Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hellevoetsluis of directe omgeving.

423 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw 6 tiny houses, nieuwbouw casco realiseren, dak opbouw voor 3 woningen en eventueel dubbele uitbouw, funderingsherstel en kelderbouwen, uitbouw achterzijde en dakopbouw, cosmetische renovatie van onze nieuw aangekochte woning, dakopbouw platdak 50m2, nieuwbouw kelder en fundering voor passiefbouw, extra verdieping opbouwen bedrijfspand, woonlaag opbouwen, uitbouw realiseren, terras onderkelderen, opbouw plat dak, uitbouw achterzijde bouwen, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hellevoetsluis:

Vloerbalken vervangen en kruipruimte ventileren

Het huis is ongeveer 5,6 meter breed, en de vloerbalken dus ook. Het huis is 7,65m lang. Er zijn twee kruipruimtes die beide een kruipluik hebben, gescheiden door de fundering. Dit moet er gebeuren: * Tenminste 4 vloerbalken vervangen. Indien houtrot op andere vloerbalken wordt waargenomen, dan deze ook herstellen of vervangen * Indien hiervoor de vloer geheel opengebroken moet worden, dan tevens de vloer netjes openbreken met behoud van laminaatvloer * Kruipruimte ventileren, bijvoorbeeld met ventilatieroosters * Een paar leidingen vervangen (zijn te lang voor hun diameter, risico op legionella) * Een losse leiding aansluiten * Als vloer geheel opengebroken moet worden, dan wil ik ook vloerverwarming laten installeren, en daarna ook weer de vloer netjes terug leggen. Ik krijg de sleutel van dit huis op 1 augustus. Ik geef prioriteit aan deze werkzaamheden om zo snel mogelijk na 1 augustus uitgevoerd te worden, nu de begane grond nog leeg is.

Isolatievloer met vloerverwarming leggen

Het huis heeft een houten vloer van totaal 42 m2 en wil deze graag vervangen door een "broodjesvloer" met vloerverwarming en een "Anhydriet gietdekvloer" afgewerkt met "Clearcoat" om een betonlook vloer over te houden. Van het totale oppervlak (42 m2) is circa 10 m2 de entree met toilet en trap, graag wil ik dit ook meenemen, maar kan me voorstellen dat dit misschien een andere oplossing vereist. Ik haal de houten vloer er zelf uit, dus vanaf 5 november zou het gereed zijn om de nieuwe vloer erin te zetten.

Verbouwing van een oud woonhuis

Wij zouden een oud huis uit 1920 van binnen helemaal strippen en opnieuw opbouwen naar moderne maatstaven. Het huis bestaat eigenlijk uit 2 aparte huizen en is grotendeels opgebouwd uit dubbelsteense muren. Deel van het huis heeft een houten vloer. Nergens isolatie. Kozijnen zijn ook aan vervanging toe. Ik kan wel doorgaan over elektra en de cv installatie maar dit is gewoon een oud hok, punt. Welk bedrag zouden we ongeveer nodig hebben om dit te verwezenlijken?

Tuinhuis funderen

Ik wil graag een fundering voor een tuinhuis van 3 x 6 meter laten aanleggen. Graag een indicatie in verband met het aanvragen van een lening.

Nieuwe loods bouwen

Ik wil een lichte loods 10 x 12 meter bouwen en heb een betonnen vloer nodig. Graag offerte wel en niet geïsoleerd.

Schuurdak plaatsen en vloer egaliseren

Het gaat om een stenen schuur van ongeveer 2,5 × 2,5 meter. Op dit moment bevat het een asbest dak dat ik zelf ga verwijderen en wil laten vervangen door een nieuw waterdicht dak. De grond in dit schuurtje wil ik laten ophogen en betegelen. Het zand en de stenen heb ik er al voor liggen. Het dak is op houten planken geschroefd.

Fundering maken voor aanbouw

Wat kost een fundering plaatsen voor een l-vormige aanbouw Graag gewoon een prijsopgave (richtlijn) Tekening constructeur is aanwezig

Aluminium veranda laten plaatsen

Welke stijl had u in gedachten? Landelijk. Van welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? Aluminium veranda. Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? 4,5 breed bij 6 m diep en 2,5 m hoog. Welk daktype had u gewenst? Dak met glas / polycarbonaat. Waar moet de veranda geplaatst worden? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Met de koop van een nieuwe woning willen wij ons oriënteren op de prijs van de aanbouw. Het betreft een vrijstaande woning waar we aan de achterzijde een serre/aanbouw willen laten realiseren. De aanbouw zal in de hoek van de L-vormige woning geplaatst moeten worden. Graag onderste delen uitvoeren met dichte panelen tegen spatvuil.

Fundering voor uitbouw plaatsen

Wij willen graag een uitbouw van ongeveer 4 bij 3 meter aan de achterzijde van de woning. Hiervoor dient de vakman de heipalen te slaan, de fundering te plaatsen en een dekvloer te leggen. De uitbouw gaan wij verder zelf doen.

Casco aanbouw op een fundering bouwen

Ik heb interesse om een aanbouw aan mijn woning te laten plaatsen. De gewenste afmeting (buitenwerks) bedraagt 5,5 meter breed en 2,3 meter diep. Voor de aanbouw dient er geheid te worden. Aanbouw voorzien van openslaande deuren van 180 cm x 210 cm en twee ramen van elk 90 cm x 130 cm (allen hardhout). Buitenmuren voorzien van metselwerk. Doorbreken van de bestaande achtergevel over de gehele breedte van de woning (voor zover mogelijk), plaatsen van een stelen bint. Aanbouw mag aan de binnenzijde kaal opgeleverd worden.

Hele grote verbouwing in de woning

Garage-tuinkamer garagedeur eruit, kunststof pui erin, achter kunststof pui en tuindeur. Garage vloerverwarming leggen, nieuwe vloer, muren stucen, badkamer en keuken plaatsen, (nieuwe muren plaatsen voor badkamer en afscheiding slaap/woonkamer). 1e etage, muur verplaatsen, nieuwe keuken, nieuwe radiator, toilet vernieuwen, achterpui overnieuw met openslaande deuren. Balkon maken met trap de tuin in. Muren en plafond stucen. Bovenste etage, nieuwe radiatoren, nieuwe badkamer, muren en plafond stucen, kast maken om CV (deze hangt nu in het trapgat).

Golfplaten in asbestzakken afvoeren

Tijdens de storm is het dak er af gewaaid en lag door onze tuin. Hebben asbest zakken gehaald en ze daar in gedaan. En de PBM die zitten ook in de zak. Er liggen nog 8 Platen op het dak. Die er af gehaald moeten worden.

Uitbouw op een plat dak van uitgebouwde keuken

Wij willen op het platte dak van de keuken een uitbouw, waardoor wij 2 extra slaapkamers te realiseren zijn. De maten zijn 4,5 bij 6

Fundering laten maken voor aanbouw

Wij willen zelf een aanbouw plaatsen, maar de fundering laten doen. De maten zijn 10 X 4 meter en 4 X 4 meter, L vorm om de woning heen. Tekeningen en berekeningen zijn aanwezig en we hoeven niet te heien. Leveren van materialen in overleg.

Deel draagmuur slopen en balk plaatsen

Er moet een groot deel van de muur tussen de woonkamer en serre uitgebroken worden en een steunbalk geplaatst. De muur is ongeveer 5 meter breed en 2.30 meter hoog.

Asbest riolering verwijderen

Ik heb onlangs een woning gekocht in Hellevoetsluis (overdracht 20 december 2017). Tijdens de bouwtechnische keuring kwam naar voren dat de woning een beschadigde asbest riolering bevat die ik wil laten verwijderen. De lengte van de riolering is ongeveer 8 meter in totaal. Op de asbestriolering zijn PVC afvoeren aangesloten (die dus behouden kunnen blijven maar vermoedelijk wel afgezaagd moeten worden?). Bijgaand stuur ik een foto uit het bouwkundig rapport. Graag ontvang ik een offerte van de te verwachte kosten van verwijdering. Ook zou ik graag willen weten wanneer dit (liefst zsm) na 20 december kan plaatsvinden (ik weet dat ik 4 weken tevoren sowieso moet melden bij de gemeente).

Veranda aan huis bouwen

Ik wil graag een houten veranda aan mijn woning laten plaatsen met een klassieke warme uitstraling. Hij zal een plat dak krijgen met 2 lichtkoepels of raam. De lengte zal 7.5 meter zijn en de diepte 3 meter. Aan 1 zijde dient hij dichtgemaakt te worden bij de schutting en aan de andere zijde tegen de muur van de garage. De voorkeur gaat uit naar Douglas hout.

Kelder bouwen

Kelder bouwen onder een bestaande woning in een rijtjeshuis. Er is op dit moment een kruipruimte van ongeveer 50 cm bij 2 meter. Deze moet uitgegraven worden tot 2.30 meter. Er moeten water en elektra leidingen getrokken worden naar de kruipruimte.

Rookkanaal verwijderen

Weghalen van rookkanaal in huis. Gaat om alleen de pijp, de rest is al weggehaald. Lengte van de pijp is ongeveer 3 verdiepingen. Geen puin om af te voeren.

Bestaande fundering van het tuinhuis uitbreiden

Ik wil een vijfhoekige tuinhuis fundatie (betonplaat) naar een vierkant (circa 2,4 x 2,4 meter) maken. Aan te storten driehoek circa 0,9 x 0,9. Wapening/stekken inboren in bestaande plaat. Er moet een houten bekisting aan beide kanten worden gezet, er moeten gaten geboord worden aan het bestaande beton en daar moet ook een driehoek gestort worden zodat het een vierkant wordt.

Schoorsteen verwijderen

Het slopen van een schoorsteen die lekt en vervangen van het (bovenste deel van het) rookkanaal. Misschien kan er een losse pijp geplaatst worden zodat het weer waterdicht gemaakt worden.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

Wij wonen sinds eind oktober 2016 in onze woning waar een aangebouwde serre is. Op het dak van de serre liggen polycarbonaat kanaalplaten die dubbelwandig zijn en ongeveer 25 mm dik. De kleur opaal is vergeeld en enkele platen zijn aan de bovenzijde wat beschadigd, waardoor er vocht tussen is gelopen. De platen liggen op een aluminium constructie. We willen er graag nieuwe platen op laten plaatsen met een hoge isolerende werking en in de kleur opaal. Het gaat om een totale oppervlakte van het dak van ongeveer 500 x 350 cm. Er liggen 3 platen van 112 x 335 cm en 2 platen van 75 x 335 cm. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Puntdak plaatsen op plat dak

Wij hebben een tussenwoning met 2 woonlagen en een plat dak van 4,5 x 8 meter. We willen er een puntdak met dakpannen op laten bouwen. We willen hiervoor graag een prijsindicatie.

Plaatfundering voor een aanbouw aanbrengen

Aanbouw : 3,5 x 5,5 meter

Oudhollandse plavuizenvloer wegslopen

Ik zou graag de oude plavuizenvloer er uit laten slopen en puin direct met de door u bestelde container af laten voeren. Daarnaast is het mogelijk dat er hoogteverschil in de vloeren is ontstaan dit geheel uitvlakken tot een geëgaliseerde vloer. Gaat om zo'n 60 vierkante meter. Vrijstaand huis, op de begane grond.