Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor muur van trappenhal verwijderen:

Muur van trappenhal verwijderen

Ik wil een opentrap hebben om ook zo mijn woonkamer groter te maken. Daarom wil ik de muur van de trappenhal laten verwijderen.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur van trappenhal verwijderen uit heel Nederland:

Binnen- en buitenschilderwerk

Badkamer Woonkamer Trappenhal Muur op balkon

Stucwerk verwijderen van een bakstenen muur

Ik ga dit huis compleet renoveren. Ik wil graag het stuck van de binnenmuren verwijderen die grenzen aan de buren links en rechts (incl. trappenhal). Het stuckwerk op de dragende muur in het midden van huis en de buitenmuren (voor & achter) moet blijven zitten. Het afval moet ook door jullie opgeruimd en afgevoerd worden. Het eindresultaat zijn zuivere / stofvrije muren, waarvan de bakstenen goed zichtbaar zijn en de voegen een 0,5 tot 1 cm zijn weggehaald, zodat de bakstenen goed zichtbaar zijn. Oppervlakte ongeveer 13 x 24 meter.

Verbouwing in een appartement

Ik zou graag mijn woning willen verbouwen met onderstaande resultaten. Aanbouw of Serre aanbouw: aangrenzend aan mijn woonkamer heb ik een kleine buitenruimte (dakterras) welke ik graag wil betrekken middels een aanbouw of serre aanbouw. Hiernaast wil ik tevens de muur naast mijn buitenruimte openbreken omdat hier rookkanalen inzitten welke ik wil vervangen voor een nieuwe rookkanaal zodat ik hier een open Hout Haard van kan maken. Lengte van rookkanalen zijn circa 3M, hierboven is er geen bovenwoning maar ernaast is de aangrenzing van mijn Boven dakterras. Afmetingen buitenruimte is circa 1. 85M breed en circa 2. 50M lengte, hoogte van circa 2. 35M mogelijk gelijk met appartement. Huidige raamshutters van mijn raam wil ik hergebruiken in nieuwe situatie. Plafond van aanbouw/serre mag deels glas zijn en op resterende deel wellicht 2 zonnepannelen plaatsen. Keuken Afzuigkap circa 15-20cm hoger hangen en houten keukenplanken ophangen na het betegelen met bakstenen. Keukenplanken inclusief led verlichting. Naast keukenblok wellicht een kleine wijnkoelkast (inbouw) installeren/plaatsen. Trappenhal Witte muur betegelen met bakstenen. Voegen grijs of wit. Toilet Geluidsisolatie activiteiten aan muren en eventueel toilet deur uitvoeren. Slaapkamer deur Sparing maken in muur voor schuifdeur systeem, huidige deur hergebruiken. Ensuite Badkamer Huidige opening ensuite badkamer dichtmaken en muur ernaast doorbreken voor doorgang ensuite voorzin van glazen schuifdeur (melk wit) badkamer dus als het ware de ensuite opening omwisselen. In mijn badkamer een verticale ligbad plaatsen samen met inbouwnis voorzien led verlichting. Inloop douche blijft intact, echter het installeren van een regendouche hoofdkraan en handkraan. In muur ook hier een inbouwnis voorzien van led verlichting. Optioneel een kleine houten wastafelblad monteren inclusief een waskom hierop. Ook hier wederom een inbouwnis met led verlichting. Badkamer is circa 1. 55M lang en 1.65

Renovlies behang aanbrengen op wanden en plafonds

Wij willen graag renovlies behang en sauzen/spuiten. Het gaat over ongeveer 80 vierkante meter: Een woonkamer oppervlakte 24 vierkante meter met open keuken. Twee slaapkamers van ieder 12 vierkante meter. Er zit nu een laag behang op de muur deze zullen we zelf verwijderen. Trappenhal en hal sauzen met latex. Eventueel mag het behang door jullie verwijderd worden, als het niet te veel kost.

Schimmelprobleem laten onderzoeken

Ik woon net in nieuw huurhuis, heb schimmel ontdekt in muur tussen badkamer en trappenhal in. Ze spuiten het in met ammoniak en chloor, zetten nieuw wandje. Ik vertrouw de mate van de schimmel niet, volgens mij liggen heel de badkamervloer en -muren vol. Mijn dochtertje van 4 heeft al eczeem en is erg gevoelig aan luchtwegen, ikzelf heb astmatische bronchitis dus zie dit allemaal niet zitten zo. Kan iemand asjeblieft zo snel mogelijk langskomen om te constateren? Zodat ik weet hoe erg het is.

Muur schilderen in huis

In de trappenhal moet er een stukje worden geschilderd. Dit is ongeveer 10 m2. Ondergrond is behangklare binnenmuur, lijkt hout te zijn.

1 muur in de huiskamer 6 x 2.40 ...

1 muur in de huiskamer 6 x 2.40 stucadoren, trappenhal, overloop en stukje naar de zolder. Bij de trap een wat lastige klus, daar er een traplift is.

De werkzaamheden zijn tweedelig: A) een ...

De werkzaamheden zijn tweedelig: A) een trappenhal afsluiten doormiddel van het bouwen van een muur hieromheen. B) het bouwen van de wanden voor een bakamer (2 m bij 1,75 m)

Wij gaan de woonkamer, hal en trappenhal ...

Wij gaan de woonkamer, hal en trappenhal verbouwen. In de huidige woonkamer zitten steenstrips en grofe sierpleister. Dit gaat eraf. Daarnaast zal er ook nog een muur worden uitgedaan en een nieuwe keuken worden geplaatst. De wanden zullen opnieuw gestuct moeten worden maar ook het plafond zal waarschijnlijk hier en daar opnieuw gespoten moeten worden. Dit geldt ook voor de hal en de trappenhal. Ook hier zit grofe sierpleister die eraf gaat. De trappenhal loopt tot de zolder door.

Trappenhal met wenteltrap (draaitrap), ...

Trappenhal met wenteltrap (draaitrap), twee verdiepingen. Hoogte 6 meter waarvan 1 muur 2.5 meter breed is in deze muur zit een raam van +/- 1 vierkante meter, en twee muren van 6 bij 1 meter en nog wat kleine stukjes tussen de deuren. In totaal ongeveer 30 vierkante meter. Alle plaatsen zijn vanaf de trap goed bereikbaar. Heb bij Praxis al 10 zakken knauf goudband gehaald, en ook hoekstrippen 10 mm.