Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leiden of directe omgeving.

2147 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning bouwen te Doetinchem, nieuw huis bouwen, prefab bungalow of woning bouwen, nieuwbouwwoning bouwen, nieuwe woning, ruwbouw woning bouwen, complete strokenfundering realiseren, aanbouwen, renoveren en verbouwen, praktijkruimte uitbouwen, huis laten bouwen, fundering maken voor een woning en units, twee woonlagen aanbouwen, extra verdieping op woning bouwen, uitbouw over gehele achterzijde woning, aanbouwen en verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leiden:

Autowasplaats aanleggen

Voor onze nieuwe vestiging (omgeving Leiden) willen wij inpandig een autowasplaats laten aanleggen. De vloer moet vloeistofdicht worden en er moet een waterkering ( +/- 5 cm hoog x 6 en x8 ) gemaakt worden. Slibput voor max 15 wassingen per dag en aangsloten worden op het riool. Huidige vloer is van beton.

Slopen tussenmuur

Ik zoek een partij die een tussenmuur, bestaande uit gipsblokken, kan verwijderen. Het betreft ongeveer 5 m2. Dit werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping. Daarnaast dient het netjes te worden afgewerkt, daar waar het open is. De woning is goed bereikbaar.

Uitbouw realiseren aan achterzijde woning

Wij zitten te denken aan een eventuele uitbouw en zijn benieuwd naar de kosten hiervan. De uitbouw zou dan 5,72 bij ongeveer 3 meter worden, helemaal afgewerkt. Denk aan vloer, isolatie, elektra, leidingen en dergelijke. Ook willen wij over de gehele breedte van de uitbouw een schuifpui plaatsen.

Zolder verbouwen

Wandjes plaatsen zodat er twee slaapkamers, een badkamer en een overloop ontstaat. Electra aanleggen in alle kamers. Muren stuken. Badkamer tegelen en aansluiten van douche, toilet en wastafel. Andere kleine klusjes als afwerking zoals omleggen leidingen, nieuwe radiatoren aansluiten et cetera. Graag reactie zodat afspraak gemaakt kan worden om de klus op locatie in te kunnen schatten. Badkamer materiaal regelen we zelf.

Betonnen balkon schuren en coaten

Balkon is ongeveer 14 m2. Betonverflaag is aan het bladderen. Zou graag offerte willen om dit te laten verhelpen. Ik denk aan schuren en opnieuw verven of coaten. Graag offerte.

Slopen binnenmuur, verwijderen boog en dichtmetselen deuren

Ik zoek een partij die in mijn appartement een aantal klussen uit kan voeren. In eerste instantie wil ik dat er een boog tussen de woonkamer en de keuken verwijderd word. Daarnaast moet er een 4 meter lange muur tussen twee slaapkamers verwijderd worden. Als laatst moeten er twee dueren en kozijn worden verwijderd en dichtgemetseld worden. Het gaat om een appartement op de 2e verdieping en is goed bereikbaar per trap.

Beton storten voor een tuinhuisje

Wij willen op volkstuin tuinhuisje plaatsen en willen die op betonnen fundering plaatsen . Huisje word ongeveer 5x4 m Het terrein ligt er nu braak bij en ook aansluitingen voor douche toilet en keuken meenemen in de fundering

Dakopbouw met nokverhoging realiseren

Ik wil een dakopbouw met nokverhoging van vier dakpannen hebben. De maten zijn 4.50 X 4.50 meter. Ik wil dit volledig casco hebben.

Dragende tussenmuren verwijderen

Ik wil graag dat 2 slaapkamers (beide 4 x 2 meter) samenvoegen door de 4 meter lange muur door te breken en voorzien van een balk. Mag verder netjes gestuct worden. - De boog tussen de keuken en woonkamer verwijderen, zodat het een grotere en rechthoekige opening word. Er zitten spotjes in de boog, deze hoeven niet terug te komen dus elektra in de muur kan verwijderd worden. Graag strak met stukwerk afleveren.

Lekkend balkon repareren

Het balkon van 5 x 1 meter van een jaren '30 huis lekt bij zware regen een beetje, ik wil er graag een waterdicht laagje op smeren als dat kan. Ik heb een betonnen balkon. Betreft de vloer van de eerste verdieping.

Dakopbouw en dakkapel realiseren

Wij zouden graag een dakopbouw van 400 cm bij 600 cm. Op een plat dak willen realiseren plus een dakkapel van 4 meter op de eerste verdieping, achterkant van het huis met deur naar nog te realiseren dakterras. We weten niet of het casco opgeleverd zou moeten worden of volledig afgewerkt.

Ondervloer en balken vernieuwen

Graag willen wij dat de huidige vloer weggehaald zal worden. De balken zullen vervangen moeten worden. Er zal ook een nieuwe ondervloer geplaatst moeten worden. Wij hebben zelf geen materiaal. Dit willen wij ook graag in de offerte terugzien. Het gaat om zo'n 30 m2.

Omheining voor privacy maken

Ik heb momenteel een metalen leuning op mijn terras. Ik wil graag een langere houten omheining voor privacy van ongeveer 2 meter lang bij ongeveer 1.80 meter hoog. Materialen in overleg.

Opbouw op een plat dak van het huis bouwen

We willen een opbouw op ons huis. De maten zijn 10 meter bij 6 meter. Vergunning is nog niet aangevraagd, mag u doen. We willen graag eerst een oriënterend gesprek en verder weten we ook nog niet precies wat de invulling van de klus zal zijn.

Zolder verbouwing na plaatsing dakkapel

Afgelopen jaar hebben we een dakkapel laten plaatsen. Nu willen we graag een indeling voor onze zolder laten maken. Het gaat om het plaatsen van wanden zodat er een overloop, twee kamer en een open washok wordt gecreëerd, inclusief deuren, Electra een radiator (aansluiting is aanwezig) en het plaatsen van een plafond.

Dakopbouw plaatsen

Plaatsen van een dakopbouw aan de achterzijde van de zolder. Totaal ongeveer 15m aanbouwen. Betreft hoekhuis dus opbouw met metselwerk aan straatzijde. Bijvoorkeur wordt kozijn uit huidige kunststof dakkapel hergebruikt.

Uitbouw aan de woonkamer maken

Hierbij is onze wensen voor de uitbouw onze woonkamer. Het gaat om een uitbouw met plat dak aan de achterzijde van onze woning. Afmetingen 6 meter lang x 3.50 meter diep x 2.85 meter hoog. De vloer is glad afgewerkt, zodat later vloerverwarming, hout of laminaat gelegd kan worden. De wanden bestaan uit hout skeletbouw, buitenkant wordt stenen met isolatie. Het dak van de uitbouw bestaat uit een houten baklaag op afschot met isolatie en een dakbeschot, met daarop EPDM dakbedekking. Het plafond wordt voorzien van gipsplaten. Ontwatering gaat via een onderuitloop met regenpijp en zal aangesloten worden op het bestaande hemelwaterriool. De uitbouw wordt aan de voorkant voorzien van een diepe overstek. Verder moeten er nog openslaande deuren in komen. Ik zou graag op basis van deze gegevens een prijsindicatie willen ontvangen.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag een dakopbouw (schuine voorkant) van 4. 00 bij 6. 00 m.

Schuurfundering maken

Ik wil graag op de plek van mijn oude schuur een nieuwe fundatie laten storten zodat er nieuwe schuur op gemetseld kan worden. Schuur moet uiteindelijk als kantoor kunnen fungeren dus geisoleerd fundering met vorst rand is wel een vereiste. Het gaat om een oppervlakte van +-6. 4m x 3. 5m.

Nieuwe fundering voor schuur storten

Ik wil graag op de plek van mijn oude schuur een nieuwe fundatie laten storten waar vervolgens een nieuwe schuur op gemetseld kan worden. De schuur zal in de toekomst moeten fungeren als kantoor ruimte, dus de fundatie zou ik graag op broodjes willen hebben met een vorst rand. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 6,40 bij 3,50 meter.

Dakopbouw en gevel gelijk trekken met buren

We willen bij onze nieuwe woning, waarvan we in mei de sleutel krijgen, het dak verhogen en de gevel aan de voorzijde gelijk trekken met de achterkant, zodat er aan de voorkant een kamer ontstaat en (door de verhoging) een zolderverdieping. De bijlage is de huidige situatie. Helaas kan ik de gewenste situatie niet meer toevoegen maar die informatie kan ik mailen. Het moet wel voor november gerealiseerd worden.

Nieuwe schuur bouwen

Wij willen een schuur laten bouwen van A tot Z gedaan door een vakman. (L X B X H) 4 x 11.8 x 2.6.

Nieuwe fundering voor schuur maken

Ik woon in Leiden en wil graag mijn oude schuur (houtje touwtje gemaakt door vorige eigenaar) vervangen door een nieuwe schuur (gemetseld). Hiervoor wil ik graag een goede fundering laten storten met isolatie zodat het ooit zou kunnen fungeren als kantoor ruimte. Verwijderen ga ik zelf doen. Het gaat om een oppervlakte van +- 6.0 m * 4.5 m (+- 27 m2). Ik geloof niet dat er geheid hoeft te worden maar daar kunnen we het altijd over hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Waterschade aan muren, plafond en vloer herstellen

Ik heb een woning van 80 m2. Ik heb waterschade opgelopen in mijn open keuken en woonkamer. De muren met behang moeten worden vervangen en het plafond moet geschilderd worden. De kozijnen moeten worden hersteld en een laminaat vloer van circa 80 m2 moet hersteld worden.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van 1,5 bij 5,5 meter met openslaande deuren en een licht inval in het dak. Fundering moet nog gelegd. Binnenzijde volledig afgewerkt.