 5.77 meter breed x 2 meter diep. Inclusief kunststof kozijnen met dubbele openslaande deuren.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw aan een tussenwoning. Circa 5,00 meter breed en 2,50 meter diep (dus ca. 12,50 m2.) Graag met dubbele openslaande deuren. Woning heeft hete-luchtverwarming wat verlegd moet worden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 4,11 meter breed x 2,00 meter diep aan de achterkant van onze recent aangekochte woning. Wij krijgen medio september 2020 de sleutel en hopen dat de Aannemer dan ook kan beginnen. De bestaande schuur (zie plattegrond) moet versmald worden ten bate van de uitbouw. Ook willen wij met de Aannemer de isolatiewaardes bespreken en willen ons hierover laten adviseren.

Uitbouw achterzijde

Wij willen achter de woning een aanbouw van circa 3 meter diep x 4,50 meter breed met kunststof kozijnen met openslaande tuindeuren.

3 Meter aanbouw

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning om de woonkamer met 3 meter uit te bouwen over een breedte van circa 5 meter (nader te bepalen). Graag ontvang ik een vrijblijvende all-in prijs.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De maten zullen 3m bij 5,5 m moeten worden. Graag casco opleveren. Belangrijkste is dat de fundering wordt geplaatst. Graag ook advies of het een schuin of hellend dak moet worden. Daarnaast gewoon een verdieping hoog. Via de tuin te bereiken.

Uitbouw achterzijde (28 m2)

Wij willen een uitbouw van circa 28 m2. (4 meter X 7 meter) aan de achterzijde van de woning t.b.v. uitbreiding van de woonkamer en keuken.

Partners

Partners van Casius