Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering voor een garage realiseren:

Fundering voor een garage realiseren

Wij zoeken een partij die de gewapende fundering kan maken voor een nieuw te bouwen schuur/garage van 6x3 mtr. Er komen 6 heipalen, deze zijn al geregeld. De fundering/betonvloer moet 18 cm dik zijn volgens de bouwers van de garage/schuur. We zoeken dus een prijs voor enkel de fundering waar de schuur op gebouwd moet worden.
Onze klant uit Nieuwkoop (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering voor een garage realiseren uit heel Nederland:

Bouwen nieuwe garage

Het gaat om het bouwen van een dubbelwandige stenen garage van ongeveer 6,5 bij 4,5 meter, op een niet onderheide fundering. Graag met een plat dak, openslaande houten deuren en 2 (boerderij) ramen. Niet vergunningsplichtig. Momenteel staat er een houten schuurtje, deze wordt weggehaald, dus tegen die tijd kan de garage gebouwd worden. Graag de garage van gemetselde steen, zelfde als het huis.

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.

Serre uitbouw achterzijde

Wij willen een serreuitbouw van 1.80 bij 5.00 aan de achterkant realiseren. Wij verwachten dat er geen vergunning nodig is, maar we zijn bezig dit uit te zoeken. Graag een aluminium constructie. De achterkant en het dak willen wij van glas. Graag een offerte met de prijs van een casco- en complete oplevering. Er is een fundering nodig. Aan het eind van de garage willen wij de serre aansluiten. Er moet minimaal 1 paal de grond in.

Bestaande stenen garage uitbouwen

Huidige geïsoleerde garage wil ik laten uitbouwen met ongeveer 4 x 4 meter. Betreft een situatie schuin aan de achterzijde van de woning. Ik wens graag een prijsindicatie puur alleen voor het uitbouwen met steen en de fundering. (Dus de tekeningen en eventuele vergunningsaanvraag hoeven niet te worden meegenomen in de offerte.

Opbouw garage realiseren

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor opbouw op garage L-vorming ongeveer 30 m2. Vergunning is nodig. Hier ben ik mee bezig, maar hij is er nog niet. De constructie maakt mij niet zoveel uit, als het maar goed en stevig is. Wel graag nog even bespreken en ik sta altijd open voor advies. Oplevering casco, binnenkant doe ik zelf, maar graag wel wind- en waterdicht. Ik weet niet of de fundering sterk genoeg is. Er is 1 jaar geleden iemand langs geweest en waarschijnlijk moeten er wat balken geplaatst worden, maar weet ik niet zeker en laat dit graag nakijken. Graag inclusief bouwtekeningen maken.

Het opnieuw bouwen en uitbreiden van een garage

Ik zoek een aannemer die naast mijn woning een garage kan realiseren. De garage moet 10 bij 6,5 meter groot worden. Hier moet ook een fundering voor gelegd worden (op zandgrond). Het moet een gemetselde garage met een afgeknot zadeldak worden. Garage wordt verdeeld in 2 delen over de lange zijde op 4 meter.

verlengen garage/berging met ca 3,6 x 3,5 mtr

Ik wil een verlenging in de achterste helft vd garage. Willen we mogelijk graag slaapkamer en in verlengde gedeelte is badkamer+inloopkast gepland. Er hoeft geen elektra geplaatst te worden, er moet wel gestuct worden en er moet nog een fundering in komen. Het te verlengen gedeelte mogelijk in houtskelet waarbij de buitenwanden uit Keralit-delen bestaan.

Een vrijstaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande woning voor mij zou kunnen realiseren. Ik wil een vrijstaande woning bouwen met de afmetingen 11,2 lang en 9,2 breed. De kavel is 433 m2. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, gemetselde buitenkant, 2 verdiepingen en een zolder, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten en een geïsoleerde garage. Bouwtekeningen en vergunning nog niet aanwezig.

Vrijstaande woning

Wij willen een woning bouwen die er net zo uit ziet als de woning hier: https://hetroombeekhofje20.nl Daar vind u plattegronden en meer. We zijn benieuwd wat dit gaat kosten als we dit na willen maken als vrijstaand huis. Dit zijn mijn wensen: Het huis word 173 m2, en komt op een kavel van 200 m2. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra, een fundering, en een stenen buitenkant, en wil ik dat het huis 2 verdiepingen krijgt (met een vlizo zolder), 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 1 toilet, en een garage. De bouwtekeningen staan op de website, en de vergunningen moeten nog aangevraagd worden.

Uitbouw achterkant en garage

Uitbouw van 2,4 x 7 meter achterkant huis. Fundering, metselwerk, casco. Het gaat om een nieuwbouwwoning waar in de rest van de woning al vloerverwarming is. Deze vloerverwarming doortrekken naar de vloer van de uitbouw. Daarnaast wil ik een metselskelet garage van 4 x 7 meter inc. carport.

Partners

Partners van Casius