Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Kwintsheul te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Kwintsheul heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Kwintsheul u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Kwintsheul of directe omgeving.

46 klanten uit Kwintsheul bevelen een bij Casius in Kwintsheul aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Kwintsheul bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, loods bouwen, klein huis bouwen, bouwen landelijke woning/schuur, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Kwintsheul staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Kwintsheul:

Aanbouw voorkant woning

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben van een betonnen casco aanbouw van mijn woning aan de voorkant van mijn huis. Ik heb een stenen schuur die moet aan mijn huis gekoppeld worden. Grootte is dan 280 cm x 320 cm. Ik heb een foto van een andere uitbouw in onze wijk. Ik hoop graag een bericht van u terug te ontvangen, Alvast vriendelijk bedankt.

Eenzijdig nokverhoging

Ik wil graag de prijs weten van een eenzijdig nokverhoging tussenwoning beton tussenmuren breedte ong. 540 cm, foto is van huis overburen. Een zijde hebben we al kapel over heel de breedte. Dus eenzijdig verhoging. Het moet casco opgeleverd worden en het moet gestuct worden aan de binnenkant. De binnenkant moet van gipsplaten gemaakt worden en de buitenkant van metselwerk. Er is ene vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen (het liefst via de aannemer).

Opbouw met nokverhoging

Wij zijn voornemens een woning te kopen en volledig op te knappen. Wij willen hierbij een opbouw laten realiseren, zodat wij de zolderverdieping als slaapkamer kunnen gebruiken. De bedoeling is dat de opbouw over de gehele zolderverdieping wordt gerealiseerd. Dus ook bij het gedeelte bij de trap. De nok is op dit moment erg laag: 1.78 stahoogte. Via de website probeerde ik een offerte aan te vragen, echter is het mij niet helemaal helder welke optie cq. welk type opbouw ik moet kiezen. We hebben de volgende vragen: - Wat kost het realiseren van de opbouw? - Binnen welk tijdsbestek is dit mogelijk? - Met welke verbouwingsperiode moeten wij rekening houden? - Met welke zaken moeten wij verder rekening houden? We zien de offerte met belangstelling tegemoet. Alvast hartelijk dank voor jullie inspanningen!

Opvraag vrijblijvende offerte draagmuur verwijderen

Mijn vriend en ik hebben een woning gekocht en gaan daar begin juli '18 in. In de woonkamer is een 'extra' kamer, die wij graag willen betrekken bij de woonkamer zelf. Hiervoor zouden er dus 2 muren weggehaald moeten worden, waaronder 1 draagmuur. Zie de omcirkelde muren met maten in de bijlage. De breedste muur is de draagmuur. Op de plattegrond zie je ook dat de hoek waar deze 2 muren elkaar kruisen, er een soort pilaar staat. Dit gedeelte is hol, maar hier lopen de leidingen doorheen. Graag een indicatie wat het zou kosten om die twee muren vanaf juli 2018 weg te halen. U kunt mij het beste bereiken over de mail, dit i.v.m. dat ik telefonisch moeilijker bereikbaar ben.

Huis casco plus of sleutelklaar bouwen

Wij hebben een optie op een kavel van 520 m2. Hiervan willen wij 100 tot 125 m2 willen bebouwen met een vrijstaande woning. Wij hebben een voorkeur voor een notariswoning of een landelijke woning. De woning dient casco plus of sleutelklaar opgeleverd te worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen over de wensen die wij hebben.

Kruipruimte met camera inspecteren

In een flat gebouw wil ik een deel van de kruipruimte laten inspecteren op betonrot aan de vloeren. Mogelijk zijn hier zg. Kwaaitaal vloeren toegepast. De kruipruimtes zijn echter niet toegankelijk. Ik wil via de bergingsgang een onderzoekje laten uitvoeren. Dmv boren van een gat ca rond 40 mm en dan dmv een endoscoop ca 4 m1 verder de onderkant van de begane grond vloer bekijken. Deze handelingen zullen op 8 locaties in de bergingsgang moeten worden uitgevoerd. Zie ook de bijgevoegde tekening waarop is aangegeven welke ruimte nog niet zijn onderzocht. Ik ben NIET in het bezit van een endoscoop of diamantboor. Gezien de inhoud vraag ik u om discreet met de informatie om te gaan.

Casco opbouw opbouwen

Opbouw casco, geen binnen muren, electra, leidingwerk etc, wel graag een meer prijs voor alles. ongeveer 9,5 meter bij 5 meter. We willen dit met 2 buren doen. Het zelfde zoals op de foto graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van u.

Uitbouw achter de woning laten plaatsen

Ik wil de mogelijkheden onderzoeken om een uitbouw te laten plaatsen aan de achterkant van een woning van ca. 5,5 mtr breed. De uitbouw zal 2 mtr toevoegen aan de woonkamer. De bovenkant van de uitbouw willen we van glas hebben. Ook moet er een schuifpui geplaatst worden. Afwerking willen we netjes in orde hebben (stucwerk). De woning is nog niet in ons eigendom maar staat als serieuze optie op de lijst om te kopen.

Wij willen de wand tussen de keuken en ...

Wij willen de wand tussen de keuken en de woonkamer er uitbreken en dan moet er een bint? in en dan het plafon aan passen en misschien de wnaden en gaan we een andere keuken plaatsen....

Binnenmuur in overslagloods repareren en ...

Binnenmuur in overslagloods repareren en strak maken. Ongeveer 6 meter hoog en 20 meter lang. Foto's zijn voorhanden. Het gaat om stucwerk.

Dakkapel plaatsen voorzijde huis, wanden ...

Dakkapel plaatsen voorzijde huis, wanden plaatsen om kamer te creeren (wij timmeren hem zelf af), badkamer opnieuw betegelen verwarming verplaatsen, douche en meubelplaatsen en wc aansluiten. WC op begane grond tegelen en nieuw toilet plaatsen. De badkamer en het toilet beneden worden schoon opgeleverd (wij slopen zelf alles er uit).

Ons zadeldak wordt binnenkort voorzien ...

Ons zadeldak wordt binnenkort voorzien van nieuw dakbedekking met isolatie. Hierdoor wordt het dak 7 cm hoger en daarom moeten de boeidelen (2de etage) van de buitenkant van een hoekwoning vervangen worden. We zitten zelf te denken aan kunststof maar hout is wellicht ook geen probleem. De woning is 12 meter lang en 5 meter breed. Onze buren (tussenwoning en twee huizen verder op) gaat misschien hetzelfde doen. Ik wil een project laten uitvoeren en wil graag offertes ontvangen

Het betreft een monument waar een ...

Het betreft een monument waar een nieuwbouw aan komt. Er is geen toilet, keuken en hal/voordeur aannwezig. Er is een bestaande uitbouw (recentere datum) die gesloopt wordt.We willen zo snel mogelijk een tekening laten maken voor de monumentencommissie daar deze maar eens in de twee maanden bij elkaar komt.

serre van alluminium en glas ook het dak ...

serre van alluminium en glas ook het dak ,vloer met verwarming in tegels. Betreft woning in frankrijk

Stucadoren van buiten gevel.

Stucadoren van buiten gevel.