Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ridderkerk of directe omgeving.

358 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, het onderkelderen van een bestaande woning, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder Nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren, kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen, poolhouse realiseren bij zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ridderkerk:

Opbouw schuin dak

Wij willen graag een casco nokverhoging met dubbele dakkapel van 4 meter breed. Het dak heeft een hoek van 34° Op de foto ziet u links ons huis, rechts dat van onze buren die al een nokverhoging hebben met dakkapel. Het moet van steen gemaakt worden, er moet elektra in komen en het hoeft niet gestuct te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterkant tuinzijde

Wij willen een complete, stenen uitbouw van 2 x 6 meter. En daarbij onze eigen pui gebruiken. Er is geen vergunning nodig. Voor de rest heeft het een fundering nodig, moet er elektra in komen en hoeft er niet gestuct te worden.

Casco serre aanbouw achterzijde woning

Wij willen een casco serre van glas aan de achterzijde van de woning realiseren. Afmetingen 2 x 2,80 meter Zijkanten opmetselen, dak en voorzijde van glas met deur. We hebben aan de rechterzijde een kozijn met deur, deze deur wordt verplaatst naar achter. De vloer wordt geïsoleerd in verband met vloerverwarming.

Uitbouw slaapkamer 2e verdieping

Ik wil een slaapkamer op de 2e verdieping uitbouwen van ongeveer 5. 00x2. 20m. Er is geen vergunning nodig en ik zou graag willen dat het compleet opgeleverd word met elektra. Verder wil ik dat het van hout skelet gemaakt word en hoeft er niets gestuct of gemetseld te worden. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Dakbedekking + (dak)delen van tuinhuisje + schuurtje aanpakken

Het tuinhuisje (ongeveer 10 m2) plus schuurtje (ongeveer 5 m2) dienen opgeknapt te worden. Van zowel het huisje als het schuurtje, is de dakbedekking gescheurd en is er sprake van rotte houten delen tgv de gescheurde dakbedekking. Aan de voorzijde van het huisje bevindt zich een veranda, waarvan ook enkele houten delen zijn verrot en te dienen worden vervangen.

Dakopbouw plat dak bovenop garage

Wij willen graag een dakopbouw bovenop onze garage realiseren. Ik heb een plattegrond toegevoegd. Het betreft het stuk dat geel met zwarte lijnen is gemarkeerd. De afmetingen zijn circa 4. 4 x 1. 7 + 4. 4 x 5. 8 = totaal circa 25. 5 m2. Momenteel wordt een deel van het dak gebruikt als balkon. Vanuit de balkondeur willen wij dus de doorgang naar de nieuwe opbouw. Graag kiezen wij voor een houten opbouw met plat dak. Indien mogelijk kunststof dat op houd lijkt ivm onderhoud. Uw offerte zie ik graag tegemoet. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra en een water afvoer omdat we een toilet willen plaatsen. Het zou fijn zijn als de vakman dit ook voor ons kan doen en hier een offerte voor uit kan brengen. Stucen en metselen doen we zelf. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Eenzijdige nokverhoging

Ik wil een eenzijdige nokverhoging van 5 meter breed laten maken in een jaren 30 huis. Dit moet deels gemetseld en deels kunststof worden omdat het om een hoekhuis gaat. De afwerking is in overleg.

Draagmuur verwijderen en vervangen door stalen bint

Ik wil een draagmuur van circa 4 meter verwijderen en vervangen door een stalen bint. Ik verzorg grotendeels zelf het sloopwerk.

Uitbouw achterkant

Ik wil een uitbouw of serre realiseren van 6 bij 1,5 meter. Ik twijfel nog tussen een uitbouw of serre. Afwerken moet ook in overleg. Ik zou graag een indicatie willen via de telefoon over de kosten hiervan.

Uitbouwen aan achterzijde

Wij zouden onze uitbouw graag uitbouwen met een stuk van 2.50 bij 2.50 meter. In de nieuwe achtergevel dienen er openslaande deuren of een schuifpui te komen. Verder mag hij casco geplaatst worden en is er geen waarschijnlijk geen vergunning nodig. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Uitbouw met fundering realiseren

We staan op het punt een huis te kopen en willen graag een uitbouw realiseren van 253x562 ook moet de fundering nog aangebracht worden. De serre zoals op de foto willen we geheel bij de woning betrekken en de keuken doortrekken naar de uitbouw

Open haard verwijderen en muur glad stucen

Wij hebben een rijtjeshuis in Ridderkerk gekocht. Bouwjaar 1977. In de woonkamer van het huis zit een open haard met een grote ombouw van tegels. Deze willen we graag laten verwijderen. Verder moet de muur glad gestuct worden. Bovendien willen we ook meteen de hele woonkamer sausklaar laten stucen.

Etage op de woning bouwen

We willen graag een etage op de woning laten plaatsen. Afmetingen zijn ongeveer 8 meter x 4.5 meter. Graag zou ik de prijsverschillen willen weten tussen een casco plaatsing en een afgewerkte plaatsing. Denk aan isolatie, elektra en dergelijke. Zit te denken om aan één zijkant een dakkapel te plaatsen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Aanbouw achterzijde woning vergroten

Aan de achterkant van de woning staat voor een deel al een aanbouw. De muur van de woonkamer willen wij gelijktrekken met de achterkant van de aanbouw. De afmeting bedraagt ongeveer 260 cm x 580 cm. Het gaat om een casco aanbouw met kozijnen in de achtergevel. Er zal wel geheid moeten worden en een fundering geplaatst. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Renovatie badkamer, keuken, en aparte WC's

De keuken van 3 bij 2 meter dient te worden vernieuwd. De oude keuken en tegels van de wand dienen te worden verwijderd.keukenkamer De leidingen dienen te worden verlegd. De nieuwe keuken krijgt boven- en onderkastjes, een kookplaat, vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap en een koel- vriescombinatie. Tussen de kastjes dient te worden betegeld. De badkamer is 2 bij 2 meter. Het oude sanitair en de tegels op de vloer en wanden dient te worden verwijderd. De indeling zal gelijk blijven. De wanden en vloer moeten worden betegeld en er zal een nieuw ligbad, douche en wastafel geplaatst moeten worden. De 2 separaten toiletten van 1 bij 1 meter moeten ook worden aangepakt. Er zijn nu nog staande potten die vervangen moeten worden door zwevende modellen. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en de fonteintjes vervangen.

Kruipluik verplaatsen

Nieuw kruipluik maken en oud luik dichten. Onze woning heeft 2 kruipluiken. Eén in de hal en één pontificaal in de woonkamer. Deze tweede willen wij verplaatsen naar onder de trap in een nog te maken trapkast. Daarna pas willen wij vloerverwarming aanbrengen dus dat zal geen probleem zijn. We willen de vloerverwarming door laten lopen over het dan dichtgemaakte kruipluik. Graag een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen betegeld kan worden.

Stenen uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde realiseren van 6 meter breed bij 1,75 meter diep. Materiaal is steen, verder ook geïsoleerd en helemaal afgewerkt. Is vloerverwarming mogelijk? Klus is inclusief voorwerk. Graag een complete offerte met materialen en manuren.

Terras verlengen en trede naar tuin maken

Wij willen ons terras verlengen, omdat het huidige net te kort is. De afmetingen nu zijn: 270 cm bij 465 cm. En de gewenste situatie is 350 cm bij 465 cm. De oude en kleine tegels willen we vervangen voor grote terrastegels. Graag ook rekening houden met een trap trede zodat er makkelijk de tuin in gelopen kan worden. Het terras dat er nu ligt is geheid.

Heipalen voor een fundering aanbrengen

Voor de fundering van een nieuw te bouwen garage dienen er 6 heipalen te worden geplaatst

Heipalen aanbrengen voor de fundering

Voor de fundering van een nieuw te bouwen garage dienen er 6 heipalen te worden geplaatst

Gevolgschade van lekkage herstellen

Bij ons in de keuken is lekkage ontstaan, de wand en plafondplaten zijn hierdoor beschadigd (gips). Ook is de houtafwerking beschadigd. Eerst moeten we het dak nog laten repareren voordat we de gevolgschade laten repareren.

Dakopbouw op een plat dak

Wij willen eventueel een dakopbouw op een huis welke wij willen kopen. Graag wil ik weten wat een dakopbouw kost van hout en kunstof.

Schoorsteen verwijderen

Gaarne zouden wij een offerte bij u willen opvragen voor de volgende werkzaamheden: - Het verwijderen van de schoorsteen, buiten, met daarna dichting van het dak en plaatsen dakpannen. Het dak makkelijk toegankelijk via balkon. - Verwijderen van de binnenschoorsteen. Deze loopt door een kast op de eerste verdieping, schoorsteen loopt niet door naar BG - Dichting gat in plafond, beton, van huiskamer waar rookkanaal doorheen heeft gelopen. De werkzaamheden dienen in de eerste week van april uitgevoerd te worden.

Fundering voor de aanbouw maken

Wij willen een fundering leggen voor een aanbouw. Het gaat om een stuk van ongeveer 2,5 x 6 meter. De fundering moet een aanbouw met een woonlaag dragen. De wanden moeten ook worden opgemetseld.

Betonrot bij het kruipluik herstellen

Vervangen van 2 compartimenten vlakbij kruipluik Vrijblijvende offerte. Ik ga het huis verkopen