Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor aanbouw voorkant woning:

Aanbouw voorkant woning

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben van een betonnen casco aanbouw van mijn woning aan de voorkant van mijn huis. Ik heb een stenen schuur die moet aan mijn huis gekoppeld worden. Grootte is dan 280 cm x 320 cm. Ik heb een foto van een andere uitbouw in onze wijk. Ik hoop graag een bericht van u terug te ontvangen, Alvast vriendelijk bedankt.
Onze klant uit Kwintsheul (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanbouw voorkant woning uit heel Nederland:

Erker voorkant of achterkant realiseren

Het gaat om het realiseren van een erker. We twijfelen of we de erker voor of achter willen. We twijfelen of het achter kan, we hebben namelijk een tussen woning. Aan beide kanten zit een aanbouw, 1 van ons en 1 van de buren. We weten dus niet wat bouwtechnisch mogelijk is. De erker moet 3,5 meter breed worden en 1,5 meter diep worden. We weten niet of een vergunning nodig is, maar we denken dat als een deze nodig is, deze makkelijk aan te vragen is. De fundering zou aangepast moeten worden. Graag zouden we willen weten wat de kosten zouden zijn hiervoor. Bij voorbaad dank.

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.

Aanbouw keuken voorkant huis

Ik wil een gemetselde aanbouw van 15 m2 laten plaatsen, inclusief elektra en stucwerk aan de binnenkant, en een fundering. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel renoveren

Hoekwoning, huidige staat: Voorkant steentjes, zijkant pleisterwerk, aanbouw kunststof schroten. gewenste werken: alle zijden incl. daklijsten bekleden met kunststofdelen, alle kozijnen/ramen/deuren verven cq repareren/vervangen. Dakshingles vervangen (hele dak andere kleur) Realisatie voorjaar 2020.

Nieuwe woning bouwen

Een woning van 14 meter breed 10 m diep. Tuinkant glas. Voorkant steen met zo min mogelijk raam. Verdeling woning Woonkamer keuken eetgedeelte is 14 x 6 meter De ruimtes naastelkaar zijn. Hal met trap en toilet binnenmaat 3 x 4 meter Slaapkamer binnenmaat 5,14 x 4 Badkamer binnenmaat 5 x 4 meter Kleine dakopbouw met lessenaarsdak 5,5 m bij 10 m hoogte 1,8 m tot schuin 3.m Aanbouw voor slapen etc met doorloop badkamer en doorloop naar woonkamer Binnenmaat 3,50 x 8,2 En eventueel een zelfde aanbouw aan de andere kant of een eenvoudige garage. Samenvatting. Het huis komt op een kavel van 704 m2. We hebben nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning. Verder wil ik dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 slaapkamers, 1 zolder, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en 1 garage/werkkamer. Het moet platbouw worden met een lessenaars ''huisje'' er op.

Het isoleren van de aanbouw, achtergevel en gang

Het gaat over aanbouw, achtergevel, gangetje/poort. Het gaat om een isolatie van de buitengevel. De aanbouw heeft een oppervlakte van ongeveer 2.5 x 7 meter. De gang zou ongeveer 8 x 3 meter zijn, de achtergevel is 6 meter breed. Eventueel ook de voorgevel indien mogelijk, maar we hebben te dunne spouw aan de voorkant voor spouwmuur isolatie, ook weer informatie over mogelijkheden.

Dak van buitenaf isoleren en tot aan het dakbeschot geheel vervangen

Wij hebben een verouderd dak van een 2 onder 1 kap woning, de buren hebben reeds via de buitenkant geïsoleerd. Wij willen het ook aan de buitenkant isoleren. We denken aan pir platen, liever geen deken isolatie. Het lood tussen de daken zal dus aangepast moeten worden, indien lood überhaupt nog nodig is. Aan beide kanten is een dakkapel geplaatst. Hierbij moeten de HPL platen en het lood moeten worden aangepast. De dakpannen moeten ook vervangen worden. Het is een woning uit 1958 en de oppervlakte van het dak is circa 60 m2. Alles moet worden vervangen tot aan de dakconstructie zelf. Er is goed bij te komen, aan de achterkant is een aanbouw met lichtstraat, maar dat zou geen probleem moeten vormen. De voorkant is goed bereikbaar. Het dak begint op ongeveer 6 meter hoogte. Bij offerte graag apart vermelden: - prijs huidige dak leeg halen - prijs nieuwe dakpannen - prijs voor het afvoeren van oud materiaal (mogelijk dat wij dit zelf doen) Klus heeft geen haast, onze richtdatum is: gereed in september 2020

Opbouw op uitbouw en de gevel hiervan optrekken

Wij willen graag onze gevel optrekken van de aanbouw tot de 1e verdieping. (Op de 2e verdieping hebben we een dakkapel). Het zou 25 m3 groter worden door het optrekken van de gevel. We zouden de 2 zijkanten van steen willen hebben, de voorkant van hout. Graag zouden we van een casco- en een complete oplevering een offerte willen hebben. Er is een vergunning voor nodig en deze vraag ik zelf aan. Ik ben benieuwd hoeveel dit gaat kosten ongeveer. Ik hoor het graag!

Verzakking pand

Naar aanleiding van een verzakking van mijn garagepand doe ik u dit bericht toe. Mogelijke oorzaak van het verzakken van het pand is grondwateronttrekking. Hierdoor zijn flinke scheuren in het pand ontstaan. Ook is de tegenovergelegen woning van mijn moeder aan het verzakken. Hiervoor zijn reeds stempels geplaatst. Blijkt dat de flinke aanbouw aan het verzakken is en hierbij het huis meetrekt. Het garagepand aan de voorkant is 70 m2 en de 4 garageboxen aan de achterkant zijn bij elkaar 75 m2. De woning van mijn moeder is 200 m2. Ik hoor graag van u of u hierin iets zou kunnen betekenen dan wel wat hier de kosten van zijn.

Dakopbouw en serre aanbouw

Ik wil graag een dakopbouw en een serre realiseren. De te realiseren dakopbouw wordt 6 x 9 meter (buitenmaat). Het diept als extra verdieping en moet worden opgebouwd op een plat dak. Ik neem aan dat het dak sterk genoeg is, in de hele straat zijn er meerder dakopbouwen. De vergunning regel ik zelf. Ik wil graag een complete oplevering, inclusief elektra. Tekeningen worden al gemaakt. Aan de voorkant komen 3 raamkozijnen met in het midden een dubbelen openslaande deur naar binnen toe. Aan de achterkant wil ik een gestucte gevel met 3 raamkozijnen. De constructie wil ik graag het goedkoopst. De serre wil ik 2,5 x 6 meter (buitenmaat). Van vloer tot plafond komen kozijnen en en dubbele deur. Vergunning is niet nodig. Elektra wil ik graag hebben. De constructie ook graag de goedkoopste optie. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies over. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius