Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoornaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoornaar heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoornaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoornaar of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoornaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of restauratie in Hoornaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoornaar:

Reparatie betonvloer kruipruimten

Graag ontvang ik van u advies/prijsopgave voor de reparatie van de betonbalken in onze kruipruimte. Tijd ontstaan. tijdens het aanbrengen van de betonvloerbalken, zijn er vermoedelijk een paar beschadigd.

Volledig schoolgebouw laten slopen

Ik wil een offerte aanvragen voor de sloop (evt. Incl. Asbestinventarisatie) van de opstallen, een voormalig basisschool. Wij zijn voornemens om op deze locatie Collectieve Particuliere Woningbouw (CPO) te gaan realiseren. Het is de bedoeling dat we komend halfjaar een totaalsloop van het gebouw tot en met onderzijde fundering (inclusief heipalen) gaan realiseren. Kadastrale kaart en de bouwtekeningen van bovengenoemd pand zijn bij ons te verkrijgen. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken om ter plaatse het gebouw van binnen- en buiten te bekijken.

Een bruggetje van staalconstructie met ...

Een bruggetje van staalconstructie met 60 houten planken. De planken moeten vervangen worden en de staalconstructuur behandeld (om roest te voorkomen). De breedte van het bruggetje is omgeveer 1 a 1,5 meter.