Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Rhoon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Rhoon heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Rhoon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Rhoon of directe omgeving.

263 klanten uit Rhoon bevelen een bij Casius in Rhoon aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Rhoon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Rhoon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Rhoon:

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een woning opbouw kan realiseren. Het betreft een 3e verdieping op een tussenwoning. De opbouw moet een houten constructie hebben en ongeveer 6 bij 8 meter groot worden. De opbouw moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de opbouw.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een woning gekocht (10 jaar oud). Deze woning is bij bouw al uitgebouwd aan achterzijde met 1,5 meter. Wij zouden dit graag met 2 meter verder willen uitbouwen zodat woonkamer groter wordt. Achterzijde is circa 5,5 meter breed. Is het ook mogelijk om huidige achterzijde te behouden/verplaatsen? In woonkamer ligt nu vloerverwarming dus dat moet ook in 2 meter extra woonkamer aangelegd worden. Verder moet het compleet afgewerkt worden aan de binnenkant met elektra en stucwerk, moet er een fundering in komen en moet de buitenkant van steen zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Fundering aanpassen schuur

Ik zou graag de oude fundering van de schuur met 12 cm ophogen. De afmeting hiervan is 6.50 bij 3.50 meter. Er zal nog een stuk van 1.50 bij 3.50 meter volledig gerealiseerd moeten worden.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil in mijn woonkamer een draagmuur laten verwijderen en een stalen balk daarvoor in de plaats hebben.

Uitbouw achterzijde op een plat dak

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor de uitbouw op de achterzijde op een plat dak. Hierbij wil ik dat het huis in de zelfde stijl naar achteren wordt doorgetrokken. Inclusief ramen. Het huis hebben wij momenteel op het oog maar eerst willen we informeren wat mogelijk is qua uitbouw omdat het huis momenteel voor ons net te klein is. Zie foto. Afmetingen zijn 6. 4 x 5.5 meter

Opbouw op de garage

Wij willen een opbouw op de garage realiseren van 18 m2. De vergunning is nog in de aanvraag en we willen graag dat het casco opgeleverd word met alleen elektra. De buitenkant moet gemetseld worden en we weten alleen nog niet van welk materiaal we willen dat het gemaakt word.. Ik denk gewoon wat het beste bij de opbouw past.

Uitbouw achterzijde

Graag wil ik een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 6 bij 2.50 meter. Door de uitbouw zal de woonkamer en de keuken groter worden. Voor een nieuwe keuken zal er wel keukenvoorbereidingen getroffen moeten worden. Daarnaast zouden wij ook graag separaat de kosten willen weten voor het doortrekken van de elektra, verwarming en stucwerk. Er zal ook een fundering gerealiseerd moeten worden. Er is geen vergunning nodig.

Dakopbouw platdak 50m2

Wij hebben een bungalow en willen een opbouw daarop. Ik heb een aantal van onze wensen/ ideeën hieronder neergezet. Ik ben benieuwd wat jullie hierin kunnen betekenen en welke vragen dan nog meer beantwoord moeten worden. - Ergens in 2019 (in overleg bekijken) - Ongeveer 50 m2 - Slaapkamer (12 m2), badkamer (8 m2) (douche, bad, wastafel), inloopkast (8 m2), hal (5 m2), hobbykamer (12 m2), wc (3 m2). - Plat dak (goed geïsoleerd), rechte gevel - Aanleg elektra, cv en badkamer apart (wel interessant om te zien wat de meerprijs is als jullie dat ook doen) - Afwerking buitenkant: Onze huidige geven is gemetseld, wit geverfd. We willen de zelfde look krijgen. We denken aan steensprits en die wit verven. Dat is wellicht veel voordeliger dan alles metselen. - Trap van hal beneden naar hal boven. - Draai kiepramen met horren en vaste ramen met ventilatieroosters - Houten kozijnen, afgelakt. - Binnenmuren niet afgewerkt. Nog stukadoren.

Woning uitbreiden met dakterras

Ik zoek een partij die een dakopbouw kan realiseren op de tweede verdieping van mijn woning. Het gaat om een totaal oppervlakte van 20m2. Er is al goedkeuring van de gemeente en de bouwtekeningen voor de opbouw zijn al gemaakt.

Reno Acero of vbi vloer plaatsen in bestaande woning

Ik wil een te kopen woning van Reno Acero vloer voorzien. De huidige vloer is een houten vloer waarvan de balken zijn aangetast door vocht. Kruipruimte is vaak nat. Het gaat om een vloer van ongeveer 8 x 4 meter. Of als alternatief een droge vbi vloer. Ik zou graag een inclusief prijs zien. Al dan niet met randprofielen.

Opbouw op plat dak

Wij wonen in een rijtje met 5 woningen. Wij willen samen met 2 andere buren een dakopbouw laten plaatsen. De woningen hebben een plat dak dus er zal een trap naar boven geplaatst moeten worden en en de opbouw mag casco worden geplaatst. Wel willen wij de elektra en de verwarming laten door trekken. De opbouw zal ongeveer 40 m2 groot moeten worden en de graag starten wij gelijk indien mogelijk.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde waar de fundering al ligt.

Schuurdeur verbreden

We zijn ons aan het oriënteren op de kosten van het verbreden van de deur voor een stenen berging in verband met het stallen van een motor. De berging is 2 x 3 meter. De deur zit aan de smalle kant (2m). Daarnaast willen we ook schuifpuien laten plaatsen naar onze tuin. Indien u dat ook doet, ontvangen we daar ook graag een prijsopgave/offerte van. Momenteel heeft het huis een muur met raam en een enkele deur naar de tuin. De breedte van de muur naar de tuin is 5.10 m. Graag ontvangen we de offertes zsm.

Tegelvloer verwijderen

Er liggen 2 lagen vloertegels. Wij twijfelen of we beide lagen willen laten verwijderen of alleen de bovenste laag. De onderste laag ligt volgens mij in cement en de bovenste is met tegellijm vastgelegd, niet 100%, zeker. Misschien is het minder ingrijpend om alleen de bovenste laag te verwijderen. Het rendement vloerverwarming is nu met 2 lagen ook voldoende. De oppervlakte is ongeveer 78 m2.

Zolder verhogen en dakkapel plaatsen

De oppervlakte is ongeveer 6 bij 4 meter. Er is een vlizotrap en we willen dan ook een vaste trap.

Casco aanbouw laten plaatsen

Graag willen wij een casco aanbouw laten plaatsen van ongeveer 5,30 bij 2,55 meter, gelijk aan de buren. De graafwerkzaamheden, zandcementvloer, elektriciteit, stucwerk en dakbedekking willen we zelf doen. Het plaatsen van de fundering en het optrekken van de muren dient door de vakman gedaan te worden. De pui in de huidige gevel willen wij in de opnieuw gebruiken. Er is geen vergunning nodig.

Keuken, toilet en badkamer slopen

Op 30 maart ontvang ik mijn sleutel van mijn nieuwe woning in Rhoon. Graag wil ik de huidige badkamer, toilet en keuken eruit halen. Alles bevindt zich op de begane grond, op de badkamer na. Parkeerplaatsen zijn voor de deur en gratis. Voor meer informatie kan er altijd met mij gebeld worden. De vakman dient het puin vervolgens af te voeren. De afmetingen weet ik niet specifiek. Binnenkort ga ik langs om alles goed op te meten. De keuken is ongeveer 6-7 m2, de badkamer 5 m2 en het toilet 1,5 m2.

Asbesthoudende golfplaten verwijderen

Het verwijderen van 800 m2 asbesthoudende golfplaten van een landbouwschuur.

Sleuven voor lichtpunten frezen in het plafond

Ik wil dat de sleuven voor de lichtpunten worden gefreesd. Deze zitten in het plafond. En ze moeten verplaatst worden met 1-2 meter.

Boeren plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het laten verwijderen van boeren plavuizen met een oppervlakte van plus minus 45 m2. Ze zijn gelijmd, liggen in een eengezinswoning en er is plaats voor een vuilcontainer voor het huis. Graag ook het egaliseren van de vloer meenemen in de berekening.

Zolderkamer maken

Ik wil dat er stevige wanden geplaatst worden rondom het trapgat op zolder. Er moet een opdekdeur in met een elektriciteitspunt. Het traphek gaat weg. Het trapgat is 2 bij 3 meter en het plafond is 2,38 meter hoog.

Asbest verwijderen en nieuwe daken plaatsen

Er staan diverse rijtjes met garageboxen met asbest golfplaten de welbekende boxen uit 1975. Ik wil kijken om er complete vervanging van te maken van ongeveer 20 stuks en daar een prijs op te maken.

Draagmuur verwijderen

Wij willen graag een draagmuur van ongeveer 1,50 - 1,70 meter breed en 2.40 meter hoog laten verwijderen. Hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden. Het puin dien eventueel door de vakman afgevoerd te worden, hier ontvangen wij graag een separate offerte voor.

Uitbouw achter het huis plaatsen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een uitbouw laten plaatsen van 2 meter diep en 5.20 meter breed. De openslaande deuren willen wij behouden en laten plaatsen in de achtergevel van de uitbouw. Verder zal er elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafond gestuukt. De nieuwe vloer gaan wij zelf aanleggen.

Opbouw op de bestaande uitbouw laten bouwen

Op een bestaande uitbouw willen we de informeren naar de kosten voor uitbouw van de 1 e etage in zelfde vorm als mansarde dak. Lengte uitbouw 2,89 bij 5,77 breed. Afwerking met rabatdelen aan buitenzijde. En 2 ramen voor slaapkamers.