Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verzakte uitbouw van de woonkamer herstellen:

Verzakte uitbouw van de woonkamer herstellen

Bestaande uitbouw woonkamer 5m2 zakt. Niet onderheid. Tot 12 meter diepte opgespoten zand. Gaarne vrijblijvende offerte herstel en ophogen.
Onze klant uit Oude-Tonge (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakte uitbouw van de woonkamer herstellen uit heel Nederland:

Verzakte fundering repareren

Er zijn 2 verticale scheuren, van het plafond naar de vloer, in binnenmuur in onze woonkamer. Misschien vanwege verzakkende muren van de uitbouw. Ik wil graag zo snel mogelijk een afspraak voor expert onderzoek en daarna offerte.

Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

Onze uitbouw is aan het verzakken, staat wel op een betonnen plaat maar opgemetseld met kalksteen niet onderheid. Kan niet geheid worden i.v.m. minimale ruimte, dus zou schroefpalen moeten worden en dan iets opgevijzeld moeten worden. Uitbouw is 1.20 meter, diep en 3.50 meter. Breed. Vaste grond zit op ongeveer 14 meter. Is aan de voorkant van het huis maar groot materieel kan het niet goed bereiken.

Verzakte uitbouw herstellen

Ik wil graag een verzakte uitbouw/garage laten herstellen. Het bouwjaar van de woning is 1974, gemaakt door van Rijn Bouw. De ruimte is verhoogd, verbreedt en verlengd. De ruimte is ongeveer 25 m2. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Verzakte uitbouw recht zetten

Wij hebben een uitbouw aan onze woning van 3 meter lang en 2,5 meter breed, die behoorlijk verzakt is. Wij denken dat deze bij de bouw niet goed onderheid is. We willen de situatie hier graag laten beoordelen en een plan van aanpak bespreken om de uitbouw weer recht te laten zetten. We zijn in het bezit van enkele bouwtekeningen.

HSB uitbouw aan de achterzijde van de woning bouwen

Wij willen graag een uitbouw van 7 meter breed bij 2.50 meter diep aan woning uit bouwjaar 1953, bekleed met Eternit. Het is een Zweedse woning van grotendeels hout. De woning is bekleedt met Eternit. Het is een vrijstaande woning. Ik wil graag een HSB aanbouw. Het wordt een verlenging van de woonkamer en de keuken. We willen graag openslaande deuren aan de kant van de woonkamer en aan de kant van de keuken willen we graag een raam. We willen een plat dak, zonder daklicht. De vloer wil ik graag door laten trekken. Het afvoeren van de grond hoeft, de grond willen wij graag gebruiken in verband met een verzakte tuin. We willen graag glaslatten in de raam en deurpartijen.

Verzakte uitbouw herstellen

Mijn uitbouw is verzakt. De uitbouw is ongeveer 2 meter lang maar er zit een schuur aan vast deze is ongeveer 3,50 meter lang de uit bouw is geheid de schuur niet. De schuur trekt de uitbouw van het huis af door verzakking en staat dus scheef. De schuur is 3.5 x 2.5 meter. De schuur is met bakstenen gemetseld en heeft een plat dak. Alles staat op veengrond. Ik heb al een offerte om het te laten liften met metalen palen en beton. Graag wil ik van andere aannemers een offerte om te vergelijken.

Stucwerk vernieuwen op wanden

Een verzakte uitbouw moet na het liften weer gestuct worden. Dat zal over een aantal maanden of misschien een half jaar zijn. Wanden: 50 m2 Huidige ondergrond: oud stucwerk Gewenste afwerking: glad pleisterwerk+afspuiten latex

Verzakte uitbouw renoveren of vervangen

De verzakte uitbouw opkrikken of slopen en opnieuw opbouwen. Tevens raam woonkamer vervangen door openslaande deuren, waardoor de verwarming verlegd dient te worden. Afmeting uitbouw is 2,5 bij 5 meter. Betreft een gemetselde uitbouw met plat dak. Fundering moet hersteld worden. Binnenzijde ook weer netjes maken. Graag komen kijken en offerte maken.

Betreft een tussenwoning uit ongeveer ...

Betreft een tussenwoning uit ongeveer 1900 / 400m3 in matige staat van onderhoud. Begane grond heeft een ongefundeerde verzakte uitbouw waar de cv/keuken/douche en toilet zit. Openslaande deuren vanuit de woonkamer toegang tot de diepe achtertuin. De woonkmaer is ongeveer 3,5/4,5 bij 8,5. 1e etage heeft 2 kamers van ongeveer 3 bij 3,5 en een toilet op de overloop. 2e etage heet 2 kamers van ongevee 3 bij 3,5 met een douche/toilet/oude boiler en wasmachine op de overloop. De kamers op de 1e en 2e etage hebben een keukenblok in de kamer met warm en koud water. Deze kamers worden momnenteel per kamer verhuurd. De beganegrond wordt als als studio verhuurd. Plan: Het gehele huis(laten) uitekenen met verschillende opties/ideen voor het creeren van 3 apartementen met als doel

betreft meerdere deelprojecten die niet ...

betreft meerdere deelprojecten die niet allen meteen uitgevoerd hoeven en waarschijnlijk ook niet kunnen worden: optioneel: verzakte gefundeerde tuinmuur herstellen; een balk (hout) bij kozijn vervangen vanwege houtrot; kachel zolder wegwerken; garage verkleinen tbv woongedeelte (incl evt electriciteit, nieuwe tussenwand, deur verplaatsen, plafond onbekend; hek bevestigen bij terras en eventueel afzetting van deel van terras verplaatsen, uitbouw op 2e verdieping (zeer eventueel, maar behoort zeker tot mogelijkheden)