Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor woning uitbouwen:

Woning uitbouwen

Wij hebben plannen om de huidige woning uit te bouwen. De woonkamer willen wij verlengen met 5 meter in de breedte en 2.50 meter in de lengte. In de gevel komen openslaande deuren en de wanden en het plafond moeten worden gestuukt. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning uitbouwen uit heel Nederland:

Voorkant woning uitbouwen

Uitbouw aan de voorzijde van de woning. Afmeting 2 x 4 meter.

Achterzijde van de woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 5 x 1.80 meter (bxd).

Plafond spuiten na uitbouwen woning

Keuken aan achterzijde wordt uitgebouwd. Daarna wordt complete plafond glad gemaakt door stucadoor. Aansluitend willen we het plafond wit laten spuiten. Totale oppervlak circa 60 m2. Opmerking: in de keuken komt een verlaagd plafond boven het kookeiland (circa. 2,7 meter x 1. 2 meter) Half april graag starten met de klus.

Woning uitbouwen conform bouwtekening

We willen een uitbouw realiseren achter de woning, van 2,50 bij 5,50 meter. Tekeningen zijn zo goed als klaar. Begane grond

Achterzijde woning uitbouwen

We would like to make an extension of 2,5 x 5 m2. Inside: Extending the floor and painting the walls. Outside: Install a conservatory or greenhouse.

Achterkant van een woning uitbouwen

Aan de achterkant van de woning wil ik uitbouwen. De uitbouw zal ongeveer 5 x 3 meter zijn. Alles zal gedaan moeten worden: vanaf de fundering tot en met de casco bouw. Een gemetselde aanbouw. Een plat dak dak met een lichtkoepel erin. De werkplek is via een achterom, een brandgang, te bereiken. Die loopt achter het huizenblok. Graag eerst een grove raming van de kosten.

Woonkamer aan de achterzijde uitbouwen

Wij zouden een uitbouw willen aan de achterzijde van onze woning. De afmeting zou 5.20 meter breed en 2.55 meter hoog moeten worden met een diepte van 2 of 2.50 meter. Het zal een verlengde van de woonkamer worden met openslaande deuren. Verder mag hij casco worden opgeleverd. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Woning aan diverse zijden uitbouwen

Uitbouw realiseren op 5 plekken. Het gaat om casco bouw. De fundatie maken we zelf. Tekeningen en berekeningen aanwezig vergunning zo goed als rond. -Uitbouw voorzijde ( 3 x 3 meter) -Achterzijde ( 5 breed 2.5 meter naar buiten toe). Het dak doorlopend tot 4,5 meter. -Zijgevel (Zijkant 3 meter in de bestaande gevel 1,5 meter naar buiten). -Schuur (2,50 x 2,50). -Badkamer opbouw op bestaande dak van de schuur.

Zijkant van de woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw van de kamer in een bestaande woning op de begane grond realiseren van circa 2.40 meter diep en 7.50 meter lang voorzien van een schuin dak met dakpannen. Op beide kopse kanten van de uitbouw moet een vast raam van ongeveer 1 m2 worden aangebracht voorzien van dubbel glas, hardhout en ventilatierooster. De ruimte dient te worden geïsoleerd en de elektra doorgetrokken. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden. De plaats van uitvoering betreft een hoekwoning en is redelijk tot goed bereikbaar.

Afzinkkelder in de achtertuin maken

Wij willen graag meer informatie over de mogelijkheden voor een afzinkkelder in onze tuin en de kosten hiervan. Gewenste afmeting: 10 meter diep, 6 meter breed, 2,50 meter hoog. Uiteindelijk willen we onze woning nog uitbouwen. De uitbouw overlapt dan gedeeltelijk de afzinkkelder. Uitbouwen 3 meter diep. Uitbouw willen we door vrienden laten doen. Misschien vergeet ik nog een aantal punten of heeft u punten die u mij wilt voorleggen dan hoor ik dat graag.

Partners

Partners van Casius