Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ridderkerk of directe omgeving.

377 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen op een kavel, kubus huis bouwen, een eenvoudige schuurwoning bouwen op een kavel, kelder maken onder woonetage, souterrain realiseren, kelder bouwen, een uit- en opbouw realiseren achter een tussenwoning, aanbouw realiseren, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken, uitbouw en complete verbouwing van beneden verdieping, uitbouw achterzijde huis, opbouw realiseren, dak in zijn geheel verhogen en dakkapellen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ridderkerk:

Uitbouw achterzijde

Nieuwe woning aangekocht, waar wij een uitbouw van 5080 mm x 2500 mm willen realiseren. Houten kozijn, 2 openslaande deuren in midden gevel. Foto huidige achterzijde aangekochte woning bijgesloten. Er is geen vergunning nodig. Het is een aansluiting op het huis en aan de buitenkant wil ik graag metselwerk. Ik weet niet welke fundering nodig is. Graag de oplevering compleet, inclusief elektra en afsmeren van de vloer en wellicht stucen. Graag wens ik een prijs indicatie voordat er iemand langskomt.

Opbouw op plat dak realiseren

Ik wil een dakopbouw van 24 m2 op een plat dak realiseren + een trap. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen. Ik wil graag weten wat het kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Fundering maken voor aanbouw

In Ridderkerk is het veelal kleigrond bij het huis gaat een raam weg en word de doorgang vergroot. Deze zal opgevangen moeten worden door een h profiel van staal in de gevel van ongeveer 3.5 m vanaf de gevel 7 meter in de lengte en 5.46 in de breedte een betonnen vloer.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw van 2 meter diep en 5,2 meter breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, kunststof kozijnen, metselwerk. Er is geen vergunning voor nodig.

Aanbouw achterzijde woning

Graag offerte/afspraak aanbouw aan de 2 onder 1 kap woning circa 5 x 3 meter, plat dak dak tenminste 50 cm uitstekend. Materiaal hout of kunststof. Gelieve opgave voor casco oplevering met een prefab frame.

Draagmuur verwijderen + diverse afwerk werkzaamheden

Graag ontvang ik alvast een passende offerte voor de onderstaande werkzaamheden die ik wil laten uitvoeren in een woning in Ridderkerk waar ik een bod op uit heb gebracht, en hopelijk binnenkort eigenaar van zal worden. - Het (gedeeltelijk) verwijderen van een draagmuur (tussen de keuken en woonkamer) en het terugplaatsen van een draagbalk. - In de woonkamer moeten de muren gestuct en verfklaar gemaakt worden (en de aansluiting met de draagbalk netjes afgewerkt worden) -Het bestaande houten schrootjes plafond moet wit geschilderd worden (misschien het makkelijkst om te spuiten?). - Tevens moeten alle 4 de muren van de slaapkamer gestuct en verfklaar gemaakt worden. Als laatste wil ik om uw advies vragen, moet ik een bouwvergunning aanvragen voor het verwijderen van de draagmuur, en zo ja, wat zijn dan de bijbehorende werkzaamheden (en kosten)? Bouwtekening / constructietekening of iets dergelijks. Afmetingen draagmuur: circa 250 x 260 cm Afmetingen te stucen muren woonkamer: muur 1: 300 x 260 cm muur 2: 713 x 260 cm muur 3+4 zijn voorzien van grote raampartijen, dus dit betreft kleine stukjes onder de ramen. ±356 cm lang Oppervlakte plafond Woonkamer: ±25 m² Afmetingen te stucen muren slaapkamer: Muur 1+2 386 x260 cm Muur 3 359 x 260 cm Muur 4 359 cm lang, tevens met een grote raampartij, dus kleiner oppervlak muur

Uitbouw achterzijde

We willen een uitbouw van de woning realiseren. De maten zijn 5 bij 2,5 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met een fundering, elektra en stucwerk. Ik weet nog niet zeker van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden. Ik zou graag willen weten wat de kosten hiervan zijn. Graag een offerte.

Opbouw etage erbij

Wij willen een extra etage erop maten zijn ongeveer 8 m bij 6 m. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de complete afwerking, stucwerk, elektra etc. Er is een vergunning nodig. Graag een offerte hiervoor.

Dubbele nokverhoging

Ik wil graag een dubbele nokverhoging van 6 meter breed. Het moet compleet opgeleverd worden en van kunststof zijn. Er hoeft niet gestuct te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Maten ca. 4 meter breed en 2. 5 meter diep. Zowel de 4 meter als de 2. 5 meter moet bestaan uit HR++ ramen/schuifpui /harmonica-pui (die je open kunt doen). Er is geen vergunning nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met hardhouten kozijnen, stucwerk en een fundering. Er moeten nog 2 heipalen bij komen. Er hoeft geen elektra aangelegd te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Opbouw schuin dak

Wij willen graag een casco nokverhoging met dubbele dakkapel van 4 meter breed. Het dak heeft een hoek van 34° Op de foto ziet u links ons huis, rechts dat van onze buren die al een nokverhoging hebben met dakkapel. Het moet van steen gemaakt worden, er moet elektra in komen en het hoeft niet gestuct te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterkant tuinzijde

Wij willen een complete, stenen uitbouw van 2 x 6 meter. En daarbij onze eigen pui gebruiken. Er is geen vergunning nodig. Voor de rest heeft het een fundering nodig, moet er elektra in komen en hoeft er niet gestuct te worden.

Casco serre aanbouw achterzijde woning

Wij willen een casco serre van glas aan de achterzijde van de woning realiseren. Afmetingen 2 x 2,80 meter Zijkanten opmetselen, dak en voorzijde van glas met deur. We hebben aan de rechterzijde een kozijn met deur, deze deur wordt verplaatst naar achter. De vloer wordt geïsoleerd in verband met vloerverwarming.

Uitbouw slaapkamer 2e verdieping

Ik wil een slaapkamer op de 2e verdieping uitbouwen van ongeveer 5. 00x2. 20m. Er is geen vergunning nodig en ik zou graag willen dat het compleet opgeleverd word met elektra. Verder wil ik dat het van hout skelet gemaakt word en hoeft er niets gestuct of gemetseld te worden. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Dakbedekking + (dak)delen van tuinhuisje + schuurtje aanpakken

Het tuinhuisje (ongeveer 10 m2) plus schuurtje (ongeveer 5 m2) dienen opgeknapt te worden. Van zowel het huisje als het schuurtje, is de dakbedekking gescheurd en is er sprake van rotte houten delen tgv de gescheurde dakbedekking. Aan de voorzijde van het huisje bevindt zich een veranda, waarvan ook enkele houten delen zijn verrot en te dienen worden vervangen.

Dakopbouw plat dak bovenop garage

Wij willen graag een dakopbouw bovenop onze garage realiseren. Ik heb een plattegrond toegevoegd. Het betreft het stuk dat geel met zwarte lijnen is gemarkeerd. De afmetingen zijn circa 4. 4 x 1. 7 + 4. 4 x 5. 8 = totaal circa 25. 5 m2. Momenteel wordt een deel van het dak gebruikt als balkon. Vanuit de balkondeur willen wij dus de doorgang naar de nieuwe opbouw. Graag kiezen wij voor een houten opbouw met plat dak. Indien mogelijk kunststof dat op houd lijkt ivm onderhoud. Uw offerte zie ik graag tegemoet. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra en een water afvoer omdat we een toilet willen plaatsen. Het zou fijn zijn als de vakman dit ook voor ons kan doen en hier een offerte voor uit kan brengen. Stucen en metselen doen we zelf. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Eenzijdige nokverhoging

Ik wil een eenzijdige nokverhoging van 5 meter breed laten maken in een jaren 30 huis. Dit moet deels gemetseld en deels kunststof worden omdat het om een hoekhuis gaat. De afwerking is in overleg.

Draagmuur verwijderen en vervangen door stalen bint

Ik wil een draagmuur van circa 4 meter verwijderen en vervangen door een stalen bint. Ik verzorg grotendeels zelf het sloopwerk.

Uitbouw achterkant

Ik wil een uitbouw of serre realiseren van 6 bij 1,5 meter. Ik twijfel nog tussen een uitbouw of serre. Afwerken moet ook in overleg. Ik zou graag een indicatie willen via de telefoon over de kosten hiervan.

Uitbouwen aan achterzijde

Wij zouden onze uitbouw graag uitbouwen met een stuk van 2.50 bij 2.50 meter. In de nieuwe achtergevel dienen er openslaande deuren of een schuifpui te komen. Verder mag hij casco geplaatst worden en is er geen waarschijnlijk geen vergunning nodig. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Uitbouw met fundering realiseren

We staan op het punt een huis te kopen en willen graag een uitbouw realiseren van 253x562 ook moet de fundering nog aangebracht worden. De serre zoals op de foto willen we geheel bij de woning betrekken en de keuken doortrekken naar de uitbouw

Open haard verwijderen en muur glad stucen

Wij hebben een rijtjeshuis in Ridderkerk gekocht. Bouwjaar 1977. In de woonkamer van het huis zit een open haard met een grote ombouw van tegels. Deze willen we graag laten verwijderen. Verder moet de muur glad gestuct worden. Bovendien willen we ook meteen de hele woonkamer sausklaar laten stucen.

Etage op de woning bouwen

We willen graag een etage op de woning laten plaatsen. Afmetingen zijn ongeveer 8 meter x 4.5 meter. Graag zou ik de prijsverschillen willen weten tussen een casco plaatsing en een afgewerkte plaatsing. Denk aan isolatie, elektra en dergelijke. Zit te denken om aan één zijkant een dakkapel te plaatsen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Aanbouw achterzijde woning vergroten

Aan de achterkant van de woning staat voor een deel al een aanbouw. De muur van de woonkamer willen wij gelijktrekken met de achterkant van de aanbouw. De afmeting bedraagt ongeveer 260 cm x 580 cm. Het gaat om een casco aanbouw met kozijnen in de achtergevel. Er zal wel geheid moeten worden en een fundering geplaatst. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Renovatie badkamer, keuken, en aparte WC's

De keuken van 3 bij 2 meter dient te worden vernieuwd. De oude keuken en tegels van de wand dienen te worden verwijderd.keukenkamer De leidingen dienen te worden verlegd. De nieuwe keuken krijgt boven- en onderkastjes, een kookplaat, vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap en een koel- vriescombinatie. Tussen de kastjes dient te worden betegeld. De badkamer is 2 bij 2 meter. Het oude sanitair en de tegels op de vloer en wanden dient te worden verwijderd. De indeling zal gelijk blijven. De wanden en vloer moeten worden betegeld en er zal een nieuw ligbad, douche en wastafel geplaatst moeten worden. De 2 separaten toiletten van 1 bij 1 meter moeten ook worden aangepakt. Er zijn nu nog staande potten die vervangen moeten worden door zwevende modellen. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en de fonteintjes vervangen.