Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rhoon of directe omgeving.

261 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw, balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel, gedeeltelijk onderkelderen van woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rhoon:

Uitbouw achterzijde

Graag wil ik een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 6 bij 2.50 meter. Door de uitbouw zal de woonkamer en de keuken groter worden. Voor een nieuwe keuken zal er wel keukenvoorbereidingen getroffen moeten worden. Daarnaast zouden wij ook graag separaat de kosten willen weten voor het doortrekken van de elektra, verwarming en stucwerk. Er zal ook een fundering gerealiseerd moeten worden. Er is geen vergunning nodig.

Dakopbouw platdak 50m2

Wij hebben een bungalow en willen een opbouw daarop. Ik heb een aantal van onze wensen/ ideeën hieronder neergezet. Ik ben benieuwd wat jullie hierin kunnen betekenen en welke vragen dan nog meer beantwoord moeten worden. - Ergens in 2019 (in overleg bekijken) - Ongeveer 50 m2 - Slaapkamer (12 m2), badkamer (8 m2) (douche, bad, wastafel), inloopkast (8 m2), hal (5 m2), hobbykamer (12 m2), wc (3 m2). - Plat dak (goed geïsoleerd), rechte gevel - Aanleg elektra, cv en badkamer apart (wel interessant om te zien wat de meerprijs is als jullie dat ook doen) - Afwerking buitenkant: Onze huidige geven is gemetseld, wit geverfd. We willen de zelfde look krijgen. We denken aan steensprits en die wit verven. Dat is wellicht veel voordeliger dan alles metselen. - Trap van hal beneden naar hal boven. - Draai kiepramen met horren en vaste ramen met ventilatieroosters - Houten kozijnen, afgelakt. - Binnenmuren niet afgewerkt. Nog stukadoren.

Woning uitbreiden met dakterras

Ik zoek een partij die een dakopbouw kan realiseren op de tweede verdieping van mijn woning. Het gaat om een totaal oppervlakte van 20m2. Er is al goedkeuring van de gemeente en de bouwtekeningen voor de opbouw zijn al gemaakt.

Reno Acero of vbi vloer plaatsen in bestaande woning

Ik wil een te kopen woning van Reno Acero vloer voorzien. De huidige vloer is een houten vloer waarvan de balken zijn aangetast door vocht. Kruipruimte is vaak nat. Het gaat om een vloer van ongeveer 8 x 4 meter. Of als alternatief een droge vbi vloer. Ik zou graag een inclusief prijs zien. Al dan niet met randprofielen.

Opbouw op plat dak

Wij wonen in een rijtje met 5 woningen. Wij willen samen met 2 andere buren een dakopbouw laten plaatsen. De woningen hebben een plat dak dus er zal een trap naar boven geplaatst moeten worden en en de opbouw mag casco worden geplaatst. Wel willen wij de elektra en de verwarming laten door trekken. De opbouw zal ongeveer 40 m2 groot moeten worden en de graag starten wij gelijk indien mogelijk.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde waar de fundering al ligt.

Schuurdeur verbreden

We zijn ons aan het oriënteren op de kosten van het verbreden van de deur voor een stenen berging in verband met het stallen van een motor. De berging is 2 x 3 meter. De deur zit aan de smalle kant (2m). Daarnaast willen we ook schuifpuien laten plaatsen naar onze tuin. Indien u dat ook doet, ontvangen we daar ook graag een prijsopgave/offerte van. Momenteel heeft het huis een muur met raam en een enkele deur naar de tuin. De breedte van de muur naar de tuin is 5.10 m. Graag ontvangen we de offertes zsm.

Tegelvloer verwijderen

Er liggen 2 lagen vloertegels. Wij twijfelen of we beide lagen willen laten verwijderen of alleen de bovenste laag. De onderste laag ligt volgens mij in cement en de bovenste is met tegellijm vastgelegd, niet 100%, zeker. Misschien is het minder ingrijpend om alleen de bovenste laag te verwijderen. Het rendement vloerverwarming is nu met 2 lagen ook voldoende. De oppervlakte is ongeveer 78 m2.

Zolder verhogen en dakkapel plaatsen

De oppervlakte is ongeveer 6 bij 4 meter. Er is een vlizotrap en we willen dan ook een vaste trap.

Casco aanbouw laten plaatsen

Graag willen wij een casco aanbouw laten plaatsen van ongeveer 5,30 bij 2,55 meter, gelijk aan de buren. De graafwerkzaamheden, zandcementvloer, elektriciteit, stucwerk en dakbedekking willen we zelf doen. Het plaatsen van de fundering en het optrekken van de muren dient door de vakman gedaan te worden. De pui in de huidige gevel willen wij in de opnieuw gebruiken. Er is geen vergunning nodig.

Keuken, toilet en badkamer slopen

Op 30 maart ontvang ik mijn sleutel van mijn nieuwe woning in Rhoon. Graag wil ik de huidige badkamer, toilet en keuken eruit halen. Alles bevindt zich op de begane grond, op de badkamer na. Parkeerplaatsen zijn voor de deur en gratis. Voor meer informatie kan er altijd met mij gebeld worden. De vakman dient het puin vervolgens af te voeren. De afmetingen weet ik niet specifiek. Binnenkort ga ik langs om alles goed op te meten. De keuken is ongeveer 6-7 m2, de badkamer 5 m2 en het toilet 1,5 m2.

Asbesthoudende golfplaten verwijderen

Het verwijderen van 800 m2 asbesthoudende golfplaten van een landbouwschuur.

Sleuven voor lichtpunten frezen in het plafond

Ik wil dat de sleuven voor de lichtpunten worden gefreesd. Deze zitten in het plafond. En ze moeten verplaatst worden met 1-2 meter.

Boeren plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het laten verwijderen van boeren plavuizen met een oppervlakte van plus minus 45 m2. Ze zijn gelijmd, liggen in een eengezinswoning en er is plaats voor een vuilcontainer voor het huis. Graag ook het egaliseren van de vloer meenemen in de berekening.

Zolderkamer maken

Ik wil dat er stevige wanden geplaatst worden rondom het trapgat op zolder. Er moet een opdekdeur in met een elektriciteitspunt. Het traphek gaat weg. Het trapgat is 2 bij 3 meter en het plafond is 2,38 meter hoog.

Asbest verwijderen en nieuwe daken plaatsen

Er staan diverse rijtjes met garageboxen met asbest golfplaten de welbekende boxen uit 1975. Ik wil kijken om er complete vervanging van te maken van ongeveer 20 stuks en daar een prijs op te maken.

Draagmuur verwijderen

Wij willen graag een draagmuur van ongeveer 1,50 - 1,70 meter breed en 2.40 meter hoog laten verwijderen. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden. Het puin dien eventueel door de vakman afgevoerd te worden, hier ontvangen wij graag een separate offerte voor.

Uitbouw achter het huis plaatsen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen van 2 meter diep en 5.20 meter breed. De openslaande deuren willen wij behouden en laten plaatsen in de achtergevel van de uitbouw. Verder zal er elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafond gestuukt. De nieuwe vloer gaan wij zelf aanleggen.

Opbouw op de bestaande uitbouw laten bouwen

Op een bestaande uitbouw willen we de informeren naar de kosten voor uitbouw van de 1 e etage in zelfde vorm als mansarde dak. Lengte uitbouw 2,89 bij 5,77 breed. Afwerking met rabatdelen aan buitenzijde. En 2 ramen voor slaapkamers.

Kelder met studio laten bouwen

Graag zouden wij een kelder willen laten bouwen in onze a.s. achtertuin. In augustus verhuizen wij. De wens is om een muziekstudio te bouwen van ongeveer 400 bij 500 cm, binnenmaat, met een hoogte van minimaal 250 cm. De ingang zou eventueel onder onze garage kunnen komen als de kelder hier deels ondergelegd zou kunnen worden. Er zijn nog geen tekeningen gemaakt, er is dus ook nog geen vergunning aangevraagd. Ik zou graag met een aannemer om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Zolder laten verbouwen

Ik zou graag dit jaar mijn zolder willen laten verbouwen / aftimmeren, inclusief het plaatsen van extra isolatie in 2 slaapkamers. Er zit al een grote dakkapel in, het zal dus enkel gaan om de wanden te zetten met een houtskelet en het aanbrengen van elektra. Ik wil er wel een vliering in met vlizotrap en de afwerking dient behang / sausklaar te zijn.

Woonkamer uitbouwen

Wij willen onze woonkamer met ongeveer 2 meter uitbouwen. Onze woonkamer is 2,6 hoog en ongeveer 5 meter breed. De buren hebben al een uitbouw. Zij geven aan dat er een heipaal van het huis gebruikt is. Anders de fundering maken. We willen een gemetselde uitbouw. Het bestaande kozijn en deur gebruiken in de nieuwe gevel. Wel graag een meerprijs indien wij voor Franse deuren kiezen. Afwerking aan de binnenzijde graag inbegrepen. Een nieuwe vloer kan op een later moment een optie zijn. (Zijn wij op dit moment nog niet over uit.). In afwachting van uw reactie.

Aanbouw aan de koopwoning laten bouwen

Wij zijn geïnteresseerd in dit huis, maar willen weten voordat we het kopen of een uitbouw haalbaar is. De uitbouw willen we graag 2.50 diep en 5.40 meter breed. Beide buren hebben reeds een uitbouw. Het zou eventueel met bestaand kozijn gedaan kunnen worden mocht dit in prijs schelen.

Zolder verbouwen

Wij willen graag de zolder verbouwen waarbij er een dakkapel geplaatst wordt en de afzuiginstallatie omgelegd wordt. Scheidingswanden verwijderen zodat er een leukere open ruimte ontstaat en eventueel laden maken waarop je ook kunt zitten maar waar ook rommel in opgeborgen kan worden.

Deels slopen en opbouwen huidige schuur annex garage

De oude garage/schuur staande in onze achtertuin willen wij veranderen. Hij is niet praktisch en te groot. Hij is momenteel van steen. Echter is dit een geschakelde garage en willen de buren niet meedoen in de sloop en de nieuwbouw. De nieuwe garage/schuur, ik vermoed standaard maat (bouwjaar '69), zouden wij het anders willen bouwen (vierkanter). Deze dient onderhoudsarm te worden gebouwd en met eventueel verwarming en elektra. Planning eind van de zomer. De garage staat vast aan de schuur van de buren. Het dak is van bitumen, het bitumen loopt door over het dak van de muren. We willen een onderhoudsarme ruimte. De deur zal verplaatst worden. Ook wil ik de garagedeur vervangen voor een vaste pui. De vloer is van beton. Graag ontvang ik van u een offerte.