Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuwkoop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuwkoop heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuwkoop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuwkoop of directe omgeving.

69 klanten uit Nieuwkoop bevelen een bij Casius in Nieuwkoop aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuwkoop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Nieuwkoop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuwkoop:

Geïsoleerde serre bouwen

Wij willen graag zsm een prijsopgave (richtprijs) van een vrijstaande (zijkanten vrij) geïsoleerde serre van 5 meter breed x 2.30 diep. Met openslaande deuren. Inclusief fundering en 3 heipalen van 16 meter. De huidige schuifpui van ongeveer 5 meter zal hiervoor moeten worden verwijderd. Incl montagekosten.

Dubbele dakkapel realiseren

Wij willen op zolder een dakkapel voor- en achter laten plaatsen van beide 2,5 m breed. We zijn benieuwd wat dit bij u zou kosten. Voorkeur gaat uit naar een prefab model en zo compleet mogelijk.

Een casco uitbouw achter een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 250 bij 550 cm groot worden, casco worden opgeleverd en een gemetselde constructie hebben. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen in de uitbouw. De achterzijde van de woning is goed bereikbaar.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een uitbouw aan de achterzijde van de woning. Het betreft 9 m2 - (3 bij 3). Vergunning is niet nodig. Voor de fundering moet er waarschijnlijk geheid worden. We willen een casco oplevering, stucen en elektra doen we zelf. De constructie willen we gemetseld hebben. Tekeningen moeten nog.

Prefab casco opbouw op de garage

Wij zijn op zoek naar een prefab verbouwing van de garage. Dit is een garage van 4,5 bij 7 meter, losstaand vaan het huis. Het huidige zadeldak is 1,8 meter hoog boven de eerste verdieping. De bovenruimte is zo niet goed te gebruiken, ondanks dakkapelletje. Wij zijn op zoek naar een mansarde dak waarbij de hoogte binnen met 50 -60 centimeter wordt verhoogd. De toegang tot de bovenruimte moet extern plaatsvinden. Nu zit de trap binnen, maar dit kost teveel ruimte. Aangezien de bovenruimte bedrijfsruimte wordt is een aparte opgang plezierig. Wij denken nu aan een opgang met een balkon constructie aan de lengte van de garage (7 meter) met een ingang in het midden. Voor het licht denken wij aan weerszijde van de deur aan een balkon dakraam (velux). Aan de kopse kanten denken wij ook aan een openslaand raam. We hebben een houtskeletbouw huis. De garage is dit niet, maar kan met een houten kap ondanks de dan afwijkende vorm o.i goed aansluiten. De nok van het huis is minimaal 1,5 meter hoger. Hier moeten we onder blijven. Er zijn ook richtlijnen mbt de dakgoten en dakkapellen, maar deze omzeilen we met onze plannen. Het verwijderen van het oude dak is onderdeel van het werk. Wij zoeken een casco opbouw.

Mansarde dak op een bestaande garage met een zadeldak

Wij willen een vergunningsvrije verbouwing van onze garage. De huidige garage kap is stahoogte 1,8 meter onder de nok. Dit is niet voldoende. Met een mansarde kap kan de ruimte van 4,5 m bij 7,0 meter veel beter worden benut. Wij zoeken hulp bij het zetten van de kap en het verwijderen van de oude kap. Binnenwerk doen wij zelf. Entre via de buitenkant. Wij zoeken een deur in het pannengedeelte met een buitentrap met stagedeelte boven (2 x 1). Aan weerszijde van de toegangsdeur een dakraam (velux balkon ramen) en aan de 2 platte zijden ook een openslaand raam. De garage staat bij een hout skelet huis. Kopse kanten in hout uitvoeren. 1 daarvan is nu steen. Deze moet deels worden verwijderd. De nok van de garage mag maximaal 1,5 meter omhoog. 1 meter lijkt voldoende. Optioneel een balkon van 2 m bij 1 m op een kopse zijde (dan een deur i.p.v. een raam).

Fundering voor een garage realiseren

Wij zoeken een partij die de gewapende fundering kan maken voor een nieuw te bouwen schuur/garage van 6x3 mtr. Er komen 6 heipalen, deze zijn al geregeld. De fundering/betonvloer moet 18 cm dik zijn volgens de bouwers van de garage/schuur. We zoeken dus een prijs voor enkel de fundering waar de schuur op gebouwd moet worden.

Opbouw garage

Graag zou ik prijs indicatie willen ontvangen van een dakopbouw op een garage. De bouw tekening is aanwezig. Het moet ongeveer 30 m2 worden, compleet afgewerkt met stucwerk, geen elektra, en een houten constructie. Er is een vergunning nodig en die moet ik nog aanvragen.

Vervangen 3 kozijnen op tweede verdieping van eengezinswoning

Het gaat om het vervangen van twee kozijnen aan de voorzijde van de woning, ieder van ongeveer 160 bij 190 cm met één maal klapraam links en één maal klapraam rechts. Ook het vervangen van het kozijn achterzijde met klapraam en balkondeur. Deze is ongeveer 160 x 375 cm (waarvan raam 275 breed x 160 cm hoog en deur 100 x 245 cm hoog.

Dakopbouw en twee dakkapellen maken

Ik wil een dakopbouw met dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van het huis. En aan de voorzijde van het huis wil ik alleen een dakkapel laten plaatsen. Ik ben al bezig met de vergunning. Ik weet niet wat de afmetingen zullen zijn maar Het kan een schatting van ongeveer 5 meter breedte zijn. De lengte van de opbouw weet ik niet. Type materiaal is in overleg en afwerking ook in overleg.

Fundering en vloer tegelijk storen

We willen een schuur plaatsen van 4 x 8 meter. Er moeten stalen heipalen in van 12,5 m1 van 133/145 mm, veengebied. De schuur komt tegen een betonnen plaat aan te liggen. Wat zouden hiervan de total kosten zijn?

Dubbele nokverhoging realiseren

Wij willen een nokverhoging laten toepassen (dubbelzijdig, dus aan twee zijden). Er is momenteel een dakkapel aan de achterzijde van de woning. De breedte van de woning is 5,60m. De diepte van de woning is 6,70 (dus totale diepte van de nokverhoging zal ongeveer 4/4,5 meter zijn). Eén buurman heeft eenzelfde nokverhoging als wij zouden willen hebben en de andere heeft een lagere, maar verlegde nokverhoging. Wij wensen volledig afgewerkte nokverhoging, inclusief het plaatsen van twee wanden om zo een overloop en twee slaapkamers te maken. Kunststof kozijnen (4x), waarvan 2 (die voor de kamers) met 1 draai/kiepraam en de twee kozijnen op de overloop voorzien van een draai-kiepraam. In de slaapkamers tevens ventilatieroosters. Werkzaamheden z.s.m. aan te vangen. Graag inclusief bouwtekening en berekeningen offreren (voor de vergunningsaanvraag)

Tweede verdieping verbouwen

Wij wonen in een gezinswoning waar wij al het nodige hebben verbouwd. Nu is de 2e verdieping aan de beurt en zijn we op zoek naar een vakman voor enkele klussen. We hebben er al enkele wanden weggehaald. We willen er nieuwe wanden laten plaatsen, het elektra laten aanpassen en een aansluiting voor de wasmachine laten maken. Verder willen we het plafond en de wanden laten afwerken. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Kelder bouwen onder nog te bouwen huis

Oriëntatie kosten kelder onder nog te bouwen huis. De afmeting is ongeveer 6 x 4 meter.

Woning verbouwen

Ruimte 1 - 2 doorgangen voor deuren in bestaande muur (steen) creëren, zetten deurposten en monteren deuren (standaard deurmaat, deuren reeds aangeschaft) - Nieuw afscheidingsmuurtje plaatsen (3. 0 meter bij 2. 4 meter) van ytong of gips waardoor van 1 kamer 2 kamers ontstaan. Deze muur heeft er vroeger ook gezeten maar is destijds verwijderd. Muur stuken (groen gemarkeerd op de foto) - Circa 28 m2 vloer tegelen; indien mogelijk over bestaande terrazzovloer heen, anders terrazzovloer verwijderen, egaliseren en nieuwe tegels leggen (60 x 60 cm, reeds aangeschaft) Ruimte 2 - Slopen bestaand toilet, inclusief 2 (niet-dragende) muren en de ontstane ruimte bij de naastgelegen kamer trekken; nieuw muurtje ter afscheiding (2. 5 meter bij 3. 5 meter) van ytong of gips plaatsen en stuken. In rood gemarkeerd op de foto - Oude keuken en douche (naast elkaar) slopen; vloeren, wanden egaliseren (circa 10 m2 muur en 10 m2 vloer) - Houten trapje verwijderen (in rood gemarkeerd op de foto) Ruimte 3 - Plafond van 25 m2: oude plafond verwijderen, nieuw regelwerk en gipsplaten aanbrengen, afwerken, 5 spots inbouwen

Fundering voor vrijstaand huis maken

Wij willen op onze bouwkavel binnenkort laten starten met het leggen van een fundering voor onze vrijstaande woning van 7.50 x 12 meter. We gaan graag in gesprek met aannemers die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Woonkamer met waterschade herstellen

Ik heb lekkage aan het plafond, hier loopt het water naar beneden, als het regent. Waar lekt het dan? Huis is van 2011.

Dakterras ombouwen tot extra kamer

Ons hoofdgebouw is een tot woonhuis omgebouwde kerk. Hieraan zit een reeds bestaande aanbouw met bovenop een dakterras met halfsteens muur, ongeveer 1.20 meter hoog. We willen het dakterras vervangen door een opbouw, extra kamer, waarbij het belangrijk is dat deze past bij het karakter van de kerk. De opbouw zal ongeveer 3 bij 6 meter gaan worden en dient casco worden opgeleverd. Er zal een vergunning moeten worden aangevraagd. Wat zijn de mogelijkheden wat jullie betreft?

Heipalen heien

Voor- en achtertuin met een totale lengte van 40 meter. Er moeten heipalen van 6 a 7 meter geheid worden. Tuin is goed bereikbaar.

Huis en loods slopen

Het betreft het slopen van ene woning en een loods. De woning is ongeveer 10 bij 10 meter groot en bestaat uit bakstenen en heeft een pannen dak. De loods is 30 bij 12 meter groot met bakstenen en heeft een met asbest golfplaten dak. Hiervoor is nog geen inventarisatierapport opgemaakt. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van het puin.

Plavuizen verwijderen en egaliseren

Wij hebben een drive in woning met op de 1e verdieping de woonkamer met plavuizen (jaren 60/70), dit is een oppervlak van ongeveer 45 m2. Wij weten echter niet of de plavuizen in het cement/beton liggen of dat deze gelijmd zijn, graag ontvangen wij voor beide scenario's een offerte. Na het verwijderen zouden we graag de vloer in zijn geheel egaliseren, met daarbij een extra stukje in de keuken a 5 m2 waar nu zeil ligt (dit zullen wij zelf verwijderen). Voor het huis is eventueel ruimte voor een container, deze hebben wij nog niet staan.

Aanbouw realiseren inclusief binnenafwerking

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van een gemetselde aanbouw aan de achterkant van onze woning. De voorkeur gaat ui naar een aanbouw van 5 x 3 meter groot, afgewerkt met houten kozijnen, stucwerk en vloerverwarming. De woning staat op heipalen.

Arbeiderswoning slopen

Kunt u mij een prijsopgave doen van het slopen en afvoeren van een oude woning van ongeveer 15 meter bij 6 meter. De nok hoogte is 7 meter en het betreft een rieten Kap. Er moet voor het slopen een tijdelijke voorziening worden aangelegd over het water, het water is ongeveer 2.5 meter breed. Ik zorg zelf voor het afsluiten van elektra en dergelijke. De woning wordt tevens door mij leeg opgeleverd. Fotomateriaal beschikbaar

Verwarmingsbuizen in de muur wegwerken

Het betreft 2 verwarmingsbuizen die uit het plafond komen en onderlangs een dakkapel, via de muur naar beneden richting de verwarming gaan: Vanuit het plafond: 39 cm naar beneden, vervolgens 183 cm naar links en daarna 2 meter naar beneden. Graag ontvangen wij een offerte wat de kosten hiervan gaan worden.

Betonrot op balkon controleren en repareren

Mijn balkon, 5 meter breed en 1 meter diep, vertoont scheuren en het beton brokkelt af in de hoeken en bij aanhechting van de reling. Ik vermoed betonrot. Graag een controle en advies hoe op te lossen, met een offerte.