Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Middelharnis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Middelharnis heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Middelharnis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Middelharnis of directe omgeving.

36 klanten uit Middelharnis bevelen een bij Casius in Middelharnis aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Middelharnis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren, grote praktijkruimte bouwen op zandgrond, dakopbouw plaatsen, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Middelharnis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Middelharnis:

Uitbouw/aanbouw bij nieuwbouw woning

Wij willen graag bij onze nieuwbouwwoning een uitbouw laten plaatsen van 3 meter diep en 5.40 meter breed. Verder dient er vloerverwarming worden doorgetrokken welke is afgedopt in de hoek van de woning. De uitbouw mag behangklaar worden opgeleverd en de woning word opgeleverd in juli/augustus, dan dient ook de bouw gestart te worden.

Fundatie van beton maken

Ik wil een fundatie in beton van 9 bij 6 meter met isolatie om een houten schuur op te bouwen.

Badkamer renovatie+ dakkoepel plaatsen

Wij willen de badkamer graag renoveren. De ruimte is 1.80 bij 1.50 meter groot. Het sanitair en de tegels van de wanden moeten worden verwijderd. Hierna moeten de wanden betegeld worden en over de vloer tegels komen ook nieuwe tegels. Verder moet er een inbouwdouche en zwevend toilet geplaatst worden. In het platte dak wil ik een elektrische lichtkoepel met ventilatie laten plaatsen.

Aanbouw met opbouw daarop maken

Wij willen een uitbouw van de woning realiseren met daar bovenop een dak uitbouw. Zodat zowel de beneden als bovenverdieping meer ruimte krijgen. Er is al een aanbouw met schuin aflopend dak gerealiseerd voor we het huis kochten, hier hebben we ons toilet en bijkeuken gerealiseerd. Echter willen we deze uitbouw over de hele breedte van de woning realiseren. Het stuk extra uitbouw is ongeveer 3 meter bij 4 meter. Zodat de totale uitbouw ongeveer 6 meter bij 4 meter wordt. Hier willen we dan ook nog een dakopbouw realiseren, zodat er boven extra slaapkamers bij komen. We hebben een 2 onder 1 kap woning. Meerdere woningen hebben uitgebouwd middels een 'koekkoek'. Graag willen we een indicatie van de kosten. Ik ben nog niet bezig met de aanvraag van een vergunning.

Dubbele nokverhoging op een vrijstaande woning maken

Ik woon in een vrijstaande woning met de buitenmaten 10 x 7 meter, uit bouwjaar 1955. Er is daar een bevloerde zolder waar de hoogte tot de nok 206 cm is en de hoogte tot de nokbalk 190 cm. Mijn wens is om daar een dubbele geïsoleerde nokverhoging te laten maken van ongeveer 7 x 4 meter, bij voorkeur met kunststof ramen. Ik zal zelf de binnenafwerking verzorgen en ook een trap plaatsen. De bestaande schoorsteen sloop ik zelf. Het dak is momenteel niet geïsoleerd. Er staan kruizen op 3 meter uit de voor- en achtergevel. Ik ben nog niet in het bezit van een vergunning. Ik wil graag horen hoe een procedure van aanvraag en voorbereiding verloopt. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie te beoordelen en ontvang graag een prijsindicatie van de kosten.

Houtskelet aanbouw bouwen

Ik wil graag een houten aanbouw met een raam van 2.2 x 1.5 meter en deur laten maken. Het gaat om een houtskelet uitbouw van 5.5 meter breed en 2.8 meter diep. Met een betonnen vloer. Er hoeft niet geheid te worden. De aanbouw mag vergunningsvrij gebouwd worden.

Betreft afwerking van een zolder. Met ...

Betreft afwerking van een zolder. Met name afwerken wanden, plafond boven trapgat circa 15m2 plaatsen, twee deuren hangen.

Een bestaand woonhuis wordt uitgebreid ...

Een bestaand woonhuis wordt uitgebreid naar 750 m3. hier komt een ander gezin te wonen en alles moet gemaakt worden.

Gaat om een houten duivenhok te slopen ...

Gaat om een houten duivenhok te slopen en af te voeren. Hok is een L-vorming hok van 12 meter lang, twee meter hoog en twee meter breed. Er moet ongeveer 50 meter mee gelopen worden door een pad van twee meter breed naar een container. Vervolgens moet de container afgevoerd worden. Het gaat om allemaal schroten. Moet voor begin december gebeuren, want dan wordt een nieuw duivenhok geplaatst.

Betonvloer, voorzien van kimband, op een ...

Betonvloer, voorzien van kimband, op een houten verdiepingsvloer op zwaluwstaartplaatjes. Verplaatsen van toilet en toiletafvoer. Verzorgen van waterleidingwerk. Tussenmuur (ongeveer 2,5 m) van 10cm ytongblokken en twee muurtjes voor de doucheruimte. Vloeroppervlak is ongeveer 9,5 m2. Vloer en muren tegelklaar opleveren.

Een vrijstaande woning voorzien van een ...

Een vrijstaande woning voorzien van een los staande garage, woning voorzien van een rietenkap danwel dakpannen ook de garage hier mee voorzien. De woning bestaat uit een verdieping met een vide voor de trap., verder op de verdieping twee kappelen. Dak voorzien van twee zogenaamde wolf kappen aan de voor en achter gevel. De wonning is op de begane grond voorzien van 3 uitbouwen in rondom glas en teven ook in riet gedekt of pannen. De garage bestaat ook uit twee verdieningen met een apparte bergeing in het achter gedeelte, in dit gedeelte mooet een trap worden voorzien voor de eerste verdieping. Op deze verdieping 3x velux ramen voorzien.

Ik ben op zoek naar een vakman voor ...

Ik ben op zoek naar een vakman voor uitbreiding woning en puntdak boven keuken

uitbreiding en optrekken van de ...

uitbreiding en optrekken van de achtergevel, en de totale afwerking inkl. de badkamer

woonkamer - balken plafond - houten ...

woonkamer - balken plafond - houten vloer op betonnen ondervloer -schouw plus voorzetkachel - kleur vh houtwerk is licht zand/kit -de vaste indelingen is nogal rommelig zoals o.a vd ramen ik ben op zoek naar een adviseur voor de kleuren, indeling en verlichting om het geheel strakker, moderner en toch behaaglijk te maken