Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor divers sloopwerk in een woning:

Divers sloopwerk in een woning

Begin 2018 zullen wij de sleutel ontvangen van onze hoekwoning. Hier dienen er een aantal zaken verwijderd te worden: - badkamer slopen van 8.8 m2; - 2 x toilet slopen van beide 1 m2 groot; - kleine badkamer van 2 m2 slopen; - vloertegels slopen die in het cement gelegd zijn, 80 m2; - verhoging er uit de woonkamer halen 24 m2. Op de oprit kan een vuilcontainer worden geplaatst.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor divers sloopwerk in een woning uit heel Nederland:

Sloopwerk binnen in de woning

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het leeg slopen van een woning in Haarlem. De begane grond van het oude pand is al bijna leeg echter op de eerste en tweede verdieping dienen de vloeren, de keuken en de plafonds verwijderd te worden. Daarnaast zijn er nog een aantal niet dragende wanden dien weg gehaald moeten worden. Graag zou ik een afspraak op locatie maken om de werkzaamheden door te nemen. Zouden jullie contact met mij kunnen opnemen voor een afspraak?

Lichte aanbouw plaatsen

Omschrijving van de werkzaamheden: Plaatsen van een aanbouw aan bestaande woning. Er is momenteel een kleine aanbouw aanwezig die gedeeltelijk gesloopt zal worden en verder moet worden opgebouwd. De buren hebben reeds een volledig aanbouw waar tegenaan gewerkt moet worden met houtenskelet. Sloopwerk en uitgraven van fundering zal (in overleg) in eigen beheer worden gedaan. Verder zullen de volgende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden: Openbreken oude achtergevel en ondersteunen van gevel met H-profiel Fundering nieuwe aanbouw 4 x 4,5 meter, inclusief heien Storten nieuwe vloer 4 x 4,5 meter (inclusief isolatie) Opmetselen bestaande muur aanbouw 80 cm hoog x 4 meter lang Houten skeletbouw tegen muur van buren 3 meter hoog x 4 meter lang Plaatsen kozijn achterzijde met twee openslaande deuren Plaatsen lichtstraat in nieuwe aanbouw 3 x 1,5 meter Casco opleveren van aanbouw. Een vergunningaanvraag is niet nodig. Er is een tekening op basis van de aanbouw van de buren. Zo licht en goedkoop mogelijk bouwen. Datum van uitvoering in overleg.

Huis volledig slopen en afvoeren

Ik ben op zoek naar de kosten die horen bij het slopen van een volledige woning van ongeveer 800 m³ met het afvoeren van het sloopwerk. Het is een bungalow die te koop staat en ik heb wel interesse in de aankoop maar daarin nog geen stappen genomen.

Haard en gehele schoorsteen slopen in een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1913 en krijgen daarvan op 28 februari de sleutel. Wij willen daar de haard en gehele schoorsteen tot op het dak laten verwijderen. De schoorsteen maakt geen deel uit van de dragende constructie. Het huis heeft een mansardekap. Vermoedelijk zit er op het bovenste gedeelte van de schoorsteen een stuk asbest. We willen het sloopwerk laten verzorgen en dan ook de plafonds en het dak netjes laten dicht maken. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik kan navragen bij de huidige bewoner of de woning kort kan worden bezocht voor inventarisatie van de klus. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Toiletruimte compleet renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1998 en krijgen daarvan op 29 december de sleutel. We willen daar in de 1e helft van januari graag de toiletruimte beneden volledig laten vernieuwen. Er is beneden een staand toilet van 146 x 92 cm met een staande toiletpot. We willen daar een hangtoilet, fontein en nieuwe wand- en vloertegels. We ontvangen graag uw aanbieding voor de totale klus, inclusief levering van alle materialen, sloopwerk en afvoeren van het afval. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Sloopwerk binnenshuis

Het betreft een woning met een woonoppervlakte van 128 m2. Hier dient de badkamer en keuken te worden verwijderd. In de slaapkamer en op zolder zitten er schrootjes tegen de wanden en is het plafond verlaagd. Daarnaast ligt er overal laminaat wat ook verwijderd moet worden. Al het puin zal door de vakman worden afgevoerd.

Sloopwerk en uitgraven van een tuin

In een woning uit bouwjaar 1929, met 235 m² vloeroppervlak, wil ik graag alle binnenwanden en plafonds laten slopen. Ook alle stoffering moet worden verwijderd. Ik laat alles graag afvoeren middels een container, door u te verzorgen, inclusief de vergunning voor en plaatsing van de container. De woning heeft een souterrain en daar willen we een glaspui gaan plaatsen in de achtergevel. Daarvoor moet de tuin 1 meter diep worden afgegraven over een oppervlak van 6 x 5 meter. De tuin is alleen via de woning bereikbaar. De afvoer van de grond moet dan ook binnendoor gebeuren. Ik ben op zoek naar een aannemer die hier op heel korte termijn mee kan starten. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer vergroten en renoveren

Ik wil graag een vrijblijvend voorstel voor het renoveren van mijn badkamer. Het gaat om sloopwerk (huidige vloer, systeemplafond + deel muren) en om het doorbreken van een muurtje waardoor de badkamer groter wordt. Ruimte is nu 170 bij 280 en moet 170 bij 400 worden. Het gaat om betegeling van de vloer + wanden en om het aanleggen van een bad (is er nu niet), wastafel en douche. Ook zullen leidingen omgelegd moeten worden vermoed ik. Leidingen zijn nu zichtbaar (woning is van 1971). Graag een goed en compleet voorstel.

Sloopwerk en deur in wand maken

Bestaande woning. Ik wil graag de open haard hoek wegslopen (gemetselde stenen en beton), muur uitbreken (gemetselde stenen en gipswand) en deur plaatsen. Standaard deurmaat (zie bijgevoegde foto: open haard hoek en direct links van de open haard de stenen muur waar de deur geplaatst moet worden). Het is een sierhaard, er hoeft dus niets opgevangen te worden.

Slopen van een schoorsteen

Ik wil de schoorsteen op onze vrijstaande woning laten slopen en deze bovendien inpandig laten verwijderen vanaf de vloer van de 1e etage tot het dak. Deze schoorsteen eindigt in de nok van de zolderetage. Vanaf de vloer van de eerste etage loopt de schoorsteen vrij van de muur schuin omhoog. Op zolder loopt de schoorsteen schuin omhoog naar het midden van het dak. Het dak wordt door een andere partij gedicht, ik zoek nu een bedrijf voor het sloopwerk. Foto's kunnen eventueel aangeleverd worden. Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius