Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leiderdorp of directe omgeving.

741 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, huis op vrij kavel bouwen, mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw achterzijde, dak opbouw (plat dak), uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leiderdorp:

Uitbouw realiseren

We willen een gemetselde uitbouw realiseren van 5,2 breed en 4 meter diep. Dit moet volledig worden afgewerkt. Tevens moet er daarna over de volledige woonkamer een nieuwe tegelvloer worden gelegd met vloerverwarming. Hiervoor moet de oude radiatorprut verdwijnen. Ik wil openslaande deuren. Ik wil een plat dak.

Extra zolderkamer maken

Wij willen een extra zolder kamer creereren. Hiervoor moeten er uit een dragende muur 2 kozijnen uitgezaagd worden (is er nu 1), moet er een steunbalk/latei geplaatst worden, 2 houten kozijnen geplaatst en de door ons zelf geleverde deuren (78 cm) worden ingehangen. Uitvoerdatum begin mei?

Fundering sportkooien aanleggen

In verband met de aanleg van zogenaamde Padelbanen op ons sportpark zien wij graag een offerte tegemoet voor de aanleg van een drietal ringfunderingen. In de bijlage vind u een specificatie van de benodigde fundering, mn op pagina 8 en 9. Het gaat om 3x 200 m2 (dus 600m2 totaal). Zou u mij kunnen laten weten wanneer een offerte gereed zou kunnen zijn?

Uitbouw met schuifpui realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De totale afmeting bedraagt 5 bij 2 meter, met een kunststof schuifpui verwerkt in de uitbouw.

Kunststof schoorsteen verwijderen

De kunststof schoorsteen geeft lekkage en moet verwijderd worden. Alle afvoerpijpjes op een na worden niet meer gebruikt. Er moet wel een afvoerpijpje blijven (zit er al) voor de badkamer. Zie foto de rechter zonder pijpje.

Draagmuur zolder weghalen en stutten

Over 2 van de 3 woonlagen dienen werkzaamheden uitgevoerd te worden met een stenen draagmuur. De muur zou op de begane grond verwijderd moeten worden en een steunbalk geplaatst. Dit deel is 3 meter breed en 2.50 meter hoog. OP de eerste etage gebeurd er niets met de muur en op zolder wil de gehele muur tot aan het dak laten verwijderen. Kunt u de mogelijkheden hiervoor aangeven?

Schoorsteen verwijderen en stutten

Wij willen de schoorsteen (2e woonlaag) aan de binnenkant weghalen. De schoorsteen buiten zal waarschijnlijk blijven. Graag ontvangen wij een indicatie wat betreft mogelijkheden en kosten.

Meerder verbouwingen

Badkamer nieuw tegelen+witten+nieuwe badkamer . Woonkamer +Hal+Keuken met vloerverwarming maken. Complete benden woning witten. Uitbouw Serre binnen en buiten verven. Kozijn Zolder vervangen door kunststof,Kozijn Eerste verdieping vervangen Kunststof. Bestaande trap met tapijt met houten delen maken.

Rookkanaal en schacht verwijderen

In verband met verbouwen van de zolder willen wij daar de schacht verwijderen. De vraag is alleen of dat mogelijk is, omdat we niet weten of het dragend is. Ook is het mogelijk dat er asbest gebruikt is aangezien het in 1958 gebouwd is. De schacht is door de vorige bewoners in de woonkamer wel al weggehaald maar zit dus nog wel op de eerste verdieping en zolder dus.

Betonrot aan een betonplaat repareren

Schoorsteen betonplaat repareren, de plaat heeft betonrot en nu vallen de stukken eraf.

Fundering voor een uitbouw maken

Voor de uitbouw van de keuken heb ik een fundering nodig van 3 meter bij 2 meter. Casco opleveren en wellicht nog meer.

Zolder uit laten bouwen

Wij hebben een zolder met plat dak. De zolder is ruim 2 meter korter dan de verdieping er onder. Er is daarom ruimte om de zolder uit te bouwen op een plat dak van de verdieping er onder. Oorspronkelijk zou het een balkon worden maar is op laatste moment tijdens de bouw niet door gegaan. Breedte van de woning is 4,30 meter.

Diverse verbouwwerkzaamheden

Graag nodigen wij uw uit om een offerte uit te brengen op onze onderstaand project te Leiderdorp. Een locatie bezoek is mogelijk in overleg. De werkzaamheden zijn als volgt: - Bouwen van garage op achtererf, vergunningsvrij, ongeveer 5,20 meter x 4,70 meter. Geïsoleerde muren en vloer, liefst betonen dak, elektra, aansluiting op eigen rioolpijp ten behoeve van het sanitair. - Nokverhoging aan de voorzijde van de woning over gehele woning breedte. De nok is nu 7 hoog en moet 8 meter hoog worden. Er moet een tekening gemaakt worden en de vergunning aangevraagd. - Dakkapel aan de achterzijde van de woning plaatsen over de gehele woning breedte, vergunningsvrij. Dit zal ongeveer 5 meter worden, onderhoudsvrij en de binnenzijde dient te worden afgewerkt. - Vaste trap naar zolder. De vlizo trap dient te worden verwijderd, het trapgat gedicht en ene nieuw gat in de betonnen vloer gemaakt. Daarna moet er een vaste trap worden geplaatst. - Het vervangen van het voegwerk en daarna opnieuw voegen. Dit zal ongeveer 80 m2 zijn. - Badkamer verbouwen van 3 bij 4 meter. De oude badkamer dient te worden verwijderd en de indeling veranderd. De wanden en de vloer moeten daarna worden betegeld en een toilet, een wastafel en een douchecabine geplaatst. - Keuken verbouwen van 3 bij 3 meter. De oude keuken moet worden verwijderd en de indeling blijft gelijk. Er komen onder- en bovenkasten met daartussen betegeling. Verder moet er een kookplaat. een oven, een vaatwasser, een koel-vriescombinatie en een afzuigkap geïnstalleerd worden. Tegen de wand tegenover de keuken willen wij ook kasten laten plaatsen.

Patio dicht laten maken

Wij zijn voornemens een huis te kopen met een patio. Graag vernemen wij wat ongeveer de kosten zullen zijn om de patio dicht te laten maken en de bovenzijde te voorzien van zonwerend glas. Ongeveer 6,35 m bij 3,20 m.

Uitbouw aan achterzijde woning vervangen

Betreft het vervangen van de huidige aanbouw 3.60 x 3.70 meter naar een nieuwe aanbouw over de hele breedte van 8.40 en 3.60 meter diep. Dit moet met stenen onderkant, houten kozijnen, 1 achterdeur en openslaande deuren. Het moet een gemetselde aanbouw worden. Er moet aan de binnenkant gestukt worden (in principe volledig afgewerkt worden) en er moeten water en elektra leidingen komen.

Herenhuis laten bouwen

Wij willen op korte termijn op een eigen kavel een symmetrisch herenhuis of notariswoning woning laten bouwen. Een aantal wensen zijn: Hoge plafonds, garage en een 2e badkamer. Geen dakkapellen, enkel dakramen. Kunt u ons een inschatting geven wat de prijs zal zijn en wat de verwachte aflevertijd is?

Draagmuur deels slopen

Graag zou ik het stukje muur aangegeven in foto willen laten verwijderen en een bind laten plaatsten. Het gaat om 2,4m lengte. Kunt u hiervoor een offerte maken? Met vriendelijk groet,

Gedeelte van draagmuur verwijderen

Graag zou ik een stuk van 2,2 meter breed x 2.6 meter hoog van een draagmuur willen laten verwijderen en een bind laten plaatsten. Kunt u hiervoor een offerte maken? Met vriendelijk groet.

Kluis installeren in woning

Ik heb hulp nodig om een kluis in mijn woning te installeren. Een metalen kluis. Deze moet aan de buitengevel vastgezet worden. De buitengevel is van beton. De precieze plek weet ik nog niet.

Marmeren vloer en dekvloer met vloerverwarming slopen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van een marmeren vloer, inclusief ondervloer en vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 60 m2. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van een nieuwe vloerverwarming die als hoofdverwarming gebruikt zal worden en voor het leggen van een dekvloer.

Achterzijde woning uitbouw controleren

We hebben pas een woning gekocht en willen graag dat een professional kijkt naar het bouwkundig rapport en de constructie van onze uitbouw. We hebben zelf het vermoeden dat er iets niet klopt. De stukken zijn al bij de gemeente opgevraagd, echter er is niets opgenomen over een van de muren van de uitbouw, met daaraan vastzittend een schuur. Vraag is of het aantal heipalen dat geplaatst is voldoende voor de constructie is. De uitbouw is 5 x 3 meter en de woning dateert uit 1982.

Waterbestendige wandpanelen plaatsen en radiator vervangen

Wij hebben in onze keuken een muur met Spachtelputz en een ander stuk muur met tegelwerk. We willen op beide muren graag waterbestendige wandpanelen laten aanbrengen. Verder willen we een radiator in de badkamer laten vervangen. We zoeken een vakman die beide klussen kan uitvoeren. We willen een afspraak maken en ons laten adviseren over de materialen en kosten.

Woning uitbouwen

Het gaat om een mogelijke uitbouw van 2,50 x 5,70 meter. Er staan kozijnen in de achtergevel die overgezet moeten worden in de uitbouw. Deze zijn: 3 bij 2,50 meter en 1,47 bij 2,50 meter. Er staat al 1 buitenmuur van de buren. Eventueel gaat er ook een lichtkoepel komen of iets dergelijks.

Muur verwijderen

Tussenwand weghalen van de woon- slaapkamer Hoogte 3.15 meter. Lengte 4.20 meter in het verlengde een deur. En een de glaswand met kozijnen van 3.05 meter lang en 3.15 hoog tussen slaapkamer en loggia. Graag voor nu een richtprijs in november is de overdracht van het pand. Dan in overleg het moment van de werkzaamheden bespreken.

Diverse klussen in huis

Ik ben op zoek naar een vakman voor diverse klussen in huis. Wij willen de knieschotten/schuifdeuren op zolder vervangen, daar deze niet goed meer functioneren. Het zijn nu twee maal twee schuifpanelen en we zien liever twee maal vier schuifpanelen, zodat het materiaal achter de schotten beter benaderbaar is. Het gaat om een totale lengte van ongeveer 2 x 5 meter. Daarnaast moet een kleine slaapkamer opnieuw behangen worden met vliesbehang. De kamer is ongeveer 2 x 4 meter en 230 cm hoog. Op de zolder is een balustrade waarvan een lat defect is en moet worden vervangen. Alle materialen moeten ook worden geleverd. Wij laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw prijsindicatie.