Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Maassluis of directe omgeving.

346 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, huis bouwen, nieuw huis bouwen, het onderkelderen van een bestaande woning, gehele woning laten bouwen, nieuwe woonruimte creëren in bestaande boerderij, garage met kelder bouwen en opbouw op woning, souterrain/kelder uitgraven, een uitbouw en twee keer een woningopbouw realiseren, kelder onder woning of tuin, kelder nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Maassluis:

Kruipluik verplaatsen

We hebben midden in de woonkamer een kruipluik welke we graag dicht willen laten maken. Er moet een nieuwe kruipluik gemaakt worden aan de zijkant. Er ligt een betonvloer, de plavuizen en dekvloer zijn reeds verwijderd.

Uitbouw achterzijde

Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag een uitbouw laten plaatsen van 2 bij 6 meter. In e nieuwe achtergevel dient een opening gemaakt te worden voor een schuifpui. Deze wordt door een ander geplaatst. De elektra en verwarming dient te worden doorgetrokken en de wanden en plafond gestuukt. Er al een vergunning aangevraagd moeten worden.

Aanbouw realiseren

Ik wil graag een offerte voor een aanbouw voor een nieuwbouw woning in Maassluis die eind 2019 word opgeleverd. Het is belangrijk dat de woonkamer geen inspring krijgt door de aanbouw. De buurman links heeft een standaard uitbouw van 2.4 meter en de buurman rechts heeft een standaard uitbouw van 1.2 meter. Mijn uitbouw moet 1.2 bij 4.5 meter worden. Het hardhouten kozijn moet opnieuw worden gebruikt. Er moeten twee heipalen komen van ongeveer 20 meter. De vloerverwarming moet verlengd worden op een aparte groep. Het dak moet aluminium daktrim worden. De muren hoeven niet gestuct te worden. Er moet een buitenkraan komen. Ik wil metselwerk in een witte kleur.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw op mijn platte dak kan realiseren. De opbouw dient net als de rest van de woning gemetseld te worden met een totale afmeting is circa 9 bij 5 meter, hetzelfde als de onderliggende etage.

Waterschade aan muren en plafond herstellen

Ik wil graag een offerte van de herstelkosten van de waterschade door een daklekkage in mijn woning. Het lek op het dak is inmiddels gerepareerd. Echter heb ik in mijn toilet, gangetje, keuken en woonkamer schade opgelopen (waterplekken met schimmel en vervormde houtplinten). In totaal gaat het om 3 m2 aan schade. Ik zoek een partij die dit kan repareren.

Schuur bouwen in achtertuin

Ik wil een nieuwe houten schuur laten bouwen op de plats van de huidige in de achtertuin, er is een betonnen fundering en elektra aansluiting aanwezig. Gaat om 3,5 x 4 m diep dicht gedeelte met deur en 2,5 x 4 m die aangrenzend overkapt gedeelte. Tevens nieuwe schutting met schuifdeur die toegang geeft tot overkapte gedeelte van de nieuwe schuur. Eventueel ook de veranda laten aanpassen met nieuwe balustrade en het verplaatsen van de trap. Achterom aanwezig.

Schade door waterlekkage keuken herstellen

Een bedrijf heeft een gat gemaakt in de waterleiding waardoor er lekkage is geweest. Ik wil het gat afdichten, stucen, schilderen de hele keuken ca: 12 tot 14 m2 :: water lekkage

Woning aanbouwen en bijkeuken afbreken

Aanbouw 6.20 bij 2.50 meter aan woonkamer en afbraak bijkeuken.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een verdieping op ons huis met de maten van 4 meter bij ongeveer 8 meter, met schuin dak. Net als bij de buren al het geval is (op de foto te zien). Graag een offerte voor een casco oplevering. ik hoor het graag van u .

Draagmuur trapkast slopen

We hebben een prefab woning gekocht waarvan wij de trapkast willen betrekken bij de woonkamer voor extra ruimte. Daar het een steunmuur betreft wil ik graag weten of het mogelijk is om die te verwijderen en zo ja... Wat dan de evt kosten zijn ??? BVD

Vloer slopen voor vloerverwarming vernieuwen

Wij willen in ons nieuwe huis vloerverwarming plaatsen. Momenteel ligt er een verouderd vloerverwarmingssysteem voor vermoedelijk bijverwarming, daaroverheen plavuizen en daaroverheen een siergrind tapijt. We willen helemaal terug naar af, terug naar de originele betonnen vloer. Of zijn er andere mogelijkheden?

Betonkelder realiseren

Ik zou graag een betonkelder willen realiseren onder mijn bestaande woning, die geschikt moet worden als woonkamer ongeveer 70 m². Het betreft een nieuwbouw hoekwoning van 1 jaar oud. Ik zou de kelder onder de gehele begane grond willen hebben. De afmetingen zijn 13 meter lang en 5.5 meter breed. Hoogte ongeveer 2 tot 2 1/2 meter hoog. Eerste laag is zandgrond, daarna klei, waterpeil ligt vrij laag kan tot 20 m. worden uitgegraven. Er zijn nog geen tekeningen en vergunning, graag door de vakman te regelen.

Aanbouw plaatsen aan achterzijde woning

Wij willen een aanbouw van 5m bij 2m.

Verwijderen/afvoeren asbest golfplaten

Graag vraag ik een offerte aan voor het verwijderen/afvoeren van 10m2 asbest golfplaten van een carport

Doorgang laten maken in de draagmuur

In een dragende muur van 350 cm willen wij een doorgang van 150 tot 200 cm. Het breken, plaatsen en de aanschaf van de balk door jullie. Er zijn foto´s en tekeningen beschikbaar. De opdracht heeft spoed. Er mag ook eerst gebroken en gestempeld worden. Er moet nog een berekening van de constructie gemaakt worden. Zou u deze maand nog kunnen starten?

Dakopbouw op plat dak

Ik zou graag geïnformeerd willen worden over het plaatsen van een dakopbouw op het platte dak. De afmeting zal ongeveer 6 bij 9 meter gaan worden en een vaste trap dient te worden gerealiseerd. De waterleiding, verwarming en elektra dient te worden doorgetrokken voor de slaapkamers die in de opbouw gaan komen. Verder mogen de ruimtes casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aanwezig, er zijn wel al opbouwen in de straat aanwezig.

Serre laten renoveren

Wij willen graag onze serre laten renoveren. Dakplaten moeten vervangen worden en schuifdak systeem moet naar gekeken worden.

Slaapkamers en washok op zolder realiseren

Momenteel heb ik een kale zolder. (52 m²). Ik wil hier graag 2 slaapkamers en een washok realiseren. We denken aan gipswanden, zoveel mogelijk geluiddicht. In mei wordt er een dakkapel geplaatst. Dus uitvoering graag rond die tijd.

Kelder onder nieuwbouwwoning bouwen

Ik heb een nieuwbouwwoning, die 1 jaar geleden is opgeleverd. Ik zou graag informatie willen over de mogelijkheden van een kelder. Begane grond is ongeveer 12 x 6 meter. Bedoeling is dat de kelder ongeveer 2.50 meter hoog wordt. Kan eventueel ook casco opgeleverd worden (uitzuigen en muren plaatsen), maar kan ook volledig afgewerkt. Graag advies. Ik zie dat jullie specialisten zijn en voor de nodige vergunningen kunnen zorgen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om met mij hierover te contacten over de mogelijkheden voor het aanleggen van een kelderruimte onder mijn woning?

Slopen van de badkamer

Het stofvrij verwijderen van de badkamertegels op de wanden en de vloer. En het inzagen van een drain voor een inloopdouche. De badkamer is 1.70 x 2.10 meter en 2.60 meter hoog. Het is niet veel maar mijn gezondheid laat het niet toe om het zelf te doen. Uitvoering rond september.

Asbestplaten verwijderen

Graag zouden wij offerte willen van bovengenoemde werkzaamheden. Het zou gaan om 906 platen eterniet met de afmetingen 75 cm x 120 cm x 1 cm dikte. De platen staan in een profiel met 2 stuks boven klemmen. Er is op dit moment nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Dakterras realiseren

Dakterras van 3x5 meter moet isolatieplaten met een dakbedekking komen op de dakbedekking komen houten vlonders

Opening in een draagmuur maken

Slopen van een draagmuur. Wij willen graag een opening tussen de woonkamer en keuken, zodat we een grotere ruimte krijgen.

Betonrot bij balkons repareren

Beton buiten kant balkons.

Kelder voor extra woonruimte laten bouwen

Heer/mevrouw, Wij hebben een 2-onder-1-kap woning en samen met de buren willen wij de kelders bewoonbaar maken. Momenteel zit er onder de gehele begane grond (35m2) al een kelder van zo'n 1. 5m. Deze moet verhoogd worden tot sta-hoogte (minimaal 2. 20m), geheel waterdicht zijn (zodat er een slaapkamer ed gerealiseerd kan worden) en moet natuurlijke verlichting/ramen krijgen. Wij zijn erg benieuwd wat de geschatte kosten hiervan zullen zijn en of dit plan überhaupt mogelijk is? Kunnen jullie vanwege mijn werk via de mail contact opnemen? Alvast bedankt.