Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw op een bungalow:

Opbouw op een bungalow

Wij willen een opbouw op een bungalow laten plaatsen. 4,20 meter x 11 meter. Het gaat om een ruimte voor 2 slaapkamers en 1 badkamer. Ik weet niet hoeveel m2 dat zou moeten hebben. Wat zouden ongeveer de kosten bedragen met buiten afwerking van hout. Als u de plattegrond foto bekijkt zou de opbouw op het achterste gedeelte van de bungalow komen en moet er ook een trap geplaatst worden. We dachten zelf aan het middelste kleine kamertje, maar ideeën zijn welkom. Ik wil dat de water en elektra leidingen worden doorgetrokken.
Onze klant uit Oostvoorne (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw op een bungalow uit heel Nederland:

Opbouw ventilatiesysteem installeren bij woning

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Muffe geuren, schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bungalow uit de jaren 70.

Plat dak voorzien van opbouw met plat dak

Opbouw op plat dak maken. Een opbouw van 56 m2. Afhankelijk van de kosten gemetseld of houtskeletbouw. Met een plat dak en twee raamkozijnen. De trapopgang is er al, op een ander deel van de bungalow is er al een opbouw geplaatst. Casco levering. Uitvoering in 2018.

Plat dak van bungalow renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 125 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een geschakelde bungalow met 2 daken op de begane grond en 1 dak opbouw. Bouwjaar 1992 onderdeel van de Bouw Rai Almere. Het is een bitumen dak met grind. Vorig jaar een kleine lekkage bij de regen afvoer op de begane grond, dit is verholpen. Op de dak opbouw lichte condens? Vorming in het plafond nu te zien. Het is tijd om het dak te vervangen daarom denk ik er over na om het dak ook gelijk goed te isoleren om voor bereid te zijn op de toekomst. De dakopbouw heeft aan 3 zijden glasplaten en een zijde is metselwerk. Graag een offerte voor wat mogelijk is op dit dak.

Levensloopbestendige woning laten bouwen

Wij hebben een optie op een kavel van 720 m2. Hier willen wij een kubistische woning of een bungalow met opbouw laten bouwen met een woonoppervlakte van 130 tot 150 m2. Op de begane grond zouden wij graag een badkamer en slaapkamer willen laten plaatsen daar wij een levensloopbestendige woning willen laten bouwen. De woning mag sleutelklaar opgeleverd worden.

Interne verbouwing en opbouw op een bungalow

Wij hebben een vrijstaande bungalow gekocht uit bouwjaar 2009 en verwachten daarvan medio december de sleutel te krijgen. We hebben verbouwingsplannen en zoeken een aannemer die daarmee vanaf de overdracht direct aan de slag zou kunnen. We willen intern enkele muren verplaatsen. Verder willen we een opbouw op de bungalow met enkele kamers en een badkamer. We willen een afspraak maken om onze plannen te bespreken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Opbouw laten stuken

Verbouwing bungalow komt boven verdieping op. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Lange dakopbouw op een bungalow maken

Ik ben mijn vrijstaande semi-bungalow aan het verbouwen. Ik heb de wens om het zadeldak van 12 meter lang te gaan verhogen. Ik wil er een dakopbouw op, zonder ramen, en die op locatie laten bouwen. De opbouw komt over 3 ruimtes. Ik wil een afspraak maken om de kapconstructie hier ter plaatse te laten bekijken. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn en ontvang daarna een offerte.

Dakopbouw als extra verdieping plaatsen

Wij hebben een bungalow met plat dak. Wij willen een dakopbouw/verdieping casco laten plaatsen van houtskelet en zijn geïnteresseerd naar offertes daarvoor. Afhankelijk van de totale kosten voor casco opbouw willen we een opbouw van circa 7,5 meter, breed, bij 3 tot 5 meter, diep.

Extra verdieping op een bungalow bouwen

Ik zou graag een extra verdieping op mijn bungalow met plat dak laten plaatsen. De ruimte zal ongeveer 4.30 bij 16 gaan worden en het gaat alleen om de buiten muren en het plaatsen van een plat dak. Ik zal de opbouw zelf verder afwerken en ook de vaste trap zal ik zelf plaatsen.

Dakopbouw op de bungalow bouwen

Voor een bungalow, bouwperiode ongeveer 1960, met plat dak willen we een prijsindicatie voor een opbouw van totaal 12,8 x 5,35 meter, alles in buitenmaten. Gewenste hoogte binnen is 2,7 meter. Links een slaapkamer van 5,35 x 3,9 meter en rechts een slaapkamer van 5,35 x 4,7 meter. Daartussen de overloop en een badkamer, douche, wc, wasbak, van 1,4 x 4,2 meter. Trap naar boven kan in een L-ruimte van 2 x 2 en 0,8 diep. H dak = 2,7 meter. Gevelbekleding Trespa. Bestaand dak, houten balklaag 6,5 x 16,5 cm 60 cm hoh, waarop dit wordt gerealiseerd is geperst stro, met hierop bitumen met grind. Graag goed geïsoleerd opleveren met betrekking tot wanden, dak en ruiten. Ramen slaapkamers, aan 1 zijde groot raam met links & rechts openslaand ramen. Andere zijde 1 openslaand raam. Badkamer 1 x klapraampje. Overloop, 1 x smal en hoog raam vanaf de vloer. CV ketel is onder deze opbouw dus rookgasafvoer moet worden verplaatst. Graag dient de fundatie van de bungalow gecontroleerd te worden of deze de opbouw kan dragen. Bij prijsopgave graag aangeven wat er wel/niet in zit. Graag zo compleet mogelijk met eventueel stelposten.