Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leiden of directe omgeving.

2107 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, dakopbouw op het platte dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leiden:

Omheining voor privacy maken

Ik heb momenteel een metalen leuning op mijn terras. Ik wil graag een langere houten omheining voor privacy van ongeveer 2 meter lang bij ongeveer 1.80 meter hoog. Materialen in overleg.

Opbouw op een plat dak van het huis bouwen

We willen een opbouw op ons huis. De maten zijn 10 meter bij 6 meter. Vergunning is nog niet aangevraagd, mag u doen. We willen graag eerst een oriënterend gesprek en verder weten we ook nog niet precies wat de invulling van de klus zal zijn.

Asbest verwijderen van een woonhuis

Inventarisatie aanwezig Stopverf ramen en zoldervloer met tegels/lijm

Zolder verbouwing na plaatsing dakkapel

Afgelopen jaar hebben we een dakkapel laten plaatsen. Nu willen we graag een indeling voor onze zolder laten maken. Het gaat om het plaatsen van wanden zodat er een overloop, twee kamer en een open washok wordt gecreëerd, inclusief deuren, Electra een radiator (aansluiting is aanwezig) en het plaatsen van een plafond.

Dakopbouw plaatsen

Plaatsen van een dakopbouw aan de achterzijde van de zolder. Totaal ongeveer 15m aanbouwen. Betreft hoekhuis dus opbouw met metselwerk aan straatzijde. Bijvoorkeur wordt kozijn uit huidige kunststof dakkapel hergebruikt.

Uitbouw aan de woonkamer maken

Hierbij is onze wensen voor de uitbouw onze woonkamer. Het gaat om een uitbouw met plat dak aan de achterzijde van onze woning. Afmetingen 6 meter lang x 3.50 meter diep x 2.85 meter hoog. De vloer is glad afgewerkt, zodat later vloerverwarming, hout of laminaat gelegd kan worden. De wanden bestaan uit hout skeletbouw, buitenkant wordt stenen met isolatie. Het dak van de uitbouw bestaat uit een houten baklaag op afschot met isolatie en een dakbeschot, met daarop EPDM dakbedekking. Het plafond wordt voorzien van gipsplaten. Ontwatering gaat via een onderuitloop met regenpijp en zal aangesloten worden op het bestaande hemelwaterriool. De uitbouw wordt aan de voorkant voorzien van een diepe overstek. Verder moeten er nog openslaande deuren in komen. Ik zou graag op basis van deze gegevens een prijsindicatie willen ontvangen.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag een dakopbouw (schuine voorkant) van 4. 00 bij 6. 00 m.

Schuurfundering maken

Ik wil graag op de plek van mijn oude schuur een nieuwe fundatie laten storten zodat er nieuwe schuur op gemetseld kan worden. Schuur moet uiteindelijk als kantoor kunnen fungeren dus geisoleerd fundering met vorst rand is wel een vereiste. Het gaat om een oppervlakte van +-6. 4m x 3. 5m.

Nieuwe fundering voor schuur storten

Ik wil graag op de plek van mijn oude schuur een nieuwe fundatie laten storten waar vervolgens een nieuwe schuur op gemetseld kan worden. De schuur zal in de toekomst moeten fungeren als kantoor ruimte, dus de fundatie zou ik graag op broodjes willen hebben met een vorst rand. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 6,40 bij 3,50 meter.

Dakopbouw en gevel gelijk trekken met buren

We willen bij onze nieuwe woning, waarvan we in mei de sleutel krijgen, het dak verhogen en de gevel aan de voorzijde gelijk trekken met de achterkant, zodat er aan de voorkant een kamer ontstaat en (door de verhoging) een zolderverdieping. De bijlage is de huidige situatie. Helaas kan ik de gewenste situatie niet meer toevoegen maar die informatie kan ik mailen. Het moet wel voor november gerealiseerd worden.

Nieuwe schuur bouwen

Wij willen een schuur laten bouwen van A tot Z gedaan door een vakman. (L X B X H) 4 x 11.8 x 2.6.

Nieuwe fundering voor schuur maken

Ik woon in Leiden en wil graag mijn oude schuur (houtje touwtje gemaakt door vorige eigenaar) vervangen door een nieuwe schuur (gemetseld). Hiervoor wil ik graag een goede fundering laten storten met isolatie zodat het ooit zou kunnen fungeren als kantoor ruimte. Verwijderen ga ik zelf doen. Het gaat om een oppervlakte van +- 6.0 m * 4.5 m (+- 27 m2). Ik geloof niet dat er geheid hoeft te worden maar daar kunnen we het altijd over hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Waterschade aan muren, plafond en vloer herstellen

Ik heb een woning van 80 m2. Ik heb waterschade opgelopen in mijn open keuken en woonkamer. De muren met behang moeten worden vervangen en het plafond moet geschilderd worden. De kozijnen moeten worden hersteld en een laminaat vloer van circa 80 m2 moet hersteld worden.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van 1,5 bij 5,5 meter met openslaande deuren en een licht inval in het dak. Fundering moet nog gelegd. Binnenzijde volledig afgewerkt.

Kelder maken onder bestaande woningen of tuinen

Ik wil samen met mijn buren een kelder laten aanleggen onder onze bestaande woningen of tuinen. Vrij nieuwe bouw: uit 2001. Een kelder van 4 x 10 of 5 x 10 meter. De sonderingstekeningen en de plattegrond van onze beide huizen zou ik u willen toesturen. Deze heb ik in PDF formaat en kunnen daarom niet bijgesloten worden in dit reactieformulier. Graag nader contact via de mail, zodat ik de tekeningen kan sturen. Dan hoor ik graag van u of een kelder mogelijk is en wat het ongeveer zou kosten.

Fundering aan achterzijde woning realiseren

Ik wil graag een offerte voor het maken van een fundering voor mijn uitbouw van 3 bij 5,20 meter.

Uitbouw laten plaatsen

Ik wil graag een uitbouw laten plaatsen van 3 bij 5 meter.

Draagmuur slopen en puin afvoeren

Verwijderen draagmuur tussen huiskamer en keuken van jaren '30 woning, inclusief het verwijderen van het puin. Afwerken doe ik zelf. Lengte bedraagt een kleine 3 meter en 2.90 meterhoog. Het is de bedoeling dat de weggehaalde muur echt eindigt vlak tegen de buitenmuur. Werkzaamheden kunnen plaatsvinden vanaf begin februari.

Dakopbouw op een dakterras bouwen

Op het terras van ons platte dak willen wij een extra kamer, 14 m2, realiseren naar de straatkant. Achter het dakterras bevind zich een kamer met kozijn naar het dakterras. Deze moet dicht gemaakt worden. Links van het dakterras bevind zich ook een dakopbouw. Het kozijn wat hierin zit moet vervangen worden door een muur met kozijn en toegangsdeur naar de nieuwe kamer. Deze muur met kozijn moet binnen de huidige dakopbouw komen. Rechts van de dakopbouw is een stenen muur. Aan de voorkant van het dakterras bevind zich een muurtje waarboven een kozijn geplaatst moet worden. Boven het kozijn moet tot aan het dak een muurtje geplaatst worden. In de nieuwe kamer moeten enkele elektrapunten aangebracht worden. De muren en plafond moeten behangklaar zijn. Gaarne uw reactie per email.

Tussenmuur plaatsen

Tussenmuur (ongeveer 3 meter lang en 2.5 meter hoog) en deur plaatsen in de woonkamer om een extra slaapkamer te creëren. Op de vloer ligt laminaat. Alle materialen zijn voor de vakman.

Draagmuur verwijderen

Wij willen een draagmuur tussen de woonkamer en keuken laten verwijderen. De muur is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog. De muur van de verdieping erboven zal ondersteund moeten worden met een H of I balk. Separaat ouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Kelder onder het huis bouwen

Ik zou graag een offerte willen voor een kelder onder mijn huis. De woning is 5,30 meter breed en ongeveer 13 meter diep. Zou graag de trap onder de bestaande trap willen. Als u nog meer informatie nodig heeft graag mailen ivm werk ben ik telefonisch lastig bereikbaar.

Uitgraven vanwege bouw van een kelder

Graag ontvang ik een indicatie voor het uitgraven en afvoeren van de grond ten behoeve van een kelder bouw. De afmeting is 11 x 8 meter en 2.60 meter diep.

Kwaaitaal vloer vervangen in een tussenwoning

Wij zijn bezig met de aankoop van een tussenwoning uit bouwjaar 1968 en verwachten de overdracht over 4 tot 6 weken. In die woning ligt een kwaaitaal vloer van ongeveer 570 x 800 cm. We willen graag uw advies en prijsopgave voor de vervanging van die vloer. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Woning uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde. Woning is 5 meter breed en we willen ongeveer 2,5 meter uitbouwen. Het liefst met zoveel mogelijk licht. Dacht zelf aan een serre of een uitbouw met aan de bovenkant glas. Daarbij vroeg ik mij af of het ook mogelijk is dat het glas aan de bovenkant zo gemaakt kan worden dat het open kan zodat je geheel buiten zit met mooi weer. En hoeveel gaat het ongeveer kosten? Ik wil sowieso elektra leidingen naar de uitbouw toe, maar nog niet zeker of ik waterleidingen ertoe getrokken wil hebben.