Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoogvliet Rotterdam:

Woonkamer en toilet renoveren

De vloertegels in de woonkamer, gang, keuken en toilet dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna dienen er nieuwe tegels te worden geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 35 m2 groot. De wanden in de woonkamer dienen te worden gestuukt. De woonkamer is ongeveer 26 m2 groot. Het staande toilet wil ik ook graag laten vervangen door een zwevend toilet en de wanden laten tegelen tot aan het plafond. De afvoer zal aangepast moeten worden en een fonteintje geplaatst. Het toilet is ongeveer 1 bij 1 meter groot.

Muur van trappenhal verwijderen

Ik wil een opentrap hebben om ook zo mijn woonkamer groter te maken. Daarom wil ik de muur van de trappenhal laten verwijderen.

Convectorput verwijderen en radiator plaatsen

Kunt u een offerte uitbrengen om mijn convectorput dicht te maken in een aangebouwde serre? Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put (260 x 38 x 65) opvullen en dichtmaken door middel van gewapend betonijzer dit om de vloer te versterken, een laag van ongeveer 14 cm tot ongeveer 5 cm onder de rand aanbrengen voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui. Hopend op een spoedig bericht.

Muren verwijderen

Wij willen muren verwijderen

Kangoeroewoning aanbouwen

Wij overwegen om een hoekwoning te kopen, waar we dan aan de zijkant een kangoeroewoning ofwel mantelzorgwoning willen laten aanbouwen voor onze zoon van 26 die niet zelfstandig kan wonen. We denken aan een woning met eigen entree met 2 kamers, in totaal 350 cm breed en 10 tot 15 meter lang. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Extra verdieping bouwen

Wij willen graag een casco opbouw laten plaatsen op het platte dak van onze woning. De maten zijn 4 x 8 meter. Er is een vergunning nodig maar deze is nog niet aangevraagd. In het platte dak zal een gat gezaagd moeten worden voor een trap naar de nieuwe verdieping. Er is nog geen reken- of tekenwerk verricht. Bij de buurman is al een dakopbouw geplaatst. Ik wens offertes van aannemers voor deze verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten.

Draagmuur verwijderen

Hierbij wilde ik vragen of het mogelijk is om deze 3 muren waarvan 1 draag muur te verwijderen. We willen de woonkamer bij de keuken betrekken door de hal te verwijderen en alleen de trap te laten staan. De toilet die er nu zit willen we in het klompen hok plaatsen. De bouw tekening zitten in een pdf bestand bijgevoegd en een plattegrond met afmetingen zijn van een ander huis uit de straat bijgevoegd. De uitbouwen zijn iets anders. De met rood omcirkelen muren willen we verwijderen. Ook zit er een link bij met overige foto s van het huis. Ik zou graag willen dat jullie alles doen. Van vergunningen en berekeningen tot het uitvoeren. Als dit allemaal lukt zit er ook nog een schouw die verwijderd moet worden.

Uitbouw aan de woonkamer en keuken bouwen

Ik wil mijn woonkamer en keuken uitbouwen. 3 meter diep en 3,5 meter breed. De palen zitten al op de grond. Het gaat om een 4 onder 1 kap woning. Ik weet niet wat voor type uitbouw ik wil hebben en wil graag water en elektra leidingen geplaatst hebben. Deze mag casco geleverd worden. Alles moet zo goedkoop mogelijk.

Draagmuur slopen en steunbalk plaatsen

Mijn dochter is de aankoop aan het afronden van een tussenwoning uit 1962. Ze heeft de wens om een draagmuur van ongeveer 7 m² te laten verwijderen tussen de woonkamer en de keuken. Daarbij moet dan een steunbalk worden geplaatst. Het puin moet ook worden afgevoerd. Namens haar wil ik graag uw globale prijsindicatie ontvangen.

Tweezijdige nokverhoging maken

We hebben een hoekwoning en zouden graag een verhoging willen op zolder. Het gaat om zo'n 5 a 6 m2. Er is nog geen vergunning aangevraagd, wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten.

Herstellen schade na lekkage

Door een lekkage is er waterschade ontstaan aan muren en plafonds op 2 verdiepingen in mijn woning. Er moet wat schimmel worden verwijderd en verder moet er schilder- en behangwerk worden verzorgd. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze nodig voor mijn verzekeringsclaim maar wil de klus ook graag op korte termijn laten uitvoeren.

Dragende muur slopen

Draag muur doorbreken van 10 cm dik en 4,3 m lang. + een balk plaatsen. Wat zijn hier ongeveer de kosten van.

Verwijderen van een asbest afvoerleiding

Ik zou graag willen weten wat het kost om een asbest(cement) afvoerleiding van circa 8meter te laten verwijderen in de kruipruimte onder mijn huis. Ivm werk helaas niet telefonisch bereikbaar Bij voorbaat dank,

Draagmuur deels uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij willen onze keuken bij de woonkamer trekken door een gat in een draagmuur te laten maken van 2 meter breed en 2,65 meter hoog. We hebben een H-bint van 305 x 22 cm x 11 cm die geplaatst dient te worden als draagconstructie. Het afvoeren van het sloopafval doen we zelf naar de gemeentelijke stortplaats. We zoeken een vakman die hier vanaf 4 oktober tijd voor heeft. We ontvangen graag uw offerte.

Convectorput dicht maken

Graag ontvang ik een offerte om mijn convectorput in een aangebouwde serre dicht te maken. Radiator in de convectorput verwijderen en leidingen afkoppelen. De put, 260 x 38 x 65 cm, opvullen en dichtmaken door middel van een beton laag van ongeveer 14 cm. tot ongeveer 5 cm. onder de rand, voor de leiding van de nieuw aan te leggen verwarming. Tevens plaatsen van 2 nieuwe lage radiatoren voor een schuifpui.

Casco horecapand afwerken

Het pand is ongeveer 10 bij 14 meter. Binnen een aantal dagen worden de nuts-voorzieningen aangelegd. Dit betekend dat al het leidingwerk opnieuw aangelegd moet worden. Aantal werkzaamheden: - stuken, - wanden plaatsen, - gas/water/elektra leidingen aanleggen, - keuken(bar) / toilet voorzieningen, - vloer aanleggen, - verven, - eventuele apparatuur aansluiten, - lucht toe/afvoer, - dubbelwandige raamwerk. Het plafond hoeft niet gedaan te worden maar er moet natuurlijk nog wel verlichting in verwerkt worden. Plattegrond document kon helaas niet geüpload worden. Er zou altijd iemand op locatie langs kunnen komen in onderling overleg.

Extra verdieping bouwen

Wij willen een opbouw op ons huis met plat dak en even groot als het huis nu is. De maten zijn 4,29 breed en 8,78 diep. Dit zijn maten die ik van een platte grond heb uit het koop contract. Ik wil een prefab opbouw hebben en ik wil graag een offerte met elektra/water leidingen plaatsen en een zonder.

Fundering maken

Ik zou graag willen weten wat het kost om een fundering te laten aanleggen in mijn tuin. Vanaf de gevel 4 meter de tuin in en 6 meter breed. Complete offerte inclusief materialen. Tuin is bereikbaar.

Fundering aanleggen

Ik wil graag weten hoeveel zal het kosten om een Fundering van 4 x 6 meter voor een aanbouw in de tuin.

Dakopbouw dakterras

Wij willen een dakopbouw op ons dakterras. De afmetingen zijn 4,10 meter breed bij 5 meter lang. Aan 1 linkerkant staat de muur al omdat de buren al een dakopbouw hebben. Aan de rechterkant moet het muurtje ongeveer 0,5 meter bij gemetseld worden. Het gaat om een dakopbouw op een platte dak. We hebben al een bestaande kozijn en die willen we waarschijnlijk gebruiken bij ons dakopbouw.

Uitbouw achterzijde van een hoekwoning

Ik woon in een hoekwoning die is gebouwd in 1958 of 1960. Ik wil daar aan de achterzijde een uitbouw laten maken van 3 meter diep over de volledige breedte van 8 meter. Er is op dit moment al een stukje uitbouw van 220 cm waarin een doucheruimte is. Die uitbouw in gefundeerd en 10 jaar geleden gemaakt. Ik zal die uitbouw gedeeltelijk slopen. Een muur en de fundering blijven behouden en kunnen onderdeel worden van de nieuwe uitbouw. Ik wil graag een afspraak maken met een aannemer om mijn wensen en de mogelijkheden hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Tuinmuur herstellen

Ik heb in mijn voortuin een laag tuinmuurtje van verlijmde/gemetselde betonnen sierstenen. Doordat er een auto van de Roteb tegenaan is gereden, is er een hoek van het muurtje beschadigd. Ik mag die schade op hun kosten laten herstellen en heb hier een offerte voor nodig. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Dakopbouw op plat dak plaatsen

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het laten plaatsen van dakopbouw op ons platte dak (85 m2). Wij zien uw reactie belangstellend tegemoet.

Opbouw op een plat dak bouwen

Wij willen graag op het platte dak een opbouw laten plaatsen van ongeveer 5 bij 10 meter. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de elektra en water moeten worden doorgetrokken. Verder mag het casco worden opgeleverd. De ruimte zal ingedeeld worden in 2 slaapkamers en een tussen ruimte als berging. De vergunning dient te worden aangevraagd bij de gemeente, dit mag door de vakman gedaan worden.

Nokverhoging of dakopbouw uitvoeren

Wij willen graag een nokverhoging of een dakopbouw aan twee zijdes. De zolder is nu waarschijnlijk te laag en omdat ik op de hoek woon, heb ik aan drie zijdes een schuin dak. Het hoogste punt is nu 2.30 meter, dus ik denk zelf dat een nokverhoging een betere oplossing is. Kan er iemand komen kijken om mij te adviseren en een offerte op te maken? Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.