Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Katwijk of directe omgeving.

177 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, uitbouw achterzijde, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, dakopbouw, uitbouw achterzijde, casco uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of zolderverbouwing in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Katwijk:

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. De afmetingen schat ik op 3 meter diep en 5 meter breed. Ik weet nog niet zeker of ik er een vergunning voor nodig heb dus dit moet ik nog navragen. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra en stuc of metselwerk. qua materiaal gaat mijn voorkeur uit naar steen, maar hout kan ook. Het is een beetje afhankelijk van de prijs.

Deur verwijderen en muur doortrekken

Ik wil graag een balkondeur verwijderen en muur doortrekken. Dit wil ik dan voor de helft want ik wil dan een raam dat open kan ook nog. Het gaat om een stuk van ongeveer 80 cm bij 1 meter.

Uitbouw aan de woning bouwen

Wij willen een uitbouwen aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. De afmeting zal 2.50 bij 5 meter te moeten worden. De ruimte zal als verlengde van de woonkamer gaan worden gebruikt en de verwarming en de elektra dient te worden doorgetrokken. In de achtergevel dienen er openslaande deuren geplaatst te worden. De verder afwerking zullen wij zelf verzorgen en er is geen vergunning nodig.

Zolder verbouwen

Wij willen van de zolder twee slaapkamers maken (zitten al ramen in) en een vliering.

Balkon uitbreiden en verdiepen

Graag zouden wij ons balkon (b260xd110) willen uitbreiden/verdiepen naar b260xd269cm. De overige buren hebben dit al gerealiseerd omstreeks 2011, nu zijn wij dit aan het overwegen. Er zijn dus al bouwtekeningen aanwezig. Het gaat om een uitbreiding/verdieping van 159cm. Wij wonen in een flat van 6 appartementen, wij wonen boven op 3 hoog.

Opbouw op een plat dak

Wij willen graag een dakopbouw van 5m breed en 8m lang. We zitten alleen wel gebonden aan het uiterlijk. En niemand in de wijk heeft deze opbouw eerder gedaan. Ons huis is de 1e van de hoek. En zitten tussen 2 verschillende opbouwen in. Zie de foto's

Woning uitbouwen

Wij willen onze woonkamer uitbouwen en de keuken erbij betrekken. Het gaat om een uitbouw van 5 x 2.30 meter. Hiervoor zal er een draagmuur verwijderd moeten worden. Graag 2 offertes, eenmaal casco opgeleverd en helemaal afgewerkt.

Uitbouw aan 2 etages bouwen

Wij willen graag 2 uitbouwen laten realiseren. Op de begane grond een uitbouw van 1.50 x 4.50 meter en op de eerste verdieping een uitbouw van 1.30 x 4.50 meter. Hiervoor wil ik graag gescheiden offertes van ontvangen, eentje casco opgeleverd en eentje met een totaal plaatje (elektra, isolatie, leidingwerk en dergelijke). Uitvoeren vanaf 10 december.

Interne renovatie van een woonhuis

Begin februari zijn wij in ons nieuwe huis in Katwijk gaan wonen en we willen graag een aantal renovatie/verbouw klussen laten uitvoeren om het huis naar onze stijl en zin te maken. Globaal gaat het om: - behang, stuc- en verfwerk (hele huis, 140 m2, 2/3 slaapkamers, tuinkamer, woon-eetkamer) - vervangen vloerbedekking bovenste verdieping door marmoleum of laminaat - aanleg/verplaatsen stopcontacten - begane grond: verwijderen en vervangen huidige keukenblad, gootsteen, kastjes met nieuwe inrichting - inclusief loodgieterswerk en elektra voor wasmachine en droger - slaapkamer, verwijderen huidige inbouwkast en bouwen nieuwe kast (waarschijnlijk Ikea) - tuin: vervangen toegangsdeur en dakje in externe berging; verwijderen/vervangen buiten elektra De uitvoering van het werk heeft geen bijzondere spoed, wel zouden we graag op (redelijk) korte termijn horen of er interesse is en bezoek voor offerte.

Uitbouw bouwen achter

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning. De maten zijn 2,5 meter bij 5,10 meter

Woning uitbouwen

Wij hebben plannen om de huidige woning uit te bouwen. De woonkamer willen wij verlengen met 5 meter in de breedte en 2.50 meter in de lengte. In de gevel komen openslaande deuren en de wanden en het plafond moeten worden gestuukt. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Draagmuur slopen

Draagmuur slopen van ongeveer 8 m2.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan onze woning 2,5 meter bij 5 meter.

Nieuw woonwerkpand bouwen

Ik wil graag dat er een 2 lagen woon-/werkpand wordt aangebouwd van 220-240 m2 per laag. Totaal wordt het 440-480 m2. De grond is in mijn bezit en is 528 m2. Zie de foto voor een voorbeeld. Ik wil het huis casco hebben, maar wel de water en elektra leidingen geplaatst hebben.

Aanbouw realiseren

Het gaat om het plaatsen van een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Hij zal 3 meter breed en 5 meter diep gaan worden met een plat dak. De verwarming en elektra dienen te worden door getrokken en een lichtkoepel of lichtstraat geplaatst. De wanden en plafond moet worden gestuukt en een vloer gelegd. Voor de uitbouw zal er wel geheid moeten worden, hier zijn 4 palen nodig.

Dak recht optrekken en nok verhogen

We wonen in een tussenwoning met een zadeldak van ongeveer 45 graden. We willen graag meer ruimte creëren op de zolderverdieping en willen het gehele dak vanaf de eerste verdieping verhogen. De afmeting van de begane grond is ongeveer 8,5 x 4,5 meter. De kap begint al op de eerste verdieping. De vlizotrap moet vervangen worden door een vaste trap. Samengevat gaat het om de volgende verbouwing: - dak ophogen - behangklaar afleveren van de zolder en eerste verdieping - elektra en loodgieterswerk - vaste trap naar zolder - badkamer slopen (en vernieuwen) Het vooronderzoek bij de gemeente is gedaan. We hebben nog geen constructieberekening. Graag ontvangen we een prijsindicatie en binnen welke termijn er gestart kan worden. Indien mogelijk maken wij graag een afspraak op woensdag, donderdag of zaterdag.

Schoorsteenpijp met asbest verwijderen

Graag een offerte tav het verwijderen van de asbest schoorsteen-pijp

Opening zagen voor trap

Wij willen een vaste trap naar boven laten maken maar er moet een opening gezaagd worden in het beton.

Serre dak vernieuwen

Ik heb een serre met aluminium liggers waartussen kunststof platen, LTC 6 wandig, polycarbonaat, liggen. Er liggen 3 platen en die wil ik laten vervangen. De serre is 300 cm breed en 600 cm diep. Daar wil ik polycarbonaat dakplaten opaal. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Schoorsteenmantel verwijderen

Op zolder is het rookkanaal nog aanwezig. Deze willen wij graag laten verwijderen met het behoud van de schoorsteen. De schoorsteen zal dan moeten worden ondersteund. Het rookkanaal is ongeveer 2.40 meter hoog, 68 cm breed en 34 cm diep. Het afvoeren van het puin en het stuken van de wanden willen wij graag separaat terug zien op de offerte.

Verzakte garage herstellen

De garage is destijds verbreed, verlengd en verhoogd Staat niet op palen en is gaan zakken

Verzakte uitbouw herstellen

Ik wil graag een verzakte uitbouw/garage laten herstellen. Het bouwjaar van de woning is 1974, gemaakt door van Rijn Bouw. De ruimte is verhoogd, verbreedt en verlengd. De ruimte is ongeveer 25 m2. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Dakopbouw op het dak bouwen

Ik wil graag een opbouw maken op het dak. De opbouw is 60 vierkante meter op een plat dak. Het gaat om 7 meter bij 8.50 meter. De vergunningen zijn binnen.

Uitbouw aan de woonkamer plaatsen

Wij willen de woonkamer uitbouwen aan de achterkant en gelijktrekken met de keuken die in het verlengde ligt van het woonhuis. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 9 m2. Er moet een muur worden weggebroken en een draagconstructie worden geplaatst. Uitbouw mag in houtskeletbouw worden uitgevoerd. Verder dient er nog een toiletruimte op de begane grond te worden gerealiseerd. Op de zolderverdieping nog twee dakkapellen.

Betonnen kelder in de achtertuin aanbrengen

Graag zou ik een kelder in een duintuin laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar en er is geen grondwater aanwezig. De ruimte zal ongeveer 20 m2 groot moeten worden. De kelder mag casco opgeleverd worden.