Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, complete uitbouw achterzijde realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Krimpen aan den IJssel:

Dakopbouw

Graag dakopbouw de breedte is 4 ,8 m ongeveer en lengte is 7 m ongeveer 27 Jacob Marisstraat

Convectorput verwijderen en dicht maken

Wij willen graag de convectorput (afmetingen zijn 200 x 37 cm) verwijderen en dichtmaken i.v.m. het aanleggen van vloerverwarming. Voor 28 mei moet de put dicht zijn. Eventueel ook het verwijderen van de convectorput meenemen dus.

Diverse klussen in huis

Het isoleren en afwerken met stucplaten van het schuine dak van de zolder en voorzolder. De zolder is 25 m2. Het plaatsen van een dakraam in de voorzolder. Het aanpassen van een vensterbank (over bestaande heen) in de zolder. Het plaatsen van een glas in lood deur waar nog aanpassingen nodig zijn in de huiskamer. Het plaatsen van 3 deuren met beslag. Het tegelen van een stukje van de keuken. De maten van de stukken die betegeld moeten worden zijn 37 bij 77 en 75 bij 37 cm.

Huis slopen

Momenteel met de aankoop bezig van een perceel in Gouderak. Daarop staat een kleine woning uit 1935 met schuur die ik wil slopen voor nieuwbouw. Geen asbest aanwezig. Oppervlakte bebouwd is een kleine 100 m2. Nog onduidelijk of de fundering blijft of ook weg moet. Perceel is goed te bereiken en op eigen terrein is een container te plaatsen.

Dak dubbelzijdig laten verhogen

Onze dak is aan vernieuwing toe. Wij willen heel graag verhogen met 5 meter en willen onze oude dak pannen er gewoon weer op ook hebben wij al isolatiemateriaal voor de dak al liggen. Dus wil graag weten hoe veel ons dat gaat kosten

Opbouw op een garage maken

Er staat een woning te koop waar wij interesse in hebben. Er zou daar op het platte dak van de garage een extra slaapkamer gebouwd moeten worden van 2,5 x 5 of 6 meter. Die opbouw zou moeten gaan aansluiten op het bestaande schuine dak van de woning. Ik wil hiervoor graag een globale prijsindicatie ontvangen, zodat wij kunnen overwegen om een prijsonderhandeling te starten.

Convectorputten dichtmaken en nieuw rooster plaatsen

Ik wil bij 1 grote (hoek-) convectorput de verwarmingen laten verwijderen en de convectorput laten dichtmaken zodat we onze laminaatvloer er gewoon overheen kunnen laten lopen. De hoekconvector is ongeveer 6 meter lang en 25 cm breed. Er moet dan aan de aangrenzende muur een designradiator aan de muur gemonteerd worden. Ook wil ik bij een andere convectorput een nieuw rooster laten plaatsen, deze convectorput is ongeveer 3 meter lang en 30 cm breed. Op dit rooster willen wij ook gaas zodat het speelgoed er niet tussendoor kan vallen.

Afrit garage repareren

Er zit een scheur in de afrit naar de garage, split level woning, die vochtig blijft. Graag ontvang ik een opgave voor de reparatie en tevens een prijsopgave voor het het opknappen van de op- / afrit. Er komt al betonijzer door heen en steentjes die in het beton zitten komen los.

Verbouwing bovenverdieping, toilet realiseren en opbouw plaatsen

Ik heb onlangs een huis gekocht. Op 29 januari krijg ik de sleutel en wil dan zo snel mogelijk met de verbouwing beginnen. 1. Boven is de indeling niet logisch en lelijk afgewerkt dus alles plat en opnieuw beginnen. Slopen kunnen we gedeeltelijk zelf. Het is een oud pand met houten wanden en dat moeten opnieuw houten wanden worden met isolatie. Ook de elektriciteit moet geheel opnieuw inclusief wandcontact dozen. Alles behang/schilder klaar afgeleverd. Vloeren regel ik zelf. 2. Er moet ook een toilet ruimte worden gerealiseerd met een sanibroyeur, deze regel ik zelf en ook de tegels. 3. En dan nog een opbouw boven de keuken, inclusief elektriciteit . Er kan geen kraan komen in de tuin maar in deze wijk zijn al heel veel opbouwen gerealiseerd. 4. Maten: De boven verdieping is 5.50 x 6.10 meter met een overloop die een stuk kleiner kan. Er moeten 2 kamers van 10 m2 komen en één van 7 m2. Het toilet wordt 1 m2 De opbouw 8.4 m2 (binnenmaat) Alle maten bij benadering. 5. Graag ontvang ik de offerte in 3 delen waarbij verbouwing nummer 1 het meest dringend is.

Asbest resten opruimen

In de kruipruimte van onze woning liggen enkele resten van een asbest rioleringspijp. Deze liggen er al minimaal 15 jaar en liggen los op de grond. Wij willen deze op laten ruimen.

Garage laten verbouwen

Wij hebben een houten garage van 600× 400 cm met daarop een iets schuin aflopend plat dak. We willen die garage op diverse punten laten verbouwen. Allereerst willen wij er graag een puntdakje op laten zetten, zodat er een bergvliering ontstaat. Verder willen we er een betonnen vloer in laten storten en het huidige houten kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn met isolatieglas. De buitenbetimmering bestaat nu uit verticale planken. We overwegen om daar ook onderhoudsvrij materiaal op te laten plaatsen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Garage bouwen in de tuin

Aan een woonhuis vast aan de zijkant een garage van ongeveer maximaal 4 x 6 meter voorzijde garage deur achterzijde een loop deur met half glas. In de loop van 2018, in Krimpen aan den IJssel. Al dan niet gemetseld, dit is afhankelijk van of de gevels van de woning gestuct gaan worden. Met een plat dak en met boeirand. Voor de fundering moet geheid worden De werklocatie is goed bereikbaar.

Garage opvijzelen

Wij hebben een huis gekocht waarvan de losstaande garage is verzakt. De garage stamt van 1960 en is niet onderheid. De garage is 5.80 bij 3.30 meter. Heeft een betonnen vloer en is verder volledig met stenen opgetrokken. Ik will hem 25 tot 30 cm hoger hebben. De scheefstand is een paar cm. Graag zouden wij willen weten wat het ongeveer gaat kosten om deze garage ongeveer 30 centimeter omhoog te brengen en waterpas te zetten. Daarnaast zouden we graag willen weten wat de mogelijkheden zijn om verzakken in de toekomst te voorkomen en wat daar ongeveer de kosten van zullen zijn. We gaan nu eerst het huis zelf opknappen, maar willen wel graag weten met wat voor bedrag we ongeveer rekening moeten houden.

Verdieping op huis bouwen

Ik wil graag een verdieping op mijn huis laten zetten. Het is niet een heel groot huis. 7.20 x 4.70 meter. Hier moeten 2 slaapkamer + een badkamer komen. Eerste verdieping moet nagenoeg alles weg en een soort woon + keuken gecreëerd worden en op de BG enkel de keuken weg een wandje neer gezet. En misschien de wc vernieuwd. Dit is mijn eerste aanvraag dus er zal allicht nog een heleboel info missen. Excuus hiervoor.

Extra verdieping op het huis laten zetten

Ik wil graag een verdieping op mijn huis laten zetten. Het is niet een heel groot huis. 7,20 bij 4,70. Hier moeten 2 slaapkamer en een badkamer komen. Eerste verdieping moet nagenoeg alles weg en een soort woon + keuken gecureerd worden en op de begane grond enkel de keuken weg een wandje neer gezet. En misschien de wc vernieuwd. Er is geen ruimte voor metselen dus het moet met prefab gedaan worden. Er moeten water en elektraleidingen bij. De buren hebben dit ook gedaan.

Uitbreken beton oprit

Uitbreken beton oprit. +/- prijs /m2? Ongeveer 1500m2 zonder wapening

Dakopbouw

Heer/mevrouw, wij gaan op bezichtiging bij onderstaand huis. De buren hebben al een dakopbouw over bijna het hele huis. Ik wil deze woning in dezelfde stijl als de buren. Als wij dit huis kopen willen wij sowieso de dakopbouw erop geplaatst hebben. Ik twijfel nog tussen prefab en houtskeletbouw. Ik wil daarnaast ook dat er water en elektra leidingen naar de opbouw worden getrokken.

Nokverhoging met dakkapellen maken

Nokverhoging met dakkapellen (van kunststof) aan beide kanten ongeveer 6.30 meter. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. Twee offertes: 1 Casco opleveren; 2 Geheel afgewerkt.

Vloertegels uit de keuken verwijderen

Ik wil begin augustus graag 14 m² vloertegels laten verwijderen en afvoeren uit mijn keuken. Er ligt geen vloerverwarming onder. Het is mij niet bekend of de tegels in cement liggen of verlijmd zijn. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Betonnen vloer storten

De woning heeft nu een houten vloer. Wij willen graag de houten vloer eruit hebben en een betonnen vloer laten storten. Het betreft de constructievloer. Ongeveer 40 m2. Er zit een kruipruimte onder de woning. Ik ben nog niet in bezit van de woning, bezichtiging is wel mogelijk.

2e garage en tuinhuis aanbouwen

Wij hebben een fundering op staal nodig voor een aanbouw. Het betreft een tweede garage en een tuinhuis. Ik kan u de tekening, zoals vergunning akkoord is gegeven mailen. Graag verneem ik van u, wat de kosten zijn.

Fundering voor een blokhut maken

Wij willen een blokhut neerzetten op een betonnen fundering in een L-vorm. De blokhut is 5.30 breed x het langste deel 4.50 meter diep (deel van 1.35 meter breed) en het minder diepe deel is dan ongeveer 3 breed x 3 meter breed. Daarnaast moet er een waterleiding en stroom er door heen getrokken worden.

Casco horecapand inrichten

Ik heb zelf nu een Chinees restaurant met complete rvs keuken (met 7 wokbranders). Vlakbij mijn huidige zaak, heb ik, heel vlakbij, een casco pand gezien waar ik naar toe wil verhuizen met mijn huidige keuken. Is dat mogelijk? De 3 koelingen & 2 vriezers gaan mee met de verhuizing. De nieuwe keuken wordt dus ingericht met de oude rvc keuken. Is dat mogelijk? Het betreft een casco pand van 106 m2. Hoofdzakelijk 75 % keuken & opslag inrichten en 25% voor 4 tafeltjes voor klanten. ( focus op hoofdzakelijk bezorging) Er is alleen elektriciteit aanwezig. Hoeveel kost deze verhuizing, inrichting van de keuken, alle muren betegelen/stuggen, op de vloeren: plavuizen ongeveer? De restaurant meubels koop ik zelf. Dus jullie alleen regelen voor de inrichten van keuken met de huidige oude rvs keuken en alle muren & vloeren. De goedkoopste versie. Geen overbodige luxe. In krimpen aan den IJssel. Oude en nieuwe pand zijn tegenover elkaar in dezelfde straat.

Prefab kelder met garage bouwen

Wij hebben een woning die te koop staat bezichtigd en gaan die mogelijk nog een 2e maal bekijken. We willen graag voor die woning een prijsindicatie ontvangen voor het maken van een prefabgarage van 2,5 x 5,5 meter aan de zijkant, met daaronder een prefabkelder.

Keuken en badkamer plaatsen

We zijn bezig met de aankoop van een woning. De huidige keuken wordt een slaapkamer en daarom moeten de leidingen van gas en water en afvoer naar de woonkamer gelegd. We plaatsen losse kasten en vrijstaand fornuis, dus gaat alleen om leidingwerk. Ook afzuigkapafvoer aanleggen. Badkamer betreft verbouwing, dus verleggen van leidingen, frezen en plaatsen van toilet, inloopdouche en bad. Het sloopwerk doen we zelf. De badkamer is ongeveer 3.50 - 3.30 meter. Graag een grove indicatie van werkzaamheden om een idee te krijgen of het haalbaar is.