Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor sleuven frezen in keukenvloer:

Sleuven frezen in keukenvloer

Het frezen van 26 meter sleuven (20 x 20 mm) ter behoeve van de vloerverwarming in een betonnen vloer. Het gaat om een stuk van 10 m2.
Onze klant uit Nieuwerbrug (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuven frezen in keukenvloer uit heel Nederland:

Spots en sleuven frezen

Ik zou graag ongeveer 6 spots in het plafond willen frezen (woonkamer) en een sleuf voor de eetkamerlamp. Zou ik geïnformeerd kunnen worden of dit mogelijk is en wat de prijzen zijn?

Sleuven frezen voor elektra en waterleiding

Ik wil enkele waterleidingbuizen in de badkamer wegwerken en wil enkele stopcontactdozen verplaatsen en enkele nieuwe laten aanbrengen.

Sleuven slijpen in een betonvloer

Ik zoek een vakman die vóór 16 december sleuven kan frezen in een betonnen voer van 16 m² voor de aanleg van vloerverwarming. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Sleuven frezen

In mijn woonkamer moet op 2 plekken de stroom verlengd worden. Het gaat om 1 x 2 meter en 1 x 1 meter.

Sleuven in beton frezen

Er moet in Bilthoven voor de elektricien een aantal dozen geboord worden en sleuven gefreesd worden in betonnen wanden. Ik ben de aannemer van het werk. Hoeveel precies weet ik niet, maar de elektricien wel. Graag ontvangen wij een indicatie per meter en per doos.

Sleuven en dozen in betonzagen/ frezen

Heer/mevrouw, Eind januari ga ik een nieuwe keuken plaatsen waarvoor ik 7 elektrodozen (rond, 70 mm) moet realiseren in een gestorte betonnen wand. Hiernaast dient er ongeveer 10 meter sleuf (22 mm) breed gerealiseerd te worden (betonnen wand). Optioneel een rond gat boren door de buiten en binnenwand van de voorgevel (leiding 150 mm) voor de afzuigkap. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Muur affilmen na trekken leidingen

In de keuken zijn tbv onze nieuwe keuken leidingen getrokken. De sleuven moeten worden gedicht en de muur moet glad gemaakt worden. Dikte stucwerk max 3 mm. Ook de andere zijde van de muur moet gedaan worden omdat er een gat is ontstaan door het frezen Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Sleuven in badkamer frezen

In mijn badkamer wil ik graag wat sleuven gefreesd hebben (als dat kan stofvrij) voor het verwerken van waterleiding en electra in de muur. In totaal gaat het ongeveer om zo'n 15-16 strekkende meter. Verder wil ik in diezelfde badkamer 2 'raampjes' uitgezaagd hebben in een zachte wand (ong. 10 cm dik, iets van poruso of zo), elk 30 x 70 centimeter.

Sleuven in beton frezen voor kookeiland

Graag het frezen door prefab beton in de muur, 8 meter. Het boren van verschillende leiding gaten en afvoer + 3 maal een 160 mm gat in de vloer voor een afzuiginstallatie. Uitvoering aankomende donderdag. Dus kort dag.

Sleuven van vloerverwarming vullen en vloer egaliseren

Graag een offerte voor het dichtmaken van de sleuven voor vloerverwarming. Alleen de sleuven vullen en de vloer egaliseren. De vloer is circa 60 m2. Daarna moet er een PCV clickvloer op komen. Uitvoering eind van november. U mag ook offerte uitbrengen voor het frezen en later weer dichten van de sleuven.

Partners

Partners van Casius