Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hellevoetsluis of directe omgeving.

415 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een woning met 6 etages realiseren, garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hellevoetsluis:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van 2.5 meter bij 5 meter breed. schuifpui 4 delig van kunststof. Achterom is mogelijk. Het liefst totaal afgewerkt dus met gestucte muren aan de binnen kant, elektra, een fundering, een stenen buitenkant en vloerverwarming wat doorgetrokken moet worden. de gevel moet doorgebroken worden.

Slaapkamer vergroten

Wij willen 2 slaapkamers bij elkaar voegen, en er moet daarom een boog in de muur gemaakt worden zodat het een geheel word. De opening moet 1,5 meter breed en 2 meter hoog worden.

Fundatie verzakte serre herstellen

Ik wil een verzakte serre (5 x 2) ophogen en herstellen. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.

Aanbouw achterzijde woning

Ik wil graag een complete stenen aanbouw aan de achterzijde van de woning van 4 meter breed en 2,5 meter diep. Ik weet nog niet zeker of er een fundering in moet komen. Er moet in ieder geval wel gestuct worden en er moet elektra aangelegd worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en ik ontvang hier graag een offerte voor.

Opbouw op plat dak

Ik heb een woning met een gedeeltelijk plat dak in de omgeving (zelfde type huizen) hebben ze hier een dakopbouw. In het betonnen dak is als voorbereiding tijdens de bouw gedaan voor een eventuele trap naar de zolder. De afmetingen zijn 5,5 bij 7, en ik wil de binnenkant zelf afwerken. Er mag wel elektra in komen. Ik ontvang graag een offerte.

Serre aanbouwen achterzijde gevel

We willen graag een serre realiseren aan de achterzijde van de gevel. Het oppervlak komt ongeveer uit op 6 meter breed en 3 meter diep. Er is geen vergunning nodig, het moet compleet opgeleverd worden en van steen zijn. Er hoeft geen elektra in.

Uitbouw, achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning willen wij een uitbouw van 6.50 meter breed en 2.50 meter diep. De zijkanten dienen gemetseld te worden en het dak van glas. De elektra dient aan 1 zijde doorgetrokken te worden, verder mag deze casco opgeleverd worden. Er is geen vergunning nodig.

Aanbouw serre met uitbraak binnenmuur

Uitbouw 6,5 m breed (incl dikte bakstenen zij muur) bij 2,5 m diep. 2,4/2,5 m hoog. Glazen dak. Openslaande deuren. Aanbrengen (HEA) bint tbv doorbraak muur (6,5 m) optioneel anders hoogte =/- 2,2m. Zonwering op glazen dak. Drie heipalen. Storten vloer. Doorleggen buitenwaterleiding. Doorleggen/verplaatsen hemelwaterafvoer. Zijmuren baksteen (niet gestuct) schuinaflopend met glazendak. HR++ glas. Binnekant RAL 9001. Buitenkant RAL 8014. 1xdubbele wandcontactdoos. Verder moet er elektra in, een fundering in, en wil ik dat er 2 muren gemetseld worden. Graag een offerte.

Casco uitbouw/serre achterzijde tussenwoning

Met ingang van juli hebben wij een nieuwe woning. Bouwjaar 1905. Graag willen wij een serre / uitbouw realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning. De maten zijn globaal 5. 50 x 3.00 meter.

Uitbouw zijkant hoekwoning

Wij willen graag een aanbouw laten plaatsen aan de zijkant van onze woning het zou gaan om een gemetselde uitbouw van ongeveer 7,5m lang en 1,35m breed met een pannendak.

Vloerbalken vervangen en kruipruimte ventileren

Het huis is ongeveer 5,6 meter breed, en de vloerbalken dus ook. Het huis is 7,65m lang. Er zijn twee kruipruimtes die beide een kruipluik hebben, gescheiden door de fundering. Dit moet er gebeuren: * Tenminste 4 vloerbalken vervangen. Indien houtrot op andere vloerbalken wordt waargenomen, dan deze ook herstellen of vervangen * Indien hiervoor de vloer geheel opengebroken moet worden, dan tevens de vloer netjes openbreken met behoud van laminaatvloer * Kruipruimte ventileren, bijvoorbeeld met ventilatieroosters * Een paar leidingen vervangen (zijn te lang voor hun diameter, risico op legionella) * Een losse leiding aansluiten * Als vloer geheel opengebroken moet worden, dan wil ik ook vloerverwarming laten installeren, en daarna ook weer de vloer netjes terug leggen. Ik krijg de sleutel van dit huis op 1 augustus. Ik geef prioriteit aan deze werkzaamheden om zo snel mogelijk na 1 augustus uitgevoerd te worden, nu de begane grond nog leeg is.

Isolatievloer met vloerverwarming leggen

Het huis heeft een houten vloer van totaal 42 m2 en wil deze graag vervangen door een "broodjesvloer" met vloerverwarming en een "Anhydriet gietdekvloer" afgewerkt met "Clearcoat" om een betonlook vloer over te houden. Van het totale oppervlak (42 m2) is circa 10 m2 de entree met toilet en trap, graag wil ik dit ook meenemen, maar kan me voorstellen dat dit misschien een andere oplossing vereist. Ik haal de houten vloer er zelf uit, dus vanaf 5 november zou het gereed zijn om de nieuwe vloer erin te zetten.

Verbouwing van een oud woonhuis

Wij zouden een oud huis uit 1920 van binnen helemaal strippen en opnieuw opbouwen naar moderne maatstaven. Het huis bestaat eigenlijk uit 2 aparte huizen en is grotendeels opgebouwd uit dubbelsteense muren. Deel van het huis heeft een houten vloer. Nergens isolatie. Kozijnen zijn ook aan vervanging toe. Ik kan wel doorgaan over elektra en de cv installatie maar dit is gewoon een oud hok, punt. Welk bedrag zouden we ongeveer nodig hebben om dit te verwezenlijken?

Tuinhuis funderen

Ik wil graag een fundering voor een tuinhuis van 3 x 6 meter laten aanleggen. Graag een indicatie in verband met het aanvragen van een lening.

Nieuwe loods bouwen

Ik wil een lichte loods 10 x 12 meter bouwen en heb een betonnen vloer nodig. Graag offerte wel en niet geïsoleerd.

Schuurdak plaatsen en vloer egaliseren

Het gaat om een stenen schuur van ongeveer 2,5 × 2,5 meter. Op dit moment bevat het een asbest dak dat ik zelf ga verwijderen en wil laten vervangen door een nieuw waterdicht dak. De grond in dit schuurtje wil ik laten ophogen en betegelen. Het zand en de stenen heb ik er al voor liggen. Het dak is op houten planken geschroefd.

Fundering maken voor aanbouw

Wat kost een fundering plaatsen voor een l-vormige aanbouw Graag gewoon een prijsopgave (richtlijn) Tekening constructeur is aanwezig

Aluminium veranda laten plaatsen

Welke stijl had u in gedachten? Landelijk. Van welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? Aluminium veranda. Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? 4,5 breed bij 6 m diep en 2,5 m hoog. Welk daktype had u gewenst? Dak met glas / polycarbonaat. Waar moet de veranda geplaatst worden? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Met de koop van een nieuwe woning willen wij ons oriënteren op de prijs van de aanbouw. Het betreft een vrijstaande woning waar we aan de achterzijde een serre/aanbouw willen laten realiseren. De aanbouw zal in de hoek van de L-vormige woning geplaatst moeten worden. Graag onderste delen uitvoeren met dichte panelen tegen spatvuil.

Fundering voor uitbouw plaatsen

Wij willen graag een uitbouw van ongeveer 4 bij 3 meter aan de achterzijde van de woning. Hiervoor dient de vakman de heipalen te slaan, de fundering te plaatsen en een dekvloer te leggen. De uitbouw gaan wij verder zelf doen.

Casco aanbouw op een fundering bouwen

Ik heb interesse om een aanbouw aan mijn woning te laten plaatsen. De gewenste afmeting (buitenwerks) bedraagt 5,5 meter breed en 2,3 meter diep. Voor de aanbouw dient er geheid te worden. Aanbouw voorzien van openslaande deuren van 180 cm x 210 cm en twee ramen van elk 90 cm x 130 cm (allen hardhout). Buitenmuren voorzien van metselwerk. Doorbreken van de bestaande achtergevel over de gehele breedte van de woning (voor zover mogelijk), plaatsen van een stelen bint. Aanbouw mag aan de binnenzijde kaal opgeleverd worden.

Hele grote verbouwing in de woning

Garage-tuinkamer garagedeur eruit, kunststof pui erin, achter kunststof pui en tuindeur. Garage vloerverwarming leggen, nieuwe vloer, muren stucen, badkamer en keuken plaatsen, (nieuwe muren plaatsen voor badkamer en afscheiding slaap/woonkamer). 1e etage, muur verplaatsen, nieuwe keuken, nieuwe radiator, toilet vernieuwen, achterpui overnieuw met openslaande deuren. Balkon maken met trap de tuin in. Muren en plafond stucen. Bovenste etage, nieuwe radiatoren, nieuwe badkamer, muren en plafond stucen, kast maken om CV (deze hangt nu in het trapgat).

Golfplaten in asbestzakken afvoeren

Tijdens de storm is het dak er af gewaaid en lag door onze tuin. Hebben asbest zakken gehaald en ze daar in gedaan. En de PBM die zitten ook in de zak. Er liggen nog 8 Platen op het dak. Die er af gehaald moeten worden.

Uitbouw op een plat dak van uitgebouwde keuken

Wij willen op het platte dak van de keuken een uitbouw, waardoor wij 2 extra slaapkamers te realiseren zijn. De maten zijn 4,5 bij 6

Fundering laten maken voor aanbouw

Wij willen zelf een aanbouw plaatsen, maar de fundering laten doen. De maten zijn 10 X 4 meter en 4 X 4 meter, L vorm om de woning heen. Tekeningen en berekeningen zijn aanwezig en we hoeven niet te heien. Leveren van materialen in overleg.

Deel draagmuur slopen en balk plaatsen

Er moet een groot deel van de muur tussen de woonkamer en serre uitgebroken worden en een steunbalk geplaatst. De muur is ongeveer 5 meter breed en 2.30 meter hoog.