Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gipswand verwijderen, leidingen verleggen en convector afdoppen:

Gipswand verwijderen, leidingen verleggen en convector afdoppen

29 juni aanstaande krijgen wij de sleutel van ons nieuwe appartement. Wij willen een gipsmuur doorbreken (ongeveer 8,5 m2) om zo de woonkamer te vergroten met een eetkamer. In het midden komt er een keuken. In deze muur zit ook nog een waterleiding en elektriciteit, die moeten worden verlegd. Aan de muur die moet worden weggebroken zit ook een convector, deze kan worden verwijderd en afgedopt. Deze moet denk ik ook worden om gelust vanwege het gesloten systeem?
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gipswand verwijderen, leidingen verleggen en convector afdoppen uit heel Nederland:

Deur met kozijn verplaatsen

Huidige deur plus kozijn verwijderen uit een gipswand en de gipswand dichten. Deze deur en kozijn iets verderop in een andere gipswand plaatsen.

Badkamer renoveren

We willen de badkamer laten renoveren. Muren en vloer opnieuw betegelen en een hang toilet installeren. De vloer is 5 m2 en de wanden 20 m2. Indien nodig de oude tegels verwijderen, graag advies. De waterleiding moeten nog worden weggewerkt in de gipswand. Huidige toilet is een staand toilet met de afvoer in de muur, deze zal ik zelf verwijderen. Eventueel ook een badkamermeubel plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Verplaatsen van elektra

In onze nieuwbouwwoning willen wij na de oplevering een wand verwijderen en zo onze woonkamer groter gaan maken. In de huidige wand zitten een aantal elektra-punten. De vraag is of deze verlegd zouden kunnen worden naar een nieuwe gipswand die we gaan plaatsen (deze wand is met rood aangegeven in de tekening. Er zit een wisselschakelaar met beneden, een CO² melder, een thermostaat, een meter en wat stopcontacten. Zouden deze door jullie verplaatst kunnen worden? In de bijlage vind u een bouwtekening. Ik heb met blauwe pen aangegeven welke wand we weg willen halen. Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer zou kosten. Ook moeten er enkele COAX-kabels worden doorgetrokken naar diverse verdiepingen, vanuit de meterkast.

Gipswand verwijderen

Het slopen van een gipswand van 8,8 m², met daarbij het stuken en afwerken etc. van plafond en muren.

Bestaande keuken verwijderen en leidingen afdoppen

Voor de inbouw van een nieuwe keuken moet de bestaande keuken verwijderd worden. Van de bestaande keuken wordt de vaatwasmachine nog gebruikt. Het is een simpele keuken met gasfornuis, inbouwkoelkast. Lengte keuken ongeveer 4,50 meter breed met twee bovenkasten en afzuig kap. Bestaande tegelwerk, ongeveer 60 cm hoog moet ook verwijderd worden. Het is een houtskeletbouw woning, dus achter de tegels zit een gipswand

Slaapkamer creëren

Binnenkort komen ze bij ons de keuken verplaatsen naar een andere ruimte. Wij willen graag in de ruimte waar de keuken stond een nieuwe slaapkamer creëren. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het volgende: -Plaatsen gipswand voor raam, ongeveer 1.50 meter lang, 1.20 meter hoog, stond eerst keuken -Mogelijk een stopcontact plaatsen in deze nieuwe wand voor het raam, alleen afmonteren WCD, draad ligt er al -Plaatsen gipswand op achterste muur kamer, vervangen huidige gipswand ivm verwijderen keuken, ongeveer 3 meter lang, 3 meter hoog, stond eerst keuken -Plaatsen nieuw scheidingswandje, houten frame met demping en gipsplaten tussen 2 bestaande muren, en daarin een nieuw deurkozijn, de deur hebben we al, Dit creëert de nieuwe kamer. Ongeveer 1.80 meter breed en 3 meter hoog -De nieuwe kamer afwerken, kleine timmerwerkzaamheden, kitten o.i.d. -Deze nieuwe gipswanden stuken zoals de rest van de kamer: schatting is totaal: 24 m2 voor de nieuwe gipsplaten, prijs per m2 -Schilderen van deze oppervlakten,prijs per m2 Aanvang werkzaamheden, medio juni.

Asbesthoudende pijpen verwijderen

In ons huis zitten twee vermoedelijk asbesthoudende pijpen welke vroeger fungeerden als ventilatiekanaal voor een badkamer en een andere ruimte. De pijpen zijn elk ongeveer 175 cm lang en zitten nu nog achter een gipswand. Die gipswand wordt binnenkort verwijderd, zodra onze nieuwe dakkapel geplaatst zal worden. Bij de aankoop van de woning vertelde een bouwkundige tijdens een inspectie dat genoemde pijpen mogelijk asbesthoudend materiaal bevatten. Ik laat dit graag beoordelen en een rapport opmaken. Daarna laat ik de pijpen graag vakkundig volgens de regels verwijderen en afvoeren. Ik wil dit het komende half jaar laten verzorgen.

Dragende gipswand verwijderen

Ik wil graag een gipswandmuur/draagmuur verwijderen. Daar ik niet zeker weet of het een draagmuur betreft, eventueel balk plaatsen als dat nodig is.

Wasmeubel en spiegelkast in de badkamer plaatsen

Voor de plaatsing van een Avanti wastafelmeubel en een spiegelkast, inclusief montage van de kraan en afvoer (alles gekocht bij de Praxis) op een betegelde gipswand zoeken we iemand die dit kan realiseren. Ik wil ook graag een oude wastafel, die wil ik graag laten verwijderen.

Nieuwe gipswand maken en stucwerk aanbrengen

Wij hebben een appartement gekocht in Amsterdam. Op een wand van zo'n 6 m2 is nu tegen houtwerk gestuct, waardoor het is gaan scheuren. Het gaat om het verwijderen van dit stucwerk, het maken van een gipswand (indien nodig doen wij dit zelf) en daarna het opnieuw glad stucen. Bij voorkeur op 29-11-2016. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius