Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuw Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuw Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuw Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuw Beijerland of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Nieuw Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuw Beijerland:

Prefab serre realiseren

Wij zijn opzoek naar een prefab serre, de afmetingen van ongeveer 3 x 5 meter. Om dit te realiseren zal er natuurlijk eerst een fundering gerealiseerd moeten worden en de buitenmuur worden opengebroken. Het moet een geïsoleerde serre worden. Daarnaast willen wij hier een mooie vloer in realiseren. Fundering

Een eenvoudige schuurwoning bouwen op een kavel

Ik zoek een aannemer die een tweepersoons schuurwoning kan realiseren op een kavel van 500 m2. De woning bestaan uit de begane grond en eerste verdieping. De woning moet een zadeldak hebben. Daarnaast moeten er twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping van de woning komen.

Voorwerk voor een nieuwe keuken

Ik wil de oude keuken volledig gedemonteerd hebben inclusief tegels en plavuizen. De keuken is 12 m2. Vervolgens moeten er elektrische vloerwarming geplaatst worden, een vloer geëgaliseerd worden, waterleiding en afvoer aanpassen, boiler plaatsen en vloer en wanden betegelen.

Aanbouw aan een boerderij bouwen

Wij willen graag een aanbouw aan onze boerderij. Het is een oude boerderij, wij zoeken iemand die ervaring heeft hiermee. Wij hebben nog geen concrete plannen maar willen de keuken gaan uitbreiden. Graag een vakman die met ons mee wilt denken naar de mogelijkheden.

Verbouw schuur tot gastenverblijf

Wij hebben een houten schuur in de tuin (10 m2 ), die wij willen (laten) ombouwen tot gastenverblijf. Het gaat om het rechter (groene) schuurtje op de foto. Op dit moment wordt deze voor opslag gebruikt. In het verblijf willen wij een toilet, fonteintje en douchecel plaatsen, met ruimte voor een bed, 2 zitjes en een kleine tafel. Het is ons niet bekend of de riolering onder het schuurtje aanwezig is. Graag in het voorstel aannemen dat dit wel het geval is. Vanaf oktober krijgen wij de sleutel.

Garage bij woonkamer trekken

In januari 20018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een garage hier tegen aan gebouwd. De muur tussen de woonkamer en de garage willen wij graag doorbreken. De muur is ongeveer 5 meter breed en de opening willen wij graag zo groot mogelijk. Er dienen steunbalken geplaatst te worden en de afwerking doen wij zelf. De vakman dient wel een constructie berekening te maken.

Vrijstaand huis laten bouwen

Ik wil een vrijstaand huis van 580 >620 m3 laten bouwen. Er is nog geen tekening gemaakt. We willen een jaren '30 woning. Afmering: 7.8 meter breed en 12 meter lang met een 55 graden kap. De vergunningen zullen worden aangevraagd als er tekeningen zijn. Kunt u dit geheel verzorgen? Start van de bouw in april 2017, dan is de grond bouwrijp gemaakt. Graag contact om dit samen verder te bespreken.

Betonrot aan een kwaaitaalvloer verhelpen

Wij hebben een kwaaitaalvloer in een standaard rijtjeshuis welke aan het afbrokkelen is en waarschijnlijk ondersteund moet gaan worden. Graag zouden we hiervoor vrijblijvende offertes voor willen ontvangen.

Plaatsen dakplaten

Plaatsen van dakplaten.

Dakisolatie, plaatsen dakkapellen, voegen schoorsteen.

Verwijderen van het hardboard plafond wegens brandveiligheid in 3 kamers en overloop, op de 1e etage van een dijkhuis 8 x 6 meter. Herplaatsen beter plafond op grotere hoogte richting nok. Isoleren van de schuine kap 8x6m2 (vloeropp.). Plaatsen 2 houten dakkapellen 2 meter breed en zo diep als standaard is, beide aan dezelfde kant op het Westen. Voegen schoorsteen.

Een aanbouw van 5.4 meter breed en 2 ...

Een aanbouw van 5.4 meter breed en 2 meter diep tussen al 2 bestaande uitbouwen. Het metselwerk van die 2 bestaande uitbouwen word afgebroken zodat er aan beide zijden een stukje fundering vrijkomt waar ik mijn binnenmuur op kan lijmen. De scheidinsmuren zijn namelijk kalkzandsteen blokken van 30cm dik en van de betaande uitbouwen zijn de binnenmuren 15cm + 10cm spouw en 10cm metselwerk. (die word afgebroken dus er onstaat een stukje fundering waar ik mijn binnenmuur van 15cm kalkzandsteen door kan trekken). Er moet alleen een fundering komen aan de kopse kant die aan de beide palen van de bestaande uitbouwen bevestigd moet als dat mogelijk is natuurlijk. Het bestaande kozijn word gebruikt want de situatie blijft hetzelfde. Het huis is 2 jaar oud.

een oud dijkhuis, bestaande uit een ...

een oud dijkhuis, bestaande uit een beganegrond en 1 bovenverdieping. We willen de gehele woning voorzien van CV. Tevens willen we de beneden verdieping opnieuw indelen. We willen een bijkeuken creeren en een CV ruimte met wasmachine aansluiting. Ook willen we een wc beneden. De huidige trap willen we vervangen voor een nieuwe trap op een andere locatie. De badkamer die nu op de bagane grond is willen we op de 1e verdieping. In de badkamer willen we een ligbad en een 2e wc. De 1e verdieping is nu 1 ruimte. hier willen we een badkamer en 2 kamers maken. Ook zal het dak vernieuwd moeten worden en willen we aan 1 zijde een dakkapel en aan de andere zijde een groot kantelraam. de vloer van de 1e verdieping is een houten vloer. De voor en de achter muur willen we buiten gestuct hebben.

Renovatie van een bestaande woning. Er ...

Renovatie van een bestaande woning. Er moet onder andere het volgende gedaan worden: elektriciteit (uitbreiding groepen), verwarming (ketel en radiatoren), vloeren (isolatie), dakwerken. Maar ook veel ander zaken afwerken zoals bijvoorbeeld stucen.

Slopen oude badkamer, en afvoeren ...

Slopen oude badkamer, en afvoeren sloopmaterialen. 18m2 muurtegels verwijderen (2dik) en achterliggende cement brokken / tot op kale bouwmuur, 4 m2 vloertegels verwijderen, bad uitbreken en badkamermeubel uitbreken. houten plafond tot op balken verwijderen.

Er is een bestaand kantelraan dat ...

Er is een bestaand kantelraan dat vervangen moet worden. Ook moet er een extra raam geplaatst worden.Er moet een grote kleding kast komen met schuifdeuren. De wasmachine/droger/ketel moeten "weggewerkt" worden. Er moet een muur geplaatst worden bij de trap zodat het een echte kamer wordt. Misschien ook nog een deur plaatsen bovenaan de trap. Behangen kunnen we zelf (weet niet precies wat onder wandafwerking verstaan wordt)