Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leidschendam of directe omgeving.

513 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, verbouwing 2 onder 1 kap, extra verdieping opbouwen bedrijfspand, woonlaag opbouwen, complete woning renovatie, drie balkons en constructie renoveren, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, dakopbouw plat dak, opbouw met 2 dakkapellen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren, grote praktijkruimte bouwen op zandgrond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leidschendam:

Opbouw realiseren met puntdak

Ik wil een etage op de woning bouwen. Het gaat om een opbouw met puntdak. Breedte 4 meter en diepte 8 meter. De opbouw moet casco worden opgeleverd. Hierbij een foto van hoe het moet worden.

Uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping

Wij knallen ons huis uit! Help ons aan ruimte! Graag willen wij een uitbouw van 2,5 meter diep aan de achterzijde van de woning en een tweede verdieping op het bestaande platte dak van onze hoekwoning (7,5 x 5 meter). Ook moet er een trap komen van de huidige etage naar de verdieping. De oplevering van de uit- en opbouw kunnen casco. Graag zouden we willen weten of en wanneer u hier mogelijkheden voor heeft?

Uitbouw aan achterzijde realiseren

Ik wil een uitbouw van circa 4 x 3,80 meter met openslaande deuren met eventueel een dakraam van 1 bij 1 meter. Ik weet niet welke type uitbouw ik wil. Ik twijfel welke goed is. Er moet wel volledig afgewerkt worden van buiten, binnen doen we zelf.

Grond in de kruipruimte saneren

We hebben lekkage in de kruipruimte gehad van de riolering. Dit is nu opgelost. Voor de lekkage een dikke laag ecochips laten leggen op bodem voor isolatie. Nu hebben wij last van latrine vliegjes waarschijnlijk omdat er verontreinigd water onder chips ligt.

Balkon repareren

Van ons balkon van ongeveer 3.50 x 1 meter, is aan de onderkant een stuk beton losgekomen van circa 20 x 15 cm. Deze plek is al eerder gerepareerd geweest. Op een paar andere plaatsen laat ook de bovenste laag beton los (maar geen bewapening zichtbaar). Graag ontvangen we een offerte voor: 1. Het repareren/stucen van de kapotte delen 2. Het eventueel opnieuw stucen van het gehele balkon.

Schoorsteen van alle verdiepingen verwijderen

Aan beide kanten van het huis hebben we een schoorsteen/rookkanaal. Deze zitten op de 1e en 2e verdieping (niets op begane grond). De schoorstenen worden gedeeld met de buren dus het deel schoorsteen op het dak moet blijven staan. \ verwijderen

Trap/kelderkast renoveren en de kruipruimte inspecteren

Graag willen wij een vrijblijvend offerte ontvangen voor (1) renovatie van de bestaande trap/kelderkast (kleine ruimte) en (2) inspectie van de kruipruimte van onze woning (betonwerk, houten vloer en balken, leidingen). Dit is ongeveer 25-28 vierkante meter. Er is 1 luik aanwezig. Ik ben flexibel aanwezig de komende periode.

Draagmuur deels doorbreken

Ik wil een deel van de draagmuur laten doorbreken. Er is al een doorgang van 1,5 m en deze moet aan één kant verlengd worden met zo'n 2 meter. De woonkamer is 2, 43 m hoog (iets verlaagd) en de aangebouwde (bijkeuken) is 2,23 meter hoog. Ik wil graag een offerte voor de volledige klus (breken, afvoeren en afwerken)

Draagmuur slopen

Het betreft een dragend muur van 3.30 meter lang bij 2.60 meter hoog. Er dient een stalen draag constructie geplaatst te worden ter ondersteuning van een balken constructie. Er is een container aanwezig. De werkzaamheden dienen tussen 2 en 7 januari 2018 uitgevoerd te zijn.

Draagmuur verwijderen

Het slopen van een draagmuur van ca 6 m2 met het plaatsen van een u profiel voor ondersteuning. Zit kachel tegen de muur deze moet verwijderd worden.

Opbouw op schuin dak laten maken

Wij hebben een vliering van 9 meter lang en 160 centimeter hoog. Nu willen we daar misschien een leefbare ruimte van maken met 1 of 2 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping hebben we over de volledige lengte een dakkapel van 9 meter. Hoe gaan jullie hiermee om bij een nokverhoging? Wat zijn de mogelijkheden? Ik hoor graag van u.

Draagmuur verwijderen

De draagmuur tussen de eetkamer en de keuken in een jaren '30 woning wil ik laten verwijderen. De muur is 2.80 meter hoog en 4 meter breed. De dikte is ongeveer 10 cm. Het puin dient te worden afgevoerd en een steunbalk geplaatst. De muur dient hierna te worden afgewerkt.

Verwijderen van een asbesthoudende rioolpijp

Het verwijderen van een rioolpijp die asbest bevat in de wc en een nieuwe pvc pijp herplaatsen

Asbest verwijderen en nieuw pannendak plaatsen

Twee onder een kap woning. Asbest verwijderen en Dakrenovatie nieuw dak (pannen)plaatsen

Dakopbouw op plat dak zetten

Op platte dak van de studio in de tuin willen we een dakopbouw zetten. Maten ongeveer 5 x 5 meter. Eventueel samen met de buurman. Dan wordt de dakopbouw 15 x 5 meter. Graag van beide opties een prijsindicatie. Huidige studio is van steen en heeft 1 bouwlaag, de opbouw mag van hout worden en mag casco worden opgelever. De tuin is goed bereikbaar, de studio heeft een eigen ingang.

Balkon bij slaapkamer trekken

Ik wil onze balkon op de eerste verdieping bij onze slaapkamer trekken. Tekeningen zij door een architect en constructeur gemaakt. De muur naar buiten toe is van hout. Er kan op het bestaande muurtjes van het balkon een kozijn gezet worden. De kozijnen worden door een specialist gemaakt. Oppervlakte is ongeveer 3.5 m2.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur (254 breed en 170 hoog) verwijderen van een keuken naar woonkamer. Het huis is uit 1956, het gaat om een draagmuur. Zowel onder als bovenverdieping heeft als constructie houten balken. Graag volledige afwerking van de draagmuur.

Woning uitbouwen

Uitbouw 5 x 3 meter achterzijde, stenen muren, hoekhuis, buren geen uitbouw, 2 heipalen, schuifpui, inclusief verleggen verwarming, water en elektrapunt.

Draagmuur doorbreken voor een open keuken

In onze nieuwe woning in Leidschendam willen wij de draagmuur op de 1e verdieping doorbreken. De muur is 7.79 meter lang en de doorgang mag +|- 150 cm breed worden, voor een open keuken. De overdracht is 29-9-17 en op elke willekeurige maandag kunnen wij een sleutel regelen zodat u kunt komen kijken. Wij ontvangen graag uw offerte. Het toevoegen van een plattegrond lukt niet, wij sturen deze graag per mail toe, indien gewenst.

Schoorsteen verwijderen

Op onze net gekochte woning zit een schoorsteen die verwijderd moet worden, omdat de voegen niet meer in goed staat zijn. De schoorsteen is niet meer in gebruik en voor zover bekend zitten er ook geen rookkanaal meer onder. het dak dient hierna gedicht te worden.

Fundering voor de aanbouw

Ik wil graag een aanbouw van 5.37 meter breed bij 2 meter diep. Wat zou mij een fundering kosten voor deze aanbouw? Ik weet niet of er geheid moet worden.

Binten plaatsen in achtergevel en keuken/woonkamer

Het plaatsen van 1 bint in mijn achtergevel van 5.37 meter. En het plaatsen van 1 bint in mijn woonkamer/keukenmuur de doorgang moet 2.05 meter worden. Het gaat alleen om het plaatsen. Puin afvoeren kan ik zelf. Zou het mogelijk zijn dat die bint van de keuken op de bint van de achtergevel rust. Zodat het een open ruimte wordt. Er is nog geen constructieve berekening gemaakt. Ik hoor het graag.

Stalen bint plaatsen

Ik wil graag een stalen bint in mijn achtergevel laten plaatsen, omdat ik achter wil aanbouwen. De achtergevel is 5.37 meter breed. Daarbij wil ik ook de draagmuur doorbreken van mijn keuken naar woonkamer. Die is 2.05 meter breed. Die komt dan aan de ene kant op of in de stalen bint te liggen van mijn achtergevel. Er is nog geen constructieve berekening gemaakt. En aan de andere kant tussen mijn draagmuur. Het hoeft niet afgewerkt te worden. Wat zou dat ongeveer kosten? De foto zijn redelijk duidelijk. Ik hoor het graag.

Opbouw en uitbouw bouwen

Een uitbouw aan de achterzijde van de woning, vergunningsvrij. Uitbouw maten: 5,37 breed en 3 meter diep. Gezien de wijk is heien zeker gewenst. Wij zijn zeker bereid ook zelf werk te verzetten, de binnenzijde kunnen wij in ieder geval zelf afwerken. Tevens dient er rekening te worden gehouden met het portaal dat de gevel omhoog houdt. Hier komt een extra balk aan omdat de draagmuur tussen keuken en woonkamer ook verwijderd wordt. Eventueel een combinatie te maken met het zetten van de opbouw. Ook willen wij een tweezijdige nok verhoging van 5 meter breed. Ook hiervoor geldt wij willen graag kosten besparen door in ieder geval de binnenzijde zelf af te werken. Het betreft een woning in aankoop, het bod is geaccepteerd maar er is nog geen sleutel overdracht bekend.

Uitbouw achter het woonhuis bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren de maten zijn: 3 meter diep en 5 meter breed. Wij willen ook de draagmuur tussen de keuken en eetkamer verwijderen. Gezien in de meeste gevallen het portaal ondersteund moet worden met een draagbalk, graag rekening houden met het type zodat wij ook deze muur kunnen opvangen. Zie foto voor een plattegrond.