Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor togen en draagmuur verwijderen:

Togen en draagmuur verwijderen

Wij willen een nieuwe keuken laten plaatsen en willen de ruimte vanaf de keuken doorbreken naar de al bestaande uitbouw. Momenteel zijn er tussen de uitbouw en de keuken twee kogen met in het midden een draagmuur. Het komt er eigenlijk op neer dat we willen doorbreken en, indien mogelijk, zoveel mogelijk ruimte creëren tussen de keuken en uitbouw. We willen in ieder geval de draagmuur zo klein mogelijk maken, of in zijn geheel verwijderd hebben. Er zullen steunbalken (HEA 260) balk(en) geplaatst moeten worden voor versteviging. De vakman dient ook het puin af te voeren.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor togen en draagmuur verwijderen uit heel Nederland:

Keuken renoveren

Ik ben mijn verhuizing naar Heesch aan het plannen en wil graag de volgende klussen uitbesteden in de periode 15 maart tot 1 april. Wellicht dat u ons een aanbieding kunt doen voor het totaalpakket? Zou wel fijn zijn als u dan de kosten van de verschillende klussen apart inzichtelijk wilt maken. 15 maart kunnen we pas in het huis. Ik hoop dat u tot een redelijk realistische schatting kunt komen op basis van de bijgeleverde informatie. De klussen voor de periode 15 maart tot 1 april: 1. Voor het plaatsen van een nieuwe keuken veranderen we de toegang tot de keuken. Waar eerst een deur zat, maken we het dicht en plaatsen we een keukenblok. We maken een nieuwe deur in een draagmuur en een extra deur in een binnenmuur. (Zie de plattegrond en foto's van de plekken. Op de plattegrond zijn de twee nieuwe deuren en de keuken in zijn nieuwe vorm met rood aangegeven.) Om in het nieuwe keukenblok toegang te hebben tot gas en elektriciteit moet dit doorgetrokken worden vanuit bestaande leidingen. We vragen u ook om de muren rond de deuren opnieuw te stucen en de nieuwe deuren erin te hangen. Tot slot vragen we u twee togen aan te passen, beiden te zien op bijgevoegde foto. De bovenkant van de toog van de doorgang naar de huiskamer mag u recht maken. De toog in het midden van foto mag recht worden gemaakt aan de bovenkant en aan de zijkanten. Aan de onderkant mag deze toog worden vergroot tot deze op gelijke hoogte is met het aanrecht. Rond de togen mag er vervolgens opnieuw worden gestuct. 2. Plaatsen van de IKEA keuken. Het gaat om de drie rode keukenblokken. Ontwerp in pdf bijgevoegd. Bedenk bij het plaatje op de eerste pagina dat er links een toog/doorkijk naar tuinkamer zit, waarbij we het aanrecht wat verder naar achteren richting tuinkamer laten doorlopen (geen verhoginkje meer dus). Links achter de toog zit de doorgang.