Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Pijnacker of directe omgeving.

412 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuurwoning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Pijnacker:

Plaatsen dakkapel en verbouwingsklussen nieuwbouw

Onze nieuwe woning wordt ergens in juli 2020 opgeleverd. Het meetmoment is nog niet bekend. Toch hopen we dat u op basis van de bijgevoegde bouwtekeningen een vrijblijvende offerte voor de onderstaande omschrijving kan uitbrengen:? Het plaatsen van een totaal afgewerkte  kunststof dakkapel zo breed mogelijk - aan de achtergevel zolder/onbenoemde ruimte indelen - in  2 slaapkamers , aparte wasruimte en eventueel een kleine doucheruimte met wc (graag beide opties in de offerte opnemen) vliesbehang en overschilderen van alle ruimten excl. wc, douche. trap schilderen het leggen van eigen laminaat incl. plinten in alle ruimtes excl. wc, douche op de uitbouw een eenvoudige dakterras maken incl. vervangen raamkozijn naar kleine deurkozijn in de slaapkamer. In de bijlage ontvang u de bouwtekeningen per etage. Graag vernemen we van u wanneer we de offerte kunnen verwachten.

Kruipluik en convector put

Keuken: Bestaand kruipluik[65 * 45 cm] midden in de keuken dichtmaken. --> bekisten, bewapenen en beton storten tot onderkant huidige dekvloer. Nieuw kruipluik[70 * 40 cm] maken voor de keukendeur naar de tuin. Convectorput woonkamer De convectorput[364 * 34,5 cm] in woonkamer dichtmaken.---> Bekisten en bewapenen en beton storten tot onderkant huidige dekvloer. Convector put bevindt zich voor de openslaande deuren naar de tuin.. Verder 2 nieuwe geïsoleerde vloerluiken en 2 bijbehorende mat-omrandingen. Een voor het kruipluik[87,5 * 49,5 cm] bij de voordeur. De ander voor het nieuwe kruipluik[70 * 40 cm] in de keuken. In de mat-omrandingen komen geen matten. De luiken worden betegeld met rest van de vloertegels in de ruimten. Echter deze betegelde luiken dienen wel met zuignappen geopend te kunnen worden. Opmerking: Vloer is een betonnen broodjes vloer.

Uitbouw achterzijde

Ik wil graag een uitbouw van de woonkamer, ongeveer 2 meter diep en 5,5 meter breed met een glazen schuifpui. Compleet/casco, elektra/stucwerk aanleg is nog in overleg. De elektra en stucwerk kan ik zelf, alleen zou ik wel willen weten wat de meerprijs hiervan is. Ik weet niet zeker of hier een fundering in moet komen, dat moet nog nagekeken worden. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden, moet prefab of metselwerk zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Plaatsen van een badkamer en een keuken

Onze nieuwbouwwoning wordt ongeveer over 9 maanden opgeleverd. Wij zoeken iemand die de badkamer en keuken wil plaatsen en afwerken. Beide worden casco opgeleverd. Zowel in de keuken als in de badkamer moeten leidingen verlegd worden. De keuken is 3 meter lang. Alle leidingen zitten er wel, maar moeten wellicht 20-30 cm verplaatst worden. De badkamer is 2,5 x 1,05 meter en 2,6 meter hoog. De gehele badkamer moet worden geplaatst. Tegels, badmeubels, toilet, douche enzovoort. Voor het toilet is er een schacht, maar geen aansluiting. De leidingen voor de wastafel moeten ook verplaatst worden. We willen zelf alle spullen uitkiezen. Mocht de vakman een assortiment of connecties hebben voor de spullen, dan staan we daarvoor open.

Uitbouw woonkamer

Ik zou graag een uitbouw willen. Van 5,46 bij 1,20. Het is een nieuwbouw huis en net opgeleverd. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag een offerte hiervoor.

Het realiseren van een dakopbouw op een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze hoekwoning. De opbouw moet ongeveer 8 bij 5 meter groot zijn en casco worden opgeleverd. Het betreft een toekomstig 2e verdieping die op het betonnen dak van de huidige woning moet komen. Ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er zijn al bouwtekeningen aanwezig. De opbouw moet een houten skelet hebben.

Woning verbouwen en etage bouwen

Wij willen graag een offerte laten maken om onze woning op te laten knappen. Nieuwe keuken, overal kunststof kozijnen, badkamer opnieuw indelen, kruipruimte goed isoleren (veel vocht in huis), woonkamer een stukje uitbreiden en een verdieping erop die afgewerkte is met zeker 2 kamers en dan een cv ketel ook naar boven verplaatsen. Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw, maar wel voor de opbouw. Er moet 1,5 meter uitgebouwd worden, en de afmetingen van de opbouw zijn nog niet bekend. De opbouw moet compleet opgeleverd met elektra, stucwerk en een bakstenen buitenkant. Het worden 2 slaapkamers. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn.

Plaatsen van opbouw in plaats van dakkapel op aanbouw

Een aantal jaar geleden is bij ons een dakkapel op de tweede etage op zolder geplaatst. Inmiddels zijn we aan het onderzoeken of op de eerste etage, op de aanbouw een soort uitbreiding gemaakt kan worden. De aanbouw heeft een betonnen dak en is circa 2,5 x 5 meter. We moeten hiervoor nog wel een vergunningaanvraag doen. Zie bijgaande foto van de achterkant van ons huis. Onze buren overwegen hetzelfde te laten doen. Het moet casco opgeleverd worden (in overleg, dus graag een aparte prijs met hoeveel het compleet zou kosten), met een kunststof voorkant en stenen zijkanten. Er hoeft niet gestuct te worden. Heeft u enig idee of dit een mogelijkheid is? Ik hoor het graag.

Fundering voor tuinschuur

Ik heb een fundering nodig voor een tuinhuisje bij een nieuwbouwwoning in Pijnacker (staat op zware kleigrond). De tuinhuis is rechthoekig, 4l x 5b x 2,7h met 1 deur en 2 ramen, tuinhuis is van hard hout, met houten vloer, geheel geïsoleerd en heeft een plat dak. Funderen op vaste grondlaag is niet echt goed mogelijk (ligt ruim 20 meter diep) dus fundering moet in de zeeklei. De achtertuin is heel goed bereikbaar.

Huis op vrij kavel bouwen

Ik ben op zoek naar iemand die een huis voor mij kan bouwen. Het moet compleet opgeleverd worden. Er moeten 5 slaapkamers in komen, 2 badkamers, en 1 keuken. Wie de meubels voor de badkamer en keuken regelt is nog in overleg. Het huis moet tussen de 180 en 220 m2 worden.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren en een naar mogelijkheden kijken. De uitbouw zal een verlengde worden van de woonkamer en moet 5.50 bij 2.50 meter worden. In de achtergevel komt een schuifpui en verder mag deze casco worden opgeleverd. Separaat wil ik graag de kosten weten voor het aanleggen van de elektra, verwarming en het stucen van wanden en plafond. Het is nog niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Uitbouw achtertuin

We willen graag een stukje complete uitbouw van 4 meter lang en 5 meter breed laten bouwen.

Dakopbouw 50 m2

I am interested in extending my 2-floor house by adding an addional floor. I have attached an example with a house which is identical to mine and has already been extended. I would be interested to know if you undertake such a task and if I can have a rough estimation of the cost. Thank you in advance. Het gaat om 50 m2. Vergunning niet nodig. Complete oplevering? Ja

Aanbouw plaatsen

Wij willen graag een aanbouw plaatsen. Aan de hal vast maken. Die gevel verwijderen en een aanbouw van 8.40 x circa 5.10 meter, met een 'hap' eruit van de hal (2.40 x 3.60 meter). Gemetselde aanbouw. Plat dak erop. Halverwege een lichtkoepel plaatsen. Er zal geheid moeten worden. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. Casco opleveren.

Zolderkamer op zolder met dakraam maken

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Het installeren van een afzuigkap in de keuken. Op zolder een dakraam plaatsen. Wellicht ook een kamer maken op de zolder. Ik heb een schuin dak.

Serre waterdicht laten maken

Onze serre is tien jaar geleden aangebouwd, maar inmiddels is er lekkage ontstaan. Naar mijn mening moeten de ramen opnieuw gekit worden. Hiervoor moeten de ramen volgens mij wel eerst gedemonteerd worden. De aanbouw is maar 2 bij 6 meter.

Heipalen slaan in veengrond

Voor een veranda van 8 x 3,5 meter willen wij 3 heipalen laten slaan. Ons huis is gebouwd op veengrond. Wat zijn de kosten voor het laten slaan van 3 heipalen en waar zouden wij eventueel rekening mee moeten houden.

Vloer dichtmaken vanwege vochtprobleem meterkast

Wij hebben een vochtprobleem in de meterkast. Betreft een gezinswoning uit 1986. Vloer van de gehele begane grond is geïsoleerd. In de meterkast zit geen vloer in verband met leidingwerk. Ook watermeter/afsluiter zit hier. In de kruipruimte liggen bijna het gehele jaar waterplassen in verband met het grondwaterpeil. Meterkast is zeer muf/vochtig. Komt waarschijnlijk door condenserend vocht uit de kruipruimte. De meterkast loopt onder de begane grond door met metselwerk. Wij hebben deze open ruimte vol gegooid met chips. Toch blijven we een vochtprobleem hebben. Meterkast grenst aan één zijde aan de buitenmuur en aan één zijde aan een binnenmuur (muur tussen 2 woningen). Graag willen wij eind april de hal plus meterkast gaan renoveren. Voordien willen wij van het vochtprobleem af zijn.

Stenen schuur laten bouwen

Wij willen graag een stenen schuur laten metselen van ongeveer 15 vierkante meter, er ligt nog geen fundering. De schuur moet in de achtertuin komen en deze is toegankelijk met een pad van 1,5 meter breedte. Er was geen vergunning nodig.

Uitbouw achterzijde

Achter uitbouw

Asbest verwijderen uit convectorput

In woning die ik wil aankopen met een convector waarin mogelijk asbest in is verwerkt. Wat zijn de kosten om dit materiaal te verwijderen. De convectorput is 3 meter

Uitbouw aan de woonkamer aanbouwen

Ik ben benieuwd naar een prijsindicatie voor: Uitbouw aan achterzijde woning. Maten 2,5 meter diep en 5,5 breed. Graag prijsindicatie met schuifpui en een prijsindicatie als wij ramen en deur zouden gebruiken die er nu ook inzitten. Ik wil een prefab uitbouw hebben met elektriciteitsleidingen.

Fundering maken voor schuur

Achterin onze achtertuin willen we graag een berging plaatsen, met afmeting van 6 bij 3 meter. Op dit moment bevindt zich op die plek een grasveld. Het plaatsen van de (houten of kunststof) berging overwegen we om zelf te doen, maar de fundering daarvoor besteden we graag uit. Wij hebben (nog) geen voorkeur voor een specifieke vorm van fundering, maar ontvangen hierover graag meer informatie. Wat we wel weten is dat de woning op staal is gefundeerd, dus palen zijn waarschijnlijk niet nodig. De tuin is achter een vrijstaande woning dus goed bereikbaar.

Uitbouw serre achterzijde voorzien van stenen zijmuren

Breedte 5.60 m Hoogte 3.30 m Diepte 4.00 m Aansluitend aan het huis rode bakstenen muren doormetselen 2 openslaand deurne met raampartij ernaast casco vergunningsvrij

Betonrot balkon herstellen

Het balkon aan de voorzijde van mijn woning vertoont betonrot. Herstel hiervan is nodig. Daarnaast dient de bovenzijde waterdicht gemaakt te worden en dient de waterafvoer herzien te worden.