Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oegstgeest of directe omgeving.

522 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oegstgeest:

Uitbouw, houten vloer en draagmuur slopen

Ik wil graag een uitbouw laten slopen van 2 bij 2.5 meter en een houten balkenvloer uit de woonkamer laten halen. Hierbij zal er ook een draagmuur weg moeten, zeer waarschijnlijk. De uitbouw wil ik vervangen voor een volledige uitbouw over de breedte van de woning 6 meter bij 2.5 meter diep. Hiervoor is zeer waarschijnlijk een draagbalk nodig. De houten balken vloer wil ik vervangen voor een betonvloer en cementdekvloer waar vervolgens vloerverwarming op gaat. Over de volledige oppervlakte van de begane grond van 6 bij 8 meter. Mogelijk dat er ook nog wat kleine projectjes gesloopt moeten worden, zoals een oude keuken of een badkamer. Op Funda zijn ook foto's en plattegronden te zien.

Volledig huis bouwen

Wij willen graag extra informatie in wat jullie voor ons kunnen betekenen bij het bouwen van ons huis.

Aanbouw bouwen aan zijkant woning

Wij willen heel graag een aanbouw plaatsen aan zijkant van onze te bouwen vrijstaande woning. De woning wordt het eerste kwartaal van 2019 opgeleverd. Er zal een aanbouw geplaatst moeten worden van 1 meter diep bij 4,50 meter breed. De elektra en de vloerverwarming dienen te worden doorgetrokken en er zal 1 kozijn geplaatst moeten worden. Verder mag de aanbouw casco opgeleverd worden.

Uitbouw plaatsen

We willen graag een uitbouw plaatsen. Het gaat om: - fundering, bij buren geplaatst op ongeveer 50 cm dik piepschuim met beton - 1 x houten wand, geïsoleerd - dak - dubbele openslaande deuren De oppervlakte is 2 meter diep en 3 meter breed. Graag een indicatieprijs en daarna kan een afspraak volgen.

Opbouw op de 1e etage bouwen

Een opbouw van circa 5.40 lang en 2.90 breed. Met 1 raam. Zo goedkoop mogelijk wel geisoleerd. Hout opbouw. Het is op een aanbouw.

Uitbouwen en opbouwen

Wij zijn op zoek naar een vakman die langs kan komen om te beoordelen wat het beste is voor een uitbouw. Op deze uitbouw zal er dan een opbouw moeten komen. Het minimaal van de uitbouw zal 1.20 meter diep moeten worden. Op de begane grond willen wij vloerverwarming en verder zal er elektra moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Het is nog onbekend of er een vergunning nodig is.

Uitbouw en opbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw en opbouw van 5,40 meter breed. Diepte zeker 1,20 meter. Dat sluit aan bij buren. Maar meer is zeker mogelijk afhankelijk van de kosten

Offerte voor sloop van een niet-dragende muur

Het slopen van een niet-dragende muur tussen de slaapkamer en de badkamer, materiaal: waarschijnlijk beton, dikte: circa 5-10 cm, oppervlak: circa 3 m2. Ook wil ik graag het puin laten afvoeren. De woning is op de 2e verdieping van flatgebouw met grote moderne lift.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur laten verwijderen graag wil ik een offerte van jullie! Het gaat namelijk over een muur tussen de Keuken en de woonkamer Ik heb een aangegeven 2 pijltjes. Ik hoop dat het duidelijk is. Ik krijg 1-09-17 de sleutel dus ik wil het graag 1ste week van september inplannen.

Sloop bungalow en betonnen schutting

We denken erover na om een kavel in Oegstgeest te kopen. Daar staat nu nog een bungalow op, welke we willen slopen om daarna nieuw te bouwen. Het gaat om gemetselde muren en een bituum plat dak. De woonoppervlakte is 185 m2. Wat zijn de kosten van het slopen van de bungalow en afvoeren van puin? Is de grond daarna meteen bouwrijp? Ik hoor graag van u.

Sleuf frezen in beton

Betreft het frezen van een sleuf in een betonnen wand voor het wegwerken van een elektra dvm raad. Lengte ongeveer 6 meter.

Slopen van de badkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het geheel slopen en afvoeren van een badkamer. Alle meubels en douche/bad eruit, tegels van de muur, gipsplaten van het plafond, tegels van de vloer en zandcement laag verwijderen. Verder moet er één douchewand van gasbeton 5 cm, 2 x 1 meter groot, verwijderd worden. Al het puin dient te worden afgevoerd en de badkamer moet schoon worden opgeleverd. De badkamer is 3 meter lang, 210 cm breed, 230 cm hoog en bevindt zicht op de 2de verdieping. Er is een mogelijkheid voor een vuilstortkoker uit het raam.

Hoekdraagmuur verwijderen

Wij willen een hoekdraagmuur laten verwijderen. Het is waarschijnlijk een schoorsteen geweest. Moet het daarna ondersteund worden? De schoorsteen is dichtgemaakt. Ik kan eventueel een foto doorsturen dan weet je waar ik over praat.

Onderheid terras slopen

Het betreft een onderheid terras van 40 m2. De laag ingemetselde klinkers en de laag specie dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte dient hierna onder afschot te worden afgesmeerd, zodat er daarna natuurstenen op geplaatst kunnen worden.

Storten van een fundering

Tussen woonhuis en schuur wil ik een fundering beton +/- 6 m2 met bekisting en isolatie (broodjes, isolatieplaten).

Huis op een kavel bouwen

Bouwen van een jaren '30 woning met ongeveer de volgende afmeting 9 (l) x 12 (b) met garage en voordeur aan zijkant. Opgesteld door een erkende architect. Er gelden vereisten conform bestemmingsplan.

Balkon met betonrot renoveren

Het beton is kapot aan onderzijde van ons balkon. Bewapening ligt deels bloot. Graag herstellen en aanhelen. Verder een coating aanbrengen op het beton. Betreft een hoekhuis uit 1950 en het balkon bevind zich op de eerste verdieping, het balkon is 1 x 4 meter groot. Een 2e balkon wil ik alleen laten coaten, deze is iets kleiner qua afmetingen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Houten uitbouw laten aanbouwen

Wij willen een houten aanbouw van cederhout met een afmeting 6.60 x 2.50 meter.

Eenzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging van 2.50 bij 6 meter realiseren. Een eenzijdige nokverhoging. De nok is nu 1.90 meter hoog. Aan de voorzijde van de woning. In de vrijgekomen hoogte een kozijn met glas en ramen zetten. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. Er is ook nog geen vergunning bij de gemeente aangevraagd. We willen de kosten zo laag mogelijk houden. Heeft u een prefab opbouw die u kunt aanbieden?

Betonkelder onder bestaande woning bouwen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een kelder onder mijn 2 onder 1 kap woning, bouwjaar 2009, te realiseren. Ik zie hierbij 2 mogelijkheden: volledige stahoogte, te kostbaar vermoed ik, grondwaterstand is hier hoog, of uitgraven tot grondwaterniveau en dan een betonnen bak gieten. De hoogte van de kelder zal dan circa 1,20 meter bedragen. De afmetingen zijn verder 11,7 meter bij 6 meter. De afwerking zien wij graag separaat op de offerte vermeld.

Slaapkamer splitsen in 2 slaapkamers

Ik wil graag een slaapkamer in tweeën splitsen. Deze kamer is 21 m2. Dit was ooit het geval en dit wil ik graag terugzetten. Hierbij moet er een muur worden geplaatst en een extra deur. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten?

Doorbraak tussen de keuken en woonkamer maken

Vanwege keukenverbouwing moet er doorbraak worden gemaakt in draagmuur van keuken naar woonkamer. Er zal een opening gemaakt moeten worden van 4 meter breed en maximaal 2.10 meter hoog. Aan 1 zijde zal er ongeveer 30 cm blijven staan en aan de andere zijde is er een openhaard die aanwezig blijft. Ook moeten er 2 deuren worden dicht gemaakt, 1 deur met zijpaneel verwijderd, een muurtje gemetseld en klein beetje leidingwerk verlegd. De deadline van de klus is half april, hierna wordt de keuken geplaatst. Alleen scherp geprijsde offertes worden in overweging genomen!

Woonhuis renoveren

Dear Sir or Madam, Herewith a request for quotation to renovate a house (3-storey, 125 m2). I have attached maps of all three storeys of the house. New kitchen, new toilet and new bathroom (shower only) Place a wall to create two rooms uit of one (3x2 meter). Replace floor with wooden floor (whole house) Paint walls in whole house (white and smooth) Replacing window frames. Please let me know if you need more info. Een huis met drie verdiepingen renoveren: nieuwe keuken, nieuw toilet en een nieuwe douche in de badkamer. Daarnaast alle vloerbedekking eruit en houten vloeren leggen. Er ligt nu een mix van laminaat en vloerbedekking, bij elkaar 120 m2. De wanden door het hele huis egaliseren en verven. Kozijnen en ramen vervangen. Et cetera.

Aanbouw bouwen aan de woning

Voor een aan te kopen woning wil ik graag eerst een prijsindicatie voor een aanbouw ontvangen, omdat ik de woning direct uit wil bouwen. Het gaat om een uitbouw van 5.76 x 2.50 meter. Betreft een jaren 50 huis. Moet opgemetseld worden en de openslaande deuren eventueel hergebruikt. Vergunning zal geen probleem zijn, want er zijn er meer in de straat die een uitbouw hebben.

Fundering voor de uitbouw van een keuken

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een fundering voor een uitbouw van de keuken. De oppervlakte zal 2.5 bi 4 meter moeten gaan worden. Het mag een lichte constructie zijn, heipalen zijn niet nodig. Ik ben het beste tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.