Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw op een bungalow:

Opbouw op een bungalow

Wij willen een opbouw op een bungalow laten plaatsen. 4,20 meter x 11 meter. Het gaat om een ruimte voor 2 slaapkamers en 1 badkamer. Ik weet niet hoeveel m2 dat zou moeten hebben. Wat zouden ongeveer de kosten bedragen met buiten afwerking van hout. Als u de plattegrond foto bekijkt zou de opbouw op het achterste gedeelte van de bungalow komen en moet er ook een trap geplaatst worden. We dachten zelf aan het middelste kleine kamertje, maar ideeën zijn welkom. Ik wil dat de water en elektra leidingen worden doorgetrokken.
Onze klant uit Oostvoorne (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw op een bungalow uit heel Nederland:

Interne verbouwing en opbouw op een bungalow

Wij hebben een vrijstaande bungalow gekocht uit bouwjaar 2009 en verwachten daarvan medio december de sleutel te krijgen. We hebben verbouwingsplannen en zoeken een aannemer die daarmee vanaf de overdracht direct aan de slag zou kunnen. We willen intern enkele muren verplaatsen. Verder willen we een opbouw op de bungalow met enkele kamers en een badkamer. We willen een afspraak maken om onze plannen te bespreken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Opbouw laten stuken

Verbouwing bungalow komt boven verdieping op. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Lange dakopbouw op een bungalow maken

Ik ben mijn vrijstaande semi-bungalow aan het verbouwen. Ik heb de wens om het zadeldak van 12 meter lang te gaan verhogen. Ik wil er een dakopbouw op, zonder ramen, en die op locatie laten bouwen. De opbouw komt over 3 ruimtes. Ik wil een afspraak maken om de kapconstructie hier ter plaatse te laten bekijken. Ik bespreek graag met de aannemer wat de mogelijkheden zijn en ontvang daarna een offerte.

Dakopbouw als extra verdieping plaatsen

Wij hebben een bungalow met plat dak. Wij willen een dakopbouw/verdieping casco laten plaatsen van houtskelet en zijn geïnteresseerd naar offertes daarvoor. Afhankelijk van de totale kosten voor casco opbouw willen we een opbouw van circa 7,5 meter, breed, bij 3 tot 5 meter, diep.

Extra verdieping op een bungalow bouwen

Ik zou graag een extra verdieping op mijn bungalow met plat dak laten plaatsen. De ruimte zal ongeveer 4.30 bij 16 gaan worden en het gaat alleen om de buiten muren en het plaatsen van een plat dak. Ik zal de opbouw zelf verder afwerken en ook de vaste trap zal ik zelf plaatsen.

Dakopbouw op de bungalow bouwen

Voor een bungalow, bouwperiode ongeveer 1960, met plat dak willen we een prijsindicatie voor een opbouw van totaal 12,8 x 5,35 meter, alles in buitenmaten. Gewenste hoogte binnen is 2,7 meter. Links een slaapkamer van 5,35 x 3,9 meter en rechts een slaapkamer van 5,35 x 4,7 meter. Daartussen de overloop en een badkamer, douche, wc, wasbak, van 1,4 x 4,2 meter. Trap naar boven kan in een L-ruimte van 2 x 2 en 0,8 diep. H dak = 2,7 meter. Gevelbekleding Trespa. Bestaand dak, houten balklaag 6,5 x 16,5 cm 60 cm hoh, waarop dit wordt gerealiseerd is geperst stro, met hierop bitumen met grind. Graag goed geïsoleerd opleveren met betrekking tot wanden, dak en ruiten. Ramen slaapkamers, aan 1 zijde groot raam met links & rechts openslaand ramen. Andere zijde 1 openslaand raam. Badkamer 1 x klapraampje. Overloop, 1 x smal en hoog raam vanaf de vloer. CV ketel is onder deze opbouw dus rookgasafvoer moet worden verplaatst. Graag dient de fundatie van de bungalow gecontroleerd te worden of deze de opbouw kan dragen. Bij prijsopgave graag aangeven wat er wel/niet in zit. Graag zo compleet mogelijk met eventueel stelposten.

Casco nieuwbouw bungalow bouwen

Wij hebben een bouwkavel gekocht, waarvoor een bouwvergunning voor een bungalow met opbouw is afgegeven. Wij willen daar een casco bungalow laten bouwen, volgens de voorschriften die aan de vergunning zijn verbonden. Wij hebben een tekening, waar wij enigszins van af willen wijken. Zo moet de aanbouw aan de woonkamer geen 6 maar 3 meter worden. Wij willen er ook geen binnenmuren in laten plaatsen. Er moet wel een meterkast worden geplaatst. Er hoeft geen kelder gebouwd te worden. De bouwstijl moet wel overeenkomstig worden uitgevoerd. Wij nodigen bedrijven graag uit om de tekening en onze wensen te bespreken. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor de casco oplevering. Naar verwachting kan er in mei worden gestart.

HSB dakopbouw op bungalow maken

Ik wordt binnenkort eigenaar van de bungalow van mijn schoonvader uit bouwjaar 1960/1970. Het is een bungalow van ongeveer 10 x 6 meter, met een flauw zadeldak met dakpannen. Wij willen hierop een HSB dakopbouw laten plaatsen. De muren moeten worden verhoogd tot een goothoogte van 4 meter. Aan de voor- en achterzijde willen we vier hardhouten kozijnen met daarin draairamen of kiep-kantelramen. Verder nog 2 Velux dakramen. Er moeten geïsoleerde binnenwanden worden geplaatst, zodat er vier ruimtes ontstaan, waaronder een badkamer. Er moet een trapgat worden gemaakt en een hardhouten trap worden geplaatst. Op de benedenverdieping moet er 1 muur worden verplaatst en een raam worden vervangen. Er moeten voorbereidingen worden verzorgd voor elektra, cv en sanitair in de badkamer. In de keuken moeten er ook aansluitingen worden verplaatst. Ik heb al bouwtekeningen van de opbouw en er is al vergunning verleend. Graag bespreek ik ter plaatse de mogelijkheden en ontvang hiervoor een prijsopgave.

Houten dakopbouw op een bungalow plaatsen

Van een bestaande bungalow wordt de verdieping gesloopt. De verdieping wordt, indien mogelijk, geheel in een houten opbouw 7.90 x 12.80 meter met lessenaarsdak. De binnenmuren het liefst niet dragend. Is dit mogelijk? Welke voorzieningen moeten getroffen worden? Wat worden de afmetingen van de buitenwanden en het dak? Het zou fijn zijn als u zo spoedig mogelijk kunt reageren. p.s. de tekeningen kan ik niet als bijlage toevoegen, wellicht kan ik deze u ter info toesturen?

Gevelbekleding en dakbedekking vervangen

Bestaande houten gevelbekleding vervangen voor Western Red Cedar. Naar schatting 50 m2. Zie bijgevoegde foto. Tevens bitumen dakbedekking vervangen: circa 115 m2 bitumen; 1,5 m2 dakbeschot vervangen; 4,5 meter dakgoot vervangen. Het betreft een plat dak van een bungalow (met opbouw). Over 90 m2 ligt grind, dat herplaatsten of afvoeren.