Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herstellen randen van balkon :

Herstellen randen van balkon

Wij hebben een huis gekocht uit de jaren 60. Het balkon begint bij de randen poreus te worden. Materiaal is van trespa. Ben in bezit van foto's. Ik zoek deskundig advies over de mogelijkheden om dit te verhelpen.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen randen van balkon uit heel Nederland:

Lekkage bij de inloopdouche verhelpen

Ik heb een inloopdouche en die veroorzaakt lekkage, zo blijkt bij de buren. De inloopdouche is een half jaar geleden gezet, echter ik heb geen vertrouwen meer in degenen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd, vandaar dat ik me tot jullie wend. Het gaat dus om lekkage detecteren en verhelpen. Zelf denk ik dat de lekkage veroorzaakt wordt bij één van de randen waar de vloer van de inloopdouche overgaat op de douchewanden, óf bij de kitnaden/randen van de douchedeur die is geplaatst. Immers, het kitwerk ziet er daar slordig uit. Derde optie kan denk ik zijn dat het probleem bij het afvoerputje zit. Ook daar is het kitwerk slordig en sluit ik lekkage aldaar niet uit. Maar goed, dat is wat ik als leek denk, misschien dat de lekkage wel door andere plek veroorzaakt wordt, bv door de vloer zelf, geen idee.. Het lekt trouwens echt enkel als er daadwerkelijk gedouched wordt. Ik ga vanaf morgen 2 weken op vakantie (6 aug. Terug) maar hoop onderwijl van jullie per mail te horen sowieso zodat we na mijn vakantie gelijk kunnen doorschakelen. Ik zoek dus iemand die lekkage zonder (veel) breekwerk kan detecteren én vervolgens waar nodig kan herstellen. Ik verneem graag.

Vijverfolie vervangen

Onze vijver is lek en staat droog. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de folie, leeghalen van de vijver, herstellen damwanden en randen. De vijver is nier vormig en ongeveer 5 bij 2,5 meter en twee meter op z'n diepst.

Kruipluik herstellen

Mijn kruipluik moet hersteld worden de (ijzeren) randen zijn verroest en brokkelen af. Het luik zelf is nog in goede staat. De afmetingen zijn 73 x 39 CM, gemeten vanaf de buitenzijde van de ijzeren rand. Zie ook de foto's. Graag in zijn geheel herstellen.

Douchecabine herstellen en douchebak plaatsen

Huidige douchebak verwijderen. Deze zit vastgekit en moet eruit gesloopt worden zonder schade aan tegels en vloer. In deze verhoogde bak zit isolatievulling wat ook verwijderd moet worden. Na reiniging moet de nieuwe douchebak geplaatst worden 90 x 90 x 18 cm. Randen kitten en douchecabine plaatsen, originele frame/deurpost is niet meer bruikbaar. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Omgewaaide schutting herstellen

Heer/mevrouw, Graag wil ik mijn omgewaaide schutting laten herstellen. De schutting is namelijk tijdens de storm omgewaaid. Hierbij is de totale rechterkant omgewaaid. Het gaat daarbij om 4 schotten van 180 x 180 cm, waarbij de twee uiterste schotten ook zijn afgebroken aan de randen, op het punt waar deze vastzat aan de palen. Ook zijn de palen aan de rechterkant afgebroken aan de onderkant. Het opnieuw plaatsen van 4 schotten 180 x 180 cm. Aan de linkerkant van de tuin zijn 2 schotten omgewaaid, waarbij de randen waar deze vastzaten aan de palen ook beschadigd zijn. Ook de 2 palen moeten vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen en plaatsen van de schutting aan beide zijden en het afvoeren van de oude afgebroken stukken.

Dak op de stacaravan repareren of vervangen

Dak stacaravan herstellen. Is er half afgewaaid na storm. Randen zaten los op een zijde. Overstekken ook los hier en daar. 9. 05 x 3. 76 m oude materiaal is nog 1 geheel. Wel wat haarscheurtjes lijkt het.

Herstellen van een plat dak

Graag ontvang ik een offerte om een nieuwe laag bituum op mijn platte dak te leggen. Op dit moment is er geen lekkage aanwezig en de nieuwe laag mag over de oude laag heen gelegd worden. De oppervlakte is ongeveer 70 m2 en de randen moeten met zink worden afgewerkt.

Badombouw, tegelwerk en kit herstellen

Wij willen een paar klussen laten verzorgen in onze badkamer. We hebben de voorkant van onze badombouw verwijderd, omdat er lekkage was. Hier moet een nieuwe voorkant op worden geplaatst. Ook moeten er 2 kapotte tegels worden vervangen. We hebben een staand toilet waar de afvoer langs de muur is geplaatst. Om die afvoer willen wij een koofje laten maken. Er moet ook nieuw kit worden geplaatst bij de randen van het bad. We laten de klussen hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Beschadigde muur herstellen

Bij het uitbreken van een muurtje zijn we iets te enthousiast te werk gegaan en is er een deel meegekomen wat dus niet de bedoeling was. Ik stuur foto's mee. Er komt een glazen wand in, maar de aanbieder daarvan wilde dat wij zelf eerst de muur zouden verwijderen, vandaar. Het glas kan pas worden ingemeten als de randen weer goed zijn. Het gaat om de beschadigde rand aan één kant, zie foto. En daarnaast het weer netjes maken of vervangen van de houten randen die wat beschadigd zijn.

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Wij willen in onze badkamer gebreken laten herstellen die geconstateerd zijn bij oplevering van onze nieuwe badkamer. Wij willen offertes ontvangen van de kosten van de werkzaamheden om de gebreken te herstellen. Degene die eerder de badkamer geplaatst heeft, heeft de klus niet afgemaakt. Gebreken: - gaten in het voegwerk (opnieuw voegen van de binnenkant douche (circa 10-15 m2) - slecht geplaatste hoek lijsten (lijsten lopen ongelijk en bol, plus vlijm scherpe randjes) circa 15 strekkende meters - beschadigde tegels die geplaatst zijn plaatselijk vervangen (circa 2-3 m2) - tegelwerk is niet egaal en strak op meerdere plekken (circa 2-3 m2) - tegelwerk dat scheef geplaatst is (circa 2 m2) - glazen douche deur loopt scheef en schiet uit zijn geleider aan de onderkant (niet waterpas) - aluminium hoeklijsten scherpe randen afwerken. (afwerking of opnieuw gedaan worden). Graag zouden we globale en indien mogelijk gedetailleerde indicatie willen ontvangen van de kosten. Alvast bedankt. Foto's van de werkzaamheden zijn er.