Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oude Tonge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oude Tonge heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oude Tonge u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oude Tonge of directe omgeving.

18 klanten uit Oude Tonge bevelen een bij Casius in Oude Tonge aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oude Tonge bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab zelfbouwwoning maken, vierlaagse smalle woning bouwen, vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, garage en kelder maken, nieuwbouw realiseren, woning met bedrijfsruimte en garage bouwen, woning uitbouwen en verbouwen, onderkelderen van een woning, prefab dakopbouw op plat dak, woning en fundering herstellen, achterzijde woning uitbouwen, extra verdieping op de woning maken, dakopbouw met balkon realiseren, prefab kunststof dakopbouw plaatsen, extra verdieping opbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Oude Tonge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oude Tonge:

Puntdak op garage vast aan huis

Ik wil een puntdak op mijn inpandige garage. De garage is 3 x 9 meter en is van steen, de woning is HSB. Ik zou graag een houten opbouw willen laten plaatsen met stenen muren en aan de voorzijde een raam. De achterzijde zal van dakpannen moeten worden. Verder moet er een vaste trap naar boven worden geplaatst en mag de opbouw casco worden opgeleverd. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Verzakte fundering van een aanbouw herstellen

Onze uitbouw is aan het verzakken, staat wel op een betonnen plaat maar opgemetseld met kalksteen niet onderheid. Kan niet geheid worden i.v.m. minimale ruimte, dus zou schroefpalen moeten worden en dan iets opgevijzeld moeten worden. Uitbouw is 1.20 meter, diep en 3.50 meter. Breed. Vaste grond zit op ongeveer 14 meter. Is aan de voorkant van het huis maar groot materieel kan het niet goed bereiken.

Heipalen plaatsen bij een verzakkende uitbouw

Ik heb een uitbouw van 5 m2 die aan het verzakken is. Tot 12 meter diep heb ik opgespoten zand en dan pas komt de vaste grond. Daarom wil ik heipalen laten plaatsen.

Asbest verwijderen

Verwijderen van asbest in huis. Het zal om tussen de 20 en 25 vierkante meter golfplaten gaan, verwerkt in een schuin dak. Ik heb hier een inspectierapport voor nodig, begrijp ik? Graag een vierkante meter prijs.

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten doorbreken van een dragende muur tussen de woonkamer en de keuken. De muur is 2.8 meter breed en 2.6 meter hoog. De vloer waar de muur op staat is van beton, het plafond is van hout. In de muur zit een deurpost en een stopcontact. Het stukje muur waar de cv leidingen doorheen lopen mag blijven staan. Het betreft een rijtjeswoning.

Gemetselde aanbouw laten plaatsen

Ik wil graag een gemetselde aanbouw met veel glas. Het gaat om een aanbouw 3 bij 4 meter. Ik wil graag een dubbele terrasdeur en twee ramen. Er zal nog een fundering gestort moeten worden. Er hoeft volgens mij niet geheid te worden. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden. Ik wil graag elektra aangelegd hebben in de aanbouw. Er hoeft geen watertoevoer gemaakt te worden. Qua vloerafwerking heb ik nog geen idee, de muren hoeven niet gestuct te worden.

Betonvloer voor een tuinhuis storten

Ik wil een betonvloer laten storten in de achtertuin, voor een tuinhuis. De tuin is bereikbaar via een zijweg met een maximale afstand van 10 meter. De bekisting en het wapeningsnet zijn reeds aangebracht. De afmetingen van de te storten vloer zijn: 6 bij 6 meter. Met een dikte van ongeveer 15 cm. Het beton dient te worden gestort, aangetrild en afgereden te worden.

Stenen aanbouw voor kangeroewonen maken

Wij hebben interesse in een woning in Oostflakkee en zouden graag willen weten wat ongeveer de totale kosten zijn voor een stenen (gelijkvloerse) uitbouw van +/- 80 m2 om zo dubbele bewoning mogelijk te maken. Het gaat om het realiseren van een woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Compleet met fundering, separate verwarming, elektra, stenen (tussen)muren en stuc klaar opgeleverd. Tevens zoek ik iemand die een golfplaten dak zou kunnen vernieuwen, hier heb ik een aparte aanvraag voor ingediend.

Asbest buis uit de schoorsteen verwijderen

5,5 meter rechte asbest buis uit een schoorsteen halen, hierna komt er een flexibele buis in. Het huis is 7 meter hoog, met een zadeldak. Het gaat om het deel vanaf de begane grond naar boven toe.

Betonvloer storten en afvlinderen

Een funderingsvloer storten en vlinderen, van 36 m2 met een dikte van 16 cm in de nieuwe schuur. De werklocatie is goed te bereiken middels een 3 meter breed pad grenzend aan de tuin. De verste afstand van de fundering vanaf het pad is 11 meter.

Heb een poosje geleden een nieuw dak ...

Heb een poosje geleden een nieuw dak laten aanbrengen van, naar ik denk epdm. Nu heb ik lekkage en is er een loodgieter bij geweest die dit product kan bewerken. Hij vertelde mij dat er een nieuwe trim op moet en een nieuwe afvoer. Ik probeer al maanden het bedrijf te bellen, maar er word niet op genomen. denk dat hij failliet is. Nu is mijn vraag: kunt u dit voor mij komen bekijken en hoeveel het gaat kosten Er moet namelijk ook nog een klein stukje opnieuw gelijmd worden.

Het gaat om een aanbouw van de ...

Het gaat om een aanbouw van de woonkammer (serre) over de breedte van het huis (± 5mtr breed bij 2mtr diep). Dit moet een stenen aanbouw zijn met een schuin dak met dakpannen. In de aanbouw moeten openslaande tuindeuren komen. Ook moet de binnenkant aggewerkt worden en moet er een wand met steenstrips gestucadoort worden. Tevens dient de vrwarmingsradiator aangepast cq. verplaatstte worden. Voor deze aanbouw dient een fundering gstort te worden.