Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw compleet maken:

Dakopbouw compleet maken

Ik wil een dakopbouw van 920 bij 430 cm. Het gaat om de volledige afwerking, met isolatie, dakpannen en meer.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw compleet maken uit heel Nederland:

Dakopbouw inclusief vergunningaanvraag realiseren

Maat dakopbouw, 5 meter bij 7 meter ongeveer. Graag hier een vergunning voor aanvragen. We hebben nu 2 lagen plat dak. Door ruimtegebrek wil ik een dakopbouw. Graag prijs compleet afgewerkt. Graag met prefab. Kozijnen, glas en materiaal verder in overleg.

Extra verdieping opbouwen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een dakopbouw van 9 bij 5 meter. Wij hebben een plat dak dus het zou hierbij gaan om een compleet extra verdieping. De ruimte zal ingedeeld worden in 3 slaapkamers. Hiervoor dienen de wanden inclusief deurkozijnen geplaatst te worden. Er zal een vaste trap naar boven moeten komen en elektra, verwarming en water doorgetrokken. De wanden en de plafonds willen wij laten stuken. Er is nog geen vergunning aangevraagd, dit dient de vakman ook te regelen.

Dakopbouw op de woning bouwen

Het gaat om een huis uit 1906. De woning is 420 cm breed en 860 cm diep. De beneden verdieping is 300 cm hoog. Bij een dergelijke opbouw zouden we het mooi vinden dat de eerste verdieping een soort gelijke hoogte krijgt. Compleet opgeleverd: houten geschilderde kozijnen, dubbel glas, van binnen gestuukt, deuren, trap, wasmachine aansluiting, CV verplaatsen naar zolder en centrale verwarming Zowel aan de voorkant als aan de achterkant grote ramen voor veel lichtinval. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Nokverhoging met dakopbouw

Een zo compleet mogelijk afgewerkte dakopbouw, van ongeveer 6 bij 7 meter, plaatsen.

Dakopbouw leveren en plaatsen

Leverancier, ik zou graag een dakopbouw laten plaatsen bij een klant van mij als onderdeel van een complete verbouwing. In eerste instantie gaat het prijsindicatie welke ik op zeer korte termijn nodig heb zodat ik met de klant verder in gesprek kan gaan met een richtprijs. Daarna volgt binnen een week de definitieve prijsvorming. Kunt u mij een prijsindicatie geven voor de dakopbouw volgens tekening en dan wind- en waterdicht en buitenzijde compleet af. Alvast dank.

Complete dakopbouw opbouwen

Wil graag een dakopbouw op mijn platte dak, compleet. Er is nog geen vergunning en geen tekeningen. In de hele straat hebben ze zo'n dakopbouw, allemaal hetzelfde, van steen. Vergunning zal dus geen probleem zijn. Mevrouw heeft geen idee van de afmeting. Moet over de hele lengte van het huis minus ongeveer 3 meter. Met een plat dak.

Dakopbouw op de woning bouwen

Wij willen een dakopbouw op onze woning met een plat dak. Dit zal gaan om een dakopbouw van 30/40 m². De buren hebben dit al laten doen. Waarschijnlijk met een houtskeletopbouw. Er is nog geen tekening of berekening gemaakt. Graag de prijs van een compleet afgewerkte dakopbouw. Een trap naar een nieuwe verdieping plaatsen. De vloer leggen wij er wel zelf in. Over zes weken krijgen we de sleutel van de woning.

Opbouw bouwen op een plat dak

Graag zou ik de prijs willen weten van een dakopbouw aan de achterkant van mijn huis. Het gaat om ongeveer 8 vierkante meter. Graag offerte voor normaal en compleet afgewerkt! Het moet dienen als kinderkamer.

Dakopbouw casco of compleet afgewerkt

Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op onze geschakelde rijtjeswoning met 3 woonlagen. Ik wil een offerte voor een casco opbouw en voor een variant inclusief volledige afwerking. De oppervlakte van het dak is 9 meter diep (waarvan momenteel 2 meter diep wordt ingenomen door de fopkap) en 6 meter breed. We denken aan een variant met een schuin dak van 70 graden en twee à drie kleinere ramen. Optioneel is om te kiezen voor 1 grote ruimte of twee kamers. Het is belangrijk dat er goede geluidsisolatie wordt geplaatst tussen de opbouw en de verdieping er onder. We willen een grote raampartij aan de achterkant. Bij de variant met volledige afwerking laten we ook graag de installatie van een badkamer met douche, toilet, fontein en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger offreren. Er moeten leidingen worden aangelegd voor de installatie van een cv-ketel en elektra worden aangelegd. Verder willen we een CAT internetkabel laten doortrekken. We willen onder het schuine dak bergruimte. Een lichtkoepel is optioneel. We hebben er geen haast mee maar willen deze klus in 2017 laten afronden. We horen graag van u.

Dakopbouw compleet vernieuwen

Ik heb een huisje op het oog, alleen moet het bovengedeelte (1ste verdieping) compleet vernieuwd worden. De maten zijn ongeveer 7 meter breed en 8 meter diep. Wat zou mij dit ongeveer gaan kosten?

Partners

Partners van Casius