Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Katwijk of directe omgeving.

174 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Katwijk:

Woning uitbouwen

Wij hebben plannen om de huidige woning uit te bouwen. De woonkamer willen wij verlengen met 5 meter in de breedte en 2.50 meter in de lengte. In de gevel komen openslaande deuren en de wanden en het plafond moeten worden gestuukt. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Draagmuur slopen

Draagmuur slopen van ongeveer 8 m2.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan onze woning 2,5 meter bij 5 meter.

Nieuw woonwerkpand bouwen

Ik wil graag dat er een 2 lagen woon-/werkpand wordt aangebouwd van 220-240 m2 per laag. Totaal wordt het 440-480 m2. De grond is in mijn bezit en is 528 m2. Zie de foto voor een voorbeeld. Ik wil het huis casco hebben, maar wel de water en elektra leidingen geplaatst hebben.

Aanbouw realiseren

Het gaat om het plaatsen van een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Hij zal 3 meter breed en 5 meter diep gaan worden met een plat dak. De verwarming en elektra dienen te worden door getrokken en een lichtkoepel of lichtstraat geplaatst. De wanden en plafond moet worden gestuukt en een vloer gelegd. Voor de uitbouw zal er wel geheid moeten worden, hier zijn 4 palen nodig.

Dak recht optrekken en nok verhogen

We wonen in een tussenwoning met een zadeldak van ongeveer 45 graden. We willen graag meer ruimte creëren op de zolderverdieping en willen het gehele dak vanaf de eerste verdieping verhogen. De afmeting van de begane grond is ongeveer 8,5 x 4,5 meter. De kap begint al op de eerste verdieping. De vlizotrap moet vervangen worden door een vaste trap. Samengevat gaat het om de volgende verbouwing: - dak ophogen - behangklaar afleveren van de zolder en eerste verdieping - elektra en loodgieterswerk - vaste trap naar zolder - badkamer slopen (en vernieuwen) Het vooronderzoek bij de gemeente is gedaan. We hebben nog geen constructieberekening. Graag ontvangen we een prijsindicatie en binnen welke termijn er gestart kan worden. Indien mogelijk maken wij graag een afspraak op woensdag, donderdag of zaterdag.

Schoorsteenpijp met asbest verwijderen

Graag een offerte tav het verwijderen van de asbest schoorsteen-pijp

Opening zagen voor trap

Wij willen een vaste trap naar boven laten maken maar er moet een opening gezaagd worden in het beton.

Serre dak vernieuwen

Ik heb een serre met aluminium liggers waartussen kunststof platen, LTC 6 wandig, polycarbonaat, liggen. Er liggen 3 platen en die wil ik laten vervangen. De serre is 300 cm breed en 600 cm diep. Daar wil ik polycarbonaat dakplaten opaal. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Schoorsteenmantel verwijderen

Op zolder is het rookkanaal nog aanwezig. Deze willen wij graag laten verwijderen met het behoud van de schoorsteen. De schoorsteen zal dan moeten worden ondersteund. Het rookkanaal is ongeveer 2.40 meter hoog, 68 cm breed en 34 cm diep. Het afvoeren van het puin en het stuken van de wanden willen wij graag separaat terug zien op de offerte.

Verzakte garage herstellen

De garage is destijds verbreed, verlengd en verhoogd Staat niet op palen en is gaan zakken

Verzakte uitbouw herstellen

Ik wil graag een verzakte uitbouw/garage laten herstellen. Het bouwjaar van de woning is 1974, gemaakt door van Rijn Bouw. De ruimte is verhoogd, verbreedt en verlengd. De ruimte is ongeveer 25 m2. De ruimte is makkelijk bereikbaar.

Verzakking van de uitbouw stabiliseren

Heb net verleden week sleutel gehad van me nieuwe woning en ben max aan het slopen en breken om alles te verbeteren. Nou is het nog het enige probleem de verzakking van de aanbouw/garage/ kantoor ruimte wat het was. En wisten we ook voor de aankoop want er was een bouwkundig rapport van de woning gemaakt en kwam volgens het rapport op neer dat de aanbouw nooit op de kopse kant is onderheid en is in twintig jaar licht verzakt en was ook zichtbaar in enkele muren diagonale scheuren en scheur in de vloer van de ooit eerder entree van de woning zeg maar maar goed om een lang verhaal kort te maken Hehe. Zegt die bouwkundig in het rapport dat het eventueel met niet al te veel inspanning op te lossen was door buiten open te graven op de kopse kant en er twee palen in te draaien en balk om verdere verzakkingen te voorkomen. Ok nou dat is nog het enige waar ik naar op zoek ben en klus kan per direct uitgevoerd worden ook en zit met me woning heel gunstig op de hoek met dus me garage in de lengte van de straat waar je inrijdt dus zat Werkruimte om de werkzaamheden uit te voeren. Rapport is aanwezig ook voor eventuele inzage maar echt heel veel staat er niet over in. Dus hoor graag wie tijd en zin hebben om dat op zeer korte termijn te kunnen doen of ff tussendoor aub. Zit zelf ook in de bouw als installateur zzper en snap hoe het wereldje vooral rond deze tijd gaat haha. Drukte en alles mot af liefst gisteren want het word weer bouwvak voor een hoop die nog wel bouwvak hebben dan haha. Ik hoor het graag van iedereen

Dakopbouw op het dak bouwen

Ik wil graag een opbouw maken op het dak. De opbouw is 60 vierkante meter op een plat dak. Het gaat om 7 meter bij 8.50 meter. De vergunningen zijn binnen.

Uitbouw aan de woonkamer plaatsen

Wij willen de woonkamer uitbouwen aan de achterkant en gelijktrekken met de keuken die in het verlengde ligt van het woonhuis. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 9 m2. Er moet een muur worden weggebroken en een draagconstructie worden geplaatst. Uitbouw mag in houtskeletbouw worden uitgevoerd. Verder dient er nog een toiletruimte op de begane grond te worden gerealiseerd. Op de zolderverdieping nog twee dakkapellen.

Prefab kelder in de tuin maken

Prefab kelder van ongeveer 20 m2 in de achtertuin, geen onderheien nodig b.v. 3. 6mx 6 m

Betonnen kelder in de achtertuin aanbrengen

Graag zou ik een kelder in een duintuin laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar en er is geen grondwater aanwezig. De ruimte zal ongeveer 20 m2 groot moeten worden. De kelder mag casco opgeleverd worden.

Gewapende betonvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een gewapende betonvloer op de begane grond van een woning ongeveer 70 m2 en daarna een cementdekvloer erop. De betonvloer zal ongeveer 10 cm dik moeten zijn, de4 cementdekvloer ongeveer 7 cm en daaronder ongeveer 6 cm isolatie.

Betonnen vloer slopen

Er dient een betonnen vloer van ongeveer 15 cm dik en 65 m2 groot verwijderd te worden en afgevoerd.

Draagmuur doorbreken

Het betreft het doorbreken van een (draag)muur tussen de keuken en de woonkamer. De muur is ongeveer 4 a 5 meter lang en 2.50 meter hoog. Na het verwijderen dient er een stalen bint geplaatst te worden en de afwerking zie ik graag separaat terug op de offerte. Het werk dient tussen 13 en 18 april uitgevoerd te worden.

Voegen op het balkon vervangen

Mijn balkon gaat schimmelen aan de onderkant. Het regenwater lijkt door de voegen door het beton te sijpelen waardoor je aan de onderkant rare plekken krijgt. Mijn balkon is 6 meter breed, 2 meter diep en heeft een klein trapje. Weten jullie hier misschien een oplossing voor ?

Zakkende uitbouw omhoog werken

Mijn uitbouw van 2 x 3 meter is verzakt, aan de buitenkant is niets te zien, in de uitbouw is onze keuken geplaatst, de kastdeuren en laden gaan scheef hangen, de deur klemt, de plavuizen gaan scheuren in de binnenmuur zit scheuren. Graag zou ik van u de oorzaak van deze verzakking willen weten en een vrijblijvende offerte van de herstelkosten. 

Aanbouw onderheien en opvijzelen

Mijn uitbouw van 2 x 3 meter is verzakt, aan de buitenkant is niets te zien, in de uitbouw is onze keuken geplaatst, de kastdeuren en laden gaan scheef hangen, de deur klemt, de plavuizen gaan scheuren in de binnenmuur zit scheuren. Graag zou ik van u de oorzaak van deze verzakking willen weten en een vrijblijvende offerte van de herstelkosten. 

Funderingsherstel bij verzakte uitbouw

Mijn uitbouw van 2 x 3 meter is verzakt, aan de buitenkant is niets te zien, in de uitbouw is onze keuken geplaatst, de kastdeuren en laden gaan scheef hangen, de deur klemt, de plavuizen gaan scheuren in de binnenmuur zit scheuren. Graag zou ik van u de oorzaak van deze verzakking willen weten en een vrijblijvende offerte van de herstelkosten. 

Schilderen, behangen en overige klussen

- Slaapkamer 20 m2 behangen. - Schilderwerk: Kozijnen 5 ramen Deur Radiator Plafond Diversen: Overzet vensterbank Koof leiding Elektriciteit