Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor monumentale boerderij compleet verbouwen:

Monumentale boerderij compleet verbouwen

Het betreft het totaal renoveren van een gemeentelijk monument, boerderij, welke in zeer slecht staat/op instorten staat. Hier dienen 2 woningen gebouwd te worden. De afmeting is circa 11 x 30 meter, waarvan 20 meter stal is. Graag zou ik hiervoor een grove inschatting willen hebben dit ten behoeve van de financiële begroting in verband met de verkoop. Daarnaast zou ik graag van gedachte wisselen over de mogelijkheden.
Onze klant uit Poortugaal (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor monumentale boerderij compleet verbouwen uit heel Nederland:

Monumentale boerderij geheel verbouwen

Boerderij van 321 m2 met 3 verdiepingen geheel strippen en opnieuw alles opbouwen.

Lindeboom kappen

Bij onze monumentale boerderij staat een heel hoge en oude lindeboom die ziek is tot op het hart van de boom. Ook zitten er zwammen en parasieten in. Er is een kapvergunning aangevraagd en die wordt omstreeks half oktober afgegeven door de gemeente. De omtrek van de stam is onderin ongeveer 200 cm. De boom moet worden gekapt en het hout moet worden afgevoerd. Ik wil met de vakman overleggen over het aanpakken van de stronk. Misschien moet die worden behandeld. De stronk kan niet geheel weggefreesd worden denk ik. De wortels lopen tot onder de boerderij en ik wil geen verzakkingen in de toekomst. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw advies, plan van aanpak en een offerte.

Woning in Uddel slopen

Ik overweeg een woning te kopen in Uddel (bij Apeldoorn). Deze woning, NB: betreft niet de monumentale boerderij er naast met rieten dak, dient dan gesloopt te worden voor nieuwbouw. De woning is volledig leeg, heeft houten vloeren en verdiepingsvloeren, pannendak, geen asbest, is zeer goed bereikbaar met zwaar materieel. De woning bestaat uit 2 gemetselde verdiepingen en een zadeldak. In de woning zijn 3 gemetselde schoorstenen voor hout/gaskachels. De woning is 9 meter breed en 13,5 meter lang.

Epoxy aanbrengen in monumentale woonboerderij

Wij hebben een oude monumentale boerderij met oude boeren plavuizen in de keuken. Mooi, mag er ook niet uit, maar ontzettend ongelijk en scheef en dus onpraktisch. Is het mogelijk om er een dikke transparante laag (epoxy?) overheen te doen? Is het dan goed beloopbaar? En wat zou dat ongeveer kosten voor een vloer van ongeveer 8 x 5 meter, met aangrenzend halletje van 4 x 1.5 meter.

Monumentale boerderij verbouwen tot 2 woningen

Er zal heel veel gerenoveerd moeten worden binnen de grenzen van de richtlijnen van de monumentencommissie. Het gaat om een vervallen monument uit ongeveer 1895. Er moet een nieuwe kap op. Er is veel houtrot en houtworm. Vloeren eruit en isoleren. Nieuwe balklagen en plafonds. Muren aan binnenzijde isoleren. Ramen en verfwerk herstellen. Houtwerk van deel vernieuwen. Dakramen plaatsen en een nieuwe rieten kap. Van een boerderij 2 woningen maken.

Slaapkamers bovenverdieping vergroten

Het vergroten van 2 slaapkamers op de bovenverdieping van een monumentale boerderij. De kamers moeten twee meter langer worden. Waar de nieuwe wand komt te staan, moet de houten vloer ook verstevigd worden. - ondersteuning spant (balken zijn bij ons aanwezig). - leveren en monteren MS wand en isolatie. - 10 mm spaanplaat met 1 mm gipslaag. - behangklaar opleveren. - leveren en monteren 2 stuks hardhouten binnenkozijnen met stompe deuren. - leveren en aanbrengen plafond. Het sloopwerk van de bestaande wanden doen we zelf.

Aardpen slaan bij een boerderij

Aardpen slaan bij een boerderij. Het is een oude, monumentale boerderij. Er is nog geen aardpen in meterkast. Moet nog geslagen worden. Aarding gaat nu waarschijnlijk via de waterleiding.

Knipvoegen plaatsen in gemeentelijk monument

Uithakken en plaatsen van knipvoegen in een steens gevel van een gemeentelijk monument. Sommige voegen zijn erg slecht of weg, alleen nog wat specie wat er achter gebleven is. Ongeveer 120 m2. Begane grond van een boerderij. Alleen een punt aan de voorzijde, waar het woonhuis is. Het liefst zo snel mogelijk, we hebben last van vochtdoorslag. We zoeken een voeger die ervaring heeft met knipvoegen en met monumentale panden. De gemeente moet hierover geïnformeerd worden.

Herstel voegwerk + aanbrengen spatrand

Van onze monumentale boerderij van 20x10m is het metselwerk niet meer goed. Gedeelten moeten hiervan hersteld worden alsmede zouden wij graag een spatrand aan laten brengen. Aan de zijkant van de gevel. Onderaan, waar het overgaat in fundering zitten veel slechte plekken.

Tuin

Graag stel ik mij aan u voor: ik ben Zohra Badrour en woon in het prachtige Esch, gemeente Haaren. 3 jaar geleden kocht ik het oude mannengasthuis, gebouwd in 1430, van de gemeente. Een schitterende boerderij waar vroeger 6 mannen met huishoudsters hebben gewoond. De boerderij heeft een mooie historie. Het is een historisch rijksmonument en het is in zijn geheel verbouwd en gemoderniseerd. Hierbij een stukje geschiedenis: Deze monumentale boerderij stamt uit het begin van de 17e eeuw. Het is een kortgevelboerderij met een dwarsdeel en een dak, dat zowel met riet als met pannen is gedekt. Op het erf staat een dwarsdeelschuur met een rieten schilddak. Een andere schuur en het bakhuis zijn bij de restauratie in 1971 geslo