Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, uitbouw achterzijde, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, dakopbouw, uitbouw achterzijde, casco uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hendrik Ido Ambacht:

Muur met blokken plaatsen

Ik wil een muur laten plaatsen van 420 bij 260 cm. Er moet geen elektra in. 1 kamer moet twee kamers worden en er moet ook worden geïsoleerd. Er moeten blokken komen.

Uitbouw achterzijde

We overwegen een uitbouw aan de achterkant van ons huis van slechts 1,5 meter. Graag zouden we een schuifpui willen, zo breed als mogelijk is. De breedte van de uitbouw is 4,5 meter. De achterkant is alleen te bereiken door door het huis heen te lopen of met een bootje om te varen. We zijn heel benieuwd naar de kosten. Moeten er palen geslagen worden? Het afwerken in overleg. De uitbouw moet gemetseld worden.

Uitbouw over gehele achterzijde woning

Ik zoek een partij die aan de achterzijde van de woning een aanbouw van twee verdiepingen over de gehele zijde van 8.70 meter breed en 4 diep kan realiseren. De uitbouw dient casco geleverd te worden. Wel moet de buitenkant van de uitbouw klaar zijn en er dienen op de begane grond openslaande deuren geplaatst te worden. De uitbouw moet uiteindelijk aan het dak bevestigd worden. Het gaat om een vrijstaande woning welk via de zijkant van de woning goed bereikbaar is.

Tweezijdige nokverhoging maken

Wij hebben een tussenwoning en wij zouden hier graag een tweezijdige nokverhoging willen laten plaatsen. De wensen zijn als volgt: - breedte 5 meter - de nok is nu 2 meter hoog en moet met 50 a 60 cm verhoogd worden - mag prefab - kunststof kozijnen - 4 kiepramen - geen rolluiken - ventilatieroosters - pannendak Er is nog geen vergunning aangevraagd. Indien deze niet goed gekeurd wordt zouden wij ook graag de mogelijkheden willen weten voor een eenzijdige nokverhoging. Wellicht is het verstandig een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen.

Slaapkamer en vliering bouwen

We willen graag een slaapkamer maken op zolder. Alleen een muur plaatsen met deur . Ook graag een extra stopcontact in de slaapkamer. In de slaapkamer willen we een trap die recht staat tegen de muur( de muur die geplaatst Wordt). Boven in willen we een kleine vliering. De vliering willen we mooi afgewerkt hebben zodat je de "rommel" niet ziet staan van af de slaapkamer. Hier van willen we graag een offerte. Mvg

Stalen buispalen plaatsen

Ik zoek een partij voor het aanbrengen van 2 stuks 16 meter stalen buispalen ten behoeve van het uitbreiden van de fundering van onze houtenschuur welke we eveneens hierop willen vergroten. De schuur bevindt zich bij onze hoekwoning welke goed bereikbaar is. Gemeentelijke vergunning reeds beschikbaar.

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij zouden graag een globale offerte ontvangen voor een uitbouw aan ons huis. De afmetingen van de gewenste aanbouw zijn 2.5 x 5.15 meter. Er staan reeds 2 heipalen. Het betreft een tussenwoning waarbij de buren aan 1 zijde al een aanbouw van 2,5 meter hebben. In de offerte krijgen we graag een idee van de kosten van de volgdende extra's: - kozijn over hele breedte (5. 15) met open slaande deuren. - afwerking plafond hele woonkamer (exclusief aanbouw ca. 32 m2), spuit- of stucwerk. - eventueel vloerverwarming Bij voorbaat dank voor jullie reactie, Met vriendelijke groet, Elize Ps. Telefonisch ben ik lastig bereikbaar, dus indien mogelijk ontvang ik de offerte graag per mail.

Betonrot in kruipkelder bestrijden

Onze vloer van onze eengezinswoning is een kwaaitaalvloer. Graag willen wij de kruipkelder laten inspecteren en beoordelen in verband met mogelijke betonrot. Het is nog niet duidelijk of het aanwezig is en hoe ernstig. De vloer is ongeveer 11 bij 6 meter groot.

Zeven deuren op maat maken en monteren

Ik heb 7 nieuwe deuren die op maat gemaakt moeten worden, scharnieren en deurbeslag heb ik al liggen. Het gaat om inkorten en ook enkele smaller maken.

Uitbouw achter de woning bouwen

Uitbouwen van woning 6 x 2,5 meter. Buren rechts hebben al een uitbouw recent geplaatst en ik wil graag een stenen uitbouw met een identieke afmeting. Momenteel heeft de pui een vast raam, een draai raam en een openslaande deur alles van hout. Deze wil ik graag overzetten naar de uitbouw. Waarschijnlijk moet er fundering gelegd worden en een H- balk in de pui komen. Het idee is dat het platte dak van de uitbouw uiteindelijk als balkon moet functioneren. Het geheel graag casco opleveren.

Fundatie voor een bestaande schuur vergroten

Aan de bestaande onderheide betonnen schuurvloer aanhechten en verlengen met een betonnen onderheide vloer van ongeveer 2,5 x 3,2 meter. 2 palen nodig. Vergunning reeds aanwezig. Alle materialen graag voor de vakman, locatie is goed bereikbaar.

Uitsparing in betonnen dak voor een lichtstraat maken

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van een uitsparing in het dak van een uitbouw. Het gaat om een uitsparing voor een lichtstraat van 3.80 meter bij 1 meter. Het is een moderne woning met betonnen dak.

Schuur verlengen en uitbreiden

Wil graag mijn schuur verlengen. Hij is 3 meter breed ongeveer en wil hem 3 meter diep hebben wat dan helemaal afgewerkt. Hoor graag wat jullie kunnen betekenen. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt en de werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Achterzijde uitbouwen

Wij hebben momenteel een woning met balkon aan de achterzijde, graag willen we hier een uitbouw laten plaatsen. Ik zou graag 2 verschillende offertes willen. - 1 met alleen het zijgedeelte erbij, gaat om 6 m2. - Een uitbouw over heel de breedte van het huis met het ''hoekje'' erbij. Het kozijn wat wij aan de achterzijde van ons huis hebben, hebben we vorig jaar gekocht en zouden we graag willen hergebruiken. Het hoekje betreft een afmeting van 2.16 x 0.80 meter. De achterzijde is 3.40 x 1.80 meter en de totale breedte van het huis zou dan dus 5.50 meter zijn. De uitbouw mag casco worden opgeleverd.

Schoorsteen geheel verwijderen binnen en buiten

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1988 en krijgen daarvan op 17 november de sleutel. We willen daar dan direct de complete schoorsteen vanaf het dak t/m de woonkamer laten verwijderen. Voor foto's verwijs ik u even naar Funda. Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Leefkelder onder nieuw te bouwen huis

Wij willen een huis gaan bouwen en graag onder kelderen de bouwvlak is 6 meter bij 10 en misschien nog 3 meter aanbouwen. Dus 6 x 13 word het dan graag wil ik een indicatie van zo´n kelder met trap en zij lichten om er daglicht te krijgen

Open haard verwijderen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1963 en krijgen daarvan begin oktober de sleutel. Er is daar in de woonkamer een grote schouw die veel ruimte inneemt. Wij willen die graag laten verwijderen, inclusief het rookkanaal, tot aan het plafond. De bovenverdieping mag intact blijven. Mogelijk moet er een steunconstructie worden gemaakt in het plafond. Er is bij de aankoop niet gesproken over de aanwezigheid van asbest in de woning. Derhalve neem ik aan dat er geen asbesthoudende pijp in het schoorsteenkanaal zit. Ik wil deze klus graag in week 40 of 41 laten verzorgen en ontvang graag een offerte van bedrijven die daarvoor dan ruimte hebben in de agenda. Er staan foto's van de woning op Funda. We kunnen pas na de sleuteloverdracht een bezoek met u inplannen.

Kwaaitaalvloer met betonrot herstellen

Het te behandelen vloeroppervlak in de kruipruimte bedraagt circa 180 m2 en bestaat uit 94 vloerelementen. Van het totaal aantal elementen behoeven 18 elementen zonder visuele kenmerken van schade niet behandeld te worden. Er zijn 2 elementen waarbij alle aanwezige schade is ontstaan door mechanische oorzaken. Bij deze groep kan worden volstaan met handmatige reparatie van de aanwezige schade. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde inspectie is in het inspectierapport (met kenmerk KB32. 0817) geconcludeerd dat 76 stuks vloerelementen onderhoud behoeven. Na oplevering van de herstelwerkzaamheden wordt de kwaliteit van de gehele begane grondvloer van de woning voor 20 jaar gegarandeerd conform de gestelde eisen in CUR-Aanbeveling 79 en de BRL 2818. Deze garantie omvat de kwaliteit van de door ons geleverde materialen en de applicatie daarvan, alsmede die van de elementen zonder visuele kenmerken van schade. Dit geeft u de zekerheid dat de vloer gedurende deze termijn van tenminste 20 jaar voldoet aan alle in CUR-Aanbeveling 79 en de BRL 2818 gestelde eisen.

Vloerplaat/fundering schuur maken

We willen een schuur bouwen van Douglas. Afmetingen zijn circa 9,5 bij 5,5 meter. De schuur wordt deels gesloten, een stuk wordt overkapping voor de auto. Wat voor type fundering is hier gebruikelijk/noodzakelijk en wat zijn hiervoor de kosten?

Fundering storten voor aanbouw

Ik wil een fundering storten van een aanbouw. Bekisting is al aangebracht.

Grote verbouwing in de woning

Verbouwing en slopenwerkzaamheden bestaande uit: Slopen van de badkamer, de keuken, draagmuren en de toiletruimte; Leidingen ver- en aanleggen; Elektra aanleggen, extra groepen aanleggen; Lateien plaatsen; Badkamer en WC plaatsen.

Uitbouw achter laten bouwen

Ik wil graag een uitbouw laten bouwen van 3 bij 6 meter.

Complete zolderverbouwing

Wij wonen nu 2 jaar in onze nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2014 en willen daar graag de zolderverdieping laten verbouwen. De ruimte is 6.50 meter lang, maximaal 4.30 meter breed en heeft een nokhoogte van 4 meter. Er is daar een cv-ruimte met een kozijn en deur. Eén muur willen we laten wegbreken en een andere muur laten opbouwen en laten verlengen. Hierbij moet er een radiator worden verplaatst en ook elektra en een waterleiding moeten gewijzigd worden. De nieuwe muur moet behangklaar worden opgeleverd. Verder wil ik er een bergvliering met een vlieringtrap laten maken. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier ter plaatse even te bespreken en in te meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Fundering met heipalen plaatsen voor een serre

Wij willen een serre/terrasoverkapping(8 bij 3,5 meter) laten plaatsen. Aangezien bij ons de grond behoorlijk kan verzakken willen wij deze op een fundering zetten. Wij zoeken alleen nog iemand die de heipalen slaat en de fundering plaatst. De fundering zal iets groter moeten zijn dat de serre.

Draagmuur vervangen door balk

Het slopen van een draagmuur en het aanbrengen van een nieuwe ondersteuningsbalk. De draagmuur is ongeveer 4 meter breed en 2.50 meter hoog. Eventuele constructie/belasting tekening/calculatie ook opnemen. Het afvoeren van het puin en de afwerking verzorgen we zelf. Eventuele vergunningsaanvraag doen we zelf.