Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Maasland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Maasland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Maasland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Maasland of directe omgeving.

63 klanten uit Maasland bevelen een bij Casius in Maasland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Maasland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, about New House Construction Estimation Request, prefab of houtskelet woning bouwen, diverse opbouwen voor circa 8 woningen, bungalow bouwen, afbouw op casco houtskelet, huis bouwen landelijke stijl, nieuwbouwwoning realiseren, nieuw huis met twee verdiepingen bouwen, een vrijstaande woning realiseren op een perceel, klein huis bouwen, opbouw en uitbouw realiseren, nieuwbouwwoning bouwen, kelder onder het huis en of kelder in de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Maasland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Maasland:

Nokverhoging dubbelzijdig

We willen een dubbele nokverhoging realiseren op onze vliering die nu tot de punt 1 meter hoog is. Zodat we een tweede verdieping kunnen creëren. Er zou een vaste trap moeten komen, deze mag van vurenhout. De hoogte van de vloer tot aan het plafond is ongeveer 2,39 meter. De constructie mag van prefab. We willen kunststof kozijnen en draai-kiepramen. We willen teer platen bovenop, met de dakpannen er tegenaan. Ik heb nu 10 zonnepanelen op het dak liggen, deze wil ik gedemonteerd en gemonteerd hebben op de nokverhoging. Er zit ook een schoorsteen, deze mag ook verwijdert worden. Is het mogelijk om een casco en een complete oplevering te vermelden op de offerte? Elektra en stucwerk mag ook meegenomen worden. Vergunning moet nog geregeld worden, graag laten we dit door de vakman regelen. De tekeningen moeten ook nog gemaakt worden.

Parkeerkelder met hellingbaan bouwen

Het bouwen van een parkeerkelder met hellingbaan onder een nieuw te bouwen woonhuis in Maasland. Een parkeerkelder onder de hele woning inclusief Onder het terras aan de achterzijde. ; totale omvang ca. 265 m2. Bouwputadvies en ontwerp van de architect is aanwezig. Het gaat dan om variant B. Bouwputadvies is ook aanwezig kan ik indien nodig via we transfer mailen. Na de bouwvak 2018 start het bouwen van de woning.

Woning, garage en schuur slopen

Wij gaan een nieuwbouw huis realiseren op de plek van onze bestaande woning. De aannemer heeft een aanvraag omgevingsvergunning en bestektekening al ingediend bij de gemeente. Wij willen de bestaande woning in april/mei 2018 laten slopen. De afmeting van de woning zijn ongeveer 9 x 13 meter plus een garage van ongeveer 35 m2. Het gaat om een gemetselde bungalow met een pannendak. Daarnaast is er ook een houten schuur met betonnen vloer, afmeting ongeveer 3 x 2 meter, te slopen. Nadat alles gesloopt is dient het puin te worden afgevoerd.

Betonvloeren leggen

Ik wil dat er op twee locaties een betonvloer wordt gestort. Er moet een auto met slurf komen. Maar de bekisting is al gemaakt. Het gaat om een vloer in een loods van 6 bij 8 meter en een vloer van 10 bij 5 meter voor een houten chalet.

Terrasoverkapping plaatsen

Het plaatsen van een houten overkapping van 3 x 3 meter met plat dak en twee dichten wanden. De ondergrond is bestrating. De overkapping moet in de hoek van een schutting komen. De schutting is begroeid met Hedra, daar zouden planken tegenaan gemaakt kunnen worden.

Kelder onder de woning

Ik wil graag een kelder onder mijn woning van circa 6 x 12 meter. Er zijn vanuit de bouw (10 jaar geleden) meerder woningen die al een kelder hebben. Ik woon in een hoekwoning van een rij. Ik wil de kelder graag casco opgeleverd willen hebben.

Draagmuren slopen in een bungalow en nieuwe muren plaatsen

Wij hebben een bungalow gekocht en krijgen daarvan in april de sleutel. Het is een Lely-bungalow uit bouwjaar 1964 met een plat dak. De woning moet gemoderniseerd worden en we zijn ons nu aan het oriënteren op de kosten. Er zitten in de lengte 2 draagmuren in van 5 meter lang en 250 cm hoog. We willen die draagmuren laten slopen, het puin laten afvoeren en er daarna nieuwe muren laten plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen samen met onze buren een uitbouw van ongeveer 2 bij 6 meter. Dit dan dus 2 maal. Wij zouden graag een zo breed mogelijke schuifpui plaatsen en de buren hebben graag een dure en verder vast glas. Ook de mogelijkheid een dakterras te maken is voor beide een wens. Ik weet dat bij andere buren heipalen zijn geslagen van ongeveer 20 meter. Ons huis is een hoekwoning en de buren een tussenwoning. Bouwjaar 1962. Ernaast willen we een dakkapel en de buren een totale vernieuwing van het binnenhuis, keuken badkamer en indeling. Ik weet niet of er een vergunning nodig is.

Verbouwen van een jaren '30 woning

Wij kijken momenteel naar een jaren 30 woning en willen graag weten wat het verbouwen van de woonkamer zou gaan kosten. We willen de keuken uitbreken en er een open woonkeuken van maken. We denken dat het geen draagmuren zijn. In bijlage zit een overzicht hoe het zou moeten worden. Een deel van de hal zou bij de keuken moeten worden getrokken om het breder te maken en een nieuwe deur moet komen in de hal voorbij de trap. In de keuken willen we graag openslaande deuren laten plaatsen (waar nu 1 deur zit). De keuken moet er helemaal uit zodat er een nieuwe keuken kan komen met spoeleiland. Momenteel verblijven we in het buitenland dus zijn al erg geholpen met een eerste schatting van de kosten. Alvast hartelijk dank hiervoor.

Bestaande kelder dieper maken

Wij zijn van plan een oude boerderij te kopen en deze heeft een bestaande kelder met een laag plafond van 52 m2. Deze willen we laten uitdiepen en is dit mogelijk?

Huis slopen tot aan de fundering

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om een bungalow van 123 m2 woonoppervlakte, 1 woonlaag, te verwijderen tot aan de fundering. Het pand komt uit de jaren '60 en zal wellicht asbest bevatten.

Schoorsteen verwijderen

Er zit een eterniet rookkanaal in mijn huis van 7 meter lang. Deze is op 3 verdiepingen met baksteen ommetstelt en mag samen met de schoorsteen verwijderd worden. Een schatting van de kosten als budget zou ik graag ontvangen.

Eenzijdige nokverhoging plaatsen

K heb het plan, voor het laten plaatsen van een eenzijdige nokverhoging van 6.80 meter, hellinghoek 30 graden. Kunststof kozijnen. Graag een prijs indicatie.

Bouwen van een kelder

Ik heb een hoekhuis. Het gaat om een huis van 5.75 bij 11 meter diep. Deze wil ik laten uitgraven om hier een garage van te maken. Grondwater zit een meter onder de vloer. Er zal ongeveer 2 meter onder het waterniveau gegraven moeten worden. Het gaat om een basisuitvoering.

Vlonder met overkapping maken

Achter in de tuin zal er een vlonder van 3 meter diep en 3.60 meter breed gemaakt moeten worden. Hierboven zou ik graag een overkapping willen hebben van 1.80 meter hoog en 1 zijkant dicht. Alles dient gemaakt te worden van Lariks hout.

Polycarbonaat platen in serre vervangen

Ik heb een serre met 3 polycarbonaat platen, een er van is lek, is deze te vervangen? Eventueel bij sterk kleur verschil alle 3 de platen vervangen. Afmeting per plaat 18 mm dik, 5 meter lang, 87 cm breed. Een van de platen is iets korter. Profielen zijn voor 18 mm dikte, dat schijnt niet zo gangbaar te zijn. Het systeem is iets van 20 jaar oud. Voornamelijk het leveren is van belang.

Wil mijn keuken naar een andere ruimte ...

Wil mijn keuken naar een andere ruimte hebben, waarbij leidingen omgelegd moeten worden een muur komt te vervallen en er moet een deur dichtgemaakt worden. Muren en plafond moeten nadien worden gestukt. Graag een offerte voor het geheel aan klussen.

Restaureren/vervangen spanten, gordingen ...

Restaureren/vervangen spanten, gordingen en sporen. Herstel van houtconstructies. Er is inspectie geweest, actieve en passieve houtworm gevonden.

Onlangs een groot huis met grond ...

Onlangs een groot huis met grond gekocht, waar veel aan veranderd moet worden: muren eruit, keuken nieuw en andere plaats, badkamer idem, ook sauna plaatsen en dak verhogen. Tevens willen we een terras op de garage laten bouwen. ook willen we ramen verplaatsen en vernieuwen met openslaande deuren erbij. Op den duur willen we ook de tuin aanpakken en nu al plan voor hebben. (ca 1500 vierkante meter) Kortom volop te doen. De buitenmuren willen we laten pleisteren. Ook de garage willen we vervangen......... Ook zijn we geinteresseerd in airco op de (nwe) bovenverdieping en woongedeelte vloerverwarming.

Oude ladderfabriek welke wij willen ...

Oude ladderfabriek welke wij willen renoveren en verbouwen tot kantoren en bedrijfsruimten

De woonkamer wordt teruggebracht in ...

De woonkamer wordt teruggebracht in originele staat (kamer en-suite). Alle muren moet geisoleerd worden. Muren weggebroken. Vloer geegaliseerd. De boven verdieping moet wat anders ingedeeld worden. Dak moet zowel warmte-werend en isolerend worden. Electra moet verlegd worden. Vervolgens moet alles gestuct worden.

Geachte mijnheer/mevrouw, Wij moeten ...

Geachte mijnheer/mevrouw, Wij moeten voor school een ondernemingsplan maken. Zou het bij uw bedrijf mogelijk zijn om een globale kostenberekening van een pand te maken? Het gaat om een dieren pension met verschillende vertrekken en ook een soort badkamer waarin de honden gewassen kunnen worden. Wij moeten namelijk weten wat dat allemaal, ongeveer, moet gaan kosten. Natuurlijk moet er ook een plattegrond van het pand gemaakt worden. Wij zouden hierbij graag wat hulp van uw bedrijf ontvangen. Bij voorbaat dank.

* Aanbouw: platte aanbouw achterzijde ...

* Aanbouw: platte aanbouw achterzijde (2,5m) -> COMPLEET -> incl. fundering, beglazing, kozijnen, isolatie en stuc-werk etc. etc.. * Keuken: nieuwe keuken inbouwen & tegelwerk. * Vloer: vloerverwarming infresen (bijverwarming, ± 40m2). * Vloer: in hal & woonkamer & keuken plavuizen leggen (± 50m2). * Zolder: grote dakkapel plaatsen(4,3m breed). * Badkamer: opnieuw betegelen (± 20m2).

Nieuwbouwwoning. Serre / uitbouw ...

Nieuwbouwwoning. Serre / uitbouw gesitueerd aan twee zijden van de woning ("de hoek om"). Tekeningen van architect aanwezig. Deel van uitbouw heeft plat dak. Middendeel glazen dak. Deels glas, deels metselwerk. Er moet geheid worden.