Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ridderkerk of directe omgeving.

344 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning maken, zelfbouwkavel woning bebouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, kelder & zijkant uitbouw bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw vrijstaand huis, totale verbouwing, kelder onder voorrtuin/keuken, kelder onder woning en serre erbovenop, kelder uitgraven en plaatsen, kelder onder bestaande woning laten maken, uitbouw realiseren, uitbouw en diverse overige werkzaamheden werkzaamheden, opbouw platdak hoekwoning, uitbouw aan achterzijde van de woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ridderkerk:

Uitbouw achterkant

Ik wil een uitbouw of serre realiseren van 6 bij 1,5 meter. Ik twijfel nog tussen een uitbouw of serre. Afwerken moet ook in overleg. Ik zou graag een indicatie willen via de telefoon over de kosten hiervan.

Uitbouwen aan achterzijde

Wij zouden onze uitbouw graag uitbouwen met een stuk van 2.50 bij 2.50 meter. In de nieuwe achtergevel dienen er openslaande deuren of een schuifpui te komen. Verder mag hij casco geplaatst worden en is er geen waarschijnlijk geen vergunning nodig. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Uitbouw met fundering realiseren

We staan op het punt een huis te kopen en willen graag een uitbouw realiseren van 253x562 ook moet de fundering nog aangebracht worden. De serre zoals op de foto willen we geheel bij de woning betrekken en de keuken doortrekken naar de uitbouw

Open haard verwijderen en muur glad stucen

Wij hebben een rijtjeshuis in Ridderkerk gekocht. Bouwjaar 1977. In de woonkamer van het huis zit een open haard met een grote ombouw van tegels. Deze willen we graag laten verwijderen. Verder moet de muur glad gestuct worden. Bovendien willen we ook meteen de hele woonkamer sausklaar laten stucen.

Etage op de woning bouwen

We willen graag een etage op de woning laten plaatsen. Afmetingen zijn ongeveer 8 meter x 4.5 meter. Graag zou ik de prijsverschillen willen weten tussen een casco plaatsing en een afgewerkte plaatsing. Denk aan isolatie, elektra en dergelijke. Zit te denken om aan één zijkant een dakkapel te plaatsen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Aanbouw achterzijde woning vergroten

Aan de achterkant van de woning staat voor een deel al een aanbouw. De muur van de woonkamer willen wij gelijktrekken met de achterkant van de aanbouw. De afmeting bedraagt ongeveer 260 cm x 580 cm. Het gaat om een casco aanbouw met kozijnen in de achtergevel. Er zal wel geheid moeten worden en een fundering geplaatst. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Renovatie badkamer, keuken, en aparte WC's

De keuken van 3 bij 2 meter dient te worden vernieuwd. De oude keuken en tegels van de wand dienen te worden verwijderd.keukenkamer De leidingen dienen te worden verlegd. De nieuwe keuken krijgt boven- en onderkastjes, een kookplaat, vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap en een koel- vriescombinatie. Tussen de kastjes dient te worden betegeld. De badkamer is 2 bij 2 meter. Het oude sanitair en de tegels op de vloer en wanden dient te worden verwijderd. De indeling zal gelijk blijven. De wanden en vloer moeten worden betegeld en er zal een nieuw ligbad, douche en wastafel geplaatst moeten worden. De 2 separaten toiletten van 1 bij 1 meter moeten ook worden aangepakt. Er zijn nu nog staande potten die vervangen moeten worden door zwevende modellen. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en de fonteintjes vervangen.

Kruipluik verplaatsen

Nieuw kruipluik maken en oud luik dichten. Onze woning heeft 2 kruipluiken. Eén in de hal en één pontificaal in de woonkamer. Deze tweede willen wij verplaatsen naar onder de trap in een nog te maken trapkast. Daarna pas willen wij vloerverwarming aanbrengen dus dat zal geen probleem zijn. We willen de vloerverwarming door laten lopen over het dan dichtgemaakte kruipluik. Graag een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen betegeld kan worden.

Stenen uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde realiseren van 6 meter breed bij 1,75 meter diep. Materiaal is steen, verder ook geïsoleerd en helemaal afgewerkt. Is vloerverwarming mogelijk? Klus is inclusief voorwerk. Graag een complete offerte met materialen en manuren.

Terras verlengen en trede naar tuin maken

Wij willen ons terras verlengen, omdat het huidige net te kort is. De afmetingen nu zijn: 270 cm bij 465 cm. En de gewenste situatie is 350 cm bij 465 cm. De oude en kleine tegels willen we vervangen voor grote terrastegels. Graag ook rekening houden met een trap trede zodat er makkelijk de tuin in gelopen kan worden. Het terras dat er nu ligt is geheid.

Heipalen voor een fundering aanbrengen

Voor de fundering van een nieuw te bouwen garage dienen er 6 heipalen te worden geplaatst

Heipalen aanbrengen voor de fundering

Voor de fundering van een nieuw te bouwen garage dienen er 6 heipalen te worden geplaatst

Gevolgschade van lekkage herstellen

Bij ons in de keuken is lekkage ontstaan, de wand en plafondplaten zijn hierdoor beschadigd (gips). Ook is de houtafwerking beschadigd. Eerst moeten we het dak nog laten repareren voordat we de gevolgschade laten repareren.

Dakopbouw op een plat dak

Wij willen eventueel een dakopbouw op een huis welke wij willen kopen. Graag wil ik weten wat een dakopbouw kost van hout en kunstof.

Schoorsteen verwijderen

Gaarne zouden wij een offerte bij u willen opvragen voor de volgende werkzaamheden: - Het verwijderen van de schoorsteen, buiten, met daarna dichting van het dak en plaatsen dakpannen. Het dak makkelijk toegankelijk via balkon. - Verwijderen van de binnenschoorsteen. Deze loopt door een kast op de eerste verdieping, schoorsteen loopt niet door naar BG - Dichting gat in plafond, beton, van huiskamer waar rookkanaal doorheen heeft gelopen. De werkzaamheden dienen in de eerste week van april uitgevoerd te worden.

Fundering voor de aanbouw maken

Wij willen een fundering leggen voor een aanbouw. Het gaat om een stuk van ongeveer 2,5 x 6 meter. De fundering moet een aanbouw met een woonlaag dragen. De wanden moeten ook worden opgemetseld.

Betonrot bij het kruipluik herstellen

Vervangen van 2 compartimenten vlakbij kruipluik Vrijblijvende offerte. Ik ga het huis verkopen

Uitbouw aan de achterzijde van de woning bouwen

Wij willen graag een uitbouw achter de woning hebben. De maten hiervan zullen ongeveer 3 meter bij 6 meter moeten worden. Nodig is fundering met heipalen. Graag een offerte voor een volledig afgewerkte uitbouw.

Fundering realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren. Daarvoor moet ik een fundering plaatsen. Afmeting uitbouw, 6 x 8 meter. Zit al een bestaande fundering van 2,60 x 3,5 meter. Bestaande huis is op staal gebouwd, zie tekening in bijlage.

Extra etage opbouwen

Ik heb een plat dak van 37 m2 ongeveer waar ik een nieuwe etage op wil laten bouwen. Volgens mij accepteert de gemeente alleen een schuin dak met een rand van 1 meter. Ik wil daarvoor prefab hebben en met 1 kant van het schuine dak een dakkapel laten plaatsen. Er hoeft niet gestukt te worden maar wel water en elektra leidingen naartoe getrokken.

Draagbalk verwijderen

Graag zie ik een offerte tegemoet voor het verwijderen van een stalen draagbalk. De muur erom heen is al verwijderd, alleen de stalen balk is nog zichtbaar. De balk is ongeveer 15cm breed en 2. 65 m hoog.

Eenzijdige nokverhoging uitvoeren

Een eenzijdige nokverhoging uitvoeren. De breedte is 6,5 meter en we willen hem graag casco opgeleverd hebben. In de nokverhoging willen we twee kozijn met ramen (voor twee slaapkamers) die open kunnen.

Vide laten bouwen en magazijn tot keuken verbouwen

In mijn winkel wil ik graag een vide 5 x 5 meter laten maken en de helft van mijn magazijn moet een open keuken worden. Er is al een vaste trap. Het is wat lastig uitleggen in geschreven tekst. Ik weet niet precies wat er mogelijk is, zou er iemand langs kunnen komen om dat te bespreken? Het liefst voor eind dit jaar.

Fundering maken voor aanbouw

Graag zou ik vrijblijvend advies en een inschatting van de kosten ontvangen voor het maken van een fundering ten behoeve van een uitbouw van een woning. De woning is onderheid. Het formaat van de uitbouw wordt 7,5 x 2,5 meter. Er is een onderingsrapport aangevuld. De aanbouw bestaat in eerste instantie uit 1 laag maar wellicht moet er in de toekomst een verdieping op worden geplaatst. Er is ongeveer 1,5 meter ruimte naast de woning om aan de achterzijde te komen.

Overkapping maken van polycarbonaat

Ik wil graag een polycarbonaat overkapping. Graag uw prijs voor een overkapping van ongeveer 3.70 bij 2.80 meter van polycarbonaat. De 2.80 meter loopt schuin weg.