Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw maken met schuifpui:

Uitbouw maken met schuifpui

Wat zou de prijs zijn voor een uitbouw van 6 meter breed bij 2 meter diep. Met een schuifpui en een normale deur. Baksteen, geïsoleerd en met een normaal dak. Binnenzijde met elektra en wanden van gipsplaten. Stucwerk doen we zelf.
Onze klant uit Heerjansdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw maken met schuifpui uit heel Nederland:

Achterzijde uitbouwen

Ik wil een uitbouw maken van 4 bij 5 meter. Achtergevel, begane grond. Opmetselen, beton storten, strakke plafond afwerking (op 1 strakke hoogte) dakconstructie oftewel gewoon de uitbouw maken. Inclusief de lichtkoepel. Word dan ook een nieuw dak geplaatst dus het wordt een project en iedereen werkt tijdens samen. Dak en dakkapel wordt geplaatst wanneer zij bijna klaar zijn staat de uitbouw klaar en moet de afwerking van regenafvoer en dak in elkaar overlopen. Pui erin achterzijde en deur, BAM klaar. Ook graag de vergunning plus tekeningen indienen bij de gemeente Assen. Wel via mij omdat ik hierin contacten heb, makkelijker acceptatie. Daarnaast gewoon no nonsens, gun jullie de opdracht als jullie mij ook wat gunnen. Werk zelf in de renovaties, kozijnmeesters et cetera wil door jullie laten bouwen en pui en voordeur door ons laten plaatsen. Leidingen et cetera in eigen beheer alsook plaatsen van de pui en voordeur dus. Ik wil dat het metselwerk of skeletbouw wordt afhankelijk van de prijs.

Uitbouw maken

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van 3 meter bij ± 5,5 meter breed. De huidige openslaande deuren schijnen we mee te kunnen nemen. Daarnaast willen wij zo min mogelijk zelf hoeven doen. Lichtinval vinden wij belangrijk, wellicht een optie voor een raam aan de bovenkant van de uitbouw. Er hoeft geen waterleiding naar de uitbouw getrokken worden maar wel elektra. We hebben een waterkraan in de tuin.

Uitbouw met schuifpui en losse deur maken

Wij zijn aan het bekijken of een uitbouw te financieren is voor ons maar moeten dan uiteraard weten wat het ongeveer kost. Het gaat om een uitbouw van 6 x 2 meter. Electra en een gladde vloer. Wanden graag zowel afgewerkt als onafgewerkt in offerte. Normaal dak. Wij twijfelen nog tussen gemetselde buitenmuren of wanden van dat nieuwe kunststof dat lijkt op hout. Wij zouden graag weten wat de prijzen ongeveer zouden zijn.

Fundering plaatsen

Wij willen graag een uitbouw realiseren bij onze woning. De maten zijn 1,90 bij 2,75 meter. Ik hoor graag of jullie hiervoor een fundering kunnen maken. Vooralsnog gaat het alleen om het plaatsen van de fundering.

Woning uitbreiden met aanbouw

Ik wil de begane grond wat groter maken met 3 meter bij 6 meter met schuifdeuren, skylight, en stalen heipalen voor een fundering. Bestaand huis heeft kruipruimte en houten vloer. Ik wil water en elektra leidingen doorgetrokken hebben naar de aanbouw. Mijn buren aan beide kanten hebben reeds uitbouw voltooid. Ik sta open voor de verschillende type aanbouwen.

Dakopbouw als 3e slaapkamer maken

Wij zitten er aan te denken om een opbouw te plaatsen op de uitbouw. De afmeting zal ongeveer 5 meter lang worden en 3 meter breed. Deze ruimte zal dan aansluiten op een ruimte waar er al een trap aanwezig is. De ruimte wordt ingedeeld als een slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Het aanleggen van de badkamer zien wij graag separaat geoffreerd. Verder mag de ruimte casco opgeleverd worden en denken wij aan vloerverwarming in de opbouw. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw maken

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een aanbouw. Zie bijgesloten plattegrond.

Aanbouw van twee verdiepingen maken

Uitbouw zowel begane grond als eerste verdieping met schuin dak van 7,5 meter breed en 4 meter diep. Gelijk ook dakkapel van 8 meter laten plaatsen. Het is een stenen huis uit de jaren '80. Op de plek waar de fundering komt, ligt nog wel een oude septictank.

Uitbouw op tweede verdieping

Een uitbouw maken op de 2e verdieping van ongeveer 3 x 5 meter. Aanleggen water + afvoer, elektra. Vergunning nog niet aangevraagd.

Fundering maken voor uitbouw

Fundering maken voor uitbouw

Partners

Partners van Casius