Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoogvliet Rotterdam:

Mijn woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik zoek een aannemer die een aanbouw kan realiseren aan de achterzijde van min tussenwoning. De uitbouw moet 450 bij 400 cm groot worden. Wij willen kunststof schuif puien en stenen muren. De afwerking van de binnenkant ( bedrading, warmte etc) kan gedaan worden door mijn vader. Ik wil dus een casco oplevering van de uitbouw.

Dak vervangen van serre

Ik wil een dak van een serre laten renoveren, met een afmeting van 400 X 300 cm. Het dak bestaat nu uit polyester platen en ik wil mij laten adviseren over glazen panelen.

Opbouw volledige verdieping

Wij willen graag een opbouw op ons bestaand plat dak. In de buurt bij ons is dit al regelmatig gedaan. De afmeting is ongeveer 10 x 6 meter. Compleet/casco oplevering is in overleg. Ik wil wel dat er elektra en stucwerk gedaan word, en dat de opbouw van houtskelet en steen gemaakt word. Hier is een vergunning voor nodig maar dat word al geregeld. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw op plat dak

Ik wil mijn huis uitbreiden met een verdieping op mijn platte dak. Hiervoor moet de trap verlengt worden. Kan er niet volledig tot aan de voorgevel gebouwd worden, maar wel toegankelijk zijn via een deur. De opbouw ruimte voorzien van wasmachine kast ruimte daarnaast een 2e badkamer overige ruimte afsluitbare slaapkamer. Dak indien mogelijk voorzien van zonnepaneel bevestigen. Voorkeur is prefab. De afmeting is wordt ongeveer 20 - 23 m2. Vergunning en tekeningen moeten nog. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. In de buurt zijn er meerdere nu bezig met dakopbouwen. De opbouw zou een stuk van de rand af moeten en ik zou dan een deur naar buiten willen.

Uitbouw achterzijde woning en vloer isoleren en vloerverwarming aanleggen

Wij willen ons huis wat ruimer maken en een grotere en luxere keuken en eetruimte creëren. Hierbij willen we ook het huis verduurzamen met isolatie onder de vloer (betonnen vloer) en vloerverwarming (nat systeem aansluiten op de cv-ketel) over de hele begane grond aan laten leggen. Radiatoren verwijderen en muur doorbreken naar de aanbouw. De aanbouw wordt 2 x 6 meter. Geen vergunning nodig. Graag complete oplevering en prefab constructie. We hebben geen plattegrond meer. Fundering zal vermoedelijk schroefpalen nodig zijn. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. De prijs en kwaliteit moeten beide schappelijk zijn.

Casco dakopbouw met isolatie en trap plaatsen

Beste meneer/mevrouw, Ik wil een dakopbouw laten plaatsen op mijn huis. Vergunning en tekeningen zijn aanwezig (zie bijlage). Afwerking casco (met isolatie volgens de vergunning eisen) en incl plaatsen van een vaste vurenhouten trap. Als u nog vragen heeft hoor ik het graag.

Dakopbouw realiseren

Ik wil een dakopbouw van 9 x 4 meter. Graag casco zonder elektra (wel lichtpunt) en geen stucwerk, met een houten constructie en kunststof kozijnen. Vergunning en bouwtekeningen zijn al aanwezig, zie bijlage. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw plat dak

Ik wil een dak opbouw van 4 meter breed en 8.75 meter lang laten plaatsen. De opbouw moet compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk en een prefab constructie. Er is een vergunning voor nodig en ga ik nog aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een aanbouw van 1 meter bij 5 meter of van 1,80 bij 5 meter. Wij willen graag onze eigen raam en deur behouden want deze is net 1 jaar oud. Verder willen we dat de elektra aangelegd word, dat er een fundering in komt en dat de uitbouw een stenen buitenkant krijgt. Compleet/casco is in overleg. Stucwerk is ook in overleg. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakopbouw platdak

Ik wil graag een dak opbouw realiseren. De maten zullen ongeveer 9.3 m bij 4.3 m moeten worden. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, zonder elektra en stucwerk en wil ik dat het van hout gemaakt word. De vergunningaanvraag laat ik ook graag door u doen.

Erker achterzijde bouwen

Wij willen een erker realiseren van 3 m breed en 1,5 m diep aan achterkant tussenwoning. Een volledig glazen erker zonder metselwerk. Aan 1 zijde is een muur (uitbouw buren). Kunststof kozijnen en een openslaande deur. Waar nu de achterdeur staat willen we een dicht raam tot aan de grond. Waarschijnlijk is licht heiwerk nodig. Kunt u mij op basis hiervan een vrijblijvende offerte sturen? Alvast bedankt.

Opbouw op het huis

Wij willen graag een extra verdieping op het dak. Voor gezinsuitbreiding en extra ruimte. Nu is alles een beetje krapjes. De afmetingen zijn 8 x 4 meter. In deze opbouw willen wij of een prefab of een skeletbouw. In ieder geval willen wij kunststof kozijnen met dubbelglas, 2 grote slaapkamers, 1 kleine slapkamer, klein washok met leidingen voor een wasmachine, volledige elektra, geisoleerd en stopcontacten en dichte trap.

Uitbouw en complete verbouwing van beneden verdieping

- Wij willen een (prefab) uitbouw van 6 x 3 meter van een woning uit de jaren 70, en de daarbij behorende fundering, - en doorbreken van de muur naar de uitbouw, - nieuwe vloer met vloerverwarming, - vloerisolatie in de kruipruimte, - gevelisolatie, nieuwe gevelvoegen, - nieuwe kozijnen van onderhoudsvrij kunststof met HR +++ glas, beneden en boven, - muren beneden glad getrokken en stuk weghalen /doorbreken, en een nieuwe keuken - nieuwe trap met trapkast - Alles strak afgewerkt incl verf en tegels. Huidige ruimte is 9 x 6 meter en daar gat hal vanaf 3 x 2 meter.

Plaatsen schuifpui in plaats van een raam

Wij willen graag een bestaand raamkozijn laten vervangen door een tweedelige schuifpui. We verhuizen rond januari, dus ik durf echt niet te zeggen hoe groot het raam is. De schuifpui zouden wij 2,5 meter breed willen tot aan het plafond, ook iets van 2,5 meter geschat. De muur waar het raam in zit is 3,30 meter breed. Het raam zou afgevoerd moeten worden. Verder zou de oude radiator ook afgesloten moeten worden en afgevoerd. We zoeken naar een mogelijkheid om die voor iets minder zichtbaars te vervangen en ontvangen hier graag advies over. Brengen jullie ook offertes uit als alle informatie via mail /telefoon aangeleverd worden? Of willen jullie de situatie daadwerkelijk zien voor er een offerte uitgebracht kan worden? Dit omdat we het plaatsen van de schuifpui graag zouden willen doen gelijk de eerste week na de sleuteloverdracht,maar nu uiteraard nog geen toegang hebben tot het huis. Daarnaast willen wij dit bedrag meefinancieren in een bouwdepot, daarvan moet een taxatierapport worden opgesteld met een specificatie van de kosten, hebben jullie dit vaker gedaan? 

4 dakopbouwen realiseren

Wij willen een dakopbouw van ongeveer 40 m2. Dit gaat waarschijnlijk om 4 huizen naast elkaar. Iedereen heeft andere wensen, dus alles is nog even in overleg. Heeft u meer informatie voor mij?

Badkamer en toiletruimte verbouwen en koof maken met verlichting

Ik wil een badkamer renovatie laten uitvoeren. De wanden zijn inmiddels al gestript. Ik heb nieuwe tegels leggen. Het betreft ongeveer 30 m2. Er moeten ook badkamermeubelen gemonteerd worden, zoals toilet. En elektra werkzaamheden. In de keuken moet er een grote koof worden gemaakt met verlichting. De toiletruimte is optioneel om uit te voeren. Hiervoor heb ik ook tegels liggen en een hangtoilet inclusief reservoir..

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren. Hij zou dan 6 meter lang worden en 2,5 meter diep. Waarbij het bestaande kozijn de schuif pui dan wordt gebruikt c.q. wordt verplaatst naar de uitbouw. Het moet compleet opgeleverd worden. Ik weet alleen nog niet of er een fundering in moet en of er ook elektra aangelegd moet worden. Er moet wel gestuct worden en het moet van metselwerk gemaakt worden.

Uitbouw toilet en schilderwerk

Ik wil mijn toilet uitbouwen. 1 muur moet ongeveer 20 cm opzij geschoven worden. De toiletpot etc. graag ook demonteren en graag een nieuwe toiletpot. Daarnaast laat ik graag het huis binnen schilderen. Het gaat om de muren en plafond van begane grond. Inhoud is 288 m3. Beneden kan direct geschilderd worden en boven moet er eerst behang worden weggehaald.

Schuurtje bouwen

We willen een schuurtje bouwen van 3,5 bij 5 meter . Het moet compleet opgeleverd worden met een betonnen fundering, elektra, geen stucwerk, houten binnenkant en rabatdelen aan de buitenkant. Er is geen vergunning voor nodig. Er komt ook een wc in dus er moeten leidingen gelegd worden. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn en ik ontvang graag een offerte.

Garagedeur vervangen door ramen, eromheen metselen en afwerken

Garagedeur vervangen door ramen, 255 cm is de garage deur, het in te zetten raam is 156 x 280 cm, metselen muur eromheen, isoleren aan de binnenkant van de muur en gipsplaten tegenaan, spachtelputz in de hele ruimte, ophangen deuren, doortrekken warm water en aansluiten diverse kleine klusjes.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De afmetingen zijn (ongeveer) 4 bij 9 meter. Graag willen wij de opbouw compleet hebben afgewerkt. Dus inclusief kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas met kiepwagen, trap naar deze etage, etage opgedeeld in 2 kamers en een hal, verwarming in de kamers inclusief leidingen en stroomvoorzieningen. De opbouw moet een houten constructie constructie hebben. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping.

Semi complete dakopbouw

Ik wil een dakopbouw van ongeveer 6 x 4 meter laten realiseren. Betreft metselwerk met een semi casco oplevering. (Inclusief leiding- en elektra.) Onduidelijk of hiervoor een vergunning nodig is.

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil graag mijn huidige serre laten vervangen. Het dak is nu van polycarbonaat gemaakt en deze wil ik laten vervangen door een plat aflopend dak. De deuren wil ik ook laten vervangen door HR+ glas. De maten zijn 4 bij 3 meter. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Een dakopbouw realiseren en een dakterras

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het gaat om een verdieping boven mijn huidige 1e verdieping. De opbouw moet ongeveer 5 bij 6 meter groot worden. Daarnaast moet nog ruimte zijn voor een terras van 2 bij 5 meter. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd met kunststof kozijnen. Daarnaast zie ik graag openslaande deuren en rolluiken terug in de opbouw. In de opbouw moet een slaapkamer en een bergingsruimte komen. De rest bespreek ik met de vakman.

Dakopbouw plaatsen

Wij hebben een tussenwoning met 2 woonlagen waar wij een opbouw op willen laten plaatsten van 5 meter breed en 9 meter lang. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de ruimte geïsoleerd. Optioneel zou ik de kosten willen weten voor het doortrekken van elektra en verwarming. Er is nog geen vergunning aangevraagd.