Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leidschendam of directe omgeving.

527 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwen kleine benedenwoning Almere +fundering, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, verbouwing woning, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leidschendam:

Uitbouw achterzijde nieuwbouw

Ik wil voor een nieuw te bouwen huis een offerte aanvragen voor het realiseren van een uitbouw. De uitbouw zal 2,1 bij 7,55 meter bedragen. De vloer van de uitbouw zal ook worden voorzien van vloerverwarming en aangesloten worden op de bestaande vloerverwarming. Het is een gasloze woning. Afwerking en type uitbouw in overleg.

Onder kelderen woning

Wij willen de ruimte onder de woonkamer onder kelderen, de ruimte is ongeveer 5x5 m. Ons huis is tegen een dijk gebouwd. Tevens willen we een doorgang naar de bestaande ruimte. Vergunning nodig? Ja Complete oplevering? Ja

Asbest verwijderen

Wij hebben een woning aangekocht en zullen op 21 januari de sleutel ontvangen. Nu blijkt er asbest aanwezig te zijn onder de plavuizen in de hal en keuken. Dit betreft een oppervlakte van ongeveer 20 m2. Graag zouden we dit zo snel mogelijk laten verwijderen vanaf 22 januari 2019. Wanneer zou dit mogelijk zijn en wat zijn de kosten die verbonden zijn aan het verwijderen en afvoeren van dit materiaal? Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Opbouw realiseren met puntdak

Ik wil een etage op de woning bouwen. Het gaat om een opbouw met puntdak. Breedte 4 meter en diepte 8 meter. De opbouw moet casco worden opgeleverd. Hierbij een foto van hoe het moet worden.

Uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping

Wij knallen ons huis uit! Help ons aan ruimte! Graag willen wij een uitbouw van 2,5 meter diep aan de achterzijde van de woning en een tweede verdieping op het bestaande platte dak van onze hoekwoning (7,5 x 5 meter). Ook moet er een trap komen van de huidige etage naar de verdieping. De oplevering van de uit- en opbouw kunnen casco. Graag zouden we willen weten of en wanneer u hier mogelijkheden voor heeft?

Uitbouw aan achterzijde realiseren

Ik wil een uitbouw van circa 4 x 3,80 meter met openslaande deuren met eventueel een dakraam van 1 bij 1 meter. Ik weet niet welke type uitbouw ik wil. Ik twijfel welke goed is. Er moet wel volledig afgewerkt worden van buiten, binnen doen we zelf.

Grond in de kruipruimte saneren

We hebben lekkage in de kruipruimte gehad van de riolering. Dit is nu opgelost. Voor de lekkage een dikke laag ecochips laten leggen op bodem voor isolatie. Nu hebben wij last van latrine vliegjes waarschijnlijk omdat er verontreinigd water onder chips ligt.

Balkon repareren

Van ons balkon van ongeveer 3.50 x 1 meter, is aan de onderkant een stuk beton losgekomen van circa 20 x 15 cm. Deze plek is al eerder gerepareerd geweest. Op een paar andere plaatsen laat ook de bovenste laag beton los (maar geen bewapening zichtbaar). Graag ontvangen we een offerte voor: 1. Het repareren/stucen van de kapotte delen 2. Het eventueel opnieuw stucen van het gehele balkon.

Schoorsteen van alle verdiepingen verwijderen

Aan beide kanten van het huis hebben we een schoorsteen/rookkanaal. Deze zitten op de 1e en 2e verdieping (niets op begane grond). De schoorstenen worden gedeeld met de buren dus het deel schoorsteen op het dak moet blijven staan. \ verwijderen

Trap/kelderkast renoveren en de kruipruimte inspecteren

Graag willen wij een vrijblijvend offerte ontvangen voor (1) renovatie van de bestaande trap/kelderkast (kleine ruimte) en (2) inspectie van de kruipruimte van onze woning (betonwerk, houten vloer en balken, leidingen). Dit is ongeveer 25-28 vierkante meter. Er is 1 luik aanwezig. Ik ben flexibel aanwezig de komende periode.

Draagmuur deels doorbreken

Ik wil een deel van de draagmuur laten doorbreken. Er is al een doorgang van 1,5 m en deze moet aan één kant verlengd worden met zo'n 2 meter. De woonkamer is 2, 43 m hoog (iets verlaagd) en de aangebouwde (bijkeuken) is 2,23 meter hoog. Ik wil graag een offerte voor de volledige klus (breken, afvoeren en afwerken)

Draagmuur slopen

Het betreft een dragend muur van 3.30 meter lang bij 2.60 meter hoog. Er dient een stalen draag constructie geplaatst te worden ter ondersteuning van een balken constructie. Er is een container aanwezig. De werkzaamheden dienen tussen 2 en 7 januari 2018 uitgevoerd te zijn.

Draagmuur verwijderen

Het slopen van een draagmuur van ca 6 m2 met het plaatsen van een u profiel voor ondersteuning. Zit kachel tegen de muur deze moet verwijderd worden.

Opbouw op schuin dak laten maken

Wij hebben een vliering van 9 meter lang en 160 centimeter hoog. Nu willen we daar misschien een leefbare ruimte van maken met 1 of 2 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping hebben we over de volledige lengte een dakkapel van 9 meter. Hoe gaan jullie hiermee om bij een nokverhoging? Wat zijn de mogelijkheden? Ik hoor graag van u.

Draagmuur verwijderen

De draagmuur tussen de eetkamer en de keuken in een jaren '30 woning wil ik laten verwijderen. De muur is 2.80 meter hoog en 4 meter breed. De dikte is ongeveer 10 cm. Het puin dient te worden afgevoerd en een steunbalk geplaatst. De muur dient hierna te worden afgewerkt.

Verwijderen van een asbesthoudende rioolpijp

Het verwijderen van een rioolpijp die asbest bevat in de wc en een nieuwe pvc pijp herplaatsen

Asbest verwijderen en nieuw pannendak plaatsen

Twee onder een kap woning. Asbest verwijderen en Dakrenovatie nieuw dak (pannen)plaatsen

Dakopbouw op plat dak zetten

Op platte dak van de studio in de tuin willen we een dakopbouw zetten. Maten ongeveer 5 x 5 meter. Eventueel samen met de buurman. Dan wordt de dakopbouw 15 x 5 meter. Graag van beide opties een prijsindicatie. Huidige studio is van steen en heeft 1 bouwlaag, de opbouw mag van hout worden en mag casco worden opgelever. De tuin is goed bereikbaar, de studio heeft een eigen ingang.

Balkon bij slaapkamer trekken

Ik wil onze balkon op de eerste verdieping bij onze slaapkamer trekken. Tekeningen zij door een architect en constructeur gemaakt. De muur naar buiten toe is van hout. Er kan op het bestaande muurtjes van het balkon een kozijn gezet worden. De kozijnen worden door een specialist gemaakt. Oppervlakte is ongeveer 3.5 m2.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Draagmuur (254 breed en 170 hoog) verwijderen van een keuken naar woonkamer. Het huis is uit 1956, het gaat om een draagmuur. Zowel onder als bovenverdieping heeft als constructie houten balken. Graag volledige afwerking van de draagmuur.

Woning uitbouwen

Uitbouw 5 x 3 meter achterzijde, stenen muren, hoekhuis, buren geen uitbouw, 2 heipalen, schuifpui, inclusief verleggen verwarming, water en elektrapunt.

Draagmuur doorbreken voor een open keuken

In onze nieuwe woning in Leidschendam willen wij de draagmuur op de 1e verdieping doorbreken. De muur is 7.79 meter lang en de doorgang mag +|- 150 cm breed worden, voor een open keuken. De overdracht is 29-9-17 en op elke willekeurige maandag kunnen wij een sleutel regelen zodat u kunt komen kijken. Wij ontvangen graag uw offerte. Het toevoegen van een plattegrond lukt niet, wij sturen deze graag per mail toe, indien gewenst.

Schoorsteen verwijderen

Op onze net gekochte woning zit een schoorsteen die verwijderd moet worden, omdat de voegen niet meer in goed staat zijn. De schoorsteen is niet meer in gebruik en voor zover bekend zitten er ook geen rookkanaal meer onder. het dak dient hierna gedicht te worden.

Fundering voor de aanbouw

Ik wil graag een aanbouw van 5.37 meter breed bij 2 meter diep. Wat zou mij een fundering kosten voor deze aanbouw? Ik weet niet of er geheid moet worden.

Binten plaatsen in achtergevel en keuken/woonkamer

Het plaatsen van 1 bint in mijn achtergevel van 5.37 meter. En het plaatsen van 1 bint in mijn woonkamer/keukenmuur de doorgang moet 2.05 meter worden. Het gaat alleen om het plaatsen. Puin afvoeren kan ik zelf. Zou het mogelijk zijn dat die bint van de keuken op de bint van de achtergevel rust. Zodat het een open ruimte wordt. Er is nog geen constructieve berekening gemaakt. Ik hoor het graag.