Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Klaaswaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Klaaswaal heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Klaaswaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Klaaswaal of directe omgeving.

59 klanten uit Klaaswaal bevelen een bij Casius in Klaaswaal aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Klaaswaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw serre en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Klaaswaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Klaaswaal:

Dakopbouw aan de achterzijde laten plaatsen

De bestaande dakkapel is rot. We willen dit vervangen met een dakopbouw op het hellend dak van de keuken. De opbouw moet 2.80 bij 9 meter worden. Ik twijfel nog tussen de typen opbouw die gemaakt moet worden. En ik wil dat de buitenzijde sowieso afgewerkt wordt en de binnenzijde kan in overleg.

Vlonder vervangen in de tuin en schutting vervangen

Aan de achterkant van de tuin is een sloot. Naast deze sloot is een aantal jaren geleden een vlonder gemaakt. Deze is helaas dusdanig verzakt, dat deze vervangen moet worden. De vlonder is ongeveer 6 bij 2 meter groot. Om de vlonder staat een schutting tegen de veranda aan en deze dient ook vervangen te worden. Dit zijn 2 schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter.

Betonnen fundering maken voor een tuinhuis

Ik wil deze zomer een blokhut van 6 x 6 meter gaan plaatsen in mijn tuin. Vooraf wil ik in de maand juni graag een betonnen fundering met wapening laten maken. De blokhut komt op een afstand van 70 tot 80 meter vanaf de openbare weg. Er kan geen zwaar materieel de tuin in. Ik wil de klus hier even bespreken met bedrijven die hier tijd voor hebben en ontvang daarna graag uw offerte.

Aanbouw of serre aanbouwen

Graag een prijs indicatie van een serre/ aanbouw van 4 meter breed en 2 meter uitbouw. Er staat al een muur van de uitbouw keuken daar moet hij tegen aangebouwd worden dus 1 achtergevel en 1 zijgevel. Plat dak(geen glas) zij gevel mag ook van glas, graag buitenkant helemaal afgewerkt. Zit nu een schuifpui in die mag/kan weer gebruikt worden. Misschien om kosten te besparen een Prefab?

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het metselen van een uitbouw aan de achterkant van mijn woning. De uitbouw word 4 x 3 meter. Ik ben handig genoeg om zelf mee te helpen indien nodig. Ik heb berekend dat er maximaal 160 uur werk aan de uitbouw gedaan kan worden. Er is geen vergunning nodig voor deze uitbouw. Hwt materiaal mag aangeboden worden door de aannemer. Details bespreek ik graag ter plaatse.

Zwevende vloer, overheaddeur en led-verlichting in bedrijfruimte

Wij zijn bezig met het aankopen van een bedrijfsruimte van 225 m2 groot. In deze ruimte dient er LED verlichting aangebracht te worden en een nieuwe overheaddeur. Verder zou ik er een zwevende vloer willen laten plaatsen van betonplexplaten.

Slopen van een oude boeren schuur

Het betreft het slopen van een oude boeren schuur. De zijwanden zijn van een houten potdeksel. De rest van de schuur bestaat uit een kalkzandstenen borstwering en een achtergevel met een betonnen randfundering. De schuur heeft een vloeroppervlakte van 12 bij 10,5 meter en 8,5 meter hoog. De schuur staat naast een woonhuis. Op Google streetview is de schuur goed te zien.

Veranda / balkon opnieuw plaatsen

Aan ons huis in zit aan de achterzijde een balkon/veranda. Wegens voegwerk en veroudering is deze verwijderd. Graag willen we een nieuwe veranda/balkon. Met eventueel een kleine overkapping. Eerder was de veranda van hardhout bankirai, deels met keilbouten aan de gevel vastgezet, nu willen we een losse constructie, deels metaal is zeker ook een optie.

Badkamerrenovatie •(slopen & afvoeren ...

Badkamerrenovatie •(slopen & afvoeren materiaal). •2 Veluxramen plaatsen van ongeveer 55 x 98 in 70 gr steil pannendak. •leidingwerk en elektra. •inbouw en vloeren. •tegelwerk vloer 8m2 wand 20m2 •douchewand. •overig sanitair( wandcloset, bidet, dubbele wastafel) en kranen plaatsen. Houtwerk •slecht houtwerk aanpakken 2 onderzijden kozijnen. •2 ramen voorzien van dubbelglas en te openen maken. •buitenwerk schilderen; 2 dubbele deuren, 5 deuren, 14 kozijnen. •anti-inbraak ; strips, dievenklauwen en sloten bij een deel van bovenstaande. •1 deur repareren (buiten). •glaslatten vervangen door ventilerende. •1 deur iets inkorten (binnen). •ventilatie aanbrengen in meerdere ruimtes . Dilatatievoeg • kitten ongeveer 3 meter. Isoleren kruipruimte 40 m2

Wij hebben het idee opgevat om een ...

Wij hebben het idee opgevat om een dakkapel op ons huis te plaatsen. Breedte van de ruimte circa 4 meter dakkapel dient schuin aflopend te worden gemonteerd

Ik wil een grote badkamer, op de huidige ...

Ik wil een grote badkamer, op de huidige plaats waar de douche zit is dit niet te realiseren. Daarnaast willen we een nieuwe keuken plaatsen, tegelvloer op de benedenverdieping met vloerverwarming en advies wat voor mogelijkheden we hebben om de achterkamer die we nu niet gebruiken, functioneel te laten zijn. In de huiskamer is een open trap, de ruimte daaronder zou ik graag anders benutten, maar weet niet hoe.

Op zolder willen wij een soort dakkapel ...

Op zolder willen wij een soort dakkapel plaatsen, maar dan model koekoek voorzien van dakpannen. Het is een hoekhuis en op de kopse kant, deze heeft ook een helling van ca. 50 graden, moet de koekoek dan komen. Kozijnen moeten meranti worden uitgevoerd, dubbelglas en het dakvlak moet worden uitgevoerd met isolerende dakplaten; Rc = 3,0 m2 K/W. De beste voorstelling kan worden weergegeven met een omgekeerde V. Breedte is ongeveer 4 - 5 m