Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zolder renoveren, deuren verplaatsen, stucwerk uitvoeren:

Zolder renoveren, deuren verplaatsen, stucwerk uitvoeren

Ik wil stucwerk laten beoordelen en eventueel voortkomend werk hieruit uit laten voeren. Vloerbedekking verwijderen op overloop 2 trappen, overloop 1e verdieping, slaapkamer 1e verdieping en zolder. Op zolder verwijderen muurtje en deur, deur moet verplaatst worden. Werkzaamheden kunnen vanaf 1 oktober uitgevoerd worden ivm overdracht huis. Bij voorkeur vinden de werkzaamheden plaats binnen 2 weken vanaf 1 oktober.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder renoveren, deuren verplaatsen, stucwerk uitvoeren uit heel Nederland:

Het renoveren van de eerste verdieping en zolder

2e verdieping: Zolder isoleren. Nok is 3.15 hoog. Vaste wand plaatsen (Inbouwkastenwand tussen kamers is verwijderd) Vloer isoleren met estrich brio vloer (isolatie contactgeluid houten verdiepingsvloer). 1e verdieping: Vaste wand plaatsen (Inbouwkastenwand tussen kamers is verwijderd) Vloer isoleren met estrich brio vloer (isolatie contactgeluid houten verdiepingsvloer). Plafond isoleren (rachelsuitlijnen + gipsplaten). 4 deurkozijnen vervangen voor 211/231 H deurkozijnen. Uitvoering zsm mogelijk?

Een zolder verbouwen en 2 dakkapellen plaatsen

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn zolder. Graag willen wij aan de voor- en achterzijde een kunststof dakkapel laten plaatsen met de maximaal toegestane breedte. Daarnaast willen we 2 ruimtes hier laten maken en een vliering. Er is nog geen omgevingsvergunning voor de dakkapellen aanwezig. De woning is 5 meter breed. Wat betreft de binnen afwerking graag in onderling overleg.

Badkamer renoveren

Het is op dit moment een oude badkamer uit 1970, dus er moeten aanpassingen gedaan worden in het leidingwerk (vanaf de zolder). Verder moet er een nieuwe zandcementvloer en daarna een tegelvloer gelegd worden. Nieuw wandje plaatsen tbv de douchewand, en nieuw sanitair. De badkamer is 2,30 x 2,30 meter. Het sloopwerk doe ik zelf.

Plafond vervangen/renoveren en eventuleel isoleren

Onlangs hebben wij helaas lekkage gehad, waardoor we het plafond in een van de slaapkamers op de eerste verdieping moeten vervangen of herstellen. Het plafond wilden wij sowieso al vervangen, aangezien het nu goedkoop met gipsplaten zonder afwerking/stucwerk is gedaan. Daarnaast is het vrij gehorig, dus als op zolder gelopen wordt hoor je dat erg. Verlaging is niet echt een optie, gezien het al vrij laag is. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden om het plafond strak te trekken en evt ook te isoleren. Het gaat om een oppervlakte van circa 16m2. Zie bijgaande foto van de huidige staat.

Verplaatsen CV ketel en leidingen omleggen

Mijn CV ketel hangt nu op de bgg en moet verplaats worden naar de zolder 2e verdieping er is geen leidingwerk aanwezig op de zolder. Reden omdat wij het willen is omdat we graag de woning willen renoveren. Daarbij willen wij ook de wasmachine naar de zolder verhuizen. Ik zie graag jullie reactie tegemoet.

Zijleuning, balustrade en traprenovatie realiseren

Graag renoveren wij onze trap naar de tweede verdieping en zolder. We hebben een zijleuning nodig zodat ons kind niet van de zijkant valt en een nieuwe balustrade. We willen het tapijt opnieuw doen. We hebben ook een balkonbalustrade nodig.

Deurgat dicht metselen en stucen

Ik wil mijn oude kledingkast renoveren. Een deur moet verwijderen en het deurgat dicth metselen. Ook ik wil het stuccen en mijn zolder/dakkapel

Dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder

Hallo,ik wil graag de zolder renoveren van onze net aangekochte 2-onder-1 kap woning. Wij krijgen 04 augustus 2020 de sleutel en zouden dan ook graag meteen willen starten met de verbouwing. Wij willen een dakkapel (houtlook) aan de voorzijde zoals bij de buren reeds het geval is. (zie foto) van dezelfde afmetingen. Tevens op zolder het aanleggen van een kleine Badkamer (douche en wasbak). Tevens wat extra elektra punten en een aansluiting/afvoer voor wasmachine & droger. Ik kan volgens mij maar één document meesturen, maar ik heb ook een plattegrond vd verdieping. Het is in Eindhoven.

Vervangen electra standaard rijtjeshuis

Ik zoek een elektricien die alle elektra in en rond mijn woning kan renoveren. Het gaat om een standaard rijtjeshuis, woonkamer, keuken, drie slaapkamers, badkamer en een kamer op zolder. Naast de elektra in de hiervoor genoemde ruimte moet ook de garage en schuur onder de loep genomen worden. Ook wil ik de meterkast uitgebreid hebben.

Zolder renoveren

De zolder renoveren. Dak+muren met gipsplaten afwerken en deze daar na filleren dit is ongeveer 35m2. Het materiaal lever ik zelf. Onderkant van dak/muur graag zo maken dat er spullen kunnen worden opgeslagen en je er makkelijk bij kunt. Verder moet er nog een ombouw van ongeveer 4 meter bij 0.5 meter worden gemaakt om de keuken

Partners

Partners van Casius