Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Moordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Moordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Moordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Moordrecht of directe omgeving.

136 klanten uit Moordrecht bevelen een bij Casius in Moordrecht aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Moordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Moordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Moordrecht:

Kruipluik in woonkamer maken en afvoer checken

In mijn woonkamer (uitbouw) zit geen kruipluik. Er ligt laminaat met daaronder plavuizen. Die hebben ze waarschijnlijk over het kruipluik heen gelegd. Ik ga dit nog checken bij de buren. Er hangt regelmatig een rioollucht in de woonkamer dus wil ik ook graag gelijk eronder de afvoer van de keuken laten checken.

Achtertuin onderheien

Het betreft een nieuwbouwwoning waarbij de tuin nog uit zand bestaat. Er dient een deel van 10 meter breed bij 4 meter lang te worden onderheid. De kosten hiervan zouden wij graag laag houden. De tuin is goed te bereiken.

Dakopbouw plat dak

Graag zouden wij een offerte willen voor een dakopbouw voor ons toekomstige huis. Bouwtekeningen en foto's voor en achter aanzicht beschikbaar. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Het gaat om een opbouw van 40 m2. Het duurt nog wel even voordat wij de vergunning hebben en in april krijgen wij de sleutel. Ik wil dat de aanbouw casco geleverd wordt, de achterzijde moet gemetseld worden en voor de rest met houtskeletbouw.

Inbouwspots maken en wanden en plafonds afwerken

Binnenkort ontvangen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning in Moordrecht. Wij willen graag de woonkamer glad gestuukt hebben. Zowel de muren als de plafond moet glad zijn en de plafond moet voorzien worden van inbouwspots. Dit geldt ook voor de badkamer plafond. In totaal moet er 90 m2 muur gestuukt worden en 55 m2 plafond, inclusief inbouwspots. Tevens moeten de muren gesaust worden. Voor de overige kamers staan we open voor goedkopere oplossingen, wij volgen graag uw advies. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nokverhogen

Ik ben aan het kijken wat het kost om je nok te verhogen. Op dit moment is de nok een vliering met op het hoogste punt is 1.87 en dat moet dan 2.10 meter gaan worden. Het dak is nu 30 graden en dient 45 graden. De zolder is 5 meter breed bij 4.50 meter lang en heeft een vaste trap. De afwerking zal ik zelf verzorgen. De vergunning is nog onbekend. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Stucwerk verwijderen

Verwijderen van spachtelputz en gips stucwerk van een kleine muur. 1.2 meter breed en 2.4 meter hoog. Eronder is een gemetselde bakstenen muur met een cement-stuclaag. De vloer beschermen (zacht marmer). Het werkgedeelte met plastic folie van vloer tot plafond scheiden van de rest van de ruimte om verspreiding van stof te voorkomen. Schoon opleveren en afval afvoeren. De airco staat aan dus het is lekker koel. De uitvoering moet in september plaatsvinden.

Plaatsen van een scheidingswand op zolder

Voor mijn nieuwbouwwoning te Moordrecht, ben ik aan het oriënteren wat het zou kosten om een scheidingswand te laten plaatsen op de zolder etage. De klus zal met een klein jaartje dienen te worden uitgevoerd. Het gaat om een tussenwand, voorzien van een deur. De totale lengte bedraag 7.5 meter en de zolder etage cq het dak loopt in een punt. De nokhoogte is zal tussen de 3.5 en 4 meter worden. Er hoeven geen elektra punten of lichtschakelaars te worden bevestigd in de scheidingswand en dus enkel een deur. De muur dient wel afgewerkt te zijn (sausklaar). De woning is aangekocht en wij zijn druk bezig om het meerwerk etc in kaart te brengen, zodat wij e.e.a. mee kunnen nemen in onze financiering. Wij vernemen graag uw prijs. Uiteraard alvast vriendelijk bedankt.

Windbreker op dakterras plaatsen

Ik heb een woning met een dakterras, hierop wil ik een gemetseld muurtje van 60 centimeter laten metselen met daarop een glazen wand van 1 meter hoog. Het dakterras is 5.4 x 3.5 meter groot.

Serre als aanbouw realiseren

Wij willen een serre als aanbouw realiseren voor meer licht en glas. We willen graag een serre van 7 x 2 meter.

Terras onderheien in de tuin

Ik wil aan een bestaande woning een terras laten onderheien, 3 meter diep over een breedte van 11 meter. Graag ontvang ik hiervoor een indicatie.

Fundering voor een veranda maken

Wij willen graag een veranda aan ons achtergevel gaan maken. Over de hele breedte van het huis. Ongeveer 5 meter breed en 2.49 meter diep. Wij zijn er benieuwd wat dit ongeveer kost. Wij wonen in Moordrecht waar de grond vrij snel zakt. Vandaar dat een fundering noodzakelijk is. Wij horen graag van u.

Aanbouw woning plaatsen

Ik wil een aanbouw laten plaatsen aan de zijkant woning. De gewenste startdatum is 1 oktober 2015. Er is nog geen bestek of bouwtekening(en) aanwezig. Deze kan vakman de ook maken. Er is nog divers meerwerk te verrichten, dit bespreek ik graag op afspraak.

Zolder opknappen

- het maken van een schuifkast vanaf kozijn dakkapel tot schoorsteen - betimmering onder dakbeschot(kast maken) - betimmering boven trapgat (kast maken) - isoleren muur - ongeveer 3 meter breed. Handig als de vakman komt kijken.

Vervangen en uitbreiden van de ...

Vervangen en uitbreiden van de badkamer. Er zou een dakkapel (?) geplaatst moeten worden op de buitenmuur, waardoor het vloeroppervlak van de badkamer wordt vergroot. De badkamer ligt nu onder een schuine kap.

Ik wil een bestaande trapraveling van ...

Ik wil een bestaande trapraveling van een sousterrain iets verbreden en 1 balk groter maken. Al het balkwerk zit in het zicht, het betreft een houten vloer en er dient dus niet gesloopt of gebroken te worden.

De voordeurdorpel heeft houtrot en moet ...

De voordeurdorpel heeft houtrot en moet vervangen worden.

Het gaat om het aanleggen van ...

Het gaat om het aanleggen van vloerverwarming. Inmiddels ligt er ook een waterleiding (voor de kraan achter het huis) in de kamer, deze moet ook ingefreesd (of ingestort) worden.

Het betreft een vrijstaande woning met ...

Het betreft een vrijstaande woning met bouwjaar 1955 we hopen de sleutel te ontvangen op 1 maart 2008 (inhoud 315M3). - Vervangen van zachtboard plafond door gips plafond beneden verdieping m +/_ 40 m2 en tevens het aanbrengen van (geluids) isolatie indit plafond - Vervangen van zachtboard plafond door gips plafond boven verdieping m +/_ 40 m2 en tevens het aanbrengen van isolatie tussen dit plafond en dak. - Aanleg van een CV installatie (ketel en radiatoren) momenteel wordt er nog gestookt met gashaarden. - Doorbreken van een dragende muur (+/- 2 meter) en zorgdragen voor de juiste ondersteuning - Indien noodzakelijk vervanging van elektrische bedrading en hier en daar aanleggen van nieuwe bedrading. - Muren van keuken glad maken zodat er een nieuwe keuken kan worden geplaatst

Uitbouw lang 2.50 meter en breed 5.00 ...

Uitbouw lang 2.50 meter en breed 5.00 meter. Uitbouw met ijzelsteentjes want het is een oud Hollands huis. Alles dubbel glas in de uitbouw. Met tuindeur, onder dicht en boven 4 ruitjes(oud Hollands). Verder fundering, metselwerk en plat dak. Behangklaar opleveren. Vloer egaliseren tot de bestaande vloer in het huis, vloer leggen wordt door mij zelf gedaan. CV moet verplaatst worden, leidingen komen uit plafond en in de aanbouw verlaagd plafond zodat cv leidingen niet meer te zien zijn. Verder leidingen in de muur frezen. 2 stopcontacten in de hoek op 30cm hoog. Bestaande stopcontacten naar 30 cm hoog verplaatsen. Kozijnen zijn rond afgewerkt; 1 raam en 1 tuindeur.

Het betreft de achtergevel van een ...

Het betreft de achtergevel van een houten recreatiewoning. Deze heeft achterstallig onderhoud. De werkzaamheden bestaan uit het schuren, bijwerken en opnieuw schilderen.

Huis in landelijke omgeving met ruimte ...

Huis in landelijke omgeving met ruimte erin voor groot gezin geen herenhuis type, maar b.v. boerderij achtige uitstraling.

Het wegbreken van een wandje met deur. ...

Het wegbreken van een wandje met deur. Het plaatsen van een wand met deur. Het verplaatsen van de wasmachine/droger afvoer.

in een houten chalet moeten 2 muren ...

in een houten chalet moeten 2 muren weggebroken worden. de keuken moet er uit en uiteindelijk naar achter verplaatst worden. een nieuwe trap moet aangelegd worden en er moet een nieuwe toilet geplaatst worden (geen nieuwe rioolaansluiting) verder moet de gehele beneden verdieping geverfd worden.

een rijtjes hoekhuis afmetingen 7,5 x 6 ...

een rijtjes hoekhuis afmetingen 7,5 x 6 hier wil ik aan de achterkant 2,49 m aan hebben

Scheuren in de muur herstellen voegwerk? ...

Scheuren in de muur herstellen voegwerk? Pannen dak controle of alles goed is plus goot van zink En een beton balkon van 4.5 m2 licht verkeerd op afschot en begint te brokkelen.