Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor convectorputten dichtmaken en nieuw rooster plaatsen:

Convectorputten dichtmaken en nieuw rooster plaatsen

Ik wil bij 1 grote (hoek-) convectorput de verwarmingen laten verwijderen en de convectorput laten dichtmaken zodat we onze laminaatvloer er gewoon overheen kunnen laten lopen. De hoekconvector is ongeveer 6 meter lang en 25 cm breed. Er moet dan aan de aangrenzende muur een designradiator aan de muur gemonteerd worden. Ook wil ik bij een andere convectorput een nieuw rooster laten plaatsen, deze convectorput is ongeveer 3 meter lang en 30 cm breed. Op dit rooster willen wij ook gaas zodat het speelgoed er niet tussendoor kan vallen.
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorputten dichtmaken en nieuw rooster plaatsen uit heel Nederland:

Convectorput verwijderen en pvc vloer leggen

Ik wil 2 convectorputten dichtmaken (of verwijderen en dichtmaken). De convectorputten zijn ongeveer 2 meter x 3,5 meter x 35 cm. Vervolgens wil ik de leistenen vloer laten egaliseren en PVC leggen. De vloer is 60 m2.

Convectorput verwijderen, dichtmaken en radiator plaatsen

Graag zou ik twee convectorputten (38 x 265 cm en 38 x 115 cm) willen laten verwijderen. Hierna zal de vloer aangeheeld moeten worden (zodat nieuwe houten vloer gelegd kan worden) en aansluitingen voor radiatoren aan de muur geplaatst worden. Het gaat om een woonkamer.

Convectorputten dichtmaken

Twee convectorputten dichtmaken in verband met de aanleg van vloerverwarming en een nieuwe vloer. Convectorput van 3,5 meter en de ander 2 meter.

Convectorputten verwijderen en dichtmaken

Het compleet verwijderen van twee convectorputten. CV installatie legen en sloopwerk. Leegmaken, afdoppen en verwijderen oude convectorputten. 2x dichtmaken convectorputten en afwerken met beton. Totale lengte 7,40 meter en breedte 40 cm. Per 1 augustus krijgen we de sleutel van de woning. Half augustus komt er vloerverwarming dan moet het beton uitgehard zijn.

Convectorputten dichtmaken

Wij hebben 3 convectorputten (2x van 45x250 en 1x van 45x170) en hier willen we de omkisting van de convector verwijderen (reeds gedaan) en de betonlaag gelijk maken met de vloer.

Overloop maken en muur slopen

4 x Convectorputten dichtmaken. ( 1 slaapkamer en 3 in woonkamer/keuken) In Slaapkamer is een zoldertje deze wordt in eigen beheer gesloopt. Daar moet een soort overloop komen van van 95 cm breed,(toegang tot een bergruimte en de cv ruimte) Balustrade moet gemaakt worden en vastgemaakt aan de balklaag Hier moet een soort molenaarstrap of wenteltrap (oid) komen. In de (draag) muur tussen de woonkamer en keuken, een opening maken in de muur van 1.55 cm en 4.20 hoog ( in overleg mogelijk minder) het muurtje in de keuken 40cm diep en 4.20 m hoog verwijderen. Ingezaagd randen afwerken en gereed voor verder wand afwerking.

Wanden doorbreken en isoleren badkamer en meer

Buitenmuren van badkamer 2.9 x 5 meter met isolatie platen (exta Thermo). Tegen isolatie een muur zetten van lichte bouwsteen. In slaapkamer twee doorgangen maken in draagmuur (voorheen garage). Muur tussen de badkamer en inloopkast doortrekken, evt glas tussen zetten. Muur moet gekort worden, mogelijk verstevigd of opnieuw opgebouwd. Hier komt een hangtoilet. Muur afzagen tot 45 cm en nieuwe tot 2 mtr. 4 x Convectorputten dichtmaken. In slaapkamer overloop maken. Balustrade maken en vastmaken aan de balklaag. Molenaarstrap of wenteltrap (oid) plaatsen. In de (draag) muur in woonkamer een opening maken in de muur van 1.55 cm en 4.20 hoog ( in overleg mogelijk minder) het muurtje in de keuken verwijderen. Ingezaagd randen afwerken en gereed voor verder wand afwerking.

Installatie CV + combiketel (in ...

Installatie CV + combiketel (in woonkamer met convectorputten) gas-en waterleidingen tbv keuken/badkamer badkamer tegelkaar maken vervangen/aanpassen slaapkamerkozijn wand met deur en bovenlichten tbv badkamer oude deur naar badkamer dichtmaken kozijn met raam dichtmaken