Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Leiden of directe omgeving.

2047 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Leiden:

Dakopbouw op een dakterras bouwen

Op het terras van ons platte dak willen wij een extra kamer, 14 m2, realiseren naar de straatkant. Achter het dakterras bevind zich een kamer met kozijn naar het dakterras. Deze moet dicht gemaakt worden. Links van het dakterras bevind zich ook een dakopbouw. Het kozijn wat hierin zit moet vervangen worden door een muur met kozijn en toegangsdeur naar de nieuwe kamer. Deze muur met kozijn moet binnen de huidige dakopbouw komen. Rechts van de dakopbouw is een stenen muur. Aan de voorkant van het dakterras bevind zich een muurtje waarboven een kozijn geplaatst moet worden. Boven het kozijn moet tot aan het dak een muurtje geplaatst worden. In de nieuwe kamer moeten enkele elektrapunten aangebracht worden. De muren en plafond moeten behangklaar zijn. Gaarne uw reactie per email.

Tussenmuur plaatsen

Tussenmuur (ongeveer 3 meter lang en 2.5 meter hoog) en deur plaatsen in de woonkamer om een extra slaapkamer te creëren. Op de vloer ligt laminaat. Alle materialen zijn voor de vakman.

Draagmuur verwijderen

Wij willen een draagmuur tussen de woonkamer en keuken laten verwijderen. De muur is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog. De muur van de verdieping erboven zal ondersteund moeten worden met een H of I balk. Separaat ouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Kelder onder het huis bouwen

Ik zou graag een offerte willen voor een kelder onder mijn huis. De woning is 5,30 meter breed en ongeveer 13 meter diep. Zou graag de trap onder de bestaande trap willen. Als u nog meer informatie nodig heeft graag mailen ivm werk ben ik telefonisch lastig bereikbaar.

Uitgraven vanwege bouw van een kelder

Graag ontvang ik een indicatie voor het uitgraven en afvoeren van de grond ten behoeve van een kelder bouw. De afmeting is 11 x 8 meter en 2.60 meter diep.

Kwaaitaal vloer vervangen in een tussenwoning

Wij zijn bezig met de aankoop van een tussenwoning uit bouwjaar 1968 en verwachten de overdracht over 4 tot 6 weken. In die woning ligt een kwaaitaal vloer van ongeveer 570 x 800 cm. We willen graag uw advies en prijsopgave voor de vervanging van die vloer. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Woning uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde. Woning is 5 meter breed en we willen ongeveer 2,5 meter uitbouwen. Het liefst met zoveel mogelijk licht. Dacht zelf aan een serre of een uitbouw met aan de bovenkant glas. Daarbij vroeg ik mij af of het ook mogelijk is dat het glas aan de bovenkant zo gemaakt kan worden dat het open kan zodat je geheel buiten zit met mooi weer. En hoeveel gaat het ongeveer kosten? Ik wil sowieso elektra leidingen naar de uitbouw toe, maar nog niet zeker of ik waterleidingen ertoe getrokken wil hebben.

Lekkage aan een betonnen balkon

Wij hebben een betonnen balkon van ongeveer 6 m². Het balkon lekt want geeft vochtdoorslag in de aanpalende gevel onder het raam en in de onderliggende slaapkamer. We laten de lekkage graag verhelpen. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Uitbouw achterzijde samen met de buren

Wij wonen in een tussenwoning en willen samen met onze buren de achterzijde van beide woningen laten uitbouwen. Momenteel is er achter beide woningen al een uitbouw met daarin de keuken. Bij ons staat daar nog een heel kleine bijkeuken achter van 1,5 meter diep, maar die zullen we weghalen. We hebben een eerste schets van onze wensen bijgevoegd. Hierop is zichtbaar dat onze buren tot de achtergevel van hun huidige keuken willen bijbouwen. Wij willen nog een extra diepte van 1,5 meter daarachter en wel over de hele breedte van de woning. We gaan graag in gesprek met een aannemer die hiermee in januari of zo mogelijk eerder kan starten. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna graag een gedetailleerde offerte per pand.

Deel van een draagmuur verplaatsen

Deel van een draagmuur verplaatsen. De draagmuur is in totaal 185 cm lang en ondersteunt het dak. Ik wil in verband met de bouw van een badkamer deze muur gedeeltelijk (het groene deel van 80 cm op de foto) 45 cm naar voren halen. Ik zit met een VVE die toestemming moet geven en bouwtekeningen wilt zien. Zie ook een foto die ik beschikbaar heb.

Draagmuur slopen tussen de keuken en woonkamer

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1934 en willen daar eind oktober intrekken. Voor die tijd willen wij een stuk draagmuur van 2 meter breed tussen de woonkamer en keuken laten slopen en een steunbalk laten plaatsen. Het puin moet ook worden afgevoerd. Er is nog geen vergunning voor aangevraagd. We horen graag welke vakman hier tijd voor heeft en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Vochtschade herstellen

Door een fout van mijn buurman (die een dakkapel aan het bouwen is) is ons dak niet meer goed waterdicht. Wij hebben water in ons plafond en wij zien water in de muur van de badkamer. Het zou kunnen dat ons isolatie materiaal ook nat is op andere plek maar wij kunnen dat niet zien. Deze week gaat het dak van de buurman dichtgemaakt worden. Wij zoeken iemand om en offerte te maken en om onze verzekering te laten betalen. De buren aan de andere kant van deze buurman, hebben hetzelfde probleem. Mogelijk kunt u dat ook oppakken?

Carport ombouwen tot garage

Ik wil graag de carport dicht laten maken tot garage. De carport zit onder het huis (begane grond). Aan de voorkant moet de carport 120 cm worden uitgebouwd (staalconstructie) en daar moet een garagedeur (rol, kleur wit) geplaatst worden. De beide kanten van deze uitbouw moeten dan d.m.v. kunststof betimmering (witte kunststof planken houtlook) van 120 cm breed bij 260 cm hoogte, worden dichtgemaakt/afgesloten. Daartussen een garage(rol)deur van ongeveer 270/280 cm breed. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Diepte carport nu is 380 cm. Diepte na uitbouw van 120 cm, plus 380 cm = 500 cm Breedte carport 285 cm. Hoogte carport 260 cm. Roldeur garage zonder deur, maar wel elektrisch en graag met weinig geluid (geruisloos). Kleur wit en materiaal wat geen herrie geeft als je er een voetbal tegenaan schopt.

Asbest golfplaten van het schuurdak verwijderen

Wij hebben een asbest schuurdak met golfplaten. De oppervlakte is ongeveer 18 m2.

Betonvloer in de tuin storten

Het storten van een betonnen vloer in mijn tuin als terras waarop later tegels op worden gelegd. De ondergrond is zand. Het terras is ongeveer 20 m2. Ik zou graag een separate prijs ontvangen voor het storten van de vloer, het leggen van het terras en voor de gehele uitvoering.

Fundering aanleggen voor uitbouw

Ik zou graag een prijs willen hebben voor een fundering te maken.

Dak van uitbouw vervangen

Plat dak van bestaande uitbouw 2x5 meter geheel vervangen. De uitbouw bestaat uit betonnen muren aan de zijkant en aan de voorzijde 2 bakstenen muurtjes van ieder 0. 6m breedt. De te overspannen breedte is hierdoor +-4. 5 meter waar nu een kunststof kozijn in staat. Graag heb ik het dak geisoleerd en dusdanig stevig dat ik er voor onderhoud aan de woning op kan lopen. Verder heb ik graag 2 afwateringspunten. Los hiervan zou ik graag een offerte ontvangen voor onderhoud aan de dakgoten van de woning (2 x 5. 2 meter).

Keuken gereedmaken voor plaatsing van een keuken

In week 42 wordt een nieuwe keuken bij ons geplaatst. Er is echter nog wat meerwerk te doen aan elektra, loodgieterij en stucwerk. Kunnen wij een offerte of prijsindicatie krijgen voor de werkzaamheden die ik hieronder opnoem? Oude keuken halen we er zelf uit. Elektra: - bestaande WCD verplaatsen/inbouwen in de muur. 4 x 2, één in elke hoek van de keuken. - WCD (ver)plaatsen voor afzuigkap, vaatwasser, verlichting kast, magnetron, koel/vries combi en oven volgens leidingsschema. - verplaatsen licht aansluitpunt plafond richting raam. Loodgieterij: -verplaatsen aansluitingen/afvoer voor spoelbak en vaatwasser volgens leidingsschema - Afkoppelen bestaande radiator keuken rechts en wegwerken leidingen. - plaatsen nieuwe radiator links (bestellen we zelf, incl thermostaatkraan) + aanbrengen nieuwe leidingen ( materiaal door vakman, CV installatie zit achter de muur, zie plattegrond in bijlage) Optioneel stucwerk: - stucen van een deel plafond keuken - stucen muren keuken (totaal ongeveer 22 m2) - stucen woonkamer (+/- 45 m2) Planning: elektra en loodgieterij begin week 39 (25 september). Stucwerk eind week 39 of begin week 40. In de bijlage een aantal foto's en plattegronden die hopelijk een goed beeld schetsen van de benodigde werken. Graag eerst per e-mail contact opnemen, telefonisch moeilijker bereikbaar. Alvast bedankt Wouter Vermeersch

Van één slaapkamer twee maken

Ik wil graag een binnenmuur van 6 meter en 3 meter met geluidsisolatie. De muren zijn van gewapend beton. De radiator moet worden weggehaald, er moeten twee binnen (schuif) deuren geplaatst worden en de lichtschakelaar moet verplaatst en uitgebreid. Alles moet gestuct worden, verven doen we zelf. Graag zelf het materiaal aanleveren. Wij zoeken iemand die creatief kan meedenken.

Plat dak verhogen

De tweede (bovenste) verdieping van mijn woning is erg laag (ik ben 1,64 meter en kan er net rechtop in staan). Ik overweeg het dak daarom te laten ophogen, maar ik heb geen idee hoe duur een dergelijk project is en ben in de eerste instantie op zoek naar een ruwe indicatie (niet een gespecificeerde offerte). Het dak is circa 16 m2 (4.50 x 3.50 meter). Hoeveel kan ik ophogen en hoe duur is dat ongeveer? En als ik het bestaande dak daarbij wil vervangen, hoeveel kost dat extra?

Niet dragende tussenmuur slopen

Gaat om een muur in de woonkamer, geen draagmuur, in een flat appartement in leiden, op de derde verdieping. Muur is ongeveer 3,5 meter breed en 2,2 meter hoog. Graag ook puin ruimen erbij. Bvd.

Muur met dragende functies verwijderen

De opening in een draagmuur moet verbreed worden. Totale opening zal ongeveer 1. 8m breed zijn en 2. 20 hoog. Momenteel zit er al een draagbalk in ter grote van een deurpost met daaronder een doorgang. Hoeveel gaat het kosten om dit door jullie te laten doen? Hoor graag van u. Mvg,

Draagmuur slopen en balk plaatsen

Wij zouden graag de draagmuur verder uitbreken. Er is momenteel alleen een deurpost in gemaakt maar we zouden de opening graag breder willen maken (1.8 a 2 meter ongeveer). Het betreft een draagmuur op de 1e etage van een jaren dertig woning. Kunt u een indicatie geven hoeveel dit ongeveer gaat kosten?

Kelder aanbrengen onder de woning

Ik heb graag contact met u over de mogelijke aanleg van een kelder onder ons bestaande huis. Hartelijke groet, Marco

Draagmuur verwijderen en constructie opvangen

Wij willen een draagmuur tussen woonkamer en keuken laten verwijderen. Lengte 3 meter, 2.70 meter hoog. Er is een balkon aan de achterkant van de woning. Met de constructie van het opvangen van de muur dient daar rekening mee gehouden te worden. Zou u langs kunnen komen om de situatie te bekijken? We kunnen pas vanaf 27 juli afspreken.