Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Noordwijk of directe omgeving.

319 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Noordwijk:

Zolder renoveren, deuren verplaatsen, stucwerk uitvoeren

Ik wil stucwerk laten beoordelen en eventueel voortkomend werk hieruit uit laten voeren. Vloerbedekking verwijderen op overloop 2 trappen, overloop 1e verdieping, slaapkamer 1e verdieping en zolder. Op zolder verwijderen muurtje en deur, deur moet verplaatst worden. Werkzaamheden kunnen vanaf 1 oktober uitgevoerd worden ivm overdracht huis. Bij voorkeur vinden de werkzaamheden plaats binnen 2 weken vanaf 1 oktober.

Huis opnieuw inrichten

Wij gaan verhuizen en willen een huis vol eye catchers en hebben hier graag hulp bij nodig! We houden van vintage maar ook modern.

Balkon dichtbouwen om opbouw te realiseren

We willen het balkon dichtbouwen en omtoveren tot een soort opbouw. De afmetingen hiervan zijn ongeveer 2.5 diep en 5 meter. Het gaat om een casco oplevering, wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten.

Building back extention

Uitbreiding aan de achterzijde van de woning (2 m x 9 m). Het betreft een 2-onder-1 kap woning.

Kelder onder bestaande woning

Ben benieuwd wat de kosten zijn voor het onder kelderen van onze bestaande woning. Graag casco zonder elektra en stucwerk. Zal om ongeveer 30 m2 gaan.

Chalet opnieuw bekleden

Ik wil graag mijn chalet opnieuw laten bekleden. Chalet:10meter lang .370meter breed, goothoogte 235. Oud materiaal verwijderen en afvoeren . Nieuwe materiaal graag kunststof.

Vrijstaand huis bouwen

Wij willen een vrijstaand huis van 12 m x 15 m, inhoud max 1100 m3, op een kavel van 1200 m2 laten bouwen. Het huis moet 2 verdiepingen hebben, 5 slaapkamers, 1 studeerkamer, 2 badkamers, een washok, 2 toiletten, 1 woonkamer en 1 keuken. Het huis moet woonklaar opgeleverd worden met elektra en stucwerk, exclusief fundering want het staat op zand. Bouwtekeningen/vergunningen heb ik nog niet, ik heb alleen een schets.

Optrekken achtergevel

Wij willen de achtergevel van ons huis optrekken. Dit over de gehele breedte van het huis, ca 9 meter. De binnenkant moet afgewerkt worden met stucwerk en elektra. Hier is een vergunning voor nodig en die moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw realiseren

Graag offerte voor een houten aanbouw van 3 x 6 meter aan de achterkant van het huis. Er zijn er 3 1/2 zijmuren en gaat dus voornamelijk om dak en extra halve wand met dubbele deuren - zie tekening. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Geen fundering.

Prefab kelder in de achtertuin

Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden en kosten voor een prefab kelder in mijn achtertuin, de complete verzorging hiervan. Nadat ik weet of het kan en wat de kosten ongeveer zijn kan ik de vergunning aanvragen. Het zou gaan om o ongeveer 3.5 x 6.5 meter qua oppervlakte (2.6 meter hoog) of een standaard maat wat in de buurt komt. De kelder moet bewoonbaar zijn, dus geïsoleerd. Er moet ook een bewoonbaar tuinhuis boven op komen, deze zal qua oppervlakte ongeveer 3,5 x 5 kunnen zijn. In eerste instantie gaat het om de kelder met trap ingang, verder casco af en waterdicht.

Uitbouw dakopbouw achterzijde uitbreiden

Wij zouden graag de bestaande dakopbouw maximaal willen uitbreiden aan de achterzijde, met ongeveer 2,5 meter. Zie foto bijgevoegd. We hebben hiervoor ook al een bouwtekening laten maken en de vergunningsaanvraag loopt al. We willen een casco oplevering, elektra en stucwerk hoeft niet. Graag een houten constructie. We willen dat de uitbreiding er hetzelfde uit komt te zien als de bestaande dakopbouw. Wat zouden de kosten hiervoor zijn?

Betonvloeren (met vorstrand) in/op EPS bekisting

In verband met een renovatie inclusief nieuwe aanbouw en een schuur in de achtertuin van een tussenwoning te Noordwijk (zie tekening in bijlage) zou ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen/storten van een tweetal betonvloeren op zandgrond in/op een EPS bekisting waarbij de schuur en de aanbouw van een vorstrand worden voorzien. Belangrijk is dat er terdege wordt gerekend met de reeds bestaande funderingen (op staal) uit 1960. In totaal gaat het om ca. 70 m2 die zo mogelijk in één keer inclusief vorstranden gestort kan worden. De keuze voor het type beton en de exacte maten gaat in overleg. Mocht u in eerste instantie telefonisch het één en ander door willen nemen en zo een eerste inschatting van de kosten kunnen geven dan kan dat wat mij betreft ook. Dat scheelt u wellicht de nodige tijd en schrijfwerk. Ik ben opzoek naar een vakbedrijf die met mij in gesprek kan gaan om dit te realiseren en de concrete plannen kan bespreken.

Steunbalk plaatsen

In verband met een nieuwe gevelbrede (ca. 560 cm) aanbouw van het souterrain in de achtertuin van een tussenwoning zou ik graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van één (of meerdere) steunbalk(en). Mocht u in eerste instantie telefonisch het één en ander door willen nemen en zo een eerste inschatting van de kosten kunnen geven dan kan dat wat mij betreft ook. Dat scheelt u wellicht de nodige tijd en schrijfwerk. Ik ben doorgaans ten alle tijden (ook 's avonds) bereikbaar.

Plafond in nieuwbouwwoning verlagen

Van onze nieuwbouw woning willen we een plafond verlaging van circa 10 cm. Op de begane grond gaat het om een oppervlakte van ongeveer 122 m2 en de 1e verdieping ongeveer 99 m2 inclusief badkamers. Er moeten trimless-spots geplaatst worden en de bekabeling aanleggen is ook nodig. Isolatie is niet nodig. Bekabeling van het alarm zou ook aangelegd moeten worden. Stucen hoeft niet. Graag ontvangen we een offerte.

Sloop- en timmerwerkzaamheden

Voor onze nieuwbouwwoning in Noordwijk zijn wij op zoek naar iemand die de deurposten van 2 deuren kunnen demonteren, de bovenkant muur eruit slaat en de muur kan afwerken, tbv plaatsen nieuwe glazen deur. En die daarnaast de omtimmering van de toiletreservoirs kan maken en 2 badkamerkasten kan ophangen. (en eventueel ook de vloertegels in de 2 badkamers kan leggen). De afmetingen van de badkamers is ongeveer 2 keer 2 x 2,5 meter.

Loodgieters werkzaamheden opgeleverde nieuwbouwwoning

Voor het afbouwen van een nieuwbouwwoning in Noordwijk zijn wij op zoek naar een loodgieter die tijdens de bouwvak (aanvang werkzaamheden laatste week juli/ eerste week augustus) de volgende werkzaamheden kan doen: Leidingen keuken omleggen, leidingen badkamer omleggen (het gaat hierbij om het opschuiven van de leidingen in de muur met circa 30-50 cm), toiletreservoir installeren van 2 toiletten, sanitair plaatsen in 2 badkamers + 2 toiletten (dit betreft 3 douches, één bad, drie kranen en wasbakken, 2 x afvoer douchewater).

Achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak

Huis bestaat uit vier verdiepingen. Onderste 2 met rechte achtergevel. Bovenste 2 met hellend pannendak. Ik wil op de 3e woonlaag de gevel doortrekken zodat een rechte achtergevel in beide slaapkamers ontstaat (ipv nu schuin met twee kantelramen), met meer stahoogte en lichtval (kozijn over vrijwel gehele breedte). Foto gewenste situatie bijgevoegd (reeds gerealiseerde opbouw elders in de straat). Huidige situatie zie foto, zoals de overige huizen. Tevens graag een prijsvoorbeeld (met voor- en nadelen) met gemetselde zijmuren. 12 augustus wordt het huis opgeleverd, ik zie dit project ZSM gerealiseerd na deze levering.

Dilatatievoeg repareren op balkon

Ik zoek een vakman die de dilatatievoeg tussen het balkon van ons en de buren kan vervangen. Eventueel moet er nog wat werk plaatsvinden aan het balkon. Als de vakman het kan zou ik ook een klein muurtje gestuct willen hebben.

Dakopbouw op een uitbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die op een bestaande uitbouw aan de zijkant van onze hoekwoning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 250 bij 750 cm groot worden. De opbouw moet een gemetselde constructie hebben en woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Verbouwing badkamer en buitenwerkzaamheden

Op 1 mei krijg ik de sleutel van mijn nieuwe koopwoning. Nu ben ik mij aan het oriënteren op de markt wie er wat voor mij kan gaan doen en tegen welke prijs. Er moet namelijk heel veel gebeuren in het 'nieuwe' huis. Plan 1 BUITENBOEL: - Verharde glaszetting vervangen door elastische overschilderbare kit, incl. Aanbrengen van geventileerde onderlatten - Nalopen van kozijnen, ramen en deuren, incl hang en sluitwerk (evt. Vervangen) - Verweerde bovenzijde van de luifel bij de voordeur opnieuw coaten - Aan buitenkant alle kozijnen en deuren opnieuw in grondverf en lak Plan 2 VERVANGEN BADKAMER: De huidige badkamer zie ik er het liefst helemaal uit en compleet nieuw betegeld, nieuw badmeubel, inloop-douche en ligbad. Het toilet mag evt. Hergebruikt worden. Plan 3 WASMACHINE/DROGER: Het leidingwerk zal naar de 2e verdieping getrokken moeten worden

Stacaravan binnen renoveren/opknappen

Wij hebben een stacaravan 10 bij 3,3 meter die we van binnen willen laten opknappen/renoveren. De vaste banken willen we eruit hebben. De aanliggende wanden zullen dan gerepareerd/opnieuw geplaatst moeten worden. Nieuw zeil op de vloer eventueel de vloer verstevigen De keuken vervangen met een afzuigkap De hele stacaravan schilderen ook de plastic wanden in het wit. Eventueel indien nodig een nieuw dak. Misschien weet u ook iemand die de tuin in orde kan maken inclusief snoeien.

Fundering voor serre

Wij hebben een fundering nodig van 5,30 bij 3 meter voor een stalen serre aan de achterkant van ons huis. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Zolderverbouwing

Wij willen onze zolder vergroten aan de ene (tuin) zijde van het huis en een dakraam aan de andere (straat) zijde. Huidige situatie: puntdak met alleen aan tuinzijde een dakraam. Aan de andere kant zit niks. Nieuwe situatie: dakraam aan de (weg) zijde, tuinkant wordt helemaal recht getrokken met de eerste verdieping. Zolderverdieping krijgt dat aan 1 kant een plat dak met een uitbouw. Vanaf de tuin gezien loopt de gevel dan in 1 lijn door t/m het platte dak van de zolder.

Dakverhoging/badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer geheel vernieuwen en een toilet laten plaatsen. De ruimte meet 2. 10 bij 1. 10 (evt. Stukje muur wegbreken om meer ruimte te creëren mogelijk). Verder willen we onze (opberg) zolder uitbouwen tot een beter bruikbare ruimte. Ophogen wellicht mogelijk. De zolder is ongeveer 6 bij 4. (puntdak).

Nieuw zadeldak twee onder een kap woning realiseren

Ik zoek een dakenspecialist/aannemer die een nieuw zadeldak kan realiseren. Wij overwegen een compleet nieuw dak te laten plaatsen, hopelijk willen onze buren hier in mee. De huidige nok is te laag, momenteel 170 cm hoog binnen. Wij zouden een nok willen van 270 cm hoog. Eventueel met een dakkapel aan de voorkant, niet een dakkapel met plat dak maar ook met pannen erop. Ons inzien zijn de pannen te hergebruiken. De diepte van de zolderverdieping is 6 meter. Oorspronkelijk was het een mansarde kap, maar in 1984 is de achterzijde recht getrokken. Er is dus nog een stukje plat dak, achter het pannendak, dus boven de achterzijde van de 1e verdieping. Graag zouden wij een indicatie ontvangen van het vervangen van het dak inclusief plaatsen dakkapel van 4.5 m breed aan de voorzijde, per huis 1x. De totale breedte van het dak komt op 12.6 meter. Verdere specificaties graag in onderling overleg.