Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leiden of directe omgeving.

2227 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe gezinswoning bouwen, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, nieuwbouw op kavel, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, uitbouw achterzijde en zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leiden:

Begane grond keuken bij woonkamer betrekken (draagmuur)

Wij gaan binnenkort wonen in een rijtjeshuis (hoekwoning) van 1962. Wij willen 3 aanpassingen doen op de begane grond: De keuken bij de woonkamer betrekken. Dit is een draagmuur (of iig een draagpilaar, zie bouwtekeningen) (geel op de “idee tekening.jpg”) De keukendeur naar de gang dichtmaken (blauw op de “idee tekening.jpg”) Een stuk van de gang bij de wc trekken. (Groen op de “idee tekening.jpg”) Wij willen de keuken bij de woonkamer betrekken. Deze muur is +-282 cm. Hierin willen wij een 250 cm doorloop (Of meer als dat mogelijk is. Wij roepen nu 250 cm omdat wij dit bij meerdere buren gezien hebben en wij dus denk dat dit minimaal mogelijk moet zijn). 250 cm moet te doen zijn met alleen een stalen draagbalk. Wij hebben nog geen constructieberekening laten uitvoeren of vergunning aangevraagd. Dit willen wij graag in overleg met u doen. Bijgevoegd bouwtekeningen + idee schets. (Ik heb meer bouwtekeningen indien gewenst) Relevant: Werkzaamheden op begane grond De muur is van beide kanten te benaderen Theoretische werkzaamheden als bezichtiging, inmeten, plannen,bouwtekening constructieberekening, vergunning etc kunnen per direct worden gestart. Praktijk werkzaamheden kunnen vanaf 16 maart uitgevoerd worden. Er zitten wandcontactdozen in de draagmuur. Huis is leeg bij uitvoeren praktijk werkzaamheden. Tapijt en behang worden na de werkzaamheden verwijderd. Er kan dus “gemorst” worden. Auto’s en container kunnen voor de deur geplaatst worden. Ik kan helpen met makkelijke werkzaamheden. De vloeren van de begane grond en 1e verdieping zijn van hout. Bij meerdere buren is deze draagmuur al voor 250 cm verwijderd. Deze is voorzien van een draagbalk. Indien gewenst kan bij deze buren worden bezichtigd.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 2.5 bij 5 m. De Keuken is nu gedeeltelijk uitgebouwd van 2.5-2.5 m, deze willen we doorgetrokken hebben naar 5 m breed. Links hebben de buren ook een uitbouw van 2 m, daarop graag de onze aansluiten. De aanbouw van steen met schuifpui met 2 grote ramen aan beide zijden, links en rechts een klein stuk muur overlaten. Er ligt een paal in de grond op 2 meter, we weent niet of daarop aangesloten kan worden. Geen vergunning nodig. Wij denken aan een complete oplevering, inclusief elektra, stuc- en leidingwerk. Graag ook een lichtstraat in het dak. We willen voor de zomer klaar zijn.

Een dakopbouw plaatsen op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die op onze woning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 37,5 m2 groot worden, een hout skelet hebben en waarschijnlijk woon-klaar worden opgeleverd, maar dit besrpeek ik graag met de vakman. Het betreft een tussenwoning en de benodigde omgevingsvergunning is makkelijk verkrijgbaar.

Reparatie van lekkend beton balkon

Balkon van 6 bij 1,5 meter lekt op verschillende plekken. Graag een offerte voor de kosten van reparatie. Bijgaand een foto.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een stenen aanbouw van 2,5 m x 5,7 m, met dubbele deuren, weerszijde raampartij, compleet afgewerkt met elektra, stucwerk en een fundering. Graag ontvang ik een offerte.

Betonrot in kruipruimte herstellen

In de kruipruimte is, volgens mijn aannemer, betonrot gevonden. Graag zou ik dat willen laten herstellen. Ik heb zelf nog niet gekeken om hoeveel het gaat en ik heb er ook niet heel veel verstand van, maar de totale beneden vloer is 46 m2.

Een badkamer verbouwen

Ik wil graag een nieuwe badkamer. De ingang die nu in de keuken staat, wil ik naar de slaapkamer. In de slaapkamer moet misschien een draagmuur verwijderd worden. Daarnaast bespreek ik graag met de vakman wat de overige werkzaamheden kunnen zijn.

Betonnen funderingsplaat verzakking herstellen

Ik heb een probleem met een deel van de fundering van mijn woonhuis: de fundering staat aan de linker en rechterkant op palen, maar aan de voor en achterkant zijn deze er niet. Op de plaat is een muur gemetseld (een vorstrand?) aan de voor- en achterkant. Daarmee heeft de plaat een dragende functie gekregen, maar het is niet de hoofdfundering. De plaat aan de voorkant is op betonnen nokken gezet en vastgemaakt aan de hoofdfundering, maar is niet verankerd. In het verleden is de grond veel verzakt, en ik vermoed dat door de verzakking bepaalde druk op de plaat is gekomen waardoor de plaat naar voren is gekanteld. Ik denk dat het ongeveer 1,5 cm uit het lood is gekanteld. Ik denk dat de een plaat aan de voorkant uitgraven moet worden, dat het vrijkomt en er dan een soort verankering aan de hoofdfundering bevestigd wordt. Ik hoop dat de fundering rechtgetrokken kan worden met het aandraaien van de bouten. Uiteindelijk zou de grond weer teruggestort worden. De afmeting van de plaat is: 5,40 meter breed en 1-1,10 meter hoog. Heel graag ontvang ik uw reactie met de mogelijkheden. Ik heb tekeningen, echter, deze zijn uit circa 1973. Het is een rijtjeswoning, een tussenwoning. Graag krijg ik advies en een offerte. De klus heeft enige spoed.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een kleine aanbouw aan de achterzijde van ons huis. Dit gaat om een aanbouw van minder dan 2,5 meter. Daarnaast willen we graag openslaande deuren het liefst in de stijl van jaren 30 woning. Wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten. Het gaat om het stukje onder het balkon van de bovenburen (zie afbeelding).

Lekkage in een aluminium serre verhelpen

Door regen en door oostenwind staat de wind op de serre waardoor er lekkage ontstaat in de aansluiting van de serre met de gevel.

Lekkage serredak verhelpen

Ik heb een flinke lekkage aan mijn serre dak. Het dak loopt schuin af. 5 glazen platen liggen in een paneel dat wordt afgedekt door een rubberen strip. Dit lekt aan de voorkant. De afmeting is 2 x 5,25 meter.

Lekkage serre

Lekkage in serre opsporen en repareren. Het dak van de serre is 2 m diep en 5,5 meter lang. (serre heeft glazen panelen van 90 breed)

Draagmuur verwijderen tussen keuken en woongedeelte

We kopen een nieuwe woning die op 15 december 2019 geleverd wordt. We willen de muur tussen de keuken en het woongedeelte weghalen. Dit is - althans zo zijn wij geinformeerd - een draagmuur. In deze gemeente is daarvoor tevens een vergunning nodig. We zoeken een partij die de komende tijd een constructieberekening kan maken en kan assisteren in het vergunningsproces om vervolgens in december de werkzaamheden uit te voeren.

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen

Wij willen een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Nu zit er wel een trap naar zolder in, maar dit is (á la jaren '30) een steile trap achter een deur. Dit zorgt voor een onhandige schuine wand in de badkamer. Wij willen nu een vaste trap naar zolder laten plaatsen, 'doorlopend' vanaf de trap vanaf de begane grond. Een smalle, steile trap is prima. Het doel van het plaatsen van een vaste trap is het winnen van ruimte in de badkamer. Zie bijlage voor foto's. We hebben nog geen specifiek materiaal in gedachten voor de nieuwe trap, maar graag iets dat goedkoop is. Graag oude trap direct afvoeren.

Uitbouw realiseren

Graag zouden wij onze woning willen uitbouwen over de gehele beukmaat. Beukmaat is ongeveer 5,5 meter. Uitbouw zou zijn voor ongeveer 1,5 meter. De uitbouw zal tegen de huidige keuken aankomen, de leidingen en elektra zal daarmee moeten worden verplaatst. Het skelet zou van metselwerk worden in dezelfde 1930 stijl als nu met openslaande deuren en een glas en lood component. Daarnaast zal de woning moet ook klaar worden gemaakt voor een nieuw te installeren keuken.

Balkonhekken vervangen

Er moet een nieuw balkonhek geplaatst worden of er moet een stuk vervangen worden en de rest opnieuw geschilderd. Totale lengte ongv 7. 55 - 1 meter hoog

Oplossing slechte fundering verzakkende uitgebouwde keuken

Ik zoek een aannemer die een fundering van een uitbouw kan herstellen/realiseren. Het gaat om een gemetselde uitbouw van 250 bij 250 cm die momenteel aan het verzakken is. De uitbouw bevindt zich aan de achterzijde van een tussenwoning. In de uitbouw zit onze keuken.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan onze woning. De uitbouw zal een afmeting hebben van 5.3 bij 3 meter. Er is geen vergunning nodig. Ik weet nog niet hoe het eruit moet gaan zien en of er een fundering in moet en of het compleet opgeleverd moet worden of niet. Ik doe alles graag in overleg met de vakman. Ik ontvang graag een offerte.

Serre met fundering maken

Het gaat om een serre naast een bestaande uitbouw met stenen muur. totale lengte is 4 meter, breedte 3.5 meter. linkerkant vanuit de woning is al een voorzien van de buitenmuur, rechterkant vanuit woning graag met melkglas, boven en achter kant transparant glas. hoogte vanuit woning is 3 meter, kan aflopen naar 2.6 meter aan einde. voor fundering is al uitgegraven inclusief geul van 60cm aan de achter en rechterkant. graag offerte voor serre met fundering, kunstof zwart, 3,5 meter breed, 4 meter lang, bestaande uit rechterkant, achterkant en bovenkant. linkerkant bestaande stenen muur.

Dakterras aanleggen

Ik wil een dakterras van ongeveer 30 m2 aanleggen inclusief een dakluik (of iets in die richting). Het moeten houten planken zijn. Ik heb nog geen bouwtekeningen en ook nog geen vergunning aangevraagd. Kunt u dit misschien voor mij regelen? Ik hoor het graag.

Opbouw achterzijde

Op onze woning willen we op de bestaande kleine uitbouw (12 m3) een casco opbouw plaatsen. Dit past in het bestemmingsplan en een goedkeuring voor de welstandscommissie is in aanvraag. In de opbouw is sprake van een kleine dakkapel en aan de tuinkant een klein raam op de voorkant georiënteerd. Het dak is met zink bekleed. De nok wordt aan de nok van de bestaande woning gekoppeld. Het huidige dak (welke in de nieuwe situatie als vloer zal fungeren) is al verstevigd en aan de muur verankerd. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het casco bouwen van dit dak (buitenzijde is af en bekleed). Mogelijk kunt u ook aangeven op wat viir termijn u zou kunnen starten/ leveren.

Draai kiepdeur en ramen afstellen

Ik zoek iemand voor het afstellen van 4 kiepramen in woning. Ze gaan dicht en op kiepstand maar niet soepel en volledig. Het is makkelijk te bereiken voor de vakman.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw tbv keuken, woonkamer nieuwe wanden en plafond, 1e etage 2 nieuwe slaapkamers en badkamer volledig ( nog geen badkamer op etage vloer) incl loodgieterswerk bg + 1e etage stucen bg+1e, vloerverwarming op bg en 3x airco's ( 2x 1e etage, 1x bg). Incl sloopwerk en afvoeren puin. Graag een afspraak op locatie.

Dubbele nokverhogende dakkapel plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist/aannemer die aan de voor en achterzijde van mijn woning een knokverhoging/dakkapel kan plaatsen. De dakkapellen moeten 476 cm breed worden en van kunststof zijn. Het gaat om een tussenwoning.

Houten schuur renoveren en achtertuin opnieuw bestraten

Ik wil graag dat mijn achtertuin die nu deels verzakt is opnieuw betegeld wordt. De vakman haalt de huidige tegels eruit, egaliseert het in zijn geheel en legt de tegels terug. Oppervlakte is ongeveer 25 m 2. Ook moet een houten schuur opgeknapt worden. De balken aan de onderkant en zijkant zijn namelijk verrot. Dit moet volledig vernieuwd worden.