Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor patio dicht laten maken:

Patio dicht laten maken

Wij zijn voornemens een huis te kopen met een patio. Graag vernemen wij wat ongeveer de kosten zullen zijn om de patio dicht te laten maken en de bovenzijde te voorzien van zonwerend glas. Ongeveer 6,35 m bij 3,20 m.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor patio dicht laten maken uit heel Nederland:

Nieuw plat dak plaatsen

Ik wil graag een nieuw plat dak plaatsen van 14 m2 tussen 4 muren. Het is een soort patio/terras wat dicht gemaakt moet worden.

Lichtkoepel plaatsen in het dak / de vloer

Plaatsen van een strakke uitzetbare dakkoepel in de vloer/dak van onze slaapkamer (die uitkomt in onze binnenplaats / patio). De dakkoepel hoeft niet beloopbaar te zijn. De rest van het dak met bitumen dicht leggen. Afmeting van de dakkoepel circa 60 x 40 cm. Op de foto zie je nu nog glazen blokken, de eerste 6 blokken (2x3 blokken) geheel links willen wij vervangen door de lichtkoepel. De overige blokken dienen dicht gemaakt te worden. Weggestuct te worden (vanuit de slaapkamer gezien). De lage buitenkast op de binnenplaats, die nu gedeeltelijk op de glazenblokken staat, verdwijnt in zijn geheel. Tevens dus ook de binnenplaats / patio/dak geheel te worden gedekt inclusief loodaansluiting in de gevel (zie foto's). Afmeting van de patio is circa 2.60 x 2.80 meter.

Gevelrenovatie/metsel-en-voegwerk

De muur van de patio is erg verouderd. Metselwerk is verdund door regen en wind. Ook zijn de tegels wit uitgeslagen. Hier en daar zit er een bestaande ruimte die wij dicht willen maken. Als ons budget het toelaat willen wij het muurtje misschien ook iets verhogen zodat wij geen inkijk meer hebben. De woning is van ons zelf, er is dus geen vergunning nodig om de muur iets te verhogen. Gaat om een aantal muurtjes die herstelwerk behoeven. Oppervlaktes van de muren weet ik niet precies.

Het gaat hier om een ...

Het gaat hier om een patio-woning,waarbij op de verdieping zich een slaapkamer bevind en een dakterras. De bedoeling is om het dakterras dicht te bouwen om zo een kamer extra te maken,wegens ruimtegebrek. ( een kamer bijtrekken dmv gebruik dakterras ) Het gaat mij meer om het bemachtigen van de om het te bouwen bouwtekeningen

In onze patio is een schutting aanwezig ...

In onze patio is een schutting aanwezig die dicht gemaakt moet worden. Nu zijn er te veel openingen, waardoor er te veel doorkijk is naar de achterburen (en visaversa) en met het dichten proberen we het geluidsoverlast te beperken. De schutting is 7 meter hoog ! De schutting is opgeleverd bij ons huis (september 2001) en is gemaakt van staal en hout (soort lamellenconstructie). Onze voorkeur gaat naar een extra houten schutting die hier tegenaan gebouwd wordt.