Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Lisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Lisse heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Lisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Lisse of directe omgeving.

282 klanten uit Lisse bevelen een bij Casius in Lisse aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Lisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, 2 Onder 1 kap woning bouwen, voor 6 woningen opbouw realiseren op platte daken, bungalow met carport bouwen, een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel, modern nieuw huis, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, het onderkelderen van een bestaande woning, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder Nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren, kruipruimte uitdiepen en kelder in aanleggen, poolhouse realiseren bij zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Lisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Lisse:

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 514 cm breed en 300 cm diep worden. Ik zie graag zwarte aluminium kozijnen terug in de uitbouw. Of de uitbouw casco of woon-klaar moet worden opgeleverd bespreek ik graag met de vakman. Ik zie graag een stenen of glazen constructie voor de uitbouw. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Nokverhoging achterzijde

Wij willen graag aan de achterzijde van onze tussenwoning een nokverhoging. Daarnaast dient een trapgat gemaakt te worden en een vaste trap te worden geplaatst. Verder hebben wij interesse in een dakkapel aan de voorzijde, maar een en ander is natuurlijk kosten afhankelijk.

Dakopbouw realiseren op zolder van nieuwbouw woning

Wij willen een dakopbouw realiseren bij onze nieuwe woning. De woning heeft een breedte van 4.90 meter ongeveer. De zolder is op dit moment best laag en daarom willen wij hiervoor graag een dakopbouw om de ruimte te vergroten. In de bijlage vindt u een foto van de huidige zolder. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is. Voorkeur dat de vakman hier achteraan gaat. Hopelijk kan men de 2e week van januari kan starten, of anders later in de maand.

Kelder in tuin bouwen

Wij overwegen, afhankelijk van prijs en impact, een kelder in onze tuin aan te leggen. Gelet op de situatie schat ik in dat een kraan makkelijk bij het bouwterrein kan komen. De afmetingen: ongeveer 7 bij 5, en 220 cm hoog (binnenmaten). De bestemming is een combinatie van zogenaamde speelkamer en waskamer. Indien mogelijk wellicht ook een bad plaatsen. Ik weet helaas niet wat de ondergrond is.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van de woning realiseren aan de achterzijde van de woning van 7 meter breed en 3 meter diep. Onder de uitbouw wil ik graag een kruipruimte realiseren zodat wij later de keukenvoorbereidingen kunnen laten uitvoeren. De wanden en de plafonds moeten worden gestuukt en elektra doorgetrokken. Verder willen wij een lichtstaat van ongeveer 2.80 meter lang en zal er een vergunning aangevraagd moeten worden. Het houten schuurtje van 1.40 bij 4 meter naast de woning zou ik graag behouden. Er zal een enkelsteens muurtje gemetseld moeten worden hiervoor.

Erker laten bouwen

We willen een erker van 3 meter laten maken. Ik zou graag meer informatie hierover willen. Type afwerking en type uitbouw weet ik niet.

Uitbouw maken en vloer renoveren

Graag wil ik een uitbouw van 6 bij 3 meter aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. Het zal een verlengde zijn van de woonkamer. De elektra moet worden doorgetrokken, 2 a 3 palen geslagen en een dekvloer gestort. In de achterpui willen wij kunststof openslaande deuren met een hout nerf. Daarnaast moet de opening naar de garage dicht gemetseld worden. Separaat ontvang ik nog graag een prijs voor het uitvoeren van vloerrenovatie. De houten vloer en balken moeten worden verwijderd, betonnen liggers erin met EPS delen en dan afstorten met beton. De oppervlakte hiervoor bedraagt 6 bij 7 meter. De vergunning is al rond.

Uitbouw aan de achterzijde aan laten bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning van 2,5 meter. De woning zelf is 4 meter breed. Indien mogelijk graag een offerte voor 1 verdieping aanbouw en voor 2 verdiepingen aanbouw.

Een heipaal voor aanbouw fundatie

Kunt u me een aanbieding sturen voor één aanbouw heipaal? Drie zitten er reeds in. Ik heb het 'm zo snel mogelijk nodig, zodat er met de aanbouw kan worden gestart. Wat zou het vroegste dat zijn wanneer dit kan worden geïnstalleerd?

Serre bouwen

Voor een klant moeten wij deze serre bouwen, 5500 x 2500 x 2400, spie 300/700, alles glas, schuifpui 3-delig of getrapt. De fundering, aansluiting aan de bovenkant bij het dak doen wij zelf, het gaat om de serre elementen die ter plekke gemonteerd worden.

Steunbalk plaatsen

Bezig met verbouwing maar vertrouw de wand niet.

Verbouwingswerk in de woning

Wij hebben recentelijk een huis aangekocht in Lisse en zijn op zoek naar een aannemer die ons kan helpen met verbouwingswerkzaamheden. We zouden graag een afspraak willen maken om de mogelijkheden door te spreken. Alles wat gedaan moet worden staat nog open, er staat namelijk helemaal geen plan. Wij willen gewoon iemand die enig verstand van zaken heeft van wat er allemaal veranderd moet worden. Het is een houtskeletbouw woning. Ik wil wel in elk geval de badkamer verbouwen. Onder de oude badkamer zit een vochtplek.

Open haard verwijderen

Onze open haard in de huiskamer willen wij laten verwijderen. Daarna zal het plafond en de muur gestuct en gesausd moeten worden.

Kleine badkamer maken op zolder

Een verbouwing van de zolder waarbij een kleine badkamer wordt gerealiseerd (douche, wastafel en eventueel toilet). Er zit al een cv en wasmachineaansluiting dus betekent het dat er al een waterleiding bevindt op zolder. Deze wil ik wel uitgebreid hebben. Er moeten dus wanden aangelegd worden en een inloopdouche met een glazen wand. Deze wand moet 90 cm breed zijn en de hoogte moet besproken worden afhankelijk van de plek waar de douche geplaatst wordt, het is namelijk een schuin dak.

Dakopbouw opbouwen uitbesteden

Ik zou graag de dakopbouw van een verbouwing in Haarlem uitbesteden. Kunt u hiervan een prijsindicatie geven waarmee ik met de opdrachtgever verder in gesprek kan? De bestanden zijn echter te groot om via deze weg te sturen. Heeft u een mailadres?

Uitbouw achterzijde

Wij willen ons huis uitbouwen. Grof gezegd heeft het huis momenteel een b vorm waarbij de gang/keuken de lange kant is en de woonkamer/eetkamer de korte kant. We willen de het huis 1 verdieping hoog (huidige keuken is 2.60 hoog en huidige woon- en achterkamer is 3.00 meter hoog) naar een rechthoek trekken. Fundering moet nog gemaakt worden en verder gaat het om het opmetselen van de nieuwe buiten muren, plaatsen van binten, maken van het dak (platdak), vernieuwen van het huidige kozijn met openslaande tuindeuren, vervangen van het kozijn in de keuken en het doorzagen van de bestaande muur. Ik zal zelf de huidige keuken verwijderen, zorg dragen voor het bouwrijp maken van het nieuwe stuk en de binnenafwerking voor mijn rekening nemen. Het stuk wat aangebouwd moet worden is 2.50 (breed) bij 3.75 (lang). Ik heb een plattegrond toegevoegd voor een indicatie van de huidige situatie. Opmerking de kozijnen die vervangen dienen te worden moeten wel houten kozijnen zijn.

Asbest golfplaten dak verwijderen

Verwijderen golfplaten (asbest) dak, totaal ongeveer 800 m2. Het zijn drie schuren, met halve puntdaken (zadeldak). Er zit ook nog wat isolatie aan de binnenkant wat verwijdert dient te worden. Eventueel zou u ook een nieuw dak kunnen plaatsen, gewoon weer met golfplaten maar ditmaal natuurlijk asbestvrij.

Appartement strippen en weer opnieuw opbouwen

Ik wil mijn appartement geheel opnieuw indelen hierin moet komen: 1 slaapkamer, 1 badkamer met ligbad, aparte wc en woonkamer met keuken erin. Geheel voorzien van nieuwe elektra ook moet de voorkant die nu schuindak is opgemetseld worden en wil er kunstof kozijnen in hebben. Pand is ongeveer 7. 5 meter breed en 9 meter diep. Alle muren plafons gestuct en saus klaar. Schilder werk doen we zelf rest moet allemaal gedaan worden

Aftimmeren van een zolder

Het creëren van een zolderkamer en halletje na plaatsing dakkapellen.

Betonnen fundering storten voor vergroten van een garage

Ik ga mijn garage vergroten met 360 x 640 cm. Er zijn al buispalen geslagen, maar die moeten nog gevuld worden. Ik heb ook al bekisting rondom geplaatst. Er moet daarin nog wapening worden aangebracht en daarna moeten de palen en bekisting worden gevuld. Vervolgens moet er een gewapende betonvloer van 15 cm dik en 360 x 640 cm op worden gestort. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Hammam bouwen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 juli de sleutel. Er is bij de woning een schuur van 90 m² die wij helemaal willen ombouwen naar een Spa/welnessruimte voor ons privé. We hebben al een partij gevonden voor het plaatsen van de sauna en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat voor ons een hammam kan bouwen van 3 x 3 meter en 2 meter hoog. We willen de ruimte in zwart natuursteen of vergelijkbaar materiaal. Aan de ene wand komt een verwarmde stenen bank van 300 x 70 cm en in het midden een stenen massagebank van 200 x 70 cm. Ook moet er een mengkraan zijn met een hammam wasbak. Uiteraard moet het verwarmd worden en moet de luchtvochtigheid geregeld kunnen worden. Er mag een glazen deur in. Alle muren en het plafond staan er al. De ruimte moet dus alleen voorzien worden van banken, betegeling, stoom, water, wasbak warmte, verlichting en een afvoer. In de ruimte buiten de hammam willen we vloerverwarming met een tegelvloer laten plaatsen en een douchecabine. Hoewel we pas op 1 juli de sleutel krijgen, hebben we al toestemming gekregen om eerder in de schuur aan het werk te gaan. We maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en ontvangen daarna uw offerte.

Balkonrenovatie

We hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1959 waarvan we op 15 mei de sleutel zullen krijgen. Er is een bouwtechnische keuring verzorgd en daarvan hebben wij een rapport ontvangen waaruit blijkt dat de balkons aan de voor- en achterzijde van het huis achterstallig onderhoud hebben. Er is een betonnen rand die ernstig is aangetast door betonrot en de bovenzijde van de balkonvloer moet worden geschuurd en voorzien van een elastische coating. Op termijn moet ook het metalen hekwerk worden vervangen. Wij laten de noodzakelijke reparaties graag verzorgen en ontvangen hiervoor uw advies en een prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Balk en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1959 waar nog houten vloeren in liggen. Wij willen zelf op de begane grond de houten vloer gaan verwijderen. Daarna willen we er door een aannemer een balk- en broodjesvloer laten plaatsen. In de betonnen deklaag willen wij vloerverwarming leggen. Alle maten staan in de bijlage, de woning staat ook op Funda. We bespreken de klus graag even en ontvangen daarna uw offerte. We ontvangen op 15 mei de sleutel en willen daarna snel gaan starten

Fundering voor een schuur maken

Wij twijfelen tussen het zelf maken van een fundering of om het te laten doen. Onze schuur krijgt een vloeroppervlakte van 3 bij 10 meter. Graag hoor ik van jullie hoeveel het bij jullie zou kosten.

Verwijderen van een openhaard

Wij willen graag een openhaard in onze toekomstige woning laten verwijderen. De schoorsteen zelf mag blijven, het gaat om een hele grote gemetselde openhaard met een heel plateau eromheen. De schouwe loopt tot boven aan het plafond. De schouw is ongeveer 1 meter bij 2 meter. Wel willen wij graag het op zo'n manier laten verwijderen dat er nog een mogelijkheid is om in de toekomst een gashaard of iets dergelijks te laten plaatsen. Graag hoor ik van u wat we kunnen verwachten. Ik heb foto's beschikbaar die ik u kan toezenden.