Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Poortugaal of directe omgeving.

142 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Poortugaal:

Kozijn vervangen en een casco uitbouw maken

1- er moet een kozijn met deur een raam ernaast vervangen worden door 2 draaikiepramen 2- er moet een casco uitbouw gemaakt worden van ongeveer 7,40 cm breed bij 4 meter diep Graag verneem ik van u

Verbouwing boerderij

Ik zoek een aannemer die een boerenschuur bij een woning kan betrekken. Het gaat om werk aan het dak, het isoleren van de wanden, het egaliseren van de vloer en vloerverwarming plaatsen. De boerenschuur is 10 bij 15 meter.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

We willen een aanbouw aan de achterzijde van de woning realiseren om de woonkamer te vergroten. De aanbouw zal 2,50 bij 5,10 meter moeten worden. De verwarming en elektra dienen te worden doorgetrokken en er dienen openslaande deuren met daarnaast kozijnen geplaatst te worden. De wanden en plafond moeten worden gestuukt en de vloer gelegd. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Uitbouw met lichtstraat bouwen

Wij zoeken een vakman die een uitbouw kan realiseren. Deze moet 2 x 5.5 meter worden met een schuifpui en lichtstraat. Graag zouden wij zowel de prijs voor casco als afgewerkte in de offerte willen zien.

Zolder verbouwen

Ik zoek iemand die mijn zolder kan verbouwen. Mijn zolder is 4,8 meter breed en 8 meter lang. Ik wil in mijn zolder twee slaapkamers terug zien, 1 badkamertje/washokje, 1 dakkapel (4 meter breed) en een vliering. Het betreft een tussenwoning welk goed bereikbaar is.

Golfplaten verwijderen, afvoeren en vervangen

Er dient 550 m2 golfplat verwijderd te worden en afgevoerd. Hierna moeten er nieuwe platen aangebracht worden die 10% licht doorlatend zijn. Het pand is aan 3 kanten goed bereikbaar en voorzien van een verharde weg. Het pand is 20 x 27 meter groot.

Gleuf voor een lichtpunt in het plafond frezen

Om een lichtpunt te verleggen moet er een sleuf gefreesd worden van ongeveer een halve meter in een betonnen plafond.

Uitbouw aan de zijkant aanbouwen

Wij zouden graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. De afmeting zal 4 meter breed, 9 meter diep en 3 meter hoog moeten worden. Deze ruimte gaan wij gebruiken al extra slaapkamer en zal een plat dak krijgen en kozijnen aan de achterzijde. De achtergevel van de woning mag dus blijven staan. Er zal wel een fundering geplaatst moeten worden. De afwerking willen wij graag separaat laten vermelden op de offerte. De aanvraag voor de vergunning is inmiddels gedaan.

Monumentale boerderij compleet verbouwen

Het betreft het totaal renoveren van een gemeentelijk monument, boerderij, welke in zeer slecht staat/op instorten staat. Hier dienen 2 woningen gebouwd te worden. De afmeting is circa 11 x 30 meter, waarvan 20 meter stal is. Graag zou ik hiervoor een grove inschatting willen hebben dit ten behoeve van de financiële begroting in verband met de verkoop. Daarnaast zou ik graag van gedachte wisselen over de mogelijkheden.

Kruipluiken maken in verschillende ruimtes

Ik wil in verschillende ruimtes (4) luiken laten maken om onder het huis te kunnen komen.

Houtrot repareren

Ik heb last van houtrot in mijn kozijnen. De houtrot in een hoekje van een kozijn. Er is in dat hoekje een staander (20 cm), ook zit en een dorpel van ongeveer 20 cm. Het is op de begane grond. Ik wil de rotte plekken graag laten vervangen.

Kelder in de kruipruimte maken

Ik wil graag de kruipruimte uitgraven en er een kelder van maken. Het huis komt uit 1908 en heeft al een stukje kelder (dat wij dus willen vergroten). Het is een 2-onder-1 kap woning. De kruipkelder is ongeveer 0.8m hoog met een oppervlakte van ongeveer 45m2. Een hoogte van 2.40 zou mooi zijn. Graag ontvangen wij een indicatieve prijs, zodat wij kunnen besluiten of dit haalbaar is.

Herstelwerk na lekkage

Voor de verzekering heb ik een offerte nodig voor herstelwerkzaamheden na lekkage. De lekkage is veroorzaakt door een lek in de standleiding van de afvoer van de wasmachine op de zolder. Het lek zit in de standleiding die volledig is weggewerkt achter een betegelde wand in de badkamer. Werkzaamheden: - lekkage moet verholpen worden - eventuele schade die ontstaat voor verhelpen van de schade zal hersteld moeten worden - schade die nu zichtbaar is, waterkringen op de muur in het toilet op de begane grond moeten nog weggewerkt worden Indien gewenst kunnen wij foto's emailen.

Bestaande doorgang verbreden en afwerken

Een bestaande doorgang naar de kamer dient ongeveer 20 centimeter verbreed en recht gemaakt te worden. Daarna dient het geheel netjes afgewerkt te worden met stucwerk (stucpleister). Graag ontvangt mevrouw vakmensen die de situatie willen bekijken en een offerte willen maken voor de werkzaamheden.

Bouwval opknappen / renoveren

Betreft een dubbel woonhuis onder aan een dijk met 1 zijde vast aan de buren. De woning is in zeer slecht staat: achterzijde gedeeltelijk ingestort. Dubbel woonhuis tot 1 woonhuis maken, waarbij ruimtes en buitengevels opnieuw ingedeeld dienen te worden (ramen, deuren, gehele binnenzijde). Dak moet vervangen worden en gevels grondig opgeknapt en gedeeltelijk opnieuw optrekken. Betreft een groot project, waarbij woning geheel gerenoveerd/opgeknapt dient te worden, zowel buiten- als binnenkant. Gemetselde woning met een pannendak. Woning uit 1870.

Een nieuwe keuken plaatsen op plek oude ...

Een nieuwe keuken plaatsen op plek oude keuken (oude keuken moet nog gesloopt worden) toilet geheel opnieuw betegelen en plaatsen (moet nog eruit gesloopt worden) tegels in gang/hal verwijderen (zijn tegen ongeveer de helft van muur aangeplakt) alle muren stucen (beneden/boven 2 slaapkamers en zolderruimte), waarvan 2 muren voorzien is van steenstrips. openhaard deels wegslopen en nieuwe haard plaatsen op zelfde plek badkamer maken in huidige slaapkamer (met houten vloer) in huidige badkamer leidingen verplaatsen zodat wasmachine daar kan staan nieuwe plafonds in hele huis 3 nieuwe binnedeuren plaatsen plaatsen van openslaande deuren waar nu een groot raam aanwezig is, het huis is uit 1956- woonoppervlakte ongeveer 125m2 Betreft woning die we willen kopen.

De zolder moet verbouwd worden tot een ...

De zolder moet verbouwd worden tot een slaapkamer, studeerkamer en een washok. De muren moeten geïsoleerd inclusief plaatsing van kozijnen, deuren en (verlaagd plafond). Indien mogelijk ook airco op zolder plaatsen. Langs de muur van het trapgat naar de zolder lopen buizen. De buizen moeten in een koof weggewerkt worden.

Bij aankoop waren twee kamers in onze ...

Bij aankoop waren twee kamers in onze woning samengetrokken door het verwijderen van een muur en een toegangsdeur. Dit willen wij nu laten herstellen, m.a.w. er moet een muur geplaatst worden, de elektricsche bedrading moet aangepast worden en er moet een deurs aangebracht worden, zodat er weer twee kamers ontstaan.

We zijn voornemens een huis te kopen dat ...

We zijn voornemens een huis te kopen dat in zeer slechte staat verkeerd. Het wordt gesloopt en dan wordt er nieuw gebouwd. het is een dijkwoning. Waarschijnlijk 1e woonlaag.1/2 verdiepingen en souterain. Wij zijn een gezin met 3 kinderen dus 4 slaapkamers zijn minimum. woonkeuken/bijkeuken/berging. Het huis komt op 500 vierkante meter te staan.

We willen graag de badkamer renoveren. ...

We willen graag de badkamer renoveren. De benodigde meubilair, douchebak, cabine en toilet, evenals de designradiator is reeds besteld en geleverd.Het betreft een badkamer van zo'n 3x2x2.2 (lxbxh). De waterleidingen (aansluitpunten kranen) blijven ongewijzigd. Alleen het hangend toilet moet verzet worden naar de hoek.

is een huis met geolied hardhout, dit ...

is een huis met geolied hardhout, dit willen we in in kleur(en) laten schilderen,en kruisroeden op de ramen (laten plakken) om het een andere uitstraling te geven

Verlengen van de woonkamer met 2,5 meter ...

Verlengen van de woonkamer met 2,5 meter over de volle breedte (tussenwoning) verdeeld in 1,25 meter bouwkundige dakconstructie en 1,25 meter serredak met schuifpui of deuren. Er zijn 3 heipalen nodig van ca 16 meter.

Er moet een dakkapel geplaatst worden ...

Er moet een dakkapel geplaatst worden van 450cm, waarbij de nokbalk moet worden verhoogd (is er nu 180cm stahoogte, dit moet ongeveer 210 gaan worden. Hierna moet het binnenwerk worden afgewerkt en er moet een muur en deur geplaatst worden. Dus het resultaat moet zijn een slaapkamer met een voorzolder (voor wasmachine e.d.).

we kopen een oud pand.valt in ...

we kopen een oud pand.valt in Albrandswaard onder monumentenzorg.Moet dus gerestaureerd worden en uitgebreid meet een woonhuis en kantoor.totaal hgheel binnen strippen en weer mooi maken.

vrijstaandhuis met bijbouw - hoofdgebouw ...

vrijstaandhuis met bijbouw - hoofdgebouw - 8m breed bij 14m lang -bijgebouw-3,5m bij 6m lang. voorgevel-afdakje op zuilen op het afdakje balkon bereikbaar via slaapkamer. 4 slaapkamers -wc apart-badkamer-washok- 1slaapkamer groot met deur naar het dak van de bijgebouw eventueel terras. steenuitvoering lichtgeel