Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: schuurwoning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw woning offerte bouw, gelijkvloerse bungalow ( casco ), bungalow bouwen, casco huis bouwen, houtskelet prefabhuis laten bouwen, casco ruimte ombouwen kinderopvang, het bouwen van een staalframe constructie woning 195 m2 / 507 m2, nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning, nieuwbouwwoning bouwen, bouw bungalow, bouw Bungalow, corner House Extension/ Renovation: bathroom, floor heating, paint and plaster, 4 Dakopbouwen realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hendrik Ido Ambacht:

Plafond verlagen en stroom aanleggen voor spots

Het betreft een huis uit 2008. Het plafond moet zo'n 10 cm omlaag vanwege trimless spots. Er moet dus ook voor 14 spots stroom worden aangelegd. Ben benieuwd wat dit bij u ga kosten heb al een prijs aangevraagd bij een andere aannemer.

Plafond verlagen, stucen en schilderen, spotjes en sierlijsten plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouwhuis en we willen graag weten wat het kost om spotjes in de woonkamer/keuken te laten maken. Waarvoor je dus ook het plafond moet verlagen en stucen en schilderen. Het gaat om een beton plafond, en de grootte van keuken+woonkamer is 32 vierkante meter. We willen een stuk of 10 spotjes en als het mogelijk is ook graag sierlijsten. Hoeveel het verlaagd moet worden, weten wij niet. De woning moet nog gebouwd worden, maar we willen heel graag spotjes.

Lichtkoepel plaatsen in een bestaande aanbouw

Ik zoek een dakdekker die in het dak van onze bestaande uitbouw een lichtstraat kan maken. De lichtstraat moet ongeveer 100 bij 100 cm groot worden, maar kan in overleg. Het is ons niet bekend waar de leidingen in het dak liggen, dit moet eerst geconstateerd worden. Het is een betonnen dak. Op het dak ligt momenteel grind.

Opbouw op plat dak

Bij deze willen wij een offerte aanvragen voor een dakopbouw voor ons huis. Het gaat in principe om alleen ons huis, maar misschien zijn onze buren ook geïnteresseerd. Wat is de prijs voor een enkele opbouw en wat is de prijs voor een dubbele, als de buren ook mee doen? Specificaties huis: • Ons huis heeft een plat dak. Waarvan het voorste gedeelte ongeveer 70 cm hoger is dan het achterste gedeelte. • Op de overloop is nu een kast en daar staan in de: Cv ketel, wasmachine, droger, wtw-unit, de unit voor de zonnepanelen en de doorvoer van de airco leiding. De opbouw zou ongeveer 5 x 6 meter worden. We zijn bezig met de vergunning. Meerdere buren hebben een dakopbouw. We willen een prefab constructie en een casco oplevering. Wel willen we graag elektra en leidingen doorgetrokken hebben voor de cv-ketel enzovoort. De buitenkant moet helemaal afgewerkt zijn en geïsoleerd. Tekeningen moeten nog.

Vliering op zolder laten maken

Ik wil een vliering op zolder laten maken van een vorig jaar opgeleverde nieuwbouwwoning (geheel boven slaapkamer 5 in de bijgevoegde bouwtekening) incl. gehele afwerking van plafond (met lichtpunt) en vlizotrap. De afmetingen zijn ongeveer 3 x 4.3 meter.

Nieuwe woning bouwen

Een woning van 14 meter breed 10 m diep. Tuinkant glas. Voorkant steen met zo min mogelijk raam. Verdeling woning Woonkamer keuken eetgedeelte is 14 x 6 meter De ruimtes naastelkaar zijn. Hal met trap en toilet binnenmaat 3 x 4 meter Slaapkamer binnenmaat 5,14 x 4 Badkamer binnenmaat 5 x 4 meter Kleine dakopbouw met lessenaarsdak 5,5 m bij 10 m hoogte 1,8 m tot schuin 3.m Aanbouw voor slapen etc met doorloop badkamer en doorloop naar woonkamer Binnenmaat 3,50 x 8,2 En eventueel een zelfde aanbouw aan de andere kant of een eenvoudige garage. Samenvatting. Het huis komt op een kavel van 704 m2. We hebben nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning. Verder wil ik dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 slaapkamers, 1 zolder, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en 1 garage/werkkamer. Het moet platbouw worden met een lessenaars ''huisje'' er op.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 6 meter breed en 2,5 meter diep. Het is ter uitbreiding van de woonkamer. Een vergunning is niet nodig. Voor de fundering denk ik dat er palen en beton nodig is, maar dat durf ik niet te zeggen. We willen een casco oplevering, met een afwerking aan de buitenkant en de ramen geplaatst. Elektra en stucwerk is niet nodig. We denken aan een prefab constructie of van hout. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte.

Deur maken van in draagmuur van woonkamer naar garage

Wij willen een deur laten maken in de draagmuur van de woonkamer naar de garage. 93 cm x 2,31 m.

Opbouw verdieping

Wij willen graag een extra verdieping op de uitbouw realiseren. We zijn ons aan het oriënteren, maar we weten vrij goed wat we willen. Maten 5,5 m x 2,5 m. Indien mogelijk willen we tevens op deze aanbouw dan een dakterras bouwen. Fundering is hiervoor voorbereid. Tevens dient de binnenzijde dan te worden afgewerkt met extra wand voor extra kamer en deur naar dakterras. De opbouw willen we van gipsbeton wanden met stenen aan de buitenkant, hetzelfde als uitbouw en huis. Ik durf niet te zeggen dat er een vergunning nodig is. De oplevering graag compleet, inclusief elektra en stukwerk. het doel is om 2 kamers te vergroten en 1 extra kamer.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat enkele vloerbalken rot zijn, dit gaat dan over de ruimte onder de keuken, gang en wc. De kruipruimte onder de woonkamer is niet toegankelijk en niet bekend met de staat van deze balken, maar de inspecteur ging er van uit dat deze in vergelijkbare staat bevinden dan de andere balken. Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig om dit te laten vernieuwen, dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning.

Uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde van het huis

Wij willen een Casco uitbouw van 6 x 2,5 m aan de achterzijde van ons huis. Of wij een vergunning nodig hebben weten we niet zeker, we zouden hier graag advies over krijgen. Voor de constructie willen wij de goedkoopste mogelijkheid, mogelijk prefab. Voor het model en metselwerk willen we graag advies, zijn er misschien standaard modellen waar we uit kunnen kiezen? Elektra en stucwerk is niet nodig, dit doen we zelf. Wat voor fundering nodig is, weten we helaas ook niet. Het terras op de foto halen we zelf weg.

Deur in zijmuur hoekhuis maken

Wij willen een deur naar de tuin maken. Deze deur moet komen in de buitenmuur van een hoekhuis. De buitendeur hebben wij al. Gaat om een gat en kozijn te maken in de buitenmuur. De deur moet de keuken en tuin met elkaar verbinden (rekening houdend met koude warmte in de muur). Willen graag weten wat dit ongeveer gaat kosten.

Uitbouw achterzijde woning

Graag willen wij een offerte voor een uit bouw aan achterzijde van woning. Diepte 2,5m breedte 6,65m. Gevel van steen. Evt tuin deuren hergebruiken . Hijpalen + hijen, Vloer , isolatie en binnenmuren. Verijderen midden stuk tussen keukendeur en tuin deuren. Zie foto. Een kant aansluiten op uitbiuw van buren.

Aanbouw over 2 verdiepingen

Ik zoek een aannemer voor het maken van een aanbouw een bestaande woning over 2 verdiepingen. De breedte zal 8.70 meter zijn en de diepte 4.50 meter. De gevels op de begane grond en eerste verdieping moeten worden doorgebroken en verder mag het werk casco worden opgeleverd. De vergunning en bouwtekeningen zijn aanwezig.

Muur met blokken plaatsen

Ik wil een muur laten plaatsen van 420 bij 260 cm. Er moet geen elektra in. 1 kamer moet twee kamers worden en er moet ook worden geïsoleerd. Er moeten blokken komen.

Uitbouw achterzijde

We overwegen een uitbouw aan de achterkant van ons huis van slechts 1,5 meter. Graag zouden we een schuifpui willen, zo breed als mogelijk is. De breedte van de uitbouw is 4,5 meter. De achterkant is alleen te bereiken door door het huis heen te lopen of met een bootje om te varen. We zijn heel benieuwd naar de kosten. Moeten er palen geslagen worden? Het afwerken in overleg. De uitbouw moet gemetseld worden.

Uitbouw over gehele achterzijde woning

Ik zoek een partij die aan de achterzijde van de woning een aanbouw van twee verdiepingen over de gehele zijde van 8.70 meter breed en 4 diep kan realiseren. De uitbouw dient casco geleverd te worden. Wel moet de buitenkant van de uitbouw klaar zijn en er dienen op de begane grond openslaande deuren geplaatst te worden. De uitbouw moet uiteindelijk aan het dak bevestigd worden. Het gaat om een vrijstaande woning welk via de zijkant van de woning goed bereikbaar is.

Tweezijdige nokverhoging maken

Wij hebben een tussenwoning en wij zouden hier graag een tweezijdige nokverhoging willen laten plaatsen. De wensen zijn als volgt: - breedte 5 meter - de nok is nu 2 meter hoog en moet met 50 a 60 cm verhoogd worden - mag prefab - kunststof kozijnen - 4 kiepramen - geen rolluiken - ventilatieroosters - pannendak Er is nog geen vergunning aangevraagd. Indien deze niet goed gekeurd wordt zouden wij ook graag de mogelijkheden willen weten voor een eenzijdige nokverhoging. Wellicht is het verstandig een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen.

Slaapkamer en vliering bouwen

We willen graag een slaapkamer maken op zolder. Alleen een muur plaatsen met deur . Ook graag een extra stopcontact in de slaapkamer. In de slaapkamer willen we een trap die recht staat tegen de muur( de muur die geplaatst Wordt). Boven in willen we een kleine vliering. De vliering willen we mooi afgewerkt hebben zodat je de "rommel" niet ziet staan van af de slaapkamer. Hier van willen we graag een offerte. Mvg

Stalen buispalen plaatsen

Ik zoek een partij voor het aanbrengen van 2 stuks 16 meter stalen buispalen ten behoeve van het uitbreiden van de fundering van onze houtenschuur welke we eveneens hierop willen vergroten. De schuur bevindt zich bij onze hoekwoning welke goed bereikbaar is. Gemeentelijke vergunning reeds beschikbaar.

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij zouden graag een globale offerte ontvangen voor een uitbouw aan ons huis. De afmetingen van de gewenste aanbouw zijn 2.5 x 5.15 meter. Er staan reeds 2 heipalen. Het betreft een tussenwoning waarbij de buren aan 1 zijde al een aanbouw van 2,5 meter hebben. In de offerte krijgen we graag een idee van de kosten van de volgdende extra's: - kozijn over hele breedte (5. 15) met open slaande deuren. - afwerking plafond hele woonkamer (exclusief aanbouw ca. 32 m2), spuit- of stucwerk. - eventueel vloerverwarming Bij voorbaat dank voor jullie reactie, Met vriendelijke groet, Elize Ps. Telefonisch ben ik lastig bereikbaar, dus indien mogelijk ontvang ik de offerte graag per mail.

Betonrot in kruipkelder bestrijden

Onze vloer van onze eengezinswoning is een kwaaitaalvloer. Graag willen wij de kruipkelder laten inspecteren en beoordelen in verband met mogelijke betonrot. Het is nog niet duidelijk of het aanwezig is en hoe ernstig. De vloer is ongeveer 11 bij 6 meter groot.

Zeven deuren op maat maken en monteren

Ik heb 7 nieuwe deuren die op maat gemaakt moeten worden, scharnieren en deurbeslag heb ik al liggen. Het gaat om inkorten en ook enkele smaller maken.

Uitbouw achter de woning bouwen

Uitbouwen van woning 6 x 2,5 meter. Buren rechts hebben al een uitbouw recent geplaatst en ik wil graag een stenen uitbouw met een identieke afmeting. Momenteel heeft de pui een vast raam, een draai raam en een openslaande deur alles van hout. Deze wil ik graag overzetten naar de uitbouw. Waarschijnlijk moet er fundering gelegd worden en een H- balk in de pui komen. Het idee is dat het platte dak van de uitbouw uiteindelijk als balkon moet functioneren. Het geheel graag casco opleveren.

Fundatie voor een bestaande schuur vergroten

Aan de bestaande onderheide betonnen schuurvloer aanhechten en verlengen met een betonnen onderheide vloer van ongeveer 2,5 x 3,2 meter. 2 palen nodig. Vergunning reeds aanwezig. Alle materialen graag voor de vakman, locatie is goed bereikbaar.