Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor reparatie betonvloer kruipruimten:

Reparatie betonvloer kruipruimten

Graag ontvang ik van u advies/prijsopgave voor de reparatie van de betonbalken in onze kruipruimte. Tijd ontstaan. tijdens het aanbrengen van de betonvloerbalken, zijn er vermoedelijk een paar beschadigd.
Onze klant uit Hoornaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie betonvloer kruipruimten uit heel Nederland:

Betonvloer balkon repareren

Bij een inpandig balkon is in de hoek de betonvloer beschadigd doordat de bewapening is gaan roesten en gaan uitzetten. Het gaat om een plek van ongeveer 25 x 15 cm. Graag een offerte voor een reparatie van vloer.

Reparatie aan een balkonvloer

Het balkon van ongeveer 5,50 x 1,20 meter heeft een betonvloer waarin zich scheuren bevinden. Hierdoor treed lekkage op. De woning is van ongeveer 1938. Graag ontvang ik een offerte van eventuele reparatie van het beton, indien nodig, in combinatie met een epoxiehars laag over het beton.

Reparatie aan de onderzijde van een betonnen vloer

Wij willen de betonvloer in onze woning uit bouwjaar 1964 laten herstellen. Er is corrosie zichtbaar aan de onderzijde. Wij willen graag een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben om de vloer hier te laten beoordelen. We ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Reparatie gietvloer en afwerkvloer

We hebben een 10 jaar oude gietvloer met vloerverwarming erin. Op meerdere plaatsen is de betonvloer eronder gaan kruimelen en zijn er scheuren in de topvloer ontstaan. Ik wil graag zowel de ondervloer als toplaag laten repareren. Het gaat om 3 stukken van ongeveer 1 m², vooral op de looproutes. Enig kleurverschil in de topvloer nemen wij voor lief. We laten de vloer hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Lekkage opsporen en reparatiewerk

Ik heb een lekkage van douchecabine door de betonvloer welke boven mijn keuken zichtbaar is. Vermoedelijk is er rond het douche putje een lekkage. Graag hoor ik wat de mogelijkheden tot opsporing lekkage en reparatie zijn, met een kostenindicatie.

Reparatie laminaat

Bijna 2 jaar geleden in een nieuwbouwwoning komen wonen, laminaat gelegd door ex-zwager, een jaar lang is vloer constant blijven werken, zowel in lengte als in breedte, telkens weer extra ruimte rondom weg moeten halen, terwijl het in het begin ook goed gelegd was. Vermoeden: huizen heel snel opgeleverd, betonvloer nog niet goed droog. Ondervloer ligt eronder. Het laatste half jaar geen klachten meer, maar bij deur aan achterzijde is een stuk kapot van ongeveer 0,5 x 1,5 m2 en ligt nu niets. Onder deur en verwarming door. Niemand wil/kan dit voor mij doen. De reden zou zijn omdat dáár begonnen is met de vloer leggen. Graag inspectie en nakijken van vloer.

Gipsplaten plaatsen, stucwerk, betonvloer storten

1- Bijna 600M2 plafond bedekken met gipsplaat, om te stuken. 2- Bijna 1000M2 wand en 600M2 plafond stukwerk. 3- Timmerman om bijna 35 houten kozijnen van binnen reparatie doen, die kozijnen hebben nieuwe ramen gekregen maar van binnen moet reparatie - aanpassing gedaan worden. Ze zijn oud en hebben beschadigingen. 4- Beton storten op houten vloer die moet eerst bedekt worden met stalen wapeningsplaten "Max 4 FS09 Platen".

Graag ontvang ik van u een offerte voor ...

Graag ontvang ik van u een offerte voor reparatie van betonvloer, voorbereiding keuken, verbouwing badkamer, vervangen plafonds, vervangen van ramen en kozijnen, vervangen windveren. De verbouwing zou van start gaan op 1 september wanneer ik de sleutel van de woning krijg te Bunschoten Spakenburg. Offerte opmaken kan voor die tijd in overleg met de makelaar.

Betreft stolpboederij met dubbel ...

Betreft stolpboederij met dubbel vierkant, nog in originele staat (2 koegangen + deel/dars), alleen voorzijde is nu bewoond. Schoonmaken + houtbehandeling stolp. Uitvlakken + repareren pannendak. Vernieuwen goten. Repareren + voegen muren. Vervangen/reparatie/nieuwe raamkozijnen. Betonvloer storten/egaliseren gehele vloeroppervlakte van stolp. Inbouwen 4 nieuwe slaapkamers + 1 komplete badkamer + 1 gasten douche/toilet + 1 keuken. Alles gelijkvloers. Verdiepingsvloer repareren. Infrastruktuur zoals aan/afvoerleidingen water, gas, electr., CV, etc opnieuw aanleggen. Isoleren.