Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nootdorp of directe omgeving.

187 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nootdorp:

Prefab serre aan achterkant huis

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een serre kan realiseren. Zowel de voor- zij en bovenkant moet van glas zijn. Daarnaast zie ik graag aluminium kozijnen terug in de serre. De serre moet 2 bij 5 meter groot worden. Verdere specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Serre van glas laten bouwen

Ik wil een serre aan mijn bestaande woning uit 1976 laten bouwen. Serre wil ik van glas met een glazen dak die elektrisch open kan. Maten ca 6 meter breed bij 3,5 meter diep Ook heb een zolder waar een oude keuken in staat. Die moet eruit. Het word een slaapkamer en ik wil weten of hier een badkuip in kan. Daarbij wil ik de muren en het plafond stuken. De afmetingen weet ik niet.

Heipalen slaan voor een uitbouw

Geachte heer / mevrouw, Ik wil een uitbouw plaatsen met mogelijk 9 houten funderingspalen. Ik weet niet of ik houten palen nodig hebt of stalen palen. Kunt u op basis van een aanname van veengrond de benodigde specificaties offreren? Alvast hartelijk dank. Vergunning nodig? Nee 5 m breed x 4 m diep uitbouw Complete oplevering? Ja, afhankelijk van of de aannemer dat allemaal gaat doen

Kelder onder huis bouwen

Kelder onder het huis als extra slaap/verblijf ruimte. De oppervlakte van de benedenverdieping + uitbouw is ongeveer 5. 10 bij 11 meter. Complete oplevering

Zolder renoveren

De zolder is momenteel een grote open ruimte van 5.15 meter breed en 6.09 meter lang. Aan de voorzijde is een dakkapel van 2.16 meter aanwezig en aan de achterzijde een dakraam. Ik wil hier graag 2 slaapkamers, een overloop en wasruimte realiseren. Verder moet er een vliering met vlizo trap gemaakt worden en mogen de ruimte casco worden opgeleverd. Separaat zou ik de kosten willen weten voor het aanbrengen van stucwerk.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 5 bij 3,5 meter realiseren. Vermoedelijk moeten er 4 heipalen geplaatst worden. De constructietekeningen volgen vanuit de gemeente. De uitbouw moet een plafond hoogte van 2,5 meter hebben zodat direct het plafond in de woning verlaagd kan worden met spotjes. De uitbouw dient voorzien te worden van vloerverwarming, inclusief de woning zelf, en een schuifpui wat met 2 deuren opzij gaat. In het dak van de uitbouw moet een lichtstraat komen aan het huis vast. Daarnaast moet er in de woning een muurtje geplaatst worden van ongeveer 5,4 meter lang en 2,6 meter hoog bij de open trap om dit af te sluiten. De elektra en waterleiding dient te worden doorgetrokken en het plafond en de wanden gestuukt. De vergunningen dienen door de vakman geregeld te worden.

Uitbouw tussen beide buren maken

Wij hebben een tussenwoning en beide buren hebben een uitbouw van totaal 150 cm diep. En circa 500 cm breed. Als het goed is is er rekening gehouden tijdens de bouw op eventueel een uitbouw. Wij willen de bestaande schuifpui hergebruiken en een kozijn van 155 cm x 100 cm. De buitenzijde is van steen. In de aanbouw dient nog een stuk vloerverwarming te worden bijgemaakt en het plafond en zijkant gestuukt. Graag hoor ik van u een richtprijs. Ik wil een gemetselde uitbouw die afgewerkt moet worden.

Gipswand verwijderen, leidingen verleggen en convector afdoppen

29 juni aanstaande krijgen wij de sleutel van ons nieuwe appartement. Wij willen een gipsmuur doorbreken (ongeveer 8,5 m2) om zo de woonkamer te vergroten met een eetkamer. In het midden komt er een keuken. In deze muur zit ook nog een waterleiding en elektriciteit, die moeten worden verlegd. Aan de muur die moet worden weggebroken zit ook een convector, deze kan worden verwijderd en afgedopt. Deze moet denk ik ook worden om gelust vanwege het gesloten systeem?

Achterkant van de woning uitbouwen

Wij willen uitbouwen 5m x 2. 5m/3m.

Aanbouw voor keuken laten bouwen

Wij willen graag een offerte voor een aanbouw. 3.58 x 3.90 x 3 meter. Hier komt onze nieuwe keuken in dus willen wij ook graag de leidingen laten trekken voor onze nieuwe keuken. Eventueel willen we ook kijken naar ramen en deur mogelijkheden.

Prefab kelder plaatsen onder nieuw huis

Wij zijn bezig met het bouwen van een huis en willen een prefab kelder plaatsen. Hoeveel kost een prefab kelder inclusief plaatsen onder een nieuwbouw huis? Deze moet 5.80 meter lang, 3.20 meter breed en 2.45 meter hoog worden. En wat is de meerprijs voor een geïsoleerde kelder? Wij willen deze kelder namelijk eventueel geïsoleerd hebben.

Asbest uit de kruipruimte verwijderen

Uit bouwkundig onderzoek is gebleken dat er asbest-verdacht materiaal en zwam aanwezig is in de kruipruimte. Er is sprake van een vochtige bodemstructuur en wellicht onvoldoende ventilatie.Het gaat om los bouw- en sloopmateriaal en wat bij de riolering. Daar zit ook een lekkage in de riolering. Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van de materialen die asbest bevatten. Ik heb een aparte aanvraag voor het verwijderen van de zwam en het beter ventilerend maken van de kruipruimte. Bouwjaar woning 1958.

Zwam uit de kruipruimte verwijderen en beter ventilerend maken

Uit bouwkundig onderzoek is gebleken dat er asbestverdacht materiaal in de kruipruimte zit. Het gaat om los bouw- en sloopmateriaal en wat bij de riolering. Daar zit ook een lekkage in de riolering. En er is zwam en houtaantastende insecten gevonden in de kruipruimte. Er is sprake van een vochtige bodemstructuur en wellicht onvoldoende ventilatie. Bouwjaar woning 1958. Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van de zwam en andere zaken. Ik heb een aparte aanvraag voor het verwijderen van de asbest.

Lekkage in serre opsporen en verhelpen

Wij hebben een aluminium serre die in 2004 is gebouwd door het bedrijf Serre2000. Er is nu in de rechter buitenhoek lekkage die vocht en schimmel veroorzaakt. We willen dit probleem door een vakman laten beoordelen en de lekkage laten opsporen en verhelpen. We maken graag een afspraak en horen dan wat de kosten zijn.

Erker aan de achterzijde bouwen

Wij willen aan de achterzijde van onze woning graag een erker laten aanbouwen van 4 meter breed en 150 tot 175 cm diep. Het moet een erker worden met een plat dak en rondom kozijnen met glas van de vloer tot het plafond. Wij laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw plan van aanpak en offerte.

Tuingrond afvoeren

Het betreft het afvoeren van tuingrond ivm uitgraven fundering. Het gaat om ongeveer 150 m3.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Ik wil graag een uitbouw van 2. 5 x 5. 5 m. Voorzien van open slaande deuren in kunststof. Heel graag ontvang ik uw reactie.

Meerdere muren verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1987 en krijgen daarvan in week 34 de sleutel. We willen de woning flink gaan verbouwen. Onderdeel van de verbouwing is het slopen van 3 muren. Het gaat om de volgende muren: * 1 muur van ongeveer 4,5 meter, onduidelijk of dit een draagmuur is, tussen de keuken en slaapkamer volledig verwijderen, balk 8 op bijgevoegde bouwtekening * 1 muur van ongeveer 6,4 meter tussen de bijkeuken en garage volledig verwijderen, onduidelijk of dit een draagmuur is, balk 5 op bouwtekening Deze muur draagt een vide van de garage, deze kan ook verwijderd worden. * 1 muur tussen de slaapkamer en bijkeuken deels verwijderen (draagmuur) zodat er een opening van circa 1,5 meter ontstaat , balk 4 op bouwtekening Al het afval moet ook worden afgevoerd. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Een bezoek op locatie kunnen wij met u inplannen vanaf 28 augustus. We willen graag op korte termijn laten starten met de sloopwerkzaamheden, zodat de aannemer daarna aan de slag kan.

Uitbouw aan de zijkant aanbouwen

We willen een uitbouw met pannendak van 4 x 4 meter

Kelder onder de woning bouwen

Ik wil weten wat een kelder onder deze woning zou kosten. Een kelder van 11 x 8 meter. Wat zijn de mogelijkheden en eventuele kosten van het plaatsen van een kelder in de regio Nootdorp? Ik wil natuurlijk weten als het mogelijk is in de eerste instantie en wat de kosten zouden zijn. Het gaat over deze woning wat wij misschien willen kopen maar dat hangt eraan als wij een kelder kan maken. Met vriendelijke groeten.

Freeswerk voor leiding- en electrawerk

1 x frezen voor leidingwerk en elektra keuken 1 meter, 2 x frezen plafond voor verlichting 2 meter, 8 x frezen voor stopcontact verlagen 50 cm.

Opbouw als extra verdieping opbouwen

Ik wil graag een dakopbouw, extra verdieping, laten plaatsen.

Vide bouwen met vaste trapverbinding

Woonkamer plafond is enorm hoog waar een vide/open verdieping gebouwd kan worden. Het plafond is 5.50 meter en misschien 3 meter diep. Er zal hier een trap geplaatst moeten worden vanuit het bestaande trappenhuis, een verdieping lager.

Betonbekistingswerk laten uitvoeren

Zowel traditioneel als systeem kisten

Vuurwerkbunker bouwen in een bestaand pand

ik wil graag vuurwerk gaan verkopen. Dus ik ben gaan rond bellen en info gaan verzamelen. Als ik het door mijn leverancier van de vuurwerk laat doen dan ben ik een vermogen kwijt en ben ik de eerste 3 jaar voor de kosten aan het werk. Dus dacht ik, probeer het via deze site misschien is het wel haalbaar. Het gaat om 3 bunkers (oppervlakte gemiddeld 24 m2 )van totaal 10 ton aan. Hoogte 2.40 meter en breed 3 meter en met een diepte van 8 meter. De bunkers moeten compleet worden opgeleverd (deuren, stroom, springinstallatie, ect ect) met de nodige certificaten voor de brandweer. De aannemer zal ook veel contact hebben met de brandweer want ik geloof dat ze van hoe en wat continu op de hoogte moeten zijn en zullen bij het minste gering moeilijk zijn. Ik verwacht dan ook dat het veel tijd kan kosten want we zijn wel afhankelijk van brandweer. Het pand heb ik alleen op het oog maar heb de sleutel nog niet. Ik doe er een link er bij dan kunt u zien hoe de pand er ongeveer uit zien. Want dat is ook de belangrijk(vloer en hoogte). Het is NIET het pand waar de vuurwerkwinkel komt. Ik hoop dat ik het goed heb uitgelegd en dat er misschien een deal uit komt. En anders heb ik pech!