Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oegstgeest of directe omgeving.

537 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, prefab zelfbouwwoning maken, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, uitbouw achterzijde aanleggen, opbouw extra verdieping, ophogen van het dak middels houten constructie, dakopbouw casco opleveren, opbouw op garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oegstgeest:

Uitbouw achterzijde woning

Ik zoek een aannemer die ons huis breder en langer kan maken. Ik weet niet of dat qua constructie mogelijk is. Ik zou een uitbouw of serre willen over de hele breedte van het huis. Het huis is 6m breed. Ik wil ongeveer 1m tot max 2m uitbouwen. Aan de zijkant van het huis zou ik ook 1m naar buiten willen over een lengte van 4 meter. Ik wil de offerte gebruiken om vast te stellen of dit een haalbaar project is om voor te sparen. Het gaat om een hoekwoning waarvan de achterzijde moeilijk bereikbaar is.

Uitbouw achter bouwen

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 5,5 meter breed en 3 meter diep. Dit wil ik volledig afgewerkt hebben inclusief vloerverwarming en openslaande deuren. De uitbouw moet gemetseld worden met plat dak.

Fundering voor bijgebouw maken

Ik ga een bijgebouw plaatsen bij mijn huis in Oegstgeest en zoek nog een bedrijf wat de fundering kan verzorgen. Het gaat om de fundering voor een houten bungelow met alleen begane grond van 100 m2 die totaal afgewerkt moet worden. Ondergrond is nu gras, zal enig graafwerk gedaan moeten worden.

Fundering voor een houten bungalow maken

Graag verneem ik de richtprijzen voor een fundering voor een houten bungalow. Geen verdieping. Breedte circa 6 lengte circa 13. Zal in Warmond gerealiseerd moeten worden.

Aanbouw huis

Wij willen een bijgebouw (permanente bewoning, 2. 80 m hoog) van 100m2 bij ons huis in Oegstgeest plaatsen. Wij hebben hier een fundering voor nodig waarvoor wij graah een offerte bij u opvragen.

Zolder verbouwen

Graag ontvang ik een offerte van de totale kosten betreffende het verbouwen van de zolder met een oppervlakte van 30 m2. Aanschaffen en plaatsen van een Rooflite tuimelvenster blank afgelakt HR++ glas M8A 0,78 cm x 1.40 cm. Plaatsen van 2 wanden (2 meter lang van de nok schuin tot aan de de grond). Creëren van opbergruimte (1.20 meter hoog en 3 meter lang) met schuifdeuren onder een schuin dak.

Uitbouw achter de woning bouwen

Uitbouw van 5,2 meter breed x 2,6 meter diep (verhuisdatum medio juni 2018). Moet opgemetseld worden. 3-delige schuifpui gewenst (HR++). Inclusief vervangen bestaande radiator (lengte achtergevel) door 2 kleinere radiatoren zijmuren. Optioneel: lichtstraat. Inclusief doorbraak bestaande achtergevel (huidige constructie heeft circa. 0,5 meter aflopend dak vanaf maximale hoogte/muur hoofdgebouw, de aanbouw graag vanaf maximale plafondhoogte). Inclusief afvoer bouwafval. Geen achterom aanwezig. Er zijn nog geen tekeningen, klant gaat nog navragen OF er een vergunning nodig is. Er zijn meerdere woningen in de buurt met een uitbouw.

Houtskelet dakopbouw plaatsen

Op een plat dak van ongeveer 45 m2 een houtskelet dakopbouw met vliering met puntdak plaatsen. Dit alles bereikbaar met een afgesloten draaitrap buitenaf direct vanaf de begane grond. Ik wil ook water en elektra leidingen aangesloten hebben op de dakopbouw.

Uitbouw, houten vloer en draagmuur slopen

Ik wil graag een uitbouw laten slopen van 2 bij 2.5 meter en een houten balkenvloer uit de woonkamer laten halen. Hierbij zal er ook een draagmuur weg moeten, zeer waarschijnlijk. De uitbouw wil ik vervangen voor een volledige uitbouw over de breedte van de woning 6 meter bij 2.5 meter diep. Hiervoor is zeer waarschijnlijk een draagbalk nodig. De houten balken vloer wil ik vervangen voor een betonvloer en cementdekvloer waar vervolgens vloerverwarming op gaat. Over de volledige oppervlakte van de begane grond van 6 bij 8 meter. Mogelijk dat er ook nog wat kleine projectjes gesloopt moeten worden, zoals een oude keuken of een badkamer. Op Funda zijn ook foto's en plattegronden te zien.

Volledig huis bouwen

Wij willen graag extra informatie in wat jullie voor ons kunnen betekenen bij het bouwen van ons huis.

Aanbouw bouwen aan zijkant woning

Wij willen heel graag een aanbouw plaatsen aan zijkant van onze te bouwen vrijstaande woning. De woning wordt het eerste kwartaal van 2019 opgeleverd. Er zal een aanbouw geplaatst moeten worden van 1 meter diep bij 4,50 meter breed. De elektra en de vloerverwarming dienen te worden doorgetrokken en er zal 1 kozijn geplaatst moeten worden. Verder mag de aanbouw casco opgeleverd worden.

Uitbouw plaatsen

We willen graag een uitbouw plaatsen. Het gaat om: - fundering, bij buren geplaatst op ongeveer 50 cm dik piepschuim met beton - 1 x houten wand, geïsoleerd - dak - dubbele openslaande deuren De oppervlakte is 2 meter diep en 3 meter breed. Graag een indicatieprijs en daarna kan een afspraak volgen.

Opbouw op de 1e etage bouwen

Een opbouw van circa 5.40 lang en 2.90 breed. Met 1 raam. Zo goedkoop mogelijk wel geisoleerd. Hout opbouw. Het is op een aanbouw.

Uitbouwen en opbouwen

Wij zijn op zoek naar een vakman die langs kan komen om te beoordelen wat het beste is voor een uitbouw. Op deze uitbouw zal er dan een opbouw moeten komen. Het minimaal van de uitbouw zal 1.20 meter diep moeten worden. Op de begane grond willen wij vloerverwarming en verder zal er elektra moeten worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Het is nog onbekend of er een vergunning nodig is.

Uitbouw en opbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw en opbouw van 5,40 meter breed. Diepte zeker 1,20 meter. Dat sluit aan bij buren. Maar meer is zeker mogelijk afhankelijk van de kosten

Offerte voor sloop van een niet-dragende muur

Het slopen van een niet-dragende muur tussen de slaapkamer en de badkamer, materiaal: waarschijnlijk beton, dikte: circa 5-10 cm, oppervlak: circa 3 m2. Ook wil ik graag het puin laten afvoeren. De woning is op de 2e verdieping van flatgebouw met grote moderne lift.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur laten verwijderen graag wil ik een offerte van jullie! Het gaat namelijk over een muur tussen de Keuken en de woonkamer Ik heb een aangegeven 2 pijltjes. Ik hoop dat het duidelijk is. Ik krijg 1-09-17 de sleutel dus ik wil het graag 1ste week van september inplannen.

Sloop bungalow en betonnen schutting

We denken erover na om een kavel in Oegstgeest te kopen. Daar staat nu nog een bungalow op, welke we willen slopen om daarna nieuw te bouwen. Het gaat om gemetselde muren en een bituum plat dak. De woonoppervlakte is 185 m2. Wat zijn de kosten van het slopen van de bungalow en afvoeren van puin? Is de grond daarna meteen bouwrijp? Ik hoor graag van u.

Sleuf frezen in beton

Betreft het frezen van een sleuf in een betonnen wand voor het wegwerken van een elektra dvm raad. Lengte ongeveer 6 meter.

Slopen van de badkamer

Graag ontvang ik een offerte voor het geheel slopen en afvoeren van een badkamer. Alle meubels en douche/bad eruit, tegels van de muur, gipsplaten van het plafond, tegels van de vloer en zandcement laag verwijderen. Verder moet er één douchewand van gasbeton 5 cm, 2 x 1 meter groot, verwijderd worden. Al het puin dient te worden afgevoerd en de badkamer moet schoon worden opgeleverd. De badkamer is 3 meter lang, 210 cm breed, 230 cm hoog en bevindt zicht op de 2de verdieping. Er is een mogelijkheid voor een vuilstortkoker uit het raam.

Hoekdraagmuur verwijderen

Wij willen een hoekdraagmuur laten verwijderen. Het is waarschijnlijk een schoorsteen geweest. Moet het daarna ondersteund worden? De schoorsteen is dichtgemaakt. Ik kan eventueel een foto doorsturen dan weet je waar ik over praat.

Onderheid terras slopen

Het betreft een onderheid terras van 40 m2. De laag ingemetselde klinkers en de laag specie dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte dient hierna onder afschot te worden afgesmeerd, zodat er daarna natuurstenen op geplaatst kunnen worden.

Storten van een fundering

Tussen woonhuis en schuur wil ik een fundering beton +/- 6 m2 met bekisting en isolatie (broodjes, isolatieplaten).

Huis op een kavel bouwen

Bouwen van een jaren '30 woning met ongeveer de volgende afmeting 9 (l) x 12 (b) met garage en voordeur aan zijkant. Opgesteld door een erkende architect. Er gelden vereisten conform bestemmingsplan.

Balkon met betonrot renoveren

Het beton is kapot aan onderzijde van ons balkon. Bewapening ligt deels bloot. Graag herstellen en aanhelen. Verder een coating aanbrengen op het beton. Betreft een hoekhuis uit 1950 en het balkon bevind zich op de eerste verdieping, het balkon is 1 x 4 meter groot. Een 2e balkon wil ik alleen laten coaten, deze is iets kleiner qua afmetingen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.