Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor sleuven frezen in keukenvloer:

Sleuven frezen in keukenvloer

Het frezen van 26 meter sleuven (20 x 20 mm) ter behoeve van de vloerverwarming in een betonnen vloer. Het gaat om een stuk van 10 m2.
Onze klant uit Nieuwerbrug (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuven frezen in keukenvloer uit heel Nederland:

Sleuven voor antislipprofielen in 2 trappen frezen

In de zomer van 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er zijn daar 2 vurenhouten trappen met elk 16 treden waar wij per trede 1 sleuf in willen laten frezen, zodat daar antislipprofielen in geplaatst kunnen worden. Wij ontvangen graag uw offerte met de kosten voor 1 trap en voor 2 trappen.

Sleuven frezen voor vloerverwarming

Gleuven frezen tbv vloerverwarming ruimte is 9x5

Sleuven voor lichtpunten frezen in het plafond

Ik wil dat de sleuven voor de lichtpunten worden gefreesd. Deze zitten in het plafond. En ze moeten verplaatst worden met 1-2 meter.

Badkamer monteren en installeren

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Badkamer: frezen sleuven (in beton) en monteren. Blaufoss Smartbox De LUXE built-in thermostaat. Ten behoeve van: Blaufoss Switch ULTRA PLUS 95 showerset + wall connection chrome enMystic Fall /23314. Voorbereiden, waterdicht maken en na tegelen (door ons) afmonteren. Afvoer ten behoeve van douchebak Balmani douchetub Vibe wit composiet 120x90x2,5cm voorbereiden (huidige afvoer verplaatsen en eventueel verdiepen). Tekeningen (van de leverancier) beschikbaar en het is mogelijk om op locatie te meten. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Anti-slip in een houten trap frezen

Wij willen graag sleuven in de trap, zodat er een antislipstrip in past. Het gaat om een normale houten open trap. De trap bestaat uit ongeveer 12 treden.

Sleuven frezen voor vloerverwarming

Sleuven frezen max 20 mm in beton voor vloerverwarming met 13 groepen. Afstand tussen sleuven 10 cm. Totaal oppervlakte 140 m2.

Sleuven frezen in prefab beton

Enkele sleuven in hard prefab beton voor: afvoer fontein toilet in muur, waterleidingen bad verticaal in muur, sleuf voor snoeren televisie verticaal in muur

Sleuven in beton frezen

Graag wil ik onderstaande uitvoeren. -24 inbouwdozen -10 sleuven van 30 cm -4 sleuven van 140 -1 sleuf van 80 cm -1 sleuf van ongeveer 60 cm lang en 8 cm breed

Sleuven in betonnen plafond frezen

Ik wil op zaterdag 14 oktober graag 2 sleuven laten frezen in mijn betonnen plafond, zodat daar elektra in kan worden weggewerkt. Het gaat om een sleuf van 80 cm en een sleuf van 60 cm lang. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Frezen voor elektra

In onze nieuwe woning moeten 4 stopcontacten worden verlegd, dus er moeten 4 sleuven van een meter worden gefreesd in beton. We hebben bij een elektricien te horen gekregen dat frezen in beton met water moet en dit schade aanricht aan de vloer. Is het mogelijk een dergelijke opdracht uit te voeren zonder water of zonder dat de vloer beschadigd?

Partners

Partners van Casius