Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor vlonder vervangen in de tuin en schutting vervangen:

Vlonder vervangen in de tuin en schutting vervangen

Aan de achterkant van de tuin is een sloot. Naast deze sloot is een aantal jaren geleden een vlonder gemaakt. Deze is helaas dusdanig verzakt, dat deze vervangen moet worden. De vlonder is ongeveer 6 bij 2 meter groot. Om de vlonder staat een schutting tegen de veranda aan en deze dient ook vervangen te worden. Dit zijn 2 schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter.
Onze klant uit Klaaswaal (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlonder vervangen in de tuin en schutting vervangen uit heel Nederland:

Beschoeiïng langs de sloot vervangen

Graag een offertebezoek aan huis voor een prijsopgave van het vervangen van de huidige beschoeiing met bijbehorende vlonder (zie foto's). De vaarsloot is ongeveer 7 meter breed en is aan de tuinkant ongeveer 50 cm diep. De beschoeiing is circa 12 meter en sluit aan bij de houten beschoeiing van de buren en die van de brug. De vlonder/steiger is circa 9 meter lang en 1 meter breed. Hardhouten beschoeiing en vlonder en het aanvullen van de weggespoelde grond.

Tuinrenovatie: terras en schutting vervangen

Ik wil mijn tuin renoveren. Het gaat om een tuin van circa 5 bij 8 meter. Werkzaamheden die gedaan moeten worden is het plaatsen van een schutting van totaal circa 16 meter (mix van hout en gaaspanelen), een doorgang aan het einde van de tuin en het maken van een vlonder terras. Deze moet bevestigd worden op 3 heipalen van beton die reeds in de grond zitten vanuit de bouw. Afmeting 4,5 breed, links 3 meter diep bij 2,5 en rechts 5 meter diep bij 2. Een plattegrond is beschikbaar en gaat om nieuwbouw beschikbaar in september.

Border met tuinplanten door houten vlonder vervangen

In mijn achtertuin heb ik een beplant stukje waar alleen onkruid het goed doet. Daar zou ik graag houten planken voor in de plaats hebben. Het stukje ligt tegen de schutting van de buren en is aan de andere drie kanten omringd door terrastegels.

Beschoeiing langs de sloot laten vervangen

Ik zou graag willen weten aan wat voor'n bedrag ik moet denken om 5 meter beschoeiing te laten vervangen in onze achtertuin. Wij hebben geen achterom. Het gaat om het huis links van de vlonder.

Bestaande vlonder ophogen en vervangen

Onze vlonder is weer toe aan een verhoging. Ik denk dat onze houten vlonder ongeveer 4 bij 4 meter is. Wij denken eraan deze keer geen houten vlonder te nemen, maar van kunststof. We hebben zelf in gedachte om de huidige vlonder te laten liggen en daar dan kunststof overheen te leggen.

Vlonder in de achtertuin timmeren

Ik wil graag een nieuwe vlonder laten aanleggen in de achtertuin van ongeveer 400 x 330 cm. 1 lange zijde grenst aan een sloot. Andere lange zijde grenst aan een verhoging van ongeveer 50 cm. Inclusief worteldoek, eventueel vervangen onderstel/steunbalken aan het water (huidige zit er zo'n 15 jaar). Tuin is lastig bereikbaar, door het huis is ook een uitdaging (ingang ligt op de bovenste verdieping).

Onderhoudsbeurt aan een vlonder

Wij willen graag de vlonders een onderhoudsbeurt laten geven. Waar nodig oude/ kapotte stukken vervangen. We hebben de vlonders al schoongespoten met een hogedrukreiniger. Bij elkaar ongeveer 50 m2.

Vlonder boven het water vervangen

Ik wil in mijn achtertuin een nieuw vlonder laten leggen. De huidige vlonder is van behandeld Eikenhout maar het hout scheurt op meerdere plekken. Het is gevaarlijk geworden. Nu wil ik een vlonder met composiet planken. Het gaat om een oppervlakte van 4.90 x 3.50 meter. Het vlonder ligt direct aan het water (sloot). Mogelijk moeten de steunpilaren in het water ook vervangen worden. Het overstekend gedeelte boven water is zo'n 40 a 50 cm. NB: het verplaatsen van het materiaal naar tuin is lastig want het moet via voorzijde van het huis naar de achtertuin want ik woon in een tussenwoning. Alvast bedankt voor uw reactie.

Walsbeschoeiing vervangen

Bij onze boerderij hebben we een walsbeschoeiing die vervangen moet worden. Lengte is 40 meter. Er zit 1 afvoer (HWA) in. Ook zit er zo'n 6 meter voor het eind een knik in. Het is een sloot (klein vaarwater). Hoogte van de walsbeschoeiing moet ongeveer 60 cm boven het wateroppervlak, de diepte in het water onbekend. Het ter plekke beoordelen van de situatie is mogelijk/gewenst. De komende week is er elke dag iemand aanwezig. De klus eventueel te combineren met het aanleggen van een vlonder (5 x 3 meter) aan een kikkersloot. Ongeveer 50 cm boven het water. 5 meter is aan de waterkant, met opstaande rand van ongeveer 1 meter (aan 3 kanten). Graafwerk hiervoor is dan al gedaan. De aanleg van de vlonder is mede afhankelijk van beide offertes.

Renovatie van de tuin

Bij onze woning willen wij de bestaande tuin laten renoveren. Het gaat om de volgende klussen: 1. Weghalen van 38 m² oud gras 2. Egaliseren en op niveau brengen met aarde/zand 38 m² 3. Nieuw gras leggen 18 m² 4. Aanleggen van een hardhouten vlonder 13 m² 5. Tegels leggen (60 x 60 cm) à 25 euro per m², totaal 9 m² 6. Graniet split langs het huis leggen 0,5 m³ 7. Leggen van opsluitband langs het huis (voor graniet split) 9 meter 8. Tuinhekje (hout, hoogte 80 cm) vervangen 400 cm met deurtje Wij ontvangen graag een prijsindiatie voor de materialen en arbeid.