Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor een dakopbouw realiseren:

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De afmetingen zijn (ongeveer) 4 bij 9 meter. Graag willen wij de opbouw compleet hebben afgewerkt. Dus inclusief kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas met kiepwagen, trap naar deze etage, etage opgedeeld in 2 kamers en een hal, verwarming in de kamers inclusief leidingen en stroomvoorzieningen. De opbouw moet een houten constructie constructie hebben. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een dakopbouw realiseren uit heel Nederland:

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Prefab dakopbouw op een plat dak realiseren

We willen een extra kamer creëren van ongeveer 14 m2 op de eerste etage van een plat dak. De opbouw moet prefab zijn en casco met alleen de elektra voorzieningen. De rest kan ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw plat dak 30m2 met dakterras 20m2 realiseren

Wij willen een houten dakopbouw van ca 30m2. Kopse kanten dienen voor een groot deel uit ramen te bestaan. Die richting het terras vrijwel geheel van glas met een schuifdeur. Bestaande zonnepanelen, 10 stuks, moeten naar het nieuwe dak worden verplaatst. Buitenkant dient te worden afgewerkt met hout dat kan vergrijzen.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op een plat dak van plus minus 38,5 m2. Wij hebben nog geen vergunning en vragen ons af of je ons hiermee kan helpen. Het is nog geen concreet plan, we willen weten of dit te realiseren is en wat dit zou kosten.

Dakopbouw extra verdieping

Wij willen met een aantal buren in de straat een opbouw realiseren. Opp. 9 meter diepte en 4,5 meter breed. Het gaat om 4 woningen een volledige opbouw en 3 woningen een uitbouw van een bestaande opbouw. Zelfde architectuur als de buren, is verplicht.

Dakopbouw realiseren

Ik wil graag een dak opbouw voor 5,5 bij 8 meter. We hebben nog geen vergunning maar in de straat moest het met een semi schuin vooraanzicht. De dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd maar het word in onze straat snel afgegeven.

Dakopbouw plat dak

Wij zouden graag een dak opbouw plat dak willen realiseren van ongeveer 5 m bij 5 m incl. Trap. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een houten constructie en een kunststof buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren op onze woning van eind jaren 20. Onze woning beschikt oorspronkelijk al over een kleine opbouw met toegang tot een groot dakterras (ongeveer 42 m2). Op dit dakterras willen we onze huidige opbouw uitbreiden met twee slaapkamers, totaal ongeveer 27 m2 (4,5 meter breed en 6 meter diep). Een trap en doorbraak is dus niet nodig. Wel willen we aan de straatkant een hellingshoek van 70 graden met dakpannen die aan een kant ook een hoekje omgaat en met een dakraam. De achterzijde willen we laten afwerken met kunststof bekleding en de zijkant met openslaande deuren naar het dakterras. De afbeelding maakt een en ander duidelijk. Op deze foto is de bestaande dakopbouw niet zichtbaar, wel is deze zichtbaar bij de buren op de andere hoek links op de foto. Graag ook hulp met aanvragen van een vergunning

Casco-houtskelet dakopbouw realiseren

Wij willen onze woning (1963) met plat dak vergroten door een extra verdieping op de 1e verdieping te laten plaatsen. Wij zijn een x aantal jaren geleden al bezig geweest met een architect (tekening toegevoegd als bijlage), deze zijn destijds ook al goedgekeurd door de gemeente. Het gaat om een casco-houtskelet-opbouw met plat dak. Er moet ook een trapgat uitgezaagd worden in het betonnen plafond voor een vaste trap. De afwerking en installatiewerken doe ik allemaal zelf, wel wind- en waterdicht opleveren.

Dakopbouw realiseren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw. Zie foto van voorbeeld van paar straten verderop. Vanuit de gemeente zijn de volgende maten van toepassing: - Maximale en tevens minimale bouwhoogte (vanaf peil): 8,42 meter. - Maximale en tevens minimale breedte: 4,30 meter. - Maximale en tevens minimale lengte: 9,30 meter Inclusief plaatsen trap, vloer (kaal) en tussenwanden. Voor de extra verdieping is de volgende afwerking gewenst: Schilder klaar kozijn (afwerking kunststof kozijn), vloer geschikt voor vinyl, wanden behang/ schilder klaar. Tevens wil ik de kozijnen in de gehele woning te vervangen voor nieuwe kozijnen en hr++ of hr+++ glas. E.e.a. afhankelijk van het totale kostenplaatje. De dakopbouw moet qua uiterlijk gelijk zijn met de rest van de woning. Aanvraag vergunning nog niet gedaan.

Partners

Partners van Casius