Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leidschendam of directe omgeving.

531 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leidschendam:

Uitbouw achterkant

Wij willen graag onze woonkamer 2 meter de tuin in uitbouwen. De breedte van het huis is 5 meter. De hoogte is 2.45. We willen graag een glazen plafond als een soort serre.

Uitbouw achterzijde

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een vergunningsvrije uitbouw aan de achterzijde van onze woning. De uitbouw moet 3 bij 5,5 m worden. We hebben nog geen ontwerp, maar willen graag een simpele uitbouw van steen. Casco of volledig opgeleverd in overleg.

Een badkamer in zijn geheel renoveren

Ik zoek een specialist die mijn gehele badkamer van 250 bij 185 cm kan verbouwen. Ik zie graag nieuwe meubels en tegels. Oude verwijderen, nieuwe plaatsen. Ik bespreek graag mijn verschillende mogelijkheden.

Nokverhoging plaatsen

Wij willen een nokverhoging realiseren kaal casco. De afmetingen worden 6 x 4 meter. Ivm eindgevel het liefst metselwerk. Verwijderen rookkanaal (zolder). Verwijderen ontluchtingskanaal (zolder}. Plaatsen binnentrap.

Balkon herstellen/betonrot

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstellen van het balkon op de1 ste etage. Het heeft waarschijnlijk betonrot. Het balkon is 1 x 4 meter.

Een tweetal dakkapellen plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die 2 dakkapellen van 6.5 m breed aan de linker- en rechterzijde van mijn vrijstaande woning kan plaatsen. De dakkapellen moeten ongeveer 1.75 m hoog zijn op een 45° hellend dak. De dakkapellen moeten goed geïsoleerd zijn. Daarnaast moet het puin worden afgevoerd.

Stenen schuur renoveren/uitbouwen

Ik heb momenteel een stenen schuur van ongeveer 2 bij 3 meter. Zie foto. Ik wil deze schuur graag over de hele breedte van de tuin. Dat is ongeveer 5,5 meter bij 3 meter uiteindelijk. De huidige schuur is momenteel niet geïsoleerd. Ik wens dat de nieuwe schuur volledig gesoleerd is. Verder moeten er 2 kunststof deuren (in de poort zonder raam en in de tuin met raam) in en 1 rolgaragedeur van 1,5 meter, geïsoleerd en elektrisch (maar bij storing ook handmatig). Verder wil ik geen ramen, maar wel verlichting. Stroom is momenteel al aanwezig. Verder een plat dak en qwa uiterlijk een beetje in de lijn van de andere schuren in de buurt. Daarbij uiteraard ook het dak van mijn huidige schuur gerenoveerd. Kunt u daar een offerte voor opstellen?

Betonreparatie balkon

Graag ontvangen wij een prijsopgaaf voor het herstellen van ons balkon. Deze is ongeveer 4 mtr breed. Aan 1 van de uiteinden is er een stuk steen uitgevallen en op een aantal andere plekken is het ijzer te zien. Alvast dank

Nieuwbouw woning constructieberekening voor fundering

Omgevingsvergunning voor onze kavel in den haag verkregen. Wij moeten een constructieberekening hebben om te beginnen met het slaan van de palen. Fundering van zand, schroefpaal. als u met mij contact opneemt kan ik de foto en documenten van gegevens doorsturen.

Serre met thermische-gescheiden profielen

Graag een offerte voor een serre met thermische-gescheiden profielen. Afm zijn 4.0 m breed en 3,5 m diep. Aanbouw aan bestaand woonhuis Vanuit tuin gezien linker zijwand uitgevoerd met enkel een spie bovenin. Ondermuur wordt door derde geplaatst tot goothoogte serre Voorkant en rechterzijkant uitvoeren met schuifpui incl geïsoleerd glas. Dak voorzien van zonwering aan de binnenkant aanbouwhoogte aan huis is ca 3.0 m Fundering wordt door derde verzorgd.

Opbouw realiseren

Wij zouden graag willen overwegen een casco, houtskelet dakopbouw van 28 m2 te plaatsen. Het gaat dan om 1 slaapkamer plus natte ruimte plus de trap vanuit onze eerste etage, inclusief elektra, zonder stucwerk. Mag veel glas zijn rondom. Wij zijn benieuwd naar een kosten indicatie.

Erker voorzijde

Wij willen graag een erker met de afmetingen van 3 x 1,5 m. Daarvoor willen wij een kozijn en een radiator hergebruiken en stroom worden aangelegd. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt word, en wil ik dat de erker een stenen buitenkant heeft. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen: oude eruit, nieuwe erin. Afmetingen 2.74x2.43m. Oude badkamer bevat tegels op wand tot plafond en op de vloer, ligbad , toilet met inbouwreservoir, douchecabine met nisje, met douchebak, glazen deur, wastafel met lades, spiegelkast erboven, hoge kast, radiator. Nieuwe badkamer indeling wordt hetzelfde, maar tegels tot 1m20, douchecabine met douchebak, nis en betoncirre, nieuw inbouw reservoir en toilet, nieuw bad, nieuwe wastafel 2 kranen met lades, spiegelkast en hoge kast, nieuwe radiator (iets andere aansluiting onderaan). Tevens plafond stucen en spuiten/rollen met latex. 57m2 aan plafond en woonkamer gang en keuken spuiten met latex

Huidige aanbouw verlengen

De huidige aanbouw zouden wij graag 2 meter willen laten verlengen om de woonkamer te vergroten. De breedte is momenteel 4.89 m. Vergunning is niet nodig. Betreft een complete oplevering met leidingwerk, elektra, vloer, en ramen.

Eengezinswoning levensloopbestendig maken

wij willen de beneden verdieping uitbouwen en hier een badkamer en slaapkamer realiseren. Wordt ongeveer 30 m. Constructie niet bekend. Momenteel liggen er tegels die moeten worden verwijderd en afgevoerd. Vergunning nog niet in bezit . Complete oplevering graag.

Een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen

Ik zoek een aannemer die mijn gehele vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om het inpandig renoveren van de woning. Daarnaast moet het (momenteel) schuine pannendak vervangen worden. Dit wil ik waarschijnlijk laten vervangen door een rieten dak. Daarnaast wil ik achter de woning een serre van 30 m2 en naast de woning een uitbouw van 30 m2. Dit wil ik allemaal woon-klaar hebben opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de uitbouwen.

Verbouwing 1 jan 2020

- dichte keuken -> open keuken. 2 deuren dichtmaken. - leidingen klaarmaken voor nieuwe keuken - nieuwe vloer woonkamer/keuken, - open haard smaller maken - alles schilderen/muren verven - 2 trappen bekleden met vlierbedekking - 3 kamers verven - trap/hal verven - zolder 2 dakkapellen - 2 muren eruit (architect maakt ontwerp) 1 kleine moet vergroot worden, helemaal afgewerkt. - douche/wastafel - elektriciteit (4 stopcontacten 1 lichtknop) - schilderen/verven - nieuwe vloer zolder - wasmachine leiding naar badkamer en naar de bijkeuken

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw van 3 meter aan de achterkant van de woning. De breedte van de woonkamer betreft 5,77. We hebben nog geen idee wat voor fundering wij willen, dit graag in overleg met vakman. Momenteel staat er een schuur op de plek waar de uitbouw moet gaan komen, deze zal moeten worden verwijderd. Vergunning hebben we niet, verder zal de uitbouw compleet moeten worden afgeleverd.

Een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande woning in zijn geheel kan renoveren. Het gaat om het realiseren/verbouwen van een uitbouw, een serre, een nokverhoging, badkamer, keuken en vloer. De uitbouw moet 40 m2 groot zijn. De serre moet 6 bij 5 meter groot en ongeveer 3 meter hoog worden. Ik zie graag de zij- en voorkant van glas en het dak dicht. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouw/serre. In de uitbouw/serre moet vloerverwarming gerealiseerd zijn.

Uitbouw achterzijde nieuwbouw

Ik wil voor een nieuw te bouwen huis een offerte aanvragen voor het realiseren van een uitbouw. De uitbouw zal 2,1 bij 7,55 meter bedragen. De vloer van de uitbouw zal ook worden voorzien van vloerverwarming en aangesloten worden op de bestaande vloerverwarming. Het is een gasloze woning. Afwerking en type uitbouw in overleg.

Onder kelderen woning

Wij willen de ruimte onder de woonkamer onder kelderen, de ruimte is ongeveer 5x5 m. Ons huis is tegen een dijk gebouwd. Tevens willen we een doorgang naar de bestaande ruimte. Vergunning nodig? Ja Complete oplevering? Ja

Asbest verwijderen

Wij hebben een woning aangekocht en zullen op 21 januari de sleutel ontvangen. Nu blijkt er asbest aanwezig te zijn onder de plavuizen in de hal en keuken. Dit betreft een oppervlakte van ongeveer 20 m2. Graag zouden we dit zo snel mogelijk laten verwijderen vanaf 22 januari 2019. Wanneer zou dit mogelijk zijn en wat zijn de kosten die verbonden zijn aan het verwijderen en afvoeren van dit materiaal? Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Opbouw realiseren met puntdak

Ik wil een etage op de woning bouwen. Het gaat om een opbouw met puntdak. Breedte 4 meter en diepte 8 meter. De opbouw moet casco worden opgeleverd. Hierbij een foto van hoe het moet worden.

Uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping

Wij knallen ons huis uit! Help ons aan ruimte! Graag willen wij een uitbouw van 2,5 meter diep aan de achterzijde van de woning en een tweede verdieping op het bestaande platte dak van onze hoekwoning (7,5 x 5 meter). Ook moet er een trap komen van de huidige etage naar de verdieping. De oplevering van de uit- en opbouw kunnen casco. Graag zouden we willen weten of en wanneer u hier mogelijkheden voor heeft?

Uitbouw aan achterzijde realiseren

Ik wil een uitbouw van circa 4 x 3,80 meter met openslaande deuren met eventueel een dakraam van 1 bij 1 meter. Ik weet niet welke type uitbouw ik wil. Ik twijfel welke goed is. Er moet wel volledig afgewerkt worden van buiten, binnen doen we zelf.