Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor extra etage opbouwen:

Extra etage opbouwen

Ik heb een plat dak van 37 m2 ongeveer waar ik een nieuwe etage op wil laten bouwen. Volgens mij accepteert de gemeente alleen een schuin dak met een rand van 1 meter. Ik wil daarvoor prefab hebben en met 1 kant van het schuine dak een dakkapel laten plaatsen. Er hoeft niet gestukt te worden maar wel water en elektra leidingen naartoe getrokken.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra etage opbouwen uit heel Nederland:

Dakopbouw of etage laten opbouwen

Wij willen een etage laten opbouwen op onze woning met plat dak. Het gaat om ongeveer 30 m2. We willen 2 slaapkamers en een toilet. Tevens willen we een dakterras aan de opbouw. Nog geen vergunning.

Extra verdieping opbouwen

Wij hebben pand in bijlage net gekocht en willen een extra etage net als buren opbouwen bovenop de 1e verdieping. Het heeft nu een plat dak en achterkant mag recht opgetrokken worden en voorkant schuin met dakkapel of dakramen. De etage zal 7.81 bij 4.75 meter gaan worden en er dient een vaste trap en elektra te worden geplaatst. De afwerking zal separaat vermeld moeten worden op de offerte. De ruimte zal voor 2 slaapkamers gebruikt gaan worden. De omgevingsvergunning zullen wij zelf aan gaan vragen.

Extra woonlaag opbouwen

Ik woon op de derde en bovenste etage en wil graag een extra woonlaag bouwen. Hiervoor heb ik nog alles nodig, vergunning en een aannemer. In mijn straat wordt al hetzelfde uitgevoerd bij een ander (een zelfde) huis. Het gaat om 85 m2. Het huidige dak is met een helling van zo'n 10 graden een klein beetje schuin, dus die zal aanpassing vereisen. Het dak is van dwarsbalken met platen gemaakt met daarop bitumen. Het is niet beloopbaar maar niet heel stevig. De nieuwe woonlaag zal gebruikt worden voor 2 slaapkamers. Optioneel wil ik op de extra woonlaag een dakterras willen realiseren. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de opbouw gerealiseerd zou kunnen worden.

Opbouw op het huidige dak bouwen

Het is de bedoeling, dat boven een bestaande slaapkamer nog een slaapkamer gerealiseerd gaat worden. De muren hiervan staan al, want het is geklemd tussen mijn woning, tweede etage, en die van mijn buren. Dus wat gerealiseerd moet worden is een plat dak en een voor- en achtergevel. De oppervlakte is zo'n 15 m², 5,5 meter bij 2,8 meter. Er dient een doorgang van de huidige woning naar de nieuwe ruimte te komen, elektra is nodig en 1 radiator op de cv ketel en deze hangt ook op de tweede etage dus vlakbij de nieuwbouw. Indien mogelijk wil ik de voor- en achter pui in een stuk als kunststofkozijn met ramen van de vloer tot het plafond. Er is nog geen vergunning. Er zijn in de buurt reeds opbouwen gerealiseerd.

Extra verdieping maken

Wij willen graag een extra etage plaatsen. Ons platte dak heeft een oppervlakte van ongeveer 5.55 x 6.50 meter. Er zijn nog geen tekeningen en dus ook nog geen vergunning. Klant heeft nog geen idee van het soort materiaal, hij denkt aan een prefab-opbouw, maar in de wijk zijn al gemetselde opbouwen.

Extra kamers op plat dak bouwen

Ik wil op mijn platte dak 2 extra kamers met een omvang van 4 x 4.50 meter ieder. Het betreft een 2 etage woning. Klant is nog in een oriënterende fase, nog geen vergunning en tekeningen. Er zijn in die buurt wel heel veel voorbeelden van opbouwen van alle soorten materialen. Graag advies van de vakman.

Etage opbouwen

Ik wil graag een etage opbouwen. Situatie nu is begane grond en 1 verdieping.

Badkamer en separate toilet vernieuwen

Op de begane grond wil ik een wc ruimte (ongeveer 1.20 x 1.00 meter) laten vernieuwen: inbouwreservoir ophangen met toilet en de vloer en wand betegelen, inclusief de oude tegels eruit slopen. Er zit nu een fonteintje wat weg moet. Op de eerste etage een badkamer slopen en daarna weer opbouwen met nieuw materiaal. De badkamer is 2.28 x 2.25 meter groot met een hoogte van 2.10 meter. Bouwen van een muurtje ten behoeve van de douchedeur. Tegelen vloer en wanden. Aanbrengen drain op de plaats waar nu een afvoerputje is. Ophangen van een toiletmeubel met 2 kranen, plaatsen van een inbouwreservoir en een wc. Tegelen vloer en wanden met twee verschillende tegels van afmeting 30 x 60 centimeter en plaatsen van een douchedeur. Uw offerte graag inclusief het afvoeren van de sloopmaterialen.

Opbouw op de uitbouw bouwen

We willen graag een offerte voor het opbouwen op een bestaande uitbouw om de slaapkamers op de eerste etage groter te maken. Wij willen een hout skelet opbouw afgewerkt met keralite. Ons huis bestaat aan de achterzijden en voorzijden uit hout. De afmeting zou zijn 2 meter bij 5 meter we hebben al 1 muur staan van de buren. Ik wil graag radiatoren laten plaatsen in de opbouw. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Eerste etage uit- en opbouwen

Wij willen graag aan de achterkant van de woning, op de eerste etage een uitbouw hebben. Op de woonkamer. Het bitumen van het plafond van de woonkamer moet verwijderd worden. Het gaat om 5.75 cm breed en ongeveer 2.75 meter diep. Met een plat dak. De vergunning hebben we nog niet aangevraagd, wel bij de gemeente geweest. De rest van de buren hebben het ook, het gaat om houten constructie. Aan de buitenzijde hebben zij grijze platen. Elektra en verwarming hoeft niet doorgetrokken te worden. Er hoeft geen doorbraak in de gevel gemaakt te worden. Eventuele tekeningen hebben we ook al. Casco opleveren. We horen graag zo spoedig mogelijk van u wat het ongeveer zou kunnen kosten en ontvangen graag een offerte.

Partners

Partners van Casius