Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwe loods bouwen:

Nieuwe loods bouwen

Ik wil een lichte loods 10 x 12 meter bouwen en heb een betonnen vloer nodig. Graag offerte wel en niet geïsoleerd.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe loods bouwen uit heel Nederland:

Stroom aanleggen in een loods

We willen een overkapping bouwen waar nog elektriciteit moet worden aangesloten. We wensen een aantal stopcontact punten en verlichting in de gehele overkapping. Het gaat om een half open overkapping van 20 x 30 meter en een dak met lichte helling op 9 tot 10 meter in de nok. Deze overkapping komt naast een bestaande loods. Deze wordt voorzien van een dikke stroomkabel die zware machines voedt.

Fundering voor nieuwe garage bouwen

Ik heb een woning gekocht die volledige verbouwd gaat worden. In de tuin van 70 meter diep wil ik achterin een garage/ loods gaan plaatsen. Deze zal 6 bij 10 meter moeten worden. Voor de lichtgewicht loods wil ik een betonnen vloer laten leggen door de vakman. De loods plaats ik hierna zelf. De tuin is slecht bereikbaar, wel is er een pad van 1.80 meter breed langs de tuin waar gebruik gemaakt van kan worden.

Loods laten bouwen

Voor onze coöperatie van creatieve en ambachtelijke ondernemers zijn wij op zoek naar een partij die ons bedrijfsloods kan bouwen. Hopelijk kunnen jullie ons hiermee helpen. In de bijlage een concept-ontwerptekening, waarvan op dit moment alleen de plattegronden zijn uitgewerkt. De gevels missen detaillering; het is een indicatieve tekening waar de constructeur nog naar gaat kijken. Het gaat dus om een hal op bedrijventerrein De Heining in Amsterdam west, met een verdiepingsvloer en zaagtanddak, opgetrokken in staal voor de constructie en geïsoleerde sandwichpanelen. De begane grondvloer is een in het werk gestorte vloer op grondslag (de constructie staat op een gefundeerde randbalk en gefundeerde balken aan weerszijden van de centrale hal). De verdiepingsvloer is een staalplaat-betonvloer. De daglichttoetreding in de zij- en achtergevel willen we voorzien met een vliesgevelsysteem. De ruimtes op de verdieping zijn toegankelijk via een loopbrug van persroosters. We zijn op zoek naar een bouwbedrijf dat het casco van de hal wil neerzetten. Scheidingswanden binnen, de drie trappen in de verschillende werkplaatsen, sanitair en interieurafwerking zouden we zelf willen gaan uitvoeren. Ook voor de installaties (vloerverwarming, PV-panelen) zijn we in gesprek met verschillende partijen. Zo heeft u een globale indruk van ons project. De bouw staat gepland voor voorjaar/zomer 2018. Ongetwijfeld zijn er nog veel vragen, die wil ik graag telefonisch beantwoorden. Eind voorjaar begin zomer willen we met het project starten.

EPDM dakbedekking op een loods aanbrengen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en/of plaatsen van een EPDM dakbedekking op een nieuwe nog te bouwen loods a 220 m2. De ondergrond is van metalen damwandplaten met isolatie en daarop PIR platen. Graag uw offerte voor het aanbrengen van EPDM. Optioneel ook de isolatielaag van 140 mm aanbrengen. De vergunning voor de bouw van de loods zal in week 2 worden aangevraagd, het werk zal dus niet voor week 20 kunnen worden uitgevoerd.

Betonvloer in een loods maken

Het maken van een betonnen vloer in nieuw te bouwen loods van 200 m2. Vloerdikte 15 cm, boven en onder bewapening. Een gevlinderde vloer. Eind februari of begin maart uitvoeren.

Fundering maken voor een loods

Ik wil in verband met het zelf bouwen van een houten schuur van 8,5 x 5,5 meter een offerte uitgesplitst ontvangen: A. Betonfundering/balk (zandgrond) leveren/maken. Het maaiveld is circa 600 a 700 mm. De totale hoogte van de betonbalk is het maaiveld -124 mm (= 2 lagen metselwerk). Exclusief grondwerk (graven en weer aanvullen). B. 5 lagen metselwerk op de fundering opmetselen van het maaiveld -124 mm tot het maaiveld+ 186 mm) ( in totaal 525 stenen=7 m2). C. Een (gewapende) betonvloer leveren/maken van circa 120 mm dik. C. Betonvloer afwerken

Loods bouwen

Ik graag een offerte voor een loods (incl. fundering) van 1500 m2 (b.v. 30 x 50 meter) laten bouwen met rechtopstaande wanden van minimaal 5.00 meter hoog. Ik ben op zoek naar iemand die ons volledige kan helpen. Locatie is bedoel voor sportactiviteiten.

Vuurwerkbunkers laten bouwen

Het gaat om een kringloopwinkel op het industrietrein. De muren van de loods zijn van Sandwichpanelen met een stalen constructie op beton. Er is en voormalig kantoor aanwezig op de begane grond van 4.15 meter breed en 7.25 meter lang (zie bijlage). Het kantoor heeft gemetselde muren rondom met stukwerk afgewerkt en de vloer is beton met daarop een afwerking van zeil en het plafond is een systeemplafond met daarboven houten balken met houtenvloer. Dat lijkt mij de mooiste plek voor een opslagbunker en een uitpak bunker voor de beste verkoopruimte, maar er zijn ook buiten nog mogelijkheden en misschien hebben jullie nog suggesties over.

Betonvloer storten in een werkplaats

Wij gaan een loods/werkplaats bouwen van 7 x 14 meter en willen daar een betonnen vloer in hebben. Er moet wel met een tractor over de vloer gereden kunnen worden, dus de wapening en dikte moeten daarvoor geschikt zijn. De vloer moet ook gevlinderd worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Fundering maken voor een nieuwbouwloods

Voor een nieuw te bouwen loods zou ik graag een offerte ontvangen voor de benodigde heipalen, fundering en vloer. Het gaat om ongeveer 1500 kg per m2.

Partners

Partners van Casius